Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Urmeaza: Lavinia - 40, o aniversare in alb si negru (partea I)
Autor : RedFox2023 - 2023-05-11
Citita de 8378 ori - Nota 2.47 (205 voturi)




La scurt timp dupa weekend-ul de la pensiunea din Buzau s-a terminat si vacanta Laviniei, ea reluandu-si activitatea la serviciu. In aceste conditii, timpul alocat sexului a scazut simtitor pentru ca, oricata placere gaseam cu totii in asta, nu era cazul ca vreunul din noi sa-si neglijeze obligatiile profesionale, aceasta cerand si o doza serioasa de odihna. Asta nu inseamna ca sexul lipsea. Nu lipsea deloc, era prezent aproape zilnic pentru cei doi, cel putin, doar ca in cursul saptamanii erau evitate partidele lungi din timpul noptii. Cei doi amorezi aveau insa grija ca de vinerea pana duminica sa-si aloce timpul maratoanelor sexuale, adevarate tururi de placere, mai ales ca venise toamna si vremea indemna la stat in casa. Uimitor era ca o faceau cu aceeasi pofta si dorinta ca la inceput, de ziceai ca atunci li se intampla prima oara.

Dupa aventura de la cabana lui Octav, Lavinia mi-a marturisit la scurt timp ca e fascinata de faptul ca e dorita de barbatii tineri si ca acestia se simt atat de atrasi de ea spunandu-mi ca sexul cu Dragos e in continuare ravasitor facand-o sa se simta foarte tanara si implinita ca femeie. E drept si ca nebuna facea tot posibil sa-l provoace, iar el o futea pe oriunde o prindea prin casa. De aceea, in prima zi de curs de dupa vacanta, i-am spus cand am oprit masina ca sa coboare in fata facultatii:

- Ai grija la tinerii studentei, sa nu cumva sa corupi vreunul, sa se lase copilul de carte pentru doamna profesoara!

- Sau poate sa invete mai bine, nu? Sa stii ca sunt multi pe care i-am surprins uitandu-se dupa fundul meu si, daca ma gandesc bine, sunt cativa pe care chiar i-as lua la niste consultatii particulare, mi-a raspuns ea razand vesel.

- Sunt convins de asta, de aceea te-am si atentionat!

- Dragul meu, stii bine ca nu as face asta pentru nimic in lume, nu mi-as compromite serviciul si cariera. Dar poate ai dreptate, acum tinerii frumosi au alt impact asupra mea, voi avea grija. Macar pana dupa examenul de absolvire ca apoi nu mai sunt studentii mei si pot face ce vreau cu ei, m-a tachinat ea razand in timp ce cobora din masina.

Am privit lung la frumusetea de femeie care se indrepta spre intrarea in universitate si parca ma incerca un mic regret ca sunt doar sotul ei de aproape 45 de ani si nu un tanar dotat precum Dragos, Octav sau altii de care s-ar fi simtit atrasa.

Am plecat la firma, unde l-am chemat pe Dragos in birou:

- Omule, avem o problema cu Lavinia si trebuie rezolvata, altfel e grav.

- Aoleu, ce s-a intamplat sefu’?

- Azi e 1 octombrie, pe 7 noiembrie e ziua ei, implineste 40 de ani, si cred ca esti de acord cu mine ca trebuie sa o sarbatorim cat mai wow! Pica joia, si cu siguranta seara isi va invita prietenele de la facultate in oras, asa cum face mereu cand ziua ei cade in cursul saptamanii, dar weekend-ul va trebui sa i-l facem de vis.

- Am inteles, mmmma, ma gandesc, a baiguit Dragos.

- Trebuie, avem doar 5 saptamani la dispozitie sa gandim si sa organizam o surpriza aparte. Acum mergi si fa-ti treburile de serviciu pentru azi!

Dupa inca doua saptamani, la mijlocul lui octombrie lucrurile bateau pasul pe loc nelegandu-se inca nicio idee mai iesita din comun. Dragos era tot mai indragostit de pizda Laviniei si cum aceasta i-o oferea din plin parea ca a uitat cu desavarsire de misiunea pe care ne-o luasem. Pana cand intr-o seara de vineri a aparut si salvarea. Pe la 6 seara, tatal lui Dragos l-a sunat pe acesta spunandu-i ca are nevoie de el pret de maxim o ora pentru ca era in trecere prin Bucuresti si se oprise la o ruda. Cum pustiul bause o bere i-a spus ca va lua un taxi si va merge sa-l intalneasca.

- Lasa, omule, o data in viata poate meriti sa fiu eu soferul tau si nu invers, ca de obicei, te duc eu, stai linistit!

