Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Unguroaicele in Bucuresti
Autor : DrACu88 - 2018-07-21
Citita de 9846 ori - Nota 4.57 (30 voturi)
Se reiau discutiile pe tema autonomiei maghiariilor din ardeal,asociatiile studentesti incearca detensionarea situatiei,ca urmare realizand conferinte pentru lamurirea situatiei.

O delegatie de studenti maghiari din Ardeal(constand din 2 fete, si 2 baieti) este trimisa la Bucuresti pentru a-si reprezenta interesele.
Conferinta este tinuta vineri la ora 14 Pm, dupa care toti studentii sunt invitati la o expozitie urmata de o "mica" petrecere de socializare, motiv pentru care se umple curtea universitatii de studenti, majoritatea habar nu aveau despre subiectul conferintei asteptand numa party-ul.
Delegatia de maghiari urmand a se intoarce dimineata urmatoare, se integreaza in peisaj baietii intrand in conversatii despre marele meci al saptamanii CFR-STEAUA , fetele plimbandu-se admirand expozitiile de arta.
Cele 2 unguroaice Ildiko 21 de ani 1,73cm satena cu suvite blonde, sani maricei, curul putin bombat,imbracata in fusta neagra pana la genunchi, personalitate mai deschisa. si Kinga ochelarista 20 ani, 1,62cm, parul brunet,sani medii, fund relativ mic, imbracata in camasa de culoare alba-albastra, blugi albastrii stransi pe corp personalitate mai traditionala,tocilara.
La scurt timp se aude muzica din curtea universitatii, studentii incep sa se adune, Ildiko fire mai dezlantuita nu se lasa deoparte de distracite, subiect ce creeaza mica neintelegere intre ea si Kinga care fiind mai conservatoare prefera sa se plimbe savureze expozitiile, ca urmare cele doua se despart.
Ratacind printre coridoarele cu expozitii, se opreste la expozitia de porturi populare uitandu-se lung cu confuzie,motiv pentru care un grup de 4fete trecand prin zona intra in conversatie cu ea
--Ce haine incomode,lol nu-mi vine sa cred ca stramosii nostrii au purtat asa ceva in viata de zi cu zi,cu siguranta or fi haine folosite la ocazii speciale (fetele)
--Intradevar,nu sunt practice, sunt greu de purtat si si foarte calduroase, dar trebuie sa ne amintim de conditiile vremiilor de atunci (Kinga)
--In schimb vad anumite asemanari cu portul traditional maghiar, asta e si motivu pt care admiram in detalii expozitia (Kinga)
---ahhh ,u faci parte din delegatia de maghiari, ti-am ascultat azi discursul (fetele)
--Da, cum vi s-a parut (intreband mai rusinoasa) (kinga)
--interesanta, cred (spuse una din fete) oricum era galagie si nu s-a prea auzit ce se vorbea... intre timp Raluca soptea ceva discret, restu incepu sa zambeasca
--Stii ceva., noi mergem la camin, mai invatam pentru examene, am putea face schimb de experiente hai cu noi la un pahar de suc. mai vb una alta, caminul e numai la o strada distanta (fetele),
Kinga accepta invitatia fetelor observand totusi ceva rautacios in zambetul Ralucai,care soptea ceva cu celelalte fete.
Desi era vb de invatat, fetele se apuca de adevar sau provocare, cu regula daca cineva alege optiunea "adevar" trebuie sa ia un shot de ceva. Jocul parea aranjat Kinga picand cel mai des, fiind rusinoasa alege "adevar" de fiecare data luand shoturi una dupa alta, iar intrebariile devin tot mai sexuale, Kinga dezvaluind detalii despre viata ei sexuala, ca de exemplu cu prietenul lui face numai vaginal, avand vreo cateva tentative nereusite de anal, tentative esuate deoarece era mai fricoasa si i se parea dureros.
