Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUnde dai si unde... intra!
Autor : varain - 2019-02-28
Citita de 14618 ori - Nota 8.35 (101 voturi)
Am sa va povestesc o intamplare reala petrecuta cu vreo 2 ani in urma!
Asadar prin primavara lui 2017, avand anumite indoieli legate de fidelitatea sotiei mele am reusit cu ajutorul unui prieten it-ist sa instalez in telefonul ei un program spion. Dupa cateva luni de spionaj nu am reusit decat sa aflu cine ii face propuneri indecente si glume prostesti crezand ca au succes in demersurile de a o avea la pat.
Aveam sa aflu ca am o sotie fidela in ciuda faptului ca jobul meu ma obliga sa stau prin strainatate foarte mult timp.
Dar sa vedeti: prin toamna aceluiasi an, decid sa ii fac nevestei un cadou si anume un telefon de ultima generatie (doar merita, avand in vedere fidelitatea ei). Dupa un timp, plecat fiind cu anumite treburi prin Franta, imi spune ca i-a dat telefonul vechi cumnatei mele Vio. Aceasta avand mare nevoie de un telefon pana la repararea telefonului sau.
Cumnata mea Vio (nume fictiv din motive lesne de inteles) este o fata de vreo 27 de ani, venita in orasul nostru dintr-un sat de campie aflat la vreo 200 km. De statura medie, frumusica, avand niste sani mici( ceea ce nu e genul meu), compenseaza cu un fund demential ce lasa loc multor fantezii nebune.
Acum 3 ani s-a casatorit cu cumnatul meu Florin, fratele sotiei mele. Florin e un tip descurcaret, frumos,educat, dar cam timid. O iubeste mult pe Vio si face tot posibilul sa ii faca toate poftele.
Trecand la fapte si stiind de existenta acelui program in telefon, ma pune dracul sa testez si fidelitatea cumnatei. Dupa nici 2 saptamani in care am vazut toate contestatiile, hop apare si marele premiu: cumnata mea avea un amant! Un amant cu care isi facea de cap fara nicio jena fata de cumnatul meu.
Intr-o buna zi, fiind pe acasa, aflu din corespondenta celor doi amorezi ca in aceeasi zi urmeaza sa se intalneasca la o pensiune din afara orasului. Dupa ora la care cei doi erau deja in camera, am luat si eu loc in barul din incinta acelei pensiuni.
Timp de o ora am savurat o cafea si un suc in asteptarea celor doi. Din bar se vedea foarte bine intrarea/iesirea de la receptia pensiunii. In momentul in care ei au coborat, am iesit si eu din bar cu scopul vadit de a fii zarit de catre cumnata mea. Va dati seama ca la vederea mea, acesteia i-a picat fata! A urcat repede în masina amantului si au demarat in tromba.
A doua zi, primesc mesaj pe mess de la ea:
-Buna cumnate!
- Buna!
- Sa stii ca nu a fost ceea ce probabil crezi! Am fost cu seful meu (da, amantul era seful ei) la o discutie cu patronul pensiunii.
- Serios? Si de cand dracu se fac discutii de afaceri in camera pensiunii? Vezi ca eu cunosc ff bine pensiunea si chiar pe proprietarul ei! Iar in corpul acela sunt doar camere. Nici macar biroul lui nu este acolo! Mai bine vezi de alta minciuna caci cu mine nu merge!
A urmat pauza la conversatie, vazand probabil ca nu tine. Mai tarziu primesc un telefon prin care imi solicita o intalnire. In cateva ore serveam o cafea cu ea si a inceput sa imi destainuie anumite aspecte.
- Cumnate, te rog sa ma ierti! Am fost constransa! Stii, curand imi expira perioada de proba si seful mi-a dat de inteles ca doar daca ma culc cu el imi va prelungi contractul pe perioada nedeterminata. Nu am avut de ales! Stii ca e un job bun, platit bine, unde nu fac nici multa munca!
- Si asta era solutia? Cumnatul iti face toate poftele. Cadouri, plimbari, casa voastra, masina, etc... Iar tu? Asa il rasplatesti? Sa iti fie rusine!
- Cumnate, promit ca nu mai fac!
- Pe bune? Pana data viitoare sau cum? Pai acum esti santajabila...
- Adică? Vrei sa ma santajezi?
- Nu eu, idioato, ci seful tau! Vei fi tarfa lui! Odata ce ai acceptat sa te culci cu el ptr job, iti va cere asta mereu!
- Intelegerea a fost doar ptr o singura data! Daca insista imi dau demisia!
- Ma faci sa rad! Am si eu o experienta de viata! Fac pariu ca or sa mai fie episoade!
- Pe ce facem pariu?
- Ce vrei tu! Eu pun la bataie 500 de euro!
- Cumnate eu nu am banii astia dar daca pierd, te las sa faci cu mine ce vrei tu!
- OK! Am batut palma!

Au trecut de atunci cam 3 saptamani timp in care cumnata mea a fost cuminte. Intr-o buna zi, vad mesaj de la șeful ei:
- In 5 min sa fii la mine in birou!
Nu stiu ce s-a petrecut acolo. Probabil au avut o discutie. Dar nu mai aparea niciun element nou in conversatiile lor. Atunci am avut ideea de a folosi functia de microfon ...



    Login