Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecina mea de palier imi face o surpriza II
Autor : vampir007 - 2013-12-22
Citita de 11956 ori - Nota 8.27 (48 voturi)
Este ora 12:00, se aude soneria usii. Putin emotionat ma garabesc sa deschid, stiu cine este, Ionela. In drum spre usa ma gandeam la surpriza pe care zicea ca mi-a pregatit-o, sunt asa de emotionat. Deschid usa fara sa ma mai uit pe vizor, m-am blocat. Expresia de pe chipul meu vorbea in locul meu. Noroc cu Ionela care spune:

- Ce stai si te uiti Gabi, invita-ne in casa!

Inca fastacit ma dau in lateral si le fac loc celor doua domnisoare sa intre. A doua domnisoara era Andreea, pentru mine ea insemna comoara interzisa, imi doream atat de mult sa ii ating parul negru de catran, sa ii simt pielea alba, mirosul ei de trandafiri ma inebunea, formele ei perfecte sculptate parca de marele Michelangelo in persoana ma excitau de fiecare data cand ochii mei o priveau.
Am iesit cu ea de cateva ori la un suc dar mereu am vorbit de prietenul ei, pe care il iubea la nebunie. Avea o relatie de trei ani cu un tip pe care nu l-am cunoscut niciodata, cand m-am indragostit de ea era deja cu el de un an si ceva, nu am vrut sa stric relatia si nici sa o supar, riscam sa ma respinga si apoi sa o pierd pentru totdeauna, nu puteam suporta asta.
Dupa ce fetele s-au facut comode in sufragerie, ma duc sa iau cafeaua pregatita cu cateva minute inainte si le torn licoarea in cestile asezate de Ionela pe masuta de cafea. Dialogul intre noi a inceput timid cu lucruri banale si a continuat cu o discutie despre prietenul Andreei. Aasa am fost pus in tema ca nu mai era cu el, acum era singura si disponibila. In momentul ala am simtit un fior si inima incepe sa imi bata mai tare, era sansa mea pe care am asteptat-o. Ionela deschise subiectul despre sex, pozitii preferate, locuri ciudate unde am facut sex, sex oral. Am inceput sa ne relaxam, am adus o sticla cu vin si discutiile au continuat.
Dupa ce Ionela a terminat de povestit despre pozitia ei preferata, incep eu sa povestesc cum ling pizda si ce imi place sa fac cu limba, in timp ce povesteam am observat ca Andreea starange putin fesele dupa care s-a relaxat, ma uitam cam insistent la ia, mai ales acum cand am vazut ca se excitase putin. Rusinata incepe sa ne povesteasca despre dorinta ei pe care o are sa fie linsa intre picioare si ca fostul ei prieten nu a vrut pentru ca, din punctual lui de vedere, este scarbos. La fel de mult si-a dorit sa ii suga si pula, abia dupa doi ani de relatie a reusit sa il convinga, insa dupa fiecare oral o trimetea la baie sa se spele pe dinti, abia dupa aceea o saruta. Sincer mi se pare cam exagerat omul, dar ce sa faci fiecare cu dementa lui.

- Si nu ai mai incercat cu nimeni in timpul asta, poate gaseai pe cineva care sa te linga!
- Nu Gabi, i-am fost fidela numai lui in tot acest timp, defapt pula lui e singura pe care am vazut-o in viata mea de pana acum.

Era inca fecioara, nu facuse dragoste decat cu un singur baiat, gandul acesta si formele ei ma excitau, penisul meu incepea sa prinda contur in pantalonii de pijama pe care ii aveam pe mine. Imi era ciuda ca in momentul ala nu purtam chiloti si madularul meu incepe sa tresalte de bucurie, nu puteam sa il opresc, imi era teama ca Andreea sa nu se sperie, pentru Ionela nu imi faceam griji stiam ca isi dorea pula mea din nou in ea.
- Andreea uite ce are Gabi in pantaloni, vezi? si Andreea se uita repede spre pantalonii mei care imi ascundeau madularul ce incepuse deja sa imi pulseze.
- Da, dar oare este asa cum mi-ai povestit?
- Cu siguranta, stii doar ca eu nu vorbesc prostii!

Fetele au inceput sa vorbeasca despre mine si pula mea de parca nu eram si eu in acelasi loc ca si ele. Ionela se ridica de pe scaunelul ei si vine langa mine, imi trage pantalonii in jos si ma lasa cu madularul afara.

- Uite fata vezi? eu nu vorbesc prostii, vino mai aproape! spuse Ionela

Andreea s-a ridicat de la locul ei si a venit langa mine. Amandoua s-au asezat in genunchi in fata mea.

- Na fata, ziceai ca iti place sa sugi? Vezi ce gust are Gabi!

Urmatoarea miscare a buzelor Andreei au fost pe capul penisului meu, la sarutat, la lins, apoi a inceput sa il ia in gura in timp ce Ionela o tinea de par si o directiona usor catre penisul meu erect! Un fior de placere mi-a inundat corpul, fata visurilor mele imi sugea pula. In timp ce Ionela se dezbraca, Andreea nu se opera din jocul ei erotic cu limba pe capul pulii mele. Ma uitam la ele si de fiecare data cand inchideam ochii ma rugam sa nu fie un vis.
Ionela a debarasat masuta de cafea dupa care s-a asezat pe aceasta cu fata la noi. Ne privea! Umezeala dintre picioarele ei era vizibila, incepu sa se joace cu clitorisul, nu se mai oprea, gemea de placere si avu orgasm.
S-a ridicat de pe masuta, a luat-o si pe Andreea de la pula mea, a inceput sa o sarute pe gura si sa o dezbrace. Eu imi frecam pula in timp ce priveam cea mai sexy scena din viata mea.
Corpul Andreei stralucea ca un diamant, nu imi venea sa cred. Sanii ei, fundul ei, pizda ei rasa ma lasau sa le privesc pentru prima data. Ionela a asezat-o usor pe masuta de cafea si mi-a facut un semn care ar fi insemnat: “hai treci, este randul tau!”.
Ma aplec peste masa unde Andreea era intinsa si incep sa ii sarut sanii perfecti, cobor cu sarutul pe burta ei, mirosul de trandafiri ma inebuneste dar rezist tentatiei de a incepe un futai salbatic doar ca sa imi dau drumul si imi ghidez sarutarile marunte spre prajiturica ei ce astepta de trei ani sa fie linsa. Ma asez in genunchi si incep sa ii sarut labile mari, simt cum clitorisul tare isi face aparitia si imi atinge buzele, vrea sa fie supt, imi bag usor limba intre labile ei si incep sa ma joc cu micul ei bumb, mainile mele ii masau sanii. Ea gemea! Dar in acelasi timp ii lingea frenetic pizda Ionelei, care era asezata peste ea. Andreea era in culmea fericirii, simteam asta in momentul cand limba mea o penetra in vagin. Peretii moi din care izvora o dulceata transparenta se transformau pentru o clipa in cel mai stramt loc de pe planeta. Curand simt cum intra intr-un soi de paradis, limba mea isi spori viteza, clitorisul ei era din ce in ce mai framantat ...



    Login