Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vacanță în Italia
Autor : ariana1971 - 2023-08-24
Citita de 11361 ori - Nota 4.31 (633 voturi)
Cu vreo 10 ani in urmă când încă eram căsătorită cu primul meu soț și împreună cu fetița noastră de 6 ani, am rezervat o casă frumoasă în Italia, o fermă transformată în patru apartamente. Fetița noastră se juca toată ziua în piscină așa că eu și soțul meu aveam în sfârșit timp să ne relaxăm. Din cele patru apartamente doar unul era ocupat de un tânăr, vărul proprietarului, care avea grijă de piscină și grădină. Era un băiat drăguț, îmi plăcea să-l privesc din șezlong din când în când. Un italian tipic, Luca, dar nu un tip oarecare. Părea mai mult un surfer dur cu tatuaje pe mâini și picioare. În curând observ nu mi nu buni că același lucru îl face și el. Subtil, mă uit la el când citesc o carte, el se uită în spate și-mi zâmbește. În a treia zi mai apar doi prieteni de ai lui din Florența. Soțul meu nu este gelos, dar nu îmi pot imagina că nu a observat tot acest joc. Nu vorbesc italiană, dar îmi dau seama din discuțiile lor că băieții vorbesc despre mine. Am 28 de ani și arăt destul de bine și datorită faptului că sunt profesoară de sport, fac sport în mod regulat și încă primesc în mod regulat complimente pentru aspectul meu. Dimineata, când soțul meu și fetița vin cu propunerea de a merge împreună la Pisa refuz amabil invocând o durere de cap.
-Cred că e bine să stau „acasă” azi! spun eu cu nonșalanță.
Cu puțin noroc, Luca va rămâne la fermă – și cine știe, poate vor veni și prietenii lui. Soțul meu și fetița pleacă la timp să prindă autobuzul, la scurt timp după prânz. Mă așez lângă piscină, pregătită pentru o după-amiază relaxantă. Am noroc, prietenii lui Luca vin și ei nu după mult timp. Tinerii par să fi ieșit direct dintr-o reclamă: trupuri de băieți bronzate și acei pantaloni scurți de surf care ajung până la genunchi. În timp ce le scanez trupurile în mod discret, simt același lucru asupra mea. Am terminat doar două pahare de vin rose, dar mă simt roz din cauza soarelui și a atmosferei. Aproape simt cum privirile lor îmi gâdilă corpul. Mă simt confortabilă și încrezătoare, am un bronz frumos, mă simt destul de drăguță costumul de baie albastru deschis. Toată tensiunea acumulată ajunge la un punct culminant la sfârșitul după-amiezii. Băieții s-au așezat pe șezlongurile de vizavi de mine. După al treilea pahar de vin, merg la dușul mare, în aer liber din colțul clădirii. Îmi dau sutienul jos și aștept să văd ce se întâmplă. Imediat simt că cineva se apropie în spatele meu. Mă aplec sa-mi iau șamponul de pe podea prefăcându-mă că nu-l observ. Pas cu pas se apropie de mine.
-Ești bine? întreabă Luca într-o engleză fermecătoare. Îi recunosc vocea imediat.
-Da, perfect', zic eu, fără să mă întorc.
Deodată îl simt in spatele meu. Îi simt o mână pe șold, apoi cealaltă. Urcă apoi pe umerii mei mângâindu-i ușor. Mă întorc încet îmi încolăcesc brațele în jurul gâtului lui și începem să ne sărutăm. Imediat îmi simt corpul in flăcări. Simt că sărut un fel de Adonis tânăr într-un duș în aer liber. Este ca un film. Cu coada ochiului văd prietenii lui Luca apropiindu-se, privind, ezitând. Le fac semn cu mâna că e ok. Până să-mi dau seama, sunt înconjurată de trupurile celor trei băieți. Mă ating, mă țin în brațe, mă sărută, îmi mângâie spatele și sânii. Atmosfera este deopotrivă și încărcată, dar și relaxată. Se aud râsete, sărutări, se schimbă cuvinte scurte. Luca îmi șoptește complimente la ureche despre cât de frumos este fundul meu. Devin tot mai excitată. Într-un acces de nebunie, mă las ușor în genunchi. Într-o clipă decid că acei pantaloni de surf trebuie sa cadă. Încet, în genunchi, dezleg snururile. Îi trag ușor șortul de baie băiatului din mijloc, apoi trag de celelalte în stânga și în dreapta mea.
Înainte să-mi dau seama ce fac, mă aflu în fața a trei pule umflate și tari. Se simte bizar, pare un film porno, abia mă recunosc, dar chiar arată divin. Doi dintre băieți sunt normali, de vreo optsprezece centimetri, proaspăt epilati. Andrea, cel din mijloc, este clar cel mai înzestrat. Penisul lui este dur, dar încă atârnă greu între picioare. Este cu adevărat gros și, de asemenea, lung, complet disproporționat: cel puțin de două ori mai mare decât al soțului meu. Genul de pulă pe care o vezi în mod normal doar pe site-uri precum Pornhub.
Oftând, îl iau cu ambele mâini, dar abia reușesc să-l cuprind cu degetele. Abia se potrivește în gura mea dar se simte grozav, minunat de gros, greu, impunător. În timp ce iau penisul lui Luca și Giuseppe în ambele mâini puțin mai târziu, sug ferm mădularul gros al lui Andrea. Nu pot să nu încerc să nu-i schimb pe ceilalți băieți, dar ca un magnet mă tot atrage penisul masiv și cel mai mare.