Cum aveau de discutat chestiuni de familie din ce intelesesem, i-am spus sa urce linistit ca raman sa il astept in masina avand timp sa mai dau ceva telefoane de afaceri eventual. Pustiul s-a intors mai repede decat ma asteptam si, cand ma pregateam sa pornesc masina, privirea mi-a fost atrasa spre trotuar.

- Unde gasim asa ceva, macar unul daca nu doi, si i-am aratat doua cupluri tinere care treceau prin fata noastra, fetele albe, iar baietii... negri. Ai vazut si tu cum se excita Lavinia la filmele cu negri...

- Aaaa, daaa, cred ca stiu pe cineva. Inainte sa ma mut la dumneavoastra mergeam la o sala dintr-o baza sportiva privata unde veneau si destui straini, parte din ei de culoare. Cu doi am mai iesit la tenis cu piciorul ori baschet 3 la 3 pe terenurile bazei, faceam echipa cu ei, am mai baut si cate o bere, ne stim bine. Am numerele lor de telefon, chiar zilele trecute m-a sunat unul din ei sa-mi spuna ca m-au dat disparut, ca intreaba gagicile de mine la sala. Glume baietesti. Se descurca amandoi foarte bine si in romana.

- Sunt tineri?

- Unul are 29 de ani, altul cred ca are 24, ii am pe Facebook, vi-i arat imediat.

Privind profilurile celor doi am realizat ca erau exact ce ne trebuia.

- Uite cum facem, faci pe dracu in patru si aranjezi sa putem merge toti trei maine la sala aia si faci in asa fel incat sa fie si baietii astia doi acolo. Platesc cat e nevoie.

Pe drum spre casa, Dragos i-a sunat din masina pe cei doi sa-i intrebe daca merg la sala a doua zi si la ce ora, afland ca urma sa ajunga acolo la ora 14,00, apoi a sunat la sala si a facut o rezervare pentru 3 persoane, dupa care a sunat din nou pe unul din cei doi afro spunandu-i ca ii roaga să ii pastreze si lui 3 locuri pe langa ei pe undeva ca sa mai poata povesti una, alta, raspunzandu-i-se ca la ora amiezii e oricum destul de liber. Ajunsi acasa, am instiintat-o pe Lavinia:

- Dragos a primit o invitatie pentru maine la sala, la amiaza, pe la 14,30 maxim, poate aduce si 2 prieteni cu el, chestie de marketing a celor de acolo, mergem noi, nu-i așa? Ne mai miscam si altfel decat sa dam toata ziua din fund, ce zici?

- Bineinteles, a raspuns Lavinia, doar nu-l las singur ca precis mi-l ia vreuna de pe acolo si nu se mai intoarce acasa.

A doua zi la 14,15 intram toti trei in sala cu Lavinia in pantofi sport dedicati, colanti speciali de fitness ultramulati si aceeasi bustiera cu care facuse senzatie in drumetia de la munte. Dragos ne-a luat-o putin inainte mergand direct la amicii lui de culoare pentru a-i saluta, apoi ne-a facut semn sa ne apropiem si a facut prezentarile, cei doi erau Maurice si Kendral, cel mai tanar. Fiecare din ei bine facut, cu corpuri solide si musculoase, dar armonioase si placute la vedere, si unul, si celalalt putand fi catalogat drept un veritabil bull. Amandurora le-au picat imediat ochii pe Lavinia, care era toata numai un zambet cu ochii stralucind si buzele umede, sorbind-o din priviri si masurand-o fara retinere din cap pana in picioare, din fata, profil si din spate. E de prisos sa mai spun ca atat timp cat am stat acolo, vreo ora si jumatate, desi platisem pentru doua ore, eu am fost doar decor facandu-mi de lucru pe la diverse aparate, asta in timp ce cei trei tineri armasari incinsi roiau in jurul Laviniei pentru a o ajuta si consilia la diverse exercitii spre ciuda unor mai tinere duduite care priveau cu invidie din alte zona ale salii. Au avut parte si ele de admiratia mea, dar nu cred ca a bagat vreuna de seama ca imi clateam ochii cu corpurile lor.

Dupa o ora si jumatate, Lavinia s-a declarat multumita de antrenament si eu am propus sa mergem la un pub din zona sa ne racorim cu o bere lansand o invitatie si catre cei doi care au acceptat fara probleme.Trebuie sa spun ca amandoi erau putin mai inalti decat Dragos, deci depaseau un pic 1,90 si aveau pielea de culoarea ciocolatei negre atat Maurice cat si Kendral, primul fiind chiar mai inchis o idee. La pub au urmat vreo 3 ore scaldate in bere, glumite, povesti despre fiecare, dar si pline de ocheade pe care cei doi le aruncau sotiei mele, precum si invers. Ne-am despartit veseli si zgomotosi cu promisiunea sa ne revedem, fara a stabili insa ceva concret.

