Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecinii mei obraznici si nesatui
Autor : puiemonta - 2014-08-13
Citita de 11242 ori - Nota 2.70 (20 voturi)
Salut. Eu sunt Claude si am sa va povestesc o intamplare nebuna pe care am avut-o cu vecinii intr-o seara. Tin sa spun ca aceasta intamplare e 100% reala,n-am niciun motiv sa va mint,nebunaticilor.
S-a intamplat intr-o zi de august,canicula era insuportabila,chiar si seara trebuia sa ramai doar in chiloti.Bine,pentru mine nu era mare scofala,eram obisnuit sa umblu in chiloti aproape oriunde,de la scoala,parc pana la film sau iesiri in club cu baietii.
Asa,revenind...M-am gandit sa scap de plictiseala din camera si am sunat-o pe Alina.Alina este iubita lui Bogdan,un prieten de-al meu si totodata este vecina mea. Bogdan n-a aflat nici pana acum de cate ori am regulat-o pe iubita lui si am umplut-o de samanta mea fierbinte. Cat de naiv sa fii ca iubit si sa continui sa umblii cu o curva asa nesatula ca Alina,hmm? Nu stiu,dar oricum,eu eram cel castigat de fiecare data.
Am sunat-o si am invitat-o la mine in boxa,sa mai schimbam doua vorbe si sa bem un whisky. Zis si facut,Alina a acceptat imediat invitatia mea si a venit in 2 timpi si 3 miscari.
Ne-am dus catre boxa,am deschis usa si am incuiat-o,ca sa nu dea buzna cineva neinvitat.Desi nu m-ar deranja atat de mult sa ma priveasca un strain sau mai multi cum imi fac de cap cu pacatoasa aia mica. Ne-am asezat pe un scaun si am inceput sa discutam:despre scoala,filme,muzica...chestii plictisitoare...pana cand discutia a prins un ton fierbinte si am auzit-o pe Alina zicand:
Auzi,nu vrei sa ne futem? Simt nevoia sa am in mine o pula paroasa,plina de bube si negi. Toti ceilalti baieti care mi-au tras-o sunt niste amatori,cu scule mici,epilate si fara nimic scarbos la ele. Eu vreau sa vomit cand i-o sug unuia,doar asta ma aduce pana la orgasmul divin.
Bine,hai! Miscarea! am zis eu mandru ca Alina imi complimenta maciuca cea fabuloasa.
Spre surprindearea voatra,boxa avea un pat,doar nu ma duceam acolo sa ma uit pe pereti cu Alina fara sa vin pregatit.
Am apucat-o tare,i-am rupt intr-o secunda fusta colorata si i-am deschis incet gura. Se vedea pe fata ei ca ii e sete de pula mea plina de bube si par des. Toate celelalte fete ar fi fugit imediat daca vedeau aceasta oroare,dar nu,Alina era speciala,ei ii placeau scarboseniile astea si se excita la maximum.
A inceput sa o linga incet,cand pe par,cand pe un neg,cand pe alta buba,pana a ajuns la capul stramb dar mare al meu.N-a mai stat mult pe ganduri si a luat-o toata in gura. Facea miscari de dute-vino intr-un mod nebunesc. N-am mai rezistat si am ejaculat in cateva secunde in gura ei si am umplut-o si de aceasta data de sperma. A inghitit tot...



    Login