Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un weekend diferit - ep.2
Autor : emi1975 - 2022-06-02
Citita de 13211 ori - Nota 6.18 (293 voturi)
Dupa orgasmul rasunator al Manuelei in penisul lui Alex, s-a asternut linistea pret de cateva secunde in camera.
Roxana ridicandu-se din pat admira scena pe care o priveste. Langa ea ma aflam eu iar Alex statea peste spatele Manuelei si o saruta pe gat. Manu avea ochii inchisi si surasul satisfactiei orgasmice pe chip.Roxa a zambit, si-a trecut mana prin par si l-a prins in coada apoi a mers la baie. Atunci am inceput sa privesc si eu atingerile fine lui Alex si ale lui Manu. M-am apropiat de ei si i-am facut semn lui Alex sa ma lase sa iau parte la saruturile post-orgasmice ale sotiei mele.
Manu avea ochii inchisi. Cand a simtit doua randuri de buze pe pielea ei catifelata a scos un murmur de satisfactie si si-a arcuit usor spatele. In momentul acela am inteles amandoi ca era pregatita sa continuam futaiul inceput de Alex. Am continuat sa o sarutam pe intreg corpul. I-am ridicat curul sa ii vad spendoarea de pizda cum arata dupa ce a vazut pula lui Alex. Labiile brune ii erau ravasite, pline de lichidul cremos de lubrefiere ce i se scursese si care stralucea in lumina camerei. Sperma lui Alex a inceput sa se prelinga pe linia curului alunecand spre pizda ca o glazura pusa peste o prajitura. Imaginea era idilica. Manu era inca in calduri si voia pula. Cum futaiul meu cu Roxana nu se finalizase, erectia era inca prezenta. Mi-a potrivit penisul pe labiile negre mustind a sucuri de lubrefiere si sperma calda si am intrat in universul abisal al pizdei lui Manu. Peretii erau mega dilatati de la pula lui Alex, frigea si mustea de lichide…Mai lipsea muzica de fundal din filmele americane ….Aleluia! Aleluia…cam asa pot descrie senzatia. Am inceput sa o frec in pizda iar Manu sa geama si sa geama…. I-am prins sanii in maini care etau tari ca piatra si sfarcurile de o rigiditate aproape metalica. Am aruncat-o pe spate si am inceput sa o sarut pe gura.
…Ne-am impleticit limbile intr-un sincron animalic iar Manu a inceput sa imi suga limba cu ardoare.
Intre timp Alex a mers la baie sa se spele si ne-a lasat singuri in camera. Manu m-a strans puternic la piept si mi-a soptit la ureche: « fute-ma in pizda! Vreau pula! » . Am ridicat-o din pat, am luat-o de mana si am tras-o spre baie. Manu se uita mirata la mine nestiind la ce sa se astepte in continuare. Am intrat peste Alex si Roxa in baie. Ei erau in dus si se sarutau sub jetul de apa. Alex avea mainile pe curul Roxanei si ii desfacea bucile prin miscari rotative.
-Hello, spuse Roxa . Hai cu noi in dus sa ne jucam!
-Imediat, raspund eu.
Manu era usor confuza de situatie si nu banuia scena ce va urma. I-am intors mainile
la spate si am impins-o cu fata pe geamul de sticla al dusului. La contactul cu sticla rece a dusului sfarcurile s-au intarit si s-au ridicat instant. Acasa o mai futeam pe la spate lipind-o cu sanii de faianta rece al baii si stiind ca ii place acest lucru am vrut sa ii ofer o alta perspectiva: geamul de sticla al dusului si faptul ca o sa fie privita de Alex si Roxa. Cu mainile prinse la spate si sub excitatia momentului Manu s-a lasat dusa de val si nu a refuzat scena. I-am departat picioarele cu o mana si mi-am proptit pula in pizda ei fierbinte. Cei doi se uitau fascinati la scena, iar ulterior au continuat sa se sarute. Manu era in extaz. Isi dorea de mult un futai prelungit . Iar de data asta a primit si o pula noua care sa mai sparga monotonia pizdei ei strimte. Lichidul pizdei ei zemoase a inceput sa se prelinga siroaie pe coaiele mele care au inceput sa pompeze sperma spre bolta vaginului. Si asa s-a inceiat si monentul meu. Fata Manuelei radia de prospetime.
