Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVara torida...
Autor : Amon_Ra - 2009-05-17
Citita de 5484 ori - Nota 7.82 (11 voturi)
Sfarsit de iulie…

Strada dizolvata de canicula transpira in unde molcome, ce se ridica unduios spre soare. Caldura toprea pe oricine nu s-ar fi alfat la adapost de nemiloasa canicula.
Doi tineri mergeau grabiti, adapostindu-se la umbra inchipuita a unui zig lung cu tencuiala cazuta. Dupa el, cotira la dreapta si peste 5 minute erau la adapost.

Tanara, nu foarte inalta, dar supla, era imbracata intr-o fusta de scolarita, un pic cam scurta pe sub care ghiceai sculptate forme care te inebuneau. Sanii, rotunzi si grei, erau acoperiti de o maieu alb mulat, usor tranparent prin care se vedeau bretelele si modelul sutienului. Blonda, cu ochii de un caprui atat de inchis, incat seara pareau cu adevarat negrii, arata ca o zeita. Buzele carnoase si fragede - care cand infloreau in zambet, lasau sa se vada dintii de un alb perfect - te zapaceau.

Tanarul care nu avea mai mult de 21, 22 de ani, isi purta parul negru tuns scurt, era bronzat si fara sa fie foarte masiv, avea un trup atletic. Cand isi misca bratele, muschii se zvarcoleau pe sub piele ca niste serpi, si nici un pic de grasime nu se vedea pe abdomenul foarte clar definit.

- Doamne cat poate sa fie de cald! zise fata
- Da, parca tocmai am iesit din cuptor.
- Oare nu mai are de gand caldura asta sa treaca odata?
- O sa treaca ea zise el, turnand 2 pahare cu apa cu gheata.

Fata lua paharul si bau pe nerasuflate, lasand o picatura sa se scurga lent pe gat, ca apoi sa dispara sub decolteu. El urmari picatura inghitind in sec, apoi isi bau si el apa.

- Ei bine, cred ca mai avem cel putin 4 ore pana cand vin ceilalti.
- Zau? zise ea usor surprinsa.
- Da, e abia 3.
- Trebuie sa ne gasim ceva de facut pana atunci, Adi.
- Ce zici de un film?
- Suna bine.
- Sa vad ce gasesc in cutiile lui Mihai, zise si apoi disparu in camera alaturata. Peste 5 minute se intoarse cu doau cd-uri si o figura descumpanita.
- Asta-i tot si nu scrie nimic pe ele, Cred ca Mihai si-a strans lucurile saptamana trecuta. Sa vedem ce e pe ele. Deschise dvd-ul si baga primul cd, dar descoperii doar niste poze vechi si ceva muzica.
- Hai sa-l incercam si pe al doilea. Era un singur folder si un fisier avi numit AB4.
- Da play sa vedem ce e, spuse Andreea trantindu-se pe canapea.

Peste 5 secunde, boxele incepura sa geama, cand 2 lesbiene se lingeau cu pofta peste tot. Rosind Adi sari sa-l opreasca, dar la fel de rosie ca si el Andreea il opri tinandu-l de mana:

Lasa-l, spuse ea uitandu-se in jos. Cred ca imi plac… S-ar putea sa fiu un pic “bi”, zise ea zambind.
Urmarira mai departe cum o bruneta focoasa lingea cu pofta labiile roz si moi ale altei blonde cu un fund bombat si obraznic, ce gemea intr-un mod ce trimitea impulsuri electrice in Andreea.

- Sper ca nu o sa-ti par sexista, spuse ea, dar cred ca… ei bine cred ca pasarica – doar suntem adulti amandoi si nu avem de ce sa ne rusinam – e cel mai frmos lucru. In momentele incinse, e ca un frut parfumat, moale si zemos, de care abia astepti sa-ti lipesti buzele, sa-i simti dulceata umeda si fierbinte.

