Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecina de langa casa - III
Autor : mosionroat - 2017-01-24
Citita de 13538 ori - Nota 5.49 (237 voturi)
III. Craciun intre cracii vecinei.
In dimineata de ajun tocmai serveam cafeaua cand am auzit o bataie cu semnal in usa. Am crezut ca erau colindatorii care pornisera de dimineata. Dar era Graziela, vecina mea impreuna cu trei pustoaice, toata inalte si frumoase!
“Primiti cu colindul?” au intrebat toti in cor. “Colindati, bineinteles” si i-am pofit in holul de la intrare. Am crezut ca vor colinda doar copiii si ca ea va veni langa mine dar a ramas cu ei. Au cantat colinde vechi auzite doar pe la tara si lacrimile mi-au pornit la vale!
La sfarsit am scos pe masa o punga mare plina cu dulciuri de Craciun, printre care si o cutie de un kilogram cu bomboane de pom. “Uite mamica, daca aveam si noi pom aveam acum ce sa punem in el.” Am scos portofelul din buzunar si le-am dat fiecaruia cate 50.000 de lei. Fetele au facut ochii mari, blocate, privind cand la bani, cand la mama lor!
“Gata, ca va mai astept si cu uratul” le-am spus eu… Fetele au plecat privind in urma, si au coborat cu liftul. Erau fericite si ma priveau cu ochii stralucind de bucurie. Incepusera Colindatul cu dreptul.
Graziela inchise cu grija usa de doua ori, apoi veni zambind spre mine. “I-ati facut fericiti, asa de fericiti cum niciodata n-au mai fost!” Si ma impinge incet spre canapea. Cand ajunsesem la margine, m-a sarutat lung, din picioare, si mi-a soptit calduros la ureche. “Vreau sa-ti fac o surpriza. Vreau sa-ti fac tot ce iti doresti! Esti un om bun, barbat adevarat si meriti!” Incepu sa ma descheie la centura, trase fermoarul, imi dadu pantalonii jos, ii aseza frumos pe un scaun si m-a lasat in pula goala. Era semierecta, o futusem din plin in pizda si in cur noaptea trecuta.
Graziela se desfacu la halat si ramase in pizda goala la un metru de mine.Ma impinse usor pe canapea si ingenunche in fata mea. Imi ia pula cu amandoua mainile si incepe sa mi-o sarute pe lateral. Se ridica cu sarutarile in sus spre varf si cand ajunse acolo o privi lung, vazand capul pulii umflat ca o ciuperca. Apoi ma privi in ochi: “ma lasati sa o pup putin… cu buzele”? “Bineinteles, draga mea, abia astept!” O pupa delicat, cu atentie intai pe varf apoi deschide buzele milimetru cu milimetru. Cand i-am simtit toata gura ei cuprinzand capul pulii am rugat-o: “ te rog, suge, incet, incet!”
Am simtit cum incepe sa suga si sa o miste usor in gurita. “Draga mea, am zis eu zambind, sunt doua lucruri pe care poti sa le faci. Sa o sugi si sa o freci in gura! Poti sa dai si limbi, de sus in jos si de jos in sus, pe dedesubt si pe lateral, sau in jurul capului, pe marginea asta tare!” Graziela se opri din supt, ma privy lung apoi, cu un aer hotarat, lasa toata pula sa-i intre in gura.
A fost o ora de vis, in care Graziela m-a facut sa ma simt ca un sultan, cu pula alintata de gura celei mai iubite curtezane! Am tras-o spre mine sarutandu-i gurita, sugandu-i limba si lingandu-I buzele! A fost placut surprinsa de gesturile mele si la un moment dat a scos pula uda din gura si mi-a zis, incantata: “credeam ca daca v-o iau in gura nu o sa vreti sa ma mai sarutati!” Am ras si i-am spus ca sunt mort de placere cand simt aroma de pula in gurita ei! Am ghicit ca era fericita de noutatea situatiei in care o adusesem! “Acum vei simti si gustul spermei mele. O sa te anunt cand vine valul”. A facut ochii mari dar nu a scos pula din gura, ba din contra, devenise mai nesatioasa. Cand am simtit ca imi vine i-am zis repede; “Scoate pula din gat, tine-o doar din varf, sa inghiti usor!” A ascultat si am slobozit primul jet lung de sperma care a facut-o sa isi umfle obrajii, tinandu-l in gura dar neslabind nici varful capului dintre buze! “Inghite-l, inghite tot ca asa ma simt bine!” A inghitit cu atentie si vedeam ca ii iesise ochii de efortul de a inghiti fara sa se innece! “Atentie, vine iar!’ am atentionat-o si ea a primit urmatorul jet mai pregatita. Dupa primele patru valuri de sperma au urmat altele mici, care alunecau usor in gurita ei!
