Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecina de langa casa - I -
Autor : mosionroat - 2016-12-21
Citita de 14563 ori - Nota 5.80 (250 voturi)
Vecina de langa casa

Si iata-ma mutat, la 38 de ani intr-un bloc, la 4 camere, intr-un apartament pe care l-am mobilat cu o parte din banii cu care venisem de-afara. Mi-am deschis imediat o afacere si am inceput sa strang repede alti bani! Nu-mi cunosteam vecinii decat din vedere, doar ii salutam si ei ma salutau!
Au venit si zilele lui decembrie. M-am dus in Piata Mare si am intrat in hala de carne unde am inceput sa evaluez vitrinele pline cu carnuri de porc. Carne, carnati, sunci, muschi afumat si alte multe delicatesuri. Am auzit un “Buna ziua, vecine” si am intors capul. O femeie tanara, micuta si subtirica imi zambea cu sfiala. Era o vecina din boc, usa in usa, care tinea in mana, impaturita, o sacosa mare dar goala. I-am raspuns si am poftit-o in fata mea, la rand. I-am simtit parfumul delicat si i-am admirat pielea fina a gatului. Am inceput sa vorbim despre aprovizionarea de sarbatori, despre calitatea afumaturilor si a carnurilor etalate. Imi placea tonul ei, imi placea zambetul ei sfios. Nu ma privea in ochi, doar isi intorcea pe jumatate obrazul spre mine lasandu-ma sa-i admir pielea catifelata si profilul de femeie cuminte, cu gurita mica dar cu buze frumos conturate. Am aflat ca are 3 fete si ca toate sunt la scoala iar acum de sarbatori, cu toate lipsurile trebuie sa le puna ceva pe masa de Craciunul care venea peste 3 zile!
Cand i-a venit randul a comandat un kilogram de carne ieftina de lucru, plina de grasime, un kilogram de carnati, din cei mai ieftini, doua copite de porc si o ureche. “Pentru racitura”, mi-a explicat ea. Cred ca era cea mai slaba comanda facuta azi macelarului si ea a intins sacosa sa-i fie pusa marfa. A scos banii prin portofel si am vazut ca isi cauta acum si cativa marunti prin buzunar. Am spus cu voce tare macelarului sa continue comanda, el m-a privit si a inteles! “Doua kilograme de muschi haiducesc, o toba mare si una mica, din cele afumate, trei kilograme de ceafa pentru gratar, o fleica mare, de vreo 2 kilograme, 15 carnati cruzi, 15 din cei afumati, doua costite carnoase afumate…”
Femeia de langa mine se uita aiurita la ceea ce macelarul I le punea ambalate pe vitrina, in dreptul nostru. “Cinci milioane si trei sute de mii” a calculat el. Am scos sase milioane si am inceput sa pun toate produsele in sacosa ei. “Ia tu restul de acolo!” i-am zis eu femeii aratandu-I banii din ochi.
Am apucat eu sacosa grea,“hai sa mergem, vecino” si am luat-o de brat. Ea imi intinse restul luat de la carne. “Tine-I la tine, ca trecem sa luam si vin!”i-am zis eu. Ea mergea pe langa mine dand repede din picioarele cu glezne fine. La magazinul de vinuri am intrebat-o de care ii place si ea a ridicat ochii, sfioasa. “Rosu, ca doctorul a zis ca am anemie!” “Mda!Da, anemie de la nemancare”, m-am gandit eu. Am comandat o cutie de carton cu 6 sticle de Cabernet si am plecat spre casa. I-am zis sa tina ea restul de la carne pentru ca eu platisem deja un million gestionarului de la vinuri.
Pe drum probabil ca aerul rece a inviorat-o si i-a facut bujori in obraji. Mi-a povestit ca e singura, ca mama ei e plecata la tara sa aiba grija de cei batrani si de o sora mai mica... “Sotul?” Nu nu mai avea sot, era divortata de el de vreo 3 ani, mai trecea de 2-3 ori pe an sa-si vada copiii.
Am ajuns la lift, am urcat amandoi, am lasat sacosele jos si am apasat ultimul buton, etajul 10.
Cand a plecat liftul cabina s-a dezechilibrat putin si am prins-o in brate. I-am ridicat barbia, si am sarutat-o delicat pe buzele frumoase si fine. Avea buzele fierbinti si senzuale. I-am strecurat varful limbii intre buzele ei si i-a m-a fript cu varful limbii ei . S-a smucit putin, a intors obrazul intr-o parte si am sarutat-o pe gat, sub ureche, acolo unde am simtit pielea fierbine si catifelata.
In fata usii ei pe care a deschis-o greu, din cauza tremurului mainii, i-am intins sacosa. “La multi ani, Craciun fericit” . M-a privit si am vazut cum i-au tasnit lacrimile. Am plecat repede si am intrat la mine, alaturi.
Trecuse aproape o ora si deja ma gandeam sa plec la restaurant sa mananc cand am auzit soneria. Era ea, cu un plover pe gat. “Am venit sa va aduc banii, o parte din bani” spuse ea ridicand un zambet trist spre mine. Imi intinse un manunchi de bani toti de zece mii. “a venit pensia lui mamica si n-o sa mai platim intretinerea si caldura luna asta, ca sunt si pentru noi sarbatorile si vrem sa fie bine pentru toti”. Turuia parca cu teama sa ma convinga sa primesc banii inapoi. Am prins-o de mana si am tras-o inauntru pe holul meu, am impins usa, i-am cautat gura intr-un sarut turbat si am strans-o in brate pana am auzit paraind in bratele mele. A gemut lung si s-a lasat moale in bratele mele. Am bagat o mana pe sub pulover si i-am cautat sanii mici dar tari, elastici, ca de domnisoara. Am coborat mana dreapta printre bata pantalonului si burtica ei calda, am patruns mai jos simtind carliontii si degetul meu lung s-a napustiti printre pulpele zvelte , am gasit deschizatura vaginului impingand cu putere in crapatura. Era uda, era fierbinte, era stramta si alunecoasa. Pula mi se fa cuse ca un drug, eram nefutut de o saptamana si voiam sa o penetrez acolo pe loc.
Am tras mana afara. Am dus degetul in gura mea si l-am lins lung, cu placere. I s-au dus ochii in jos de rusine, dar deja imi eliberasem cu cealalta mana prizonierul din pantaloni. I-am luat mana si i-am pus pula groasa in palma ei micuta. Am simtit cum tremura si mana ei ma frigea pe pula.
Dintr-o miscare i-am tras pantalonii jos cu tot cu chilotei si a ramas in pizda goala.Avea carlionti castanii, mici si luciosi. Am apucat-o cu mainile de fund, i-am desfacut bucile mici rotunde dar elastice si i-am cautat gaura pizdii cu varful pulii, am infipt-o acolo, era doar jumate in ea, a gemut lung si s-a lasat pe pieptul meu.. Am ridicat-o usor, cred ca nu avea decat vreo 40 de kile, am pus-o cu curul pe bratul fotoliului din hol si am inceput sa imping in ea cealalta jumataate din pula, care ramasese afara. Nu a int...



    Login