Ajunsi acasa, am deschis o sticla de vin pentru a bea si Dragos ceva pentru ca el fusese si pe post de sofer si, in timp ce Lavinia era inca la dus i-am dizolvat in pahar ultimul plic de afrodisiac pe care il mai aveam la acel moment. A iesit direct goala din baie si, dupa cum arata, ceva imi spunea ca se masturbase putin acolo, a golit paharul pe nersauflate si s-a repezit la Dragos incalecandu-l si incepand sa-l sarute cu patima si pasiune. Inainte ca ea sa termine dusul, conectasem in intelegere cu Dragos laptopul la plasma imensa din dormitor si pregatisem un film in care doi negri futeau o matura miniona si sexy ca ea. Dragos a luat-o in brate si din living a urcat cu ea in dormitorul conjugal. I-am urmat si imediat am pornit filmul. Lavinia intinsa pe pat si cu picioarele desfacute privea la preludiul de pe ecran in timp ce isi mangia usor despicatura pasaricii care inflorea vazand cu ochii. Ne-am dezbracat si noi ramanand goi si erecti si ne-am asezat langa ea in pat privind filmul. Cand eroina acestuia era in extaz, am scos de sub perna mea o esarfa pe care de asemenea o pregatisem special, mi-am legat sotia la ochi si in timp ce eu si Dragos ne incepusem propriul preludiu i-am soptit sa-si imagineze ca ea e cea din film, dar cu Maurice si Kendral ca protagonisti. Nu va mai spun decat atat, a urmat un delir total al Laviniei care l-a facut pana si pe rezistentul si performantul Dragos sa oboseasca la un moment dat. Chiar si dupa ce a adormit, somnul ei era presarat de tresariri, gemete si vorbe fara sir, dovada ca visele erau unele erotice.

A doua zi, in timp ce eram la birou, am primit un mesaj de la ea pe telefon: „Daca te mai joci mult cu mintea mea, s-ar putea sa nu ma mai pot opri! Si acum sunt excitata dupa faza de aseara...”. Am zambit si nu am raspuns nimic. Cine a spus ceva de oprit, pana la urma?

In cele trei aptamani care au urmat, m-am intalnit de 6 ori cu cei doi baieti de culoare fara stirea Laviniei pentru a pune la punct sarbatorirea erotica a frumoasei varste de 40 de ani pe care urma sa o implineasca. La inceput desi se vedea clar ca le suradea ideea erau destul de timorati nestiind ce sa creada. Ca sa-i conving, la a treia intalnire m-am dus fara Dragos caruia i-am dat altceva de facut, mi-am luat laptopul cu mine si le-am aratat cateva dintre cele mai memorabile secvente cu Lavinia si Dragos surprinse de camerele casei cand ei faceau sex. Baietii s-au declarat incantati si au acceptat de data asta fara retineri. I-am rugat doar sa faca urgent un set de analize pentru ca sexul va fi neprotejat, Lavinia urand prezervativul si adorand ejacularea vaginala, oferindu-ma in schimb sa achit eu orice cheltuiala pentru asta. N-a fost cazul, afland ca amandoi aveau venituri consistente.

Cu cateva zile inainte de ziua ei, i-am spus ca in weekend-ul care urma imediat dupa aceasta vreau sa mergem la casa de la Dunare doar noi 3 pentru a sarbatori nebuneste acolo unde au inceput lucrurile. A fost de acord fara nicio obiectie.

Asadar, joi, pe 7 noiembrie, sotia mea implinea 40 de ani si avea sa-si petreaca seara in oras cu cele mai bune prietene, prilej pentru acestea sa o invidieze pentru chipesul si tanarul sofer care o adusese si care venea mereu la masa pentru a cara la masina florile si cadourile primite. Pentru a doua zi Lavinia si-a rugat un coleg sa-i tina cursul si chiar de dimineata am pornit spre Dunare pe chipul ei citindu-se nerabdarea si dorinta de a se bucura din nou un weekend intreg de scula lui Dragos pe care o adora pur si simplu. De altfel, s-au pus de la inceput pe bancheta din spate unde nu au ratat ocazia sa se giugiuleasca, sa se satisfaca oral si chiar sa profite de cele aproape doua ore de drum pentru a face sex. Noroc ca masina are geamurile negre pe spate. Din patron ajunsesem iar sofer.

