Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vecina
Autor : Rhado0 - 2017-06-27
Citita de 19982 ori - Nota 6.54 (68 voturi)
Totul a inceput intr-o zi oarecare de sambata. Tocmai ma trezisem si pierdeam vremea pe acasa, cand dintr-o data aud batai in usa. Mi s-a parut putin ciudat, pentru ca de cand m-am mutat in noua locatie (o garsoniera mica dintr-un complex de vreo 20 de garsoniere inghesuite) nu am mai primit vizitatori, si nici nu asteptam pe nimeni.

Deschid usa si aproape ca raman blocat. O fata tanara (la prima vedere studenta), sfioasa, imi spune ca tocmai s-a mutat in garsoniera de langa si ca nu reuseste sa se conecteze la internet. Nu am cum sa nu-i remarc chipul frumos, ochii caprui si mai ales buzele mari si carnoase. Fiind o zi calda de vara, poarta doar un tricou si pantaloni scurti. Ii zaresc picioarele lungi, subtiri dar frumoase si mai ales sanii - nici prea mari, dar cu siguranta nici prea mici. Cred ca nu purta nici sutien, pentru ca zaresc conturul foarte subtil al sfarcurilor ei (sau poate doar mi-a placut sa cred ca am vazut asta).

Situatia e destul de ciudata si pentru ea, asa ca uita si sa se mai prezinte. Eu ma ofer sa o ajut cu internetul, asa ca mergem in garsoniera ei. Nici nu apuc bine sa intru, ca ma intampina o catelusa minuscula, un pui de doar 5 saptamani. E mai mica si decat o pisica. Incep sa o mangai si sa ma joc cu ea, si sper ca ea apreciaza faptul ca si mie imi plac animalele.

Apoi eu preiau initiativa si ma prezint:

- Radu, imi pare bine!
- Aa scuza-ma, am uitat sa ma prezint. Sunt Daria.

Hmm…interesant nume, ma gandesc eu, in timp ce ii admir zambetul superb. Analizez putin situatia internetului la ea acasa, si imi dau seama ca ar avea nevoie de un router sau de un cablu de retea. Cum ea nu avea nici unul din aceste lucruri, ma ofer eu sa-i dau parola de la conexiunea mea. Foarte fericita ea imi multumeste, iar eu profit de ocazie si ii cer Facebook-ul, pentru a fi sigur ca mai vorbim, fara a trebui neaparat sa merg la ea acasa.

Ea reuseste sa se conecteze la internet, iar dupa cateva minute o adaug si incepem sa povestim. Aflu diverse lucruri despre ea si ii spun ca indiferent de ce ar avea nevoie poate apela cu drag la mine. De curand m-am mutat si eu, si stiu cum e sa nu ai aspirator sau alte lucruri esentiale intr-o casa noua. Imi dau seama ca nu prea cunoaste zona, asa ca ma ofer sa o scot pe ea si pe catelusa Maya la o plimbare printr-un parc frumos din zona. Ramane sa facem asta a doua zi.

Tocmai ce primisem si eu restul de bagaje, iar in timp ce imi aranjam cartile in biblioteca, ii trimit o poza in care am grija sa scot in evidenta cateva carti interesante, in special de psihologie, stiind ca aceasta e ocupatia ei si una din marile ei pasiuni. Am observat si la ea acasa cateva carti interesante, asa ca ii propun sa facem schimb de carti candva, iar ea accepta bucuroasa.

A doua zi iesim la plimbare prin parc, impreuna cu fiinta aceea minuscula pe nume Maya. Ea ramane placut surprinsa de parc, iar apoi ne asezam pe o banca si timp de 2 ore povestim intr-una despre fel si fel de subiecte. Descoperim ca avem destul de multe lucruri in comun si ca gandim la fel in multe privinte. Aflu ca este o fata foarte inteligenta, harnica si buna la suflet, ce iubeste copiii, animalele si care a calatorit foarte mult si a trecut prin multe experiente de viata…desi are doar 22 de anisori.

O iau mai pe ocolite si reusesc sa aflu ca nu e chiar singura…se vede cu un tip de vreo 3 saptamani, dar inca nu e convinsa ca ar vrea o relatie cu el. Asta ma bucura oarecum si imi da o speranta. Mai aflu si ca a avut doar relatii serioase si de lunga durata si ca nu e interesata de aventuri, dar in acelasi timp am grija sa duc discutia si intr-o zona mai intima. Am simtit inca de la inceput ca desi pare foarte cuminte si inocenta, are si o latura mai “intunecata”. Nu reusesc sa scot nimic de la ea, dar oarecum imi confirma ca presupunerea mea e corecta.

Trec cateva zile in care nu prea mai vorbim, cand intr-o seara fierbinte de iunie aud din nou batai in usa. Ma uit pe vizor, si e chiar Daria! Ma aranjez putin, apoi ii deschid.

- Buna Radu, ce mai faci?
- Uite bine, ma relaxez dupa servici.
- Stii…ai zis atunci ca am putea face schimb de carti. Momentan ma cam plictisesc si mi-am amintit ca am vazut o carte interesanta in poza pe care mi-ai trimis-o atunci.
- Desigur, hai inauntru.