Cand am terminat, i-am zis sa inghita totul, sa suga si sa linga bine, sa nu scuipe nimic ca e pacat mare! A ascultat, a lins capul pulii cu atentie si cu delicatete apoi am tras-o langa mine pe canapea sarutandu-I buzele acum deja umflate de frecatul pulii. Am simtit pe limba ei gustul de sperma! “imi place sa simt in gurita ta gustul spermei mele, mor sa ti-o gust de pe limba!” i-am zis eu. “Am vrut sa-ti fiu recunoscatoare si sa te fac sa te simti ca cel mai fericit barbat. O sa fiu a ta, fidela si credincioasa ca un caine, cat o sa vreti dumneavoastra!” Am zambit usor si i-am spus sa nu-mi mai zica “dumneavoastra”, acum cand am facut atatea impreuna. Apoi, curios am intrebat-o: “Asculta, ai mai facut asta vreodata, sa o sugi pe a cuiva, macar sa o pupi”? Brusc se ridica in picioare si lua un aer solemn! “Ai o icoana in casa?” “Nu, nu am”. “Ma duc sa aduc una de la mine” spuse ea hotarata. Am apucat-o de mana la timp, am tras-o iar in pat si am urcat peste ea mimand impunsul burtii ei cu pula inca semierecta! “Uite, eu sunt credincioasa, am icoane in fata si nu am fost tarfa nimanui! Iti jur, pe sanatatea mea si pe copiii mei ca nu am facut-o niciodata in fund sau in gura, niciodata!. De nimeni, nici macar de fostul sot!!” Am prins-o in brate si am sarutat-o lung, pe gurita care tocmai imi supsese toata sperma din oua! “Iti pare rau ca ai facut-o cu mine?” am intrebat-o eu. Ea isi puse mana pe inima: “Niciodata! Dar daca peste un timp o sa te plictisesti de mine si o sa ma lasi singura, n-o sa-mi mai trebuiasca barbat si n-o sa mai fac cu nimeni ce am facut cu dumnea …cu tine!” Ne-am sarutat lung apoi ne-am imbracat si i-am spus ca ma duc in oras sa mai cumpar cate ceva pentru masa de Craciun.
“Unde faci Craciunul, ajunul, diseara si maine?” intreba ea privindu-ma atent. M-a amuzat intrebarea, am sarutat-o lung si i-am soptit la ureche: “In bratele tale, intre cracii tai! Vreau sa ma simt bine!” Ea imi sari in brate si ii dadura lacrimile! “O sa ai tot ce iti doresti, tot ce ai visat sa ai de la o femeie!” Se gandi putin, apoi ridica capul si adauga: “…si o sa ai in plus tot ceea ce nu ai avut, ca barbat!”

IV. Surpriza vecinei
Graziela a ramas la ea sa se apuce de gatit ca era libera iar eu am plecat in oras unde am facut cumparaturi de Craciun pentru fete si pentru Grazziela, rugand vanzatoarele sa le ambaleze frumos, pentru pus sub brad. Apoi am cumparat o instalatie de pom de iarna, globuri, beteala, ghirlande si o steluta de varf. Am gasit un brad mare cu suport, cam de inaltimea camerei apoi am mai cumparat cozonaci si altele pentru Craciun.
Am lasat la mine cadourile si apoi am batut la usa ei, cu bradul in mana. Ea a deschis si a ramas incremenita cu ochii la brad. “Da-te la o parte sa intru; mi-a inghetat pula de ger!”Ramasese incremenita in prag, privind incontinuu la brad.
Am intrat pe langa ea si in jumatate de ora bradul era fixat, instalatia montata iar ea a venit fericita sa impodobeasca bradul cu globurile si cu ghirlan...



    Login