-Hai sa intram si noi in dus cu voi, spun eu. Este destul loc, daca intelegi ce vreau sa spun si am inceput sa rad in spirit de gluma. Alex a inceput si el sa rada, semn ca exista aliniere in gandire si a deschis usa dusului,tragand-o pe Manu de cur in dus. Aceasta nu a schitat niciun gest, semn ca era super ok cu totul.
Roxa a iesit prima din dus, lasandu-i pe Alex si Manu sa se spele. Eu am cautat un prosop sa i-l ofer dar cum nu am gasit am plecat in camera sa caut unul fiind urmat de Roxana. Simtind linistea apasatoare din camera, s nedorind sa se simta stanjenita, incep un dialog cu Rox:
- Ai super corp, Rox!
- Multumesc!…..Dupa o liniste de cateva secunde continua dialogul tot ea:
- S-a intamplat inevitabilul aseara.Era de asteptat sa se lase cu ceva
- Hehe, da…asa se pare
- Neglijeul ala al Manuelei a pornit toata treaba …
- Ala, dar si licuricii din pizda ei …
Moment in care am izbucnit amandoi in ras, desi gluma
Gasesc un prosop si merg si eu sa baie sa imi fac un dus si o las pe Rox in camera. Intru in dus si disting prin aburul din baie ca Alex o spala pe corp pe Manu, moment in care simt din nou ca penisul incepe sa pulseze.
- Deranjez? Mai intra …o pula? Moment in care am izbucnit toti trei in ras.
- Sa raspunde doamna, spuse Alex…

Uitandu-ma la pula lui Alex care impingea in burta Manuelei el era deja pregatit iar Manu parea ca savureaza situatia.
Si Manuela era o pizda noua pentru el iar interesul era crescut, dupa cum se putea observa. Decid sa ii las singuri in baie si ma strecor rapid pe usa schimband planul de a face dus.
- Hai ca i-am lasat putin singuri,ii zic Roxanei
- Iar i-o trage Manuelei? Intre timp din baie incep sa se auda plescaituri de futai
- Cel mai probabil, raspund eu. Alex avea pula sculata cand am intrat
- Hai sa ii urmarim pe gaura cheii, propune Roxana
- Haha….imi place cum gandesti.
Ne apropiem de usa baii iar zgomotele futaiului se intensificau printre zgomotul apei care curgea in dus. Se augeau gemerele Manuelei care intrase in runda a 3a de pula. Cum scriam in trecut, Manu are un potential de futai neexplotat de catre mine suficient si ca duce bine la futai daca este bine incinsa.
Ma aplec la gaura cheii sa vad actiunea. Manu se sprijinea cu mainile pe peretii dusului iar Alex o futea temeinic pe la spate. Apa dusului ii curgea pe cap , prelingandu-se pe spate. Alex o futea cu reprize lungi si lente . Pula lui cea lunga se potrivea de minune cu pizda dilatata a Manuelei dupa primele reprize de sex. O vad pe Manu ca departeaza si mai mult picioarele, isi arcuieste spatele sa ii faca si mai mult loc lui Alex sa intre cu pula lui cea lunga in ea. Imaginile erau cu un puternic impact emotional, fapt ptr care pula incepe sa imi pulseze din nou. Imi placea sa o vad pe Manu cum este satisfacuta.