La putin timp,deja bine ametita incerca sa se retraga din joc, fetele tragand in continuare de ea, Raluca incerca din rasputeri sa o convinga sa mai bea un shot,vazand ca nu reuseste "din greseala" varsa bautura pe Kinga ,udand si murdarindu-i pantalonii cu bautura urat mirositoare... Raluca cerand scuze,ii propune sa incerce a curata pata cu putin detergent, dupa care sa o puna la uscat pe calorifer ca in 10 minute se usuca,intre timp spunand ca o sa aduca ceva pantaloni de a ei, care i s-ar potrivi. Kinga isi da jos pantalonii ramanad in chiloti normali negrii, oricum camasa fiind putin mai lunga ii acopera la limita si chilotii. Raluca iasa din camera cu pretextul ca merge sa caute pantaloni pt Kinga, intre timp Kinga si celelalte fete incearca sa scoata pata, dar toate fiind putin ametite atata dau cu detergent si apa pana se uda LEOARCA. Lasand la uscat in baie, fetele se intorc in camera, dar la putin timp se aud batai in usa.Erau niste baieti din camerele vecine, dand o vizita la auzul galagiei ce facu fetele, moment in care Kinga devine inlemnita fiind mai rusinoasa, stand in fata baietiilor in chiloti, sare rapid in pat acoperindu-se . In jurul ei fetele si baietii filtreaza,fiind extrem de rosu la fata, un baiat o intreaba daca se simte bine ea raspunzand ca e de la caldura,si i s-a facut si sete, moment in care baiatu i da prima sticla de pe masa, Kinga insetata bea cu pofta, moment in care una din fete incepu sa rada
--Ce faci tu,ce bei tu nu e suc ci vinars amerstecat cu suc :)), aoleu ....
--nu am realizat la gust,practic nu mai simt nimic de la shoturile anterioare (raspunse Kinga)
--ok, nebuno noi iesim un pic cu baietii in oras, tu te poti odihni pana vine Raluca, care cred ca s-a ratacit(razand), atipesti 5 minute si iti revii.
--Asa o sa si fac, intre timp mi se usuca si pantalonii, distracie faina fetele (raspunse kinga)
Fetele si baietii iesind din camera, incearca sa se odihneasca, da capu i se invartea ,a baut si cafele nu putea sa doarma.Ridincandu-se din pat merge in baie sa vada de i s-au uscat pantalonii, camera se invartea cu ea,intra in baie vede ca pata a disparut dar inca ii sunt uzi pantalonii, moment in care aude vocea Ralucai acompaniata de baieti, speriata la maxim, isi apuca pantalonii si incearca sa se puna inapoi in pat dar cum era ametita bine, se baga intrunul din baieti,cu o viteza de aproape amandoi cad jos, noroc ca baiatu e mai solid.
--unde te grabesti papusico intreba baiatu
Kinga inrusinata si ma tare,in toata goana cu camasa mai ridica chilotii fiind la vedere, starneste rasete.,atunci realizand ca este inconjurata de Raluca si 4 baieti purtand tricouri negre cu inscriptii identice, facand parte din ceva grup,posibil skinhead dupa aspectul baietiilor, toti peste 1,80 unu parea de 1,90 sau pe acolo
--gata baietii, ca se rusineaza fata ,(Raluca)
--apropo nu ti-am gasit pantaloni pe masura, tot ce am eu is prea mari pt tine, esti prea micuta, trebuie sa fug pana la vecina de palier poate are ea, te las cu baietii care au ceva intrebari despre discursul tau de azi, stai linistita nu stau mult. (Raluca)
--Ti-am auzit discursul azi Kinga? parca asa te numesti? (baietii)
--Dar avem anumite nelamuriri,poate ne poti povesti mai amanuntit(baietii)
--ohh, chiar in momentul asta? nu putem lasa pe alta data,oricum probabil numa abureli vreti despre istoria voastra (Kinga)
--Istoria noastra e prostie pt tine, oo dar cine crezi ca au fost primii pe aici? (baietii)
