Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vanessa vrea dublu
Autor : toni-iasi - 2024-03-10
Citita de 8656 ori - Nota 1.12 (422 voturi)


Uneori, cînd soțul era plecat, Vanessa se așeza pe fotoliu, lua niște poze vechi ale ei și le privea, oftînd. Niște poze alb-negru, cu zimți, de la mare. În care era ea cu colegele de liceu, fete de clasa a 11-a, suple, drăguțe, în costume de baie. Se uita la poze și se întreba: cînd naiba trecuseră 7 ani de la faza aia ireală care o scosese din minți în halul ăla? Apoi pe măsura ce se uita la poze un val de excitare i se aprindea la pîntec… și, involuntar mîna ei se strecura sub chiloțel la clitoris, și degetele ei începeau să-l alinte… scufundîndu-se, iar și iar, în amintirile alea sexuale, din acea noapte de august din 1994.

Era la tabăra Năvodari, care-și trăia ultimele zile, înainte ca mafioții post-decembriști s-o distrugă. Fetele și femeile forfoteau de o sexualitate indecentă. Elevele făceau lucruri care în 1989 erau inimaginabile. Ea era în clasa a 11-a și era o virgină nevrotică, care se masturba zilnic. Băieții o speriau și o dezgustau. Dar visa că e penetrată…
În noaptea aia o durea o măsea rău de tot și ieșise afară. Era 1 noaptea, discoteca se terminase, printre pavilioane era pustiu. Mirosea a alge și mare. Apoi, de curiozitate, se duse în spatele pavilionului B, ăla unde erau cazați profesorii. Voia să vadă dacă gardul viu al taberei se închidea acolo. Deci intrase în spațiul îngust dintre gard și clădire cînd, de la o fereastră de la parter, cea din capăt, singura iluminată, auzi gemetele.

Pășise încet-încet, și, prin colțul de fereastră lăsat liber de o draperie neglijent trasă, văzu scena inimaginabilă.
Între paturi, pe jos, pe o pătură, o fată goală, roșcată, făcea sex cu doi bărbați adulți. De fapt cu doi profesori. Imediat, Vanessa o recunoscu: era Irene, dintr-a doișpea C, o lungană ciudată și slăbănoagă, aproape fără sîni, cu corp ca de băiat, care nu vorbea cu nimeni.

Irene stătea în coate și genunchi, între cei doi bărbați de 40 de ani. În lumina de neon corpul ei părea de marmură albă. Unul, profesorul de fizică, poreclit Buldogul, că era cu un cap mare și fălcos, o penetra ritmic în sex pe la spate, ținînd-o disperat de șoldurile ei osoase. Celălalt, de mate, poreclit Cioroiul, ca era cam țigan, stătea așezat dinaintea ei pe pătură și, cu penisul în mînă, și-l freca apăsat, icnind, de gura și nasul și obrajii lui Irene, ce stătea aplecată spre pîntecul lui, cu limba scoasă. O ținea de păr, claia aia roșcată. Toți trei icneau și gemeau. Cioroiul, care-i dădea penisul pe față, icnea repetat ”Văleu, mor… Văleu, mor…”. În timp ce Buldigul, de fiecare dată cînd pulanul i se înfunda în pizda ei mică, grohăia ”Fatooo, uaaah… Fatooo, uaaah… Fatooo, uaaah…”. Vanessa se holba deci la scena ireală, și în nări simțea chiar mirosul de parfum al lui Irene, și se deodorante masculine.

Apoi Irene a ridicat capul, și gîfîind a zis repede ”Vreau amîndouă în mine, acum…”. apoi s-a ridicat și așa goală și lungă, fata s-a pus călare pe Buldog, lăsată în penisul lui, după care Cioroiul, repejor, s-a pus la fundul ei și și-a băgat mădularul în anusul ei. Pînă la cotor. Penetrată dublu roșcata Irene se arcuia acum elastică, luînd în vagin și anus două pule, dovedind clar o bună experiență la acest număr.
Dar nu era ușor, că probabil că la amîndoi le venea tare să se golească, că nu prea se mișcau în cele două găuri ale ei. Mai ales Buldogul, sub ea, stătea imobil, gemînd disperat ”Băi, fatoo, încet, că mi vine…”. Cioroiul la fel grohăia, intrînd și ieșind încet din fundul ei, desfigurat de chinul de a nu se goli în fata de 17 ani care i oferea așa anusul.

Dar ea era foarte excitată, și copularea nu dură mult, că imediat Vanessa o auzi cum strigă ”Mvaaaai, Doamnee, viiiin… Acum! Acum”” și văzu cum tot corpul ei slăbănog începu să zvîcnească ritmic în spasme de orgasm. După cinci secunde Cioroiul scoase un miorlăit, își retrase pulanul din fundul ei și ejaculă cu furie pe bucile ei, în mari țîșnituri de spermă.

În timp ce Buldogul sub ea, înfipt în vaginul ei, scotea și el strigăte de bărbat ce se golește, dînd spasmodic din fund.
În clipa aia Irene, dezmeticită din plăceri văzu capul Vanessei care îi privea la colțul de fereastră și scoase un țipăt, moment cînd Vanessa fugi de acolo. Oricum nu putea s-o recunoască în noapte.
Zilele următoare Vanessa se gîndi nonstop le imaginea acelei împreunări. Pe acea Irene o mai văzu la plajă o singură dată.

De la cea scenă în Vanessa o mare tensiune sexuală începu să crească și știu că trebuie să fie deflorată și apoi să fie și ea penetrată dublu, cum făcea acolo curva aia de Irene, pe care o visa nonstop.
Asta se întîmplă de Crăciun, cînd ai ei o trimiseseră la unchiul Dani, la Predeal. Dani avea 32 de ani și semăna cu George Clooney. Stătea într-o vilă cochetă, și șapte zile soția lui fusese plecată la Ploiești. Și Vanessa îi dădu semne sexuale, și nu se miră cînd într-o dimineață unchiul Dani își scoase penisul dinaintea ei. O mătărîngă groasă și vînoasă. Cuminte și curioasă, după un minut, Vanessa îi pupa cu drag mădularul, înfiorată de gemetele lui. Dani apoi, în sufragerie, o defloră. Nu o duruse, nu cursese sînge. Făcu dragoste cu el normal, orgasmase, apoi ea singurică, fiind pusă capră, îi luă penisul cu două degete și îl lipise de anusul ei căscat, șoptind sptre el ”O vreau… acolo!”, după care el, cu ochii mari de uluire, o sodomiză pe nepoțica cea drăguță cu mari icnete de plăcere, privind cum scula lui intră adînc în fundul fetei.

Apoi, cînd fumau goi pe pat, ea îi povesti de noaptea din tabără și îl întrebă șăgalnic ”Unchiule, nu ai vreun prieten simpatic cu care să o facem în trei?”.
”Prietenul simpatic” se dovedi a fi chiar cumnatul unchiului, domnul Gioni, de 40 de ani. Un tip chelios, dar drăguț și suplu. Gioni veni la ei peste două zile, pe la 8 dimineața. Ningea tare, era viscol, și Vanessa îl primise doar într-un capot roz, scurt. Dani era în oraș, iar ea făcuse cafea. Zîmbitoare, fata îi spusese ”Bună ziua, eu sunt nepoata lui Dani. Sunt Vanessa .”. Gioni, pe canapea, băuse cafeaua, cu ochii la picioarele ei goale. Picioare goale d...



    Login