- Stai sa vad si eu, imi sopreste Manu la ureche si ma impinge nerabdatoare
Ma dau putin in spate ascultand gemetele sacadate ale Manuelei. Intre timp se instaleaza Roxana in dreptul yalei aplecandu-se si lasand sa se vada o frumusete de fund si o pizda rozalie printre picioarele ei. Brusc mi-au venit si mie idei incitat fiind de imagine si de zgomotele Manuelei. Desi eram mai mult interesat sa o fut pe Manuela, m-am gandit sa o gadil putin si pe Roxana. Ma aplec in genunchi si ma reped insetat in pizda roz cu labii mici a Roxanei. A scot un zgomot scurt dar nu foarte puternic. Pe undeva se astepta la ceva din partea mea. Nu poti sa te pui capra cu pizda goala in fata unui barbat si sa nu te astepti la …ceva. I-am departat usor picioarele si am inceput sa o ling pe labiile fine. Bag usor limba si simt lichidul dulce al pizdei. Era clar ca era si ea excitata de ce vedea. Ii sug usor clitorisul si simt ca inse face piele de gaina. Atinsesem punctul sensibil. Eram pe drumul cel bun.
Intre timp situtia escalada in baie. Zgomotele Manuelei erau din ce in ce mai intense si bataile in bucile ei mai puternice.
Cum mi se sculase pula, ma apuc si eu de treba cu Roxana. Ea se sprijinea cu mainile de tocul usii de la baie iar eu incep sa o fut caineste. Pizda ei mustea a umezeala . Era o flescaiala totala la pizda ei. Rapid a inceput sa i se prelinga si lichidul afara. Din frenezia momentului si a miscarilor ritmice mana Roxanei aluneca de pe tocul usii si se deschide usa larg ramanand amandoi ca la poza: ea aplecata si eu infipt in pizda ei. Urmeaza un moment de tacere din partea ambelor tabere care si-au oprit ostilitatile. Ne-a bufnit rasul pe toti patru.
- Si noi te asteptam sa vii, spune Alex catre mine
- Am venit dar m-am impiedicat de Roxana
Manu, uda fleasca pe par, imi arunca o privire demna de filmele porno. Se citea dorinta de pula in momentul ei. Intr-un fel imi parea rau de intrerupere.
- Ne scuzati de intrerupere, noi avem treaba. O iau pe Roxana de mana, inchid usa la baie si ii ofer intimitatea necesara Manuelei sa isi atinga cel de-al treilea orgasm.
Dupa scurt timp se reiau molfaielile produse de bucile carnoase ale Manuelei sub bataia pulii lui Alex. Adoram ca s-a lasat dusa de joc.
Intre timp Roxana se asezase in pat si ma privea zambitoare
- Ce ne-am dat de gol.
- Cam da. Ce ai chef sa facem acum? O intreb pe Roxana
- Vreau si eu futai ca al Manuelei.
- Mi-a venit o idee, merg sa vorbesc cu ei.
- Lasa-i, nu ii intrerupe
Plec spre baie si deschid usa. Manu era fututa cum ii place ei: tare si cu forta. Coaiele mari si lasate ale lui Alex o loveau cu putere peste pizda. Parea prinsa ca in cleste, dar savura fiecare lovitura. Intr-un fel voiam sa o salvez din pula lui Alex, in altul ma incita imaginea
- Alex, avem o solicitare. Roxa vrea si ea
- Hai sa luam o pauza sa ma spal si eu. Mai futeti-o si pe Roxana. Sa isi revina putin si pizda mea
- Asta da reclamatie. Daca esti buna de pula, noi ce vina avem? zise Alex. Stai sa vezi ca te mai iau o tura.
- Suna a amenintare.
- Nuu, suna a plan. Sa o cureti bine ca ti-o mai luam o tura.
Intram in camera iar Roxa statea turceste in pat cu pizda la oferta. Alex o ia de picioare si o trage spre marginea patului. Roxana chicoteste .
- Hai madame ca ti-a venit randul.
- Mi-a venit, dar eu vreau cu amandoi.
- Bun, se ridica stacheta.
- Sa speram ca se ridica ambele stachete. Facand aluzie ca ni se lasara pulile.
Intre timp Manuela iesea de la dus goala doar cu un prosop tip turban pe cap.
Alex intoarce capul catre Manuela si exclama:
- Hello, hot mama!