Odata ajunsi ne-am facut comozi, comenzile pentru mancare, tort si toate cele fusesera plasate si urmau sa soseaca aproape imediat. Mai aveam de trecut un singur hop, pe la ora 15 cel tarziu trebuiau sa ajunga cei doi baieti de culoare si era nevoie ca asta sa se intample fara stirea Laviniei. Cum vremea era destul de potrivnica, parea chiar imposibil ca secretul sa poata fi tinut. Totusi astrele s-au aliniat asa cum trebuia. Pe la ora 14 Lavinia a anuntat ca dat fiind ca nu ne inghesuim sa o rafatam cu sexul promis, ea merge sa faca un somn de frumusete cu rugamintea sa nu o lasam sa doarma mai mult de 2 ore. In acest fel, Maurice si Kendral, care si-au lasat masinile pe drum la vreo 100 de metri de poarta, acolo unde au fost asteptati de Dragos, au putut intra in liniste in casa cu cate un mic bagaj in mana si chiar au avut timp sa-si faca un dus in baia de oaspeti de langa camera acestuia. Ne-am asezat toti patru in living, le-am oferit baietilor cate un coniac mic cu gheata si la 4 fix am urcat la sotia mea care goala pusca dormea dusa.

Am trezit-o mangaindu-i usor pasarica, dupa care am rugat-o sa imbrace ceva cat mai sexy pentru Dragos care arde de nerabdare in living si sa nu coboare pana nu urc eu din nou. Mi-a spus sa revin peste o jumatate de ora pentru ca vrea sa faca si un dus scurt. Cand am urcat Lavinia era pe pantofi negri cu toc de 12, purta ciorapi negri plasa cu banda elastica, chiloti din dantela tot negri si o rochita de asemenea neagra foarte scurta si aproape fara spate si fara sutien. I-am spus ca trebuie sa-i acopar ochii pentru ca jos are un cadou din partea noastra, doar ca de data aceasta nu am mai folosit esarfa, ci o pereche de ochelari de somn de culoare neagra prin care sau pe langa care nu putea sa vada chiar nimic.

Am coborat usor scara cu ea de mana sub privirile admirative ale celor trei tineri care o asteptau in living, primul s-a ridicat de pe fotoliu Dragos care a imbratisat-o si a sarutat-o pasional pe gura, recunoscandu-l imediat i-a raspuns si ea la sarut sugandu-i limba cu pofta. Apoi am adus-o amandoi usor in mijlocul camerei si am inceput sa o mangaiem peste rochia de matase unul framantandu-i sanii, celalalt atingandu-i pasarica deja umeda prin chiloti. Cei doi afro si-au scos usor si in liniste deplina hainele ramanand goi in toata splendoarea lor masculina. Eu si Dragos am inceput sa ii scoatem Laviniei putinele haine de pe ea abandonandu-ni-se fara opozitie convinsa ca suntem doar noi doi acolo. Cand a ramas doar in ciorapii plasa si pantofi, dar tot legata la ochi ne-am indepartat si pret de aproape un minut a fost liniste.

- Iubiților, unde sunteti?

In acel moment, Maurice s-a apropiat de ea si fara sa-si atinga corpurile, a sarutat-o pe gura cu buzele lui groase dar foarte senzuale, dupa care a facut un pas in spate si Kendral a facut acelasi lucru. Maurice s-a apropiat din nou si a inceput sa-i mangaie sotiei mele umerii frumosi si bratele in timp ce Kendral a trecut in spatele ei si a inceput sa-i treaca usor aratatorul pe coloana vertebrala in jos pana la despicatura fundului. Lavinia deja tremura de excitatie cand Maurice a apasat-o pe umeri ghidand-o apoi sa se intinda pe covorul pufos din living. Trebuie sa spun ca si el, si celalalt sunt mai dotati ca Dragos, 24 Maurice si 23 Kendral, dar in discutiile noastre prealabile m-au asigurat ca amandoi stiu sa se comporte cu o femeie astfel incat aceasta sa simta doar placere. Privindu-i acum mi-am dat seama ca si in grosime sunt putin peste Dragos, eu deja nici nu mai contam la capitolul asta, jucam in liga inferioara.

Deindata ce s-a intins pe covor, Lavinia a fost asaltata de mainile si limbile groase si mari ale celor doi. Minute in sir, peste 20, nu a ramas milimetru neatins si nerasfatat din trupul ei, pantofii si ciorapii fiind si ei inlaturati de baieti. Cand cei doi s-au oprit pentru cateva secunde din lins, Maurice facandu-i semn lui Kendral sa-l lase doar pe el, Lavinia si-a smuls ochelarii care o impiedicau sa vada si a privit cu surprindere spre ei. In secunda doi un val de excitatie a cuprins-o facand sa i se inroseasca puternic pielea pe fata, pe gat si pe piept. Cand Maurice i-a cuprins gleznele si i-a indepartat picioarele pentru a o patrund...



    Login