Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUnde dai si unde crapa
Autor : CalinC2018 - 2019-05-29
Citita de 8541 ori - Nota 7.70 (37 voturi)
Cum va povesteam anterior, dintr-o intamplare am ajuns sa cunosc placerile sexului cu un barbat; si pentru el a fost prima experienta de acest gen. Am continuat sa ne implinim fanteziile impreuna si, astfel, am ajuns la aventura ce o voi impartasi cu voi.
Intr-o zi nu tocmai fericita, partenerul meu de nebunii imi da de veste ca sotia lui pleaca pentru trei zile la un team-building si ca ne putem face de cap acasa; coincidenta a facut ca sotia mea sa fie plecata si ea la un curs.
Am avut parte de trei zile minunate, pline de sex de calitate si relaxare. Cireasa de pe tort a constituit-o partida de sex in trei, prelungita, cu maseur african cunoscut prin intermediul sotiei colegului si prietenului meu.
Cam la o saptamana dupa aventura de prima clasa primesc un mesaj de la sotia prietenului meu: vroia sa ne intalnim motivand ca are ceva important de discutat. Cum servicul meu implica si munca de teren, am imbinat utilul cu placutul si m-am intalnit cu ea la o cafenea. Foarte joviala, mi-a spus ca are nevoie de ajutorul meu pentru a da de capat unei dileme. La urmatoarea faza mi-a cazut fata: pe tableta rula un filmulet cu nebuniile sexuale facute de mine si partenerul meu de sex. Inutil sa explic starea de spirit ce ma cuprinsese. Fara ocol imi spune ca iubitul ei sot pleaca in delegatie si ma asteapta a doua zi dimineata acasa, la ea, pentru a rezolva o dilema in doi sau ne putem muta la mine pentru a discuta o problema in trei, cu sotia mea. Desigur ca am ales prima varianta, dar cu fiori reci pe spinare, nestiind unde ma va duce santajul.
Noaptea a fost alba, am inceput ziua disperat. Am trecut pe la birou rapid, apoi am iesit pe teren; la 9 dimineata eram deja la usa, asteptand deopotriva spasit si ingrozit sa mi se deschida. Sotia prietenului meu, in capot, cu o mina foarte serioasa, m-a bagat direct in sedinta: sigura ca sotia mea nu va trece peste asa ceva, va pastra tacerea, dar atat timp cat ii voi fi sclav sexual, pentru o vreme. Am acceptat, gandindu-ma la scandalul in care as fi fost implicat, cu consecintele cele mai dezastruoase atat pe plan familial, cat si profesional.
Dandu-si jos capotul, a ramas intr-un corset şi o fusta din piele, ce nu se potriveau catusi de putin cu papuceii in forma de iepuras din picioare. Mi-a dat ordonat sa ma dezbrac si a asteptat pana am executat; m-a masurat o vreme, apoi nu stiu de unde a scos o curea cu lant lung pe care mi-a prins-o la gat si mi-a cerut imperativ sa o ling la pasarica, iar ceva mai tarziu, sa ii bag si doua degete in fund. Dupa orgasm, s-a ridicat si m-a tras dupa ea pana in dormitor, unde mi-a poruncit sa urc in pat si sa stau in patru labe. Si-a dat jos fusta si s-a echipat cu un chilot cu strapon, dotat si cu doua vibratoare pentru ea, unul vaginal si celalalt anal. A luat dintr-un sertar lubrifiantul anal si, dupa ce m-a incalzit, in timp ce ma masturba, m-a penetrat. Cam dupa doua ore de "distractie", mi-a comunicat ca ma vrea epilat total, am trecut la treaba, dupa care mi-a dat liber, avertizandu-ma sa nu scap nimic sotului ei, si mi-a indicat ca a doua zi sa ma prezint la aceeasi ora la ea, cu precizarea ca imi va lua aproape intreaga zi.
Catusi de putin entuziasmat, a doua zi dimineata m-a prezentat la ea. Scena a decurs cam la fel ca in ziua precedenta, pana cand mi-a adus la cunostinta faptul ca vrea sa isi implineasca fantezia de a face sex cu un travestit. Asa am ajuns sa privesc in oglinda, dupa vreo doua ore, imaginea unei femei. Satisfacuta, a trecut la o noua partida de sex, dupa care m-a pus sa ma imbrac cu hainele pregatite de ea din timp. Urmatoarea faza a fost ca m-a scos exact asa in oras la o cafenea. Reveniti acasa, am trecut iar la o repriza de sex, dar de aceasta data, dupa ce si-a facut placerea cu straponul, s-a suit pe mine si am facut sex normal si anal. Inainte de a ma trimite acasa mi-a spus ca vrea sa ii fac cunostinta cu sotia mea. Am dat-o in balbaiala, dar mi-a taiat-o scurt: "nu e ce crezi, am sa i-o trag si ei cum ti-am tras-o si tie"!Am plecat acasa terminat! Ma gandeam cum o voi scoate la capat si in ce m-am bagat...Seara am intrebat-o pe sotia mea daca ar fi de acord sa il invit pe colegul meu, cu sotia, la noi, la cina, in seara de vineri. I-am explicat ca ar cam fi timpul sa ne cunoastem cu totii, caci este ciudat ca, desi imi este si prieten si coleg, nu ne cunoastem cu totii. A acceptat bucuroasa, nestiind situatia dezastruoasa din punctul meu de vedere. A venit si seara de vineri. Cand au sosit colegul cu sotia eram terminat de emotii, iar cand Oana, sotia prietenului meu, si-a dat jos sacoul mi-a cazut fata: era imbracata cu o rochie din latex, cu decupaje laterale ce nu lasau dubii asupra faptului ca nu purta lenjerie intima, si se observau si piercingurile din buric si un sfarc. Oana este o femeie atletica, prezentabila, instructor de fitness si aerobic, asa ca rochia din latex se potrivea pe ea ca turnata, lucru observat si de catre sotia mea, putin scandalizata. Draga mea sotie a trecut destul de repede peste sentimentul de scandalizare pe masura ce timpul trecea, Oana dovedindu-se foarte sociabila si carismatica; i-a dat sotiei cateva sfaturi sanatoase pentru miscare si nutritie, a ajutat-o si cu masa. La cafea a invitat-o sa ii faca o vizita la sala, pentru documentare si acomodare, urmand ca, daca ii va placea, sa faca un abonament, iar Oana sa se ocupe de ea fara a o taxa suplimentar, oferta imediat acceptata. Intr-un moment cand sotia mea si colegul meu erau prinsi intr-o conversatie, Oana mi-a facut cu ochiul si un elocvent gest: degetul in gaurica – sotia mea era deja prada fara scapare. Dupa ce noile cunostinte de familie s-au retras, sotia mea imi povestea foarte surescitata ce fata de treaba era Oana si cum se inselase la prima vedere, ba si cat de bine arata...Deci, eu mi-o trasesem cu sotul Oanei, iar ac...



    Login