După un timp sunt ridicată iar unul dintre băieți mă lipește de perete cu mâinile în sus. Bikinii mei sunt trași lin in jos așa că rămân goală sub apa care se prelinge pe corpul meu. Am lăsat să se întâmple asta cu un geamăt ușor și automat mi-am desfăcut ușor picioarele. Simt mâini peste tot. Pe șolduri, de-a lungul sânilor, între picioare. În timp ce un băiat îmi mângâie clitorisul cu degetul mijlociu no o, celălalt îmi depărtează labiile. Este un sentiment fantastic, cooperarea este fantastică, de parcă totul a fost programat dinainte. Dacă unul încetinește, celelalte degete se mișcă puțin mai repede. Când unul se concentrează asupra clitorisului meu, îl simt pe celălalt răsfățându-mi și deschizând păsărica. Întind mâinile instinctiv după mădularele de lângă mine. Le trec lin prin mâini în timp ce sunt răsfățată de șase mâini, cu fața la perete. Sunt gemete, mârâituri și suspine. Nici o clipă nu-mi fac griji dacă putem fi prinși: soțul meu este departe de a veni acasă, nimeni nu ne poate vedea.
În curând simt cum unul dintre băieți vine să în spatele meu luîndu-mi sânii în palme. Își freacă penisul lui fundul meu și, în mod natural, simt o mână pe ceafa mea facându-mă să mă aplec puțin. Nu este Andrea, ci Luca, unul dintre cei doi „normali”. Îmi înclin șoldurile pentru a obține un unghi bun și îi simt capul alunecând între labiile mele. Îl ajut cu mâna, dar apoi fac o mișcare neașteptată pentru băiat și chiar și pentru mine:
-,, Bag-o în fund', mârâi eu încet.
Îi ghidez lin capul spre fundul meu, semnalându-i că ar trebui să fie acolo. Mă simt bine , ca și cum eu – ca femeie cu experiență – dau tonul și fac impresie. Luca clar nu știe prin ce trece. Totul decurge foarte repede la momentul respectiv, dar îmi dau seama că având în vedere vârsta lui, nu a experimentat asta prea des. Sunt o femeie care alege în mod conștient să fie futută anal de un băiat pe care abia îl cunoaște. Încet, capul lui îmi pătrunde în fund. Mă simt fantastic, complet plină. În mâna dreaptă am penisul uriaș al lui Andrea, pentru a face poza și mai bună și mai completă. În stânga sunt sărutată de Giuseppe, care îmi șoptește cât de frumoasă și minunată sunt. ,,Ești al naibii de fierbinte', mârâie el.
Luca mă fute in fund chiar acum. El este puțin mai dotat decât soțul meu, dar chiar și așa pot să suport. Mă ține strâns de șolduri și mă fute în fund cu mișcări lungi. În timp ce unul dintre băieți îmi freacă clitorisul cu degetele, simt că orgasmul e inevitabil. Sentimentului minunat din partea de jos a corpului meu este imposibil să-i rezist: acesta este cel mai excitant lucru facut vreodată, intru într-un fel de transă și termin intens într-un orgasm violent. Nici Luca nu poate ține mult și îi simt penisul zvâcnind și sperma caldă în fundul meu. De fapt, mult prea repede, dar în același timp cred că e normal pentru un băiat de 22 de ani care fute in fund o femeie mai in vârstă decât el. Giuseppe îi ia imediat locul. Se pare că ei știu exact ce-mi place mie, toată ideea asta: să fiu futută în fund de mai mulți tipi, într-un duș, mmmmmmm , am avut fantezia asta de nu știu câte ori. Giuseppe mă ia imediat tare și încrezător din spate. Nu este deloc o problemă din cauza lucrărilor preliminare ale lui Luca, dar îmi înclin și mai mult șoldurile pentru a-i fi și mai ușor.
Andrea mă sărută, mă încurajează, îmi răsucește dureros de plăcut sfârcurile în timp ce eu mă uit cu coada ochiului la pula lui. Îi aud pe băieți vorbind admirativ despre mine, jumătate în italiană, dar asta nu face decât să încingă atmosfera mai tare. Nici Giuseppe nu mai rezistă mult, îl simt după ritmul împingerilor lui iar apoi gemand adânc mă stropește din plin, cu mâinile strânse ferm pe talia mea. Se retrage încet, sperma caldă îmi curge pe picioare iar eu mă simt grozav, ca o curvă folosită dar dominatoare în același timp.
Dar marea finală abia acum urma să vină. Andrea s-a așezat în fund pe podeaua dușului și o jumătate de privire a fost suficientă pentru a înțelege la ce se aștepta. În timp ce își freacă penisul tare și gros, îngenunchez călare pe el. Ideea de a călări în sfârșit acest mega mădular mă înnebunește. În sfârșit, o pulă care mă va umple cu adevărat. Cu o mână îmbrățișez capul gros, cu cealaltă mână îmi păstrez echilibrul. Îi simt pe ceilalți doi băieți privind din spate cum urmăresc acest penis uriaș dispărând încet între labiile mele. Nu e normal cât de mare este. Vârful capului lui îmi împinge imediat buzele larg depărtate, și simt același lucru ca la 16 ani când am fost dezvirginată .Oftez, gem, îmi vine să înnebunesc. Într-o clipită mă gândesc pe scurt la soțul meu, al cărui penis nu este nici pe jumătate la fel de mare și de gros. Ideea, de a fi futută chiar aici în vacanță de un băiat necunoscut mă face să tremur. Întâi ii intră capul incet, apoi partea de sub el, care este și mai groasă și mai masivă. Simt cum Luca se apropie și îngenunchează in spatele meu. Mă cuprinde de talie și mă împinge ferm în ...



    Login