Un geamat puternic al boxelor o intrerupse iar Adi o privea uluit. De fapt il excitau teribil lesbienele si auzind-o pe Andreea vorbind asa, il treceau naduselile. Ea privea in continuare la televizor. Se vedea ca si ea e excitata, iar Adi gandi ca e mai mult “bi” decat spune. Picaturi de tranpiratie ii alunecau pe frunte si pe gat si isi lingea mereu buzele pline cu gust sarat.

- Ia uite la prima, continua ea, as vrea sa-mi plimb limba peste pizda ei excitata si sa-i sug putin clitorisul, pana simt nectarul scurgandu-se printre buze. Offf si e infiorator de cald.

Adi era buimacit. Inima ii batea nebuneste, sa-i sparga pieptul. Iar sangele ii circula ci viteza ametitoare. Facea dureroase eforturi sa nu ii ridice fusta scruta si sa-si potoleasca focul cu gura intre picioarele ei.
Andreea se uita la film incordata, ne-pierzand niciun moment. Deodata zise:

- Imi pare rau dar nu mai rezist. Ma topesc de caldura. Trebuia sa-mi dau macar sutienul jos. Se ridica si se intoarse cu spatele. Isi dadu jos bluza alba, leoarca de sudoare, apoi sutienul prinvind un pic spate catre el, putin rusinata. Apoi isi lua bluza la loc. Pe sub tricoul ud se vedeau sfarcurile intarite si se ghicea cu usurinta forma perfecta a sanilor ei minunati. Adi inghiti din nou in sec, simtind cum pulsul ii creste si mai tare. Peste putin timp avea ori sa inebuneasca ori sa o ia la goana pe strada ca se se racoreasca.
- Si tot e cald, spuse ea peste 2 minute prinvindu-l ciudat pe Adi. Sunt transpirata toata. Uite ce uda sunt. Mai ales aici, spuse ea, ridicandu-si fusta in fata, lasand la vedere o pereche de bikini care erau intr-adevar uzi leoarca. Uite, zise ea luandau-i mana si apasandu-i-o tare pe pizda. Adi crezu ca intra in sevraj. Pizda ei era umflata, moale si fierbinte, iar el isi simti testicolele zvacnind dureros.
- Trebuie sa ii scot. Ma cam strang si nu ii mai suport. Ma ajuti?

Se puse cu spatele la 10 cm de figura lui ravasita. Cu miscari innebunitor de lente isi ridica fusta la spate, aratand un fund perfect pe care straluceau picaturi mici de transpiratie. El ii apuca snurul subtire si incepu sa traga usor in jos. Cand ii vazu pizda umeda, si inrosita, un alt zvacnet dureros ii strabatu testicolele. Apoi ea isi lasa usor fusta in jos si se aseza cuminte langa el.

Il innebunea. Adi inghiti in sec a 3-a oara si incerca sa se utie din nou la film. Si ea era la fel de excitata. Aproape goala, statea pe canapea urmarind filmul. Una dintre brunete o lingea pe cealalta in fund si avea adanc infipte in pizda 3 degete. Amandoua gemeau tulburator.

Deodata, Andreea isi dadu bluza jos si se lipi de Adi. El simti un fior electric strabatandu-l convulsiv iar ea isi lipi apropie buzele de urechea lui si ii sopti

- Adi nu mai suport. Vreau sa ma lingi in pizda, sa mi-o saruti si sa ma futi pana gem ca o catea. Vreau sa ma lingi in cur si sa nu mai iesi cu capul dintre picioarele mele. Apoi am sa-ti sug pula cum nu ti-a mai fost supta vreodata.

O secunda o privi perplex, apoi ii smulse fusta si ii privii pasarica superba care lucea de uda ce era. Incepu sa o sarute pornind de la genunchi, urcand apoi spre bazin. Ii linse abdomenul si urca spre sani. Cand varful limbii ii atinse sfarcul, ea gemu pute...



    Login