Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecina de langa casa - V - (Cap 7)
Autor : mosionroat - 2017-01-24
Citita de 11883 ori - Nota 5.74 (234 voturi)
VII. Surpriza vecinei. Sarituri in pula.-
Apoi Graziela incepu sa se miste in sus si in jos, ridicandu-se si coborand pe pula! “Te rog, nu mai resist, nu vreau sa termin asa, in fata lor” am baiguit eu de sub ea. “Ok, dragule, si tu trebuie sa te simti bine in seara asta!’ si se ridica sprintena de pe mine!
Fetele se uitara una la alta si intreba: “putem sa ne jucam si noi, mami? Asa, ca tine?” Graziela se uita la mine, zambind, apoi le spuse: “trebuie sa-l rugati pe iubi al nostru sa se joace cu voi”
Ele sarira pe mine, ma imbratisara iar eu, modest, nu am putut rezista rugamintilor lor calduroase. Ordinea fiind aceeasi care fusese stabilita anterior Lucica veni prima, ma incaleca cu spatele la mine putand astfel sa-I admir fundul grasut cu cele doua buci bune de facut copii. Tinuta de Graziela cu o mana si-i dirija aterizarea in pula, Luci se apropie cu despicatura de varful pulii mele. Cand se lipi de ea, in adancitura buzelor mici, coborarea ei in pula se opri. “o sa simti asa, ca o piscatura” ii spuse Graziela si o apasa ferm de umeri in jos.
Luci se apasa tot mai tare in pula apoi o simt ca tresare; “au, m-a piscat!” “Nici o problema, curaj, apasa-te cu putere!” si Luci isi pierdu echilibru cazand pe pula cu pizda infipta direct in centru. “gataaaa, fata mea a devenit acum o adolescenta adevaaraata”, o lauda Graziela! Luci statea inca infipta si scoase un ‘’ach’’ mic, abia auzit. Apoi intoarse capul spre mine si ma intreba: “pe tine te-a durut?”.. “oh, da, putin, dar m-am obisnuit si o sa te obisnuiesti si tu!”
Graziela o ajuta pe Luci sa mearga la baie, mascand cu un prosopel picatura de sange cursa pe varful pulii mele din pizdulicea proaspat penetrata. Cand veni de la baie imi aduse un prosop ud cu care imi sterse urmele de sange de pe pula in timp ce Luci veni langa mine, isi lipi trupul de al meusi isi puse capul pe pieptul meu paros, oftand usor. “Felicitari, Lucy, i-am soptit eu, te-ai descurcat foaarte bine pentru prima data!” Ma privi dulce iar zambetul ei de satisfactie imi incuraja pula sa se ridice drept in sus! Deasupra ei Corina isi cobora deja bazinul cu pizda ei frumoasa si delicata, ajutata si dirijata de Graziela pentru prima ei penetrare! La ea a fost ceva mai dificil pentru ca fiind mai usoara nu a profitat de propria greutate ca Lucy care se prabusise imediat in pula. Timp de minute intregi s-a clatinat in sus si in jos cu pizda lipita de pula dar neindraznind sa coboare pana la spargerea fecioriei. “Haide, draga mea, ca iubirea noastra este foarte oboist si o sa i se faca rau” o minti Graziela. Fata intorse capul spre mine ingrijorata moment in care Graziela o apasa brusc pe ambii umeri facand ca si Corina sa se prabuseasca in pula, fara sa se mai auda vreun mieunat de durere. Membrana pizdii ei fusese intinsa si subtiata de apasarile pe pula din ultimul sfert de ora si s-a rupt fara durere!.
Graziela o ajuta sa se ridice nu inainte de a-mi sterge repede pe la spatele Corinei sangele de pe pula. Nu trebuia sa dea nici un motiv de teama pentru cea mica, sa nu ratam totul. Corina merse la baie unduindu-si corpul subtire, cu prosopelul intre picioare, insotita de maica-sa.
In acest timp cea mica, Mimisor, se apropie pe pat de pula mea o privi cu atentie si ii sopti, amenintand-o cu degetul: “ai grija, poate ma faci sa ma doara!” Pe Lucy, lungita pe mine, o pufneste rasul, apoi se lungeste spre mine si ma pupa delicat pe gat.
O privesc cu atentie, imi dau seama ca fata vrea mai mult si ii soptesc: “Imi place ca ma saruti, asta inseamna ca ma iubesti!!!!!” Ea ma prinde in brate si ma strange la pieptul ei cu sanii ei bombati si tari cu o putere care ma mira.
Graziela vine de la baie si o vede pe cea mica cum deja se aseaza incet, singura pe pula. O urmareste cu atentie gata sa o ajute dar cea mica se lasa hotarata in genunchi si se apasa acolo unde stia ca ar trebui sa fie gaura. Figura ii reuseste din prima, pula dispare in ea pana la jumate cand se opreste franata de fundul pizdei, inca nealungit de alta pula.
“Bravoooo, fetita mamii, ai reusit singura! Bravooo”. Mimisor se extrage singura din pula dar se intoarce si vede ca pula mea avea sange pe ea! “Mamii, striga ea speriata, mi-a curs sange” Si incepe sa scanceasca! Corina tocmai iesea din baie si ,mandra, rade de ea: “Stai linistita, proasto, ca si noua ne-a curs. Acuma gata, nu mai curge, trebuie sa fim mandre ca suntem bune de iubit!” Gr...



    Login