Manuela arata bestial dupa partidele de futai din seara asta.
- Bem si noi ceva, daca tot trageti de noi asa. Imi era si somn dar mi-a trecut, spuse Manu.
- Bem. Merg jos sa aduc ceva. Ce vreti sa beti?
- Vin rosu, exclama Roxana. Ca vrem sa ne futeti in noaptea asta
- Hahaha, am ras toti in cor.
- Hai ca ma duc eu sa vad ce gasesc, propun eu.
Am mers in living si am luat o sticla de vin rosu aproape plina gasita pe masa. Am luat si 4 pahare folosite si am ajuns cu ele in camera . Roxana era asezata pe fotolii cu Alex iar Manu isi cauta ceva printre bagaje.
- Manule, ce tot cauti pe acolo, o intreba Roxana?
- Caut o pereche de chiloti .
- La ce iti trebuie? Intreaba Alex.
- Sa ii pun pe mine. Nu imi place sa stau asa
- Toata lumea sta dezbracata. Hai, vino aici sa bei ceva cu noi. Vali, ce ai adus?
- Am gasit un rosu de Segarcea.
- Hahaha….exclama Roxana. La fix! Stiti vorba aia…?
- Care? intreaba Manuela
- Vinul rosu de Segarcea face pizda harcea-parcea!
Am ras toti in hohote….la care Manuela exclama ca replica:
- Iar?
Si am izbucnit iar toti in ras.
Am baut cate un pahar de vin si am mai spus cateva glume cu tenta sexuala. Intre timp vinul isi facea efectul. Fetele incepusera sa se inroseasca in obraji si sa rada necontrolat.
- Hai, asejati-va amandoi pe pat, ne ordonat Roxana.
Vazand hotararea Roxanei ne-am conformat Alex si cu mine.
- Pe spate amandoi! Manu, hai la aparat. Ce pula vrei sa sugi? Te las sa alegi
Manu se uita la mine, ezita putin si spune :
- Alex! In seara asta am zis ca ne facem de cap!
Am pus amandoi mainile la ceafa si asteptam linistiti pe pat interventia doamnelor. Doamnele si-au strans parul la spate in coada si s-au apucat de treaba. Prima si cea mai hotarara a fost Roxana. S-a aplecat peste mine si a inceput sa mi-o linga pe langa cap de jur imprejur. Ma mai privea si in ochi din cand in cand..ca asa se face doar.
Manu a fost mai reticenta. Se aruncase sa zica Alex, doar ca Alex avea pula cam mare. Era ok ptr pizda, dar cam greu pentru gura cu pula lui Alex. S-a dat pe langa pat si l-a incalecat invers pe Alex sa o poata linge si el in pizda.
Alex cu a vazut curul Manuelei s-a infipt cu limba fix in pizda ei, pleoscaind si facandu-mi si mie pofta. Tot de pizda Manuelei, desigur.
Roxana sugea de zor. Manuela o juca pe limba, parca era o inghetata de care vrei sa te bucuri mai mult timp. Ii era teama sa o bage in gura. Capul gros al pulii lui Alex devenise violet si foarte proeminent. Alex o da pe Manu la o parte, o ia de mana, ii arunca un prosop pe jos si o pune in genunchi. Eram mirat de obedienta fara comentarii a Manuelei. O prinde de cap cu o mana iar cu cealalta ii pozitioneaza pula pe buze. Manu se uita in sus si deschide gura sa primeasca impartasania. Instant ii vad gura umflata de capul imens a lui Alex. Manu incepe sa isi miste capul inainte si inapoi, dar Alex o prinde cu ambele maini si incearca sa isi indese maciuca cat mai adanc in gura Manuelei.
