Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecina de langa casa - II -
Autor : mosionroat - 2016-12-21
Citita de 11264 ori - Nota 5.78 (247 voturi)
II. Ziua a doua cu vecina.
A doua zi, pe la amiaza, am auzit o bataie usoara in usa. Am deschis, era ea. “Plec la serviciu, schimbul 2, dar voiam sa va spun ceva! Acum nu am timp, diseara pe la 10 va gasesc acasa?”
Am asteptat cu nerabdare ora 10 seara. Cand am auzit usa liftului si pasii ei spre usa mea am deschis-o in laturi. Se speriase putin pentru ca avea ochii mari. “Ma duc in casa sa vad daca au adormit copiii si vin repede, da?”
Am lasat usa intredeschisa. A intrat cu teama si eu am venit langa ea. I se zbatea inima ca la un iepuras cand am prins-o in brate. “Nuuu, va rog, fiti cuminte, vreau doar sa va spun ceva!’’ Am luat-o pe brate, ea ma apucase de dupa gat si am mers pana in sufragerie unde am intins-o pe canapea!
Se ridica in fund, nevrand sa stea intinsa! Am venit langa ea, si am prins-o de umeri! Dupa primele doua-trei saruturi moi, ea ma priv in ochi: “sa stiti ca eu nu am crezut sa ajungem aici! Sunt doi ani de cand nu am avut treaba cu nici un barbat, am stat ca o pustnica.” “ Dar ziceai ca esti divortataa de 3 ani, cine a fost cel de acum doi ani?”
Ea ofta lung: “avocatul! M-a chemat seara in birou, cu o zi inainte de pronuntare si m-a trantit pe canapea, pe jos, m-am zbatut si m-a stropit pe burta cu sperma.” Mi –a bagat doar degetul si vagin dar nu l-am lasat sa intre in mine.” Apoi ma privi lung “Dar acum, nu am mai rezistat, crede-ti-ma, imi place de dumneavoastra, am vrut si eu, sincer!”
Am dezbracat-o in doi timpi si trei miscari, am aruncat si eu hainele de pe mine, ne-am incolacit si am intrat intre pulpele ei. “va rog, incet, cu grija ca mi-ati perforat uterul, m-a durut toata noaptea.” A scancit cand am patruns-o, “te doare?” “nu, dar incet, va rog!” era mai mult teama de durere. Era uda toate si fierbinte si am inceput sa i-o frec in intrarea vaginului, in prima parte a tunelului fierbinte… Acum gemea de placerea in timp ce ma miscam incet in ea… “Am avut orgasmul cand am ajuns acasa la mine, in baie, imi zvacnea toata pizda si uterul…Era bine dar ma si durea! Imi sopti ea.’’ Pompam incet si am inceput sa accelerez ritmul penetrarii. Ma tinea inclestata cu gleznele incrucisate in jurul bucilor mele. ‘‘Aahh, aahh, ahh, ah, ah, a, a, a, a…” Trageam tot mai rapid la buci si gemetele ei urmau ritmul intrarilor pulii in pizda… apoi a gemut lung, s-a inclestat de mine si am simtit cum se zguduia toata in pula … ‘’ad, ad, agh, agh, ah, ah, a, a, a…” se inmuie dar nu-mi dadu drumul din brate, tinand pula inauntru, sculata ca un drug de beton si lipita in fundul pizdii ei.
“Stiti, vreau sa va fac fericit, credeti-ma” ingana ea cu gura alba si inclestata inca de orgasm. ‘’V-ati dat drumul? Intreba ea privind in jos la pula mea teapana si uda de sucurile orgasmului ei. “Vreau sa facem acum ceva” si se roti sub mine ajungand cu fata in jos, isi ridica pantecul si-si trase sub burta doua pernute rotunde. Isi ridica fundul la inaltimea pulii mele, mi-o apuca cu mana si ma trase spre ea, spre bucile ei... O potrivi cu mana ei la gaurica …“impingeti, va rog!’’ ma ruga ea, hotarata si eu am impins, am impins si mana ei mi-o tinea strans centrata pe gaura rectului. Se misca incet in pula ca s-o tina pe orificiul stramt si cand am simtit ca varful pulii ii patrunde in inel m-am oprit de mila sa n-o doara…”impingeti, impingeti, acuuum!’’ si isi impinse si ea curul in pula, odata cu miscarea mea de penetrare ascutit. “Aaaach” tipa ea cand a parait gaura curului in pula mea groasa. Pula i-a alunecat toata in anus, m-am oprit cateva secunde sa admir inelul desfacut al curului penetrat si am inceput sa fac miscari scurte de du-te, vino, pompand in curul ei! Nu m-am mai putut abtine si mi-am dat drumul in anusul ei la toata sperma care se agitase in ouale umflate.
M-am prabusit langa ea si i-am aruncat un prosop alb pe care il pregatisem, ca un vulpoi, cu gandul la sex!... S-a sters intre pulpe, a privit prosopul si s-a luminat. “Nu mi-a mai curs sange din uter, e bine”. Apoi se intoarse pe o parte si se sterse intre buci, Privi prosopelul, ofta lung si-mi arata dungile subtiri maronii dublate de dungi lungi de sange. “”M-ati rupt…ca sa vedeti ca sunteti singurul care ati intrat aici”…si iarasi ofta lung! “Am vrut sa va daruiesc ceva din trupul meu, din mine. Am simtit aseara ca vreti cand mi-ati bagat degetul in fund si am zis ca asa e singurul fel in care va puteam rasplati! Sunteti un om bun” …Se mai sterse odata cu grija intre buci, imi arata acum ca dungile de sange erau mai subtiri si intrerupte si imi zambi! “Suport durerea, o sa-mi treaca ca doar eu am vrut asta, sa ma dezvirginati aici!”
Si veni langa mine, cuibarindu-se, mica si nevinovata, intre bratele mele. “O sa ajung in iad’’ rase ea. “Asa mi s-a spus tot timpul in casa, ca toate femeile care o fac si in fund si in gura or sa ajunga in iad. Maica-mea este foarte credincioasa, m-ar strange de gat daca ar afla.” “Pai, de unde sa afle? am intrebat eu mirat, ca doar nu am de gand sa-i spun ei ca ti-am rupt inelul curului”
Ea ma privi zambind trist. “Nu o sa spui la nimeni, nu-i asa?” “Sa stii ca anul asta o sa fie cel mai frumos Craciun pentru noi”, continua ea. Copii s-au bucurat mult cand au vazut frigiderul plin cu carne, le-am spus ca este cadou de la tine. Ei au spus ca vor veni maine cu Colindul, de Craciun, ca sa-ti multumeasca de cadou!’’ Se ridica de langa mine, gemand usor…”ma doare fundul de mor, zambi ea, dar am vrut sa va vad satisfacut. Toate colegele de pe schimbul meu spun ca toti barbatii ...



    Login