Ea intra si remarc ca poarta doar un maieu destul de larg si niste pantaloni foarte scurti. E si de inteles, tinand cont ca in garsonierele noastre de la mansarda stai ca in sauna. Biblioteca mea e chiar langa pat, asa ca ii propun sa studieze linistita cartile si sa-si alega ce doreste. Ea imi zambeste si in loc sa se aseze in fund pe pat ca sa se uite la carti, se aseaza in patru labe, tarandu-se usor pe pat inspre biblioteca.

Maieul larg ii aluneca in jos, lasand probabil sa i se zareasca perfect sanii. Ah, dar ce pacat ca eu sunt in spatele ei si nu am nici cum sa ajung in fata, acolo fiind capatul camerei. Dar stai! De aici de unde sunt pot sa-i admir foarte bine fundul. Pantalonii scurti se ridica si ei, lasand sa i se zareasca jumatate din fund…unul nu foarte mare sau bombat, dar cu siguranta frumos.

Ea studiaza cartile, apoi intoarce capul inspre mine si imi spune cu un zambet provocator:

- Ai multe carti interesante pe aici!

Eu nici nu remarc ce zice, si raman cu ochii fixati pe fundul ei. Ea observa asta, zambeste, apoi isi misca de cateva ori funduletul in stanga si in dreapta. Nu am cum sa nu remarc acest semnal, asa ca nu ma pot abtine si ii trag o palma la fund. Ea scapa un geamat, si privindu-ma in ochi imi spune:

- Hmm, vecine, de ce nu esti cuminte? Stii doar ca am prieten.

Doar ca in timp ce spune asta ea continua sa isi miste fundul intr-un mod provocator, chemand urmatoarea palma care nu se lasa deloc asteptata. Se intoarce apoi si se aseaza in fund pe pat, eu fiind in picioare in fata ei. Ma admira de sus in jos, iar ochii i se opresc asupra pantalonilor mei scurti, de unde se observa clar o mare umflatura.

Ma apropiu incet, iar mainile ei fine se aseaza pe ambii mei genunchi. Incepe sa urce cu ambele maini simultan, trecand pe coapse, urcand apoi pe abdomen, pe piept, si din nou in jos. Cu o mana imi mangaie abdomenul, iar cu cealalta coboara incepand sa imi frece usor pula intarita, peste pantaloni. Zambeste cand simte cat e de tare, apoi incepe sa imi desfaca snurul de la pantaloni.
Ii da jos, mi-o freaca putin peste boxeri, apoi curiozitatea si dorinta o fac sa ii dea jos si pe ei. Se opreste o clipa si o admira, apoi privindu-ma in ochi o cuprinde in mana si incepe sa o frece usor, de sus pana jos si inapoi. O simte cum creste si se intareste, si fara sa isi ia privirea din ochii mei, se apropie cu buzele ei superbe de ea.

Ii cuprinde doar capul intre buze si incepe sa il sarute. Apoi, doar cu buzele o saruta de-a lungul, mergand pana la baza si revenind la cap, facand acest drum de vreo 3 ori. Eu sunt deja excitat la maxim, si ard de nerabdare. Incep sa o mangai usor prin parul ei moale, iar ea abia acum scoate limba si incepe sa linga foarte usor varful.

- Ahh, Daria, cat e de bine!

Ea nu spune nimic si continua sa se joace cu limba de-a lungul si de-a latul penisului meu intarit! Printre gemete reusesc sa-mi amintesc de discutia aceea cand mi-a confirmat ca are o latura mai “kinky”. Si oricum nu mai aveam rabdare cu jocurile ei, asa ca o cuprind cu mainile de cap si brusc i-o bag adanc in gura, pana in gat. Ea tresare usor, dar nu se ineaca…ceea ce imi da de inteles ca e obisnuita cu asta.
I-o bag iar adanc, apoi tinand-o bine de cap incep sa o fut in gura. Ea geme infundat si incepe sa-si mangaie sanii. O scot din gura ei, apoi i-o frec usor de buzele mari si carnoase. O pleznesc cu ea peste obraji si peste buze, apoi o intreb:

- Iti place, Daria?
- Da, Radu! Mai fute-ma te rog in gura!

Si nici nu o las bine sa termine, ca i-o bag iar in gura. Incep sa i-o dau tot mai repede si mai adanc, ea geme infundat, se mai ineaca din cand in cand dar rezista curajos. Saliva i se prelinge pe gat, si pe piept si aluneca printre sani. Ma aplec si ii ridic maieul, pe care il dau jos si il arunc prin camera.
Zaresc o pereche de sani superbi! Sunt exact atat de mari cat trebuie, fermi si perfect simetrici. Sfarcurile ii sunt mici si intarite, iar eu le cuprind intre degete si le ciupesc usor. Ea tresare, dar zambeste in acelasi timp. Incep sa ii mangai sanii frumosi, jucandu-ma cu ei si strangandu-i in palme.

- Cuprinde-i in palme, Daria! ii spun eu.

Ea stie exact la ce ma refer si ii curpinde in palme, apoi ii apropie unul de celalalt. Ma aplec deasupra lor si incep sa imi plimb pula intarita printre sanii ei perfecti. Aluneca asa de usor de la saliva ei care s-a prelins mai inainte, si continui asa un timp. Ea le da drumul sanilor, pentru ca o mana de-a ei e acum in pantaloni. Isi mangaie clitorisul si geme usor.

Ii bag inca o data pula adanc p...



    Login