--(cu un ton mai ridicat)Maghiarii din Transilvania au dreptul la autonomie, asa ca taceti, si lasati-ma sa ma imbrac (Kinga)
--O sa vezi tu, (baietii nervosi) iesind din camera
Moment in care Kinga incearca sa se ridice, tremurand dupa caldurile ce le avea, incarcand sa isi traga pantalonii, se deschide usa, intra 1 din cei patru baieti (Adrian) repezindu-se la ea,
-mi-am uitat cheile in camera, oo da ce bine iti stau chilotii aia, parca ti-au intrat in lindic un pic, esti uda? (intreband Adreian)
Kinga ramanand blocata,cu pantalonii trasi pana la genunchi, baiatu o cuprinde din spate,
--ohho da tot tremuri, si inca nici nu te-am atins, ia sa vad cat de uda esti (baiatu)
Kinga incercand sa isi traga pantalonii, dar nu poate mainiile puternice , care isi fac loc in chilotii ei lipiti de corp, bagand un deget la pizda,moment in care Kinga incepe sa urle, in acelasi timp strangandu-si genunchii dar pizda umezindu-se .Adrian o prinde de gura,vazand ca tot vrea sa tipe, o saruta bagandu-si limba adanc in gura fetei,continuand sa o masturbeze cu degetul, De la excitatie, fata isi desface treptat picioarele lasand loc liber sa bage 2 degete in pizda ei,
Kinga se lasa dusa de val, devenind o papusa in mainiile baiatului, care isi scoata pula de 15 cm si incepe sa o futa din spate, Kinga tresare la fiecare atingere, marturisind ca prietenul ei Pista o are mai mica,Desfacand camasa o maseaza pe sanii tari,in timp ce o fute pe la spate, coile lovindu-se de curul moale , inainte ca baiatu sa termine Kinga are orgasm. De abia atunci realizand ca baiatu nu are prezervativ incerca sa mastubeze cu mainiile pula baiatului, care ejaculeaza rapid.
Isi trage pantalonii si iasa din camera, Kinga isi trage inapoi chilotii incercand sa realizeze ca tocmai si-a inselat prietenul, nu are prea mult timp sa se reculeaga , ca usa se deschide din nou acu intrasera toti 4 baieti:Adrian,Vlad, Sergiu si Raul
Cu un zambet pervers se uita la ea, Kinga fiind cu camasa desfacuta sanii goi, cu chilotii intrati in pizda
--Cum am ramas cu autonomia aia? , ne-am gandit un pic si am ajuns la concluzia sa iti dam autonomie,(desfacand sliturile)ia de aici autonomie.
--Va rog nuuu, nu vreau sa raman gravida,daca putem face altceva, orice imi cer scuze in public pt ce am declarat la conferinta, da lasati-ma in pace. (Kinga)
--pre tarziu, noi nu plecam de aici pana nu iti dam autonomia aia. (zise baietii)
--Daca vrei sa nu ramai gravida , ne sugi pe toti 4, asta e singura scapare (baietii)
--Nici la prietneul meu, nu am prea facut oral, si mi-e frica,dar fac orice pt a nu ramane gravida (Kinga)
Te invatam noi deschide gura., Vlad isi intareste pula care crestea sub ochii ei, fiind mai mare decat a lui Adrian, isi infinge pula in gura fetei, pana simte ca se sufoca. Kinga total nepriceputa incearca sa respinga cu limba pula,cauzand numai excitatie baiatului, care o tine pe fata de cap sa nu se miste, dupa cateva minute intense Adrian isi da drumu in gura fetei, care sufocandu-se ingite partial sperma. Trece la rand Raul avand pula mare de(18 cm) ,la vazul pulii Kinga incepe sa planga,incerca sa pupe pula, da Raul vroia sa fie supt, ii desface buzele si o baga in gura fetei cat poate,dar fata era deja coplesita total. Vazand oportunitatea, ceilalti 3 o imobilizeaza ii dau jos chilotii, si o maseaza
Desi spunea nu, corpul fetei era la extaz dupa primul orgasm, Raul o pune capra si se baga din p...



    Login