Roxana o sugea la modul profesionist, fapt ce imi arata ca avea experienta pe acest model de scula. Mi-a sculat-o rapid si s-a pus deasupra cand a atins lungimea maxima admisa. Brusc Roxana sare din pula si merge la baie
- Mi-a venit sa ma pis. Nu am apucat sa fac mai devreme. Revin imediat
Intre timp Alex o ridica pe Manu si o aseaza capra cu mainile pe pat. Ma uit la ea, se uita la mine si se intinde sa ma sarute. Intind mainile si o trag peste mine sa ne luam limba in gura . Alex profita de moment si o trage de solduri pentru ca voia sa o futa. Alex i-a infipt pula iar momentul a facut-o pe Manu sa inchida ochii si sa isi muste usor buza de jos. Simtea placerea . A incercat sa imi suga putin pula, dar nu a putut din cauza loviturilor puternice cauzatoare de placere. Futea Alex la ea, iar ei ii placea.
Intre timp a venit si Roxana.
- Hai Rox, stai capra si tu.
Si le-am pus pe ambele una langa alta. Ai am inceput, cand sincron cand separat sa pompam in ele. Gemeau amandoua de placere. Simt ca imi vine sa imi dau drumul, o scot din Roxa si ii spun sa facem o pauza. Se intoarce la mine, se pune in genunchi si mi-o ia in gura. Eram super excitat. Cum mi-a luat-o in gura am inceput sa ejeculez jeturi puternice in gura ei. Senzatia era magnifica. Roxa se ridica, pune mana la gura si pleaca spre baie. Eu ma asez pe fotoliu sa privesc finalul.
Langa noi Alex futea de zor la Manu care avea fesele rosii de la palmele luate peste cur de la Alex. Nu parea ca se termina imediat. Alex o ridica usor pe Manu, o strange de sanii fermi, Ii suceste capul si ii baga limba in gura fara sa scoata pula din ea in acest timp. Continua sa o futa din picioare. Manu statea incordata si pe varfuri sa faca fata pozitiei. Gemea intens iar respiratia s-a accelerat. Urma orgasmul. Alex o simte sa se incordeaza si isi infige si mai violent pula in ea. Moment in care Manu geme grav, cu un aaaaaaaah lung care a sunat ca un raget, din fundul plamanilor. Un orgasm extrem de intens cum rar mi-a fost dat sa vad la ea. Ametita de moment, Alex o ia de mana si o pune jos sa ii dea la muie. Manu deschise gura fara sa se opuna sau sa inteleaga ce urmeaza. Si au urmat instant jeturile de sperma ale lui Alex. Primul a zburat direct in gat, Manu nereusind sa-l mai intoarca si a fost obligata sa il inghita. Restul jeturilor si stropilor au zburat pe fata si prin par.
S-a ridicat, a mers la baie unde a intampinat-o Roxa:
- Doamna, ce sirag de perle aveti la gat.
Evident facea referire la stropii de spermă prelinsi pe bustul gol.
Fetele si-au facut dusul de dupa. Pe rand de data aceasta. Pe urma am facut si noi. Ulterior ne-am asezat toti in pat si am dormit imbratisati pe cupluri. Fiecare cu cine a venit.
Ne-am trezit pe la ora 9.30 si am coborat sa luan micul dejun cu George si Sanziana care si pregatisera masa:
- Neata! Cum va simtiti? Ati dormit cat de cat? V-a fost frig? Intreaba Sanziana
- Am dormit foarte bine. Chiar ne-a fost cald. Am dormit toti dezveliti. Raspunse Alex.
- Asta e bine. Aveam emotii cu calorifele de la etaj.
- Nu, caloriferele au fost incinse toata noaptea. Nu puteai sa pui mana pe ele de incinse ce erau. A trebuit sa le aerisim chiar de 2-3 ori. Moment in care Alex si cu mine am inceput sa radem sarcastic iar George sa ne priveasca nedumerit de replica lui Alex. Nu intelegea daca asta s-a intamplat sau a fost doar o gluma.
Am terminat micul dejun, am strans si ne-am asezat toti in living sa facem planul pentru ziua in curs. Alex si Roxana au anuntat ca pleaca si ne-au lansat invitatia de a merge si pe la ei in seara urmatoare . Am zambit si le-am spus ca trecem duminica la un brunch, in drum spre casa. Ne-am pupat de la revedere fara sa lasam sa se inteleaga altceva decat o simpla amicitie.
Dupa ce au plecat cei doi, George si cu mine am luat o masina si am mers in oras sa mai luam ceva de mancare. Fetele, Sanziana si Manuela, nu au vrut sa vina si au ramas acasa . Pe drum George a inceput conversatia:
- V-ati distrat aseara.
Nestiind exact ce stie George am raspuns vag:
- Da , a fost foarte fain. Dupa atata stat in izolare, am facut-o lata.
- Cum ati dormit?
- Am dormit bine.
- Toti patru pareati obositi de dimineata. Nu mai zic ca parca am auzit si ceva zgomote azi noapte.
- Da, ne-am mai trezit sa mai mergem la toaleta. Probabil am mai facut zgomot.Nu, am dormit bine .
George se uita la mine cu un ranjet pe fata. Nefiind foarte atent la trafic, pune brusc o frana si evita un accident in ultima secunda ( prea aproape de cel din fata) . Schimbam subiectul dupa incident si mergem sa facem cumparaturile. Cand ajungem acasa, nu gasim fetele in living si nici prin casa, dar auzeam muzica de pe terasa. Urcam sa le spunem ca am ajuns, iar cand iesim in terasa, surpriza!
Sanziana si Manu erau intinse pe sezlong si faceau plaja. Goale! Unse cu ulei de plaja, cu fata in sus si cu ochii inchisi. Terasa era pe acoperis lsi avea o margine de 1m inaltime din zidarie, deci nu se vedea din terasa de la vecini. Fiind muzica cam tare, nu ne-au auzit cand am intrat pe terasa. Cand le-am vazut goale, noi am ramas masca in usa pret de cateva secunde, admirandu-le desigur. Mama ce splendori aveam in fata. Deja penisul incepuse sa impinga in sort. Manu ca Manu, ca o mai vazusem. Dar Sanziana era piesa. Cu sanii mai mari decat ai Manuelei, cu areole roz, cu un landing strip finut, cu o pizdulice mica tip Barby . Ce sa mai, erectie instantanee. Deja imi pornisera filmele in cap. George imi da un cot si imi face semn sa intram in casa. Coboram de pe terasa in living fara sa ne auda si incepe conversatia pe canapea:
- Joac-o p-asta! spuse George.
- Pe care? Pe Manu sau Sanziana ?
George se uita serios la mine, eu cu ranjetul pe fata.
- Recunosc ca am facut si eu plaja gol pe terasa cu Sanzi. Dar acum e altceva.
- Este, da. Intr-un mare fel, spun eu ranjind cu imaginea Sanzianei in minte. Pe mine nu m-a deranjat ca ai vazut-o pe Manu goala!
- Nu?
- Nu.
Intre timp se aude usa la etaj. In capul scarii apare Sanziana urmata apoi de Manu, ambele cu zambetul pana la urechi. Coborau sa ia ceva rece de la frigider. Nu stiau ca noi am ajuns acasa si suntem in living. Noi admiram cum coboara ele, leganandu-si pizdulicile iar eu eram cu ochii pe sanii Sanzinei care saltau rigid la coboratul scarilor.
-Aah, a fost zgomotul ascutit scos de Sanziana, incercand sa isi acopere sanii cu o mana si pizdulicea cu cealalta mana. Manu facand la fel. Cand ati venit? Credeam sa suntem singure….
- Am venit acum 10 minute, raspunse George.
Eu prind curaj si ma bag in conversatie:
- Am urcat si pe terasa. Nu mai e cazul sa va acoperiti. Am vazut totul deja. Si ne bufneste rasul pe George si pe mine.
- Ati fost si pe terasa? Intreba Sanzi
- Aha. Sunteti superbe! Ambele! Asa ca nu va mai simtiti stanjenite ca nu aveti de ce. Doar suntem oameni maturi, nu copii. Nu e o crima ca noi ne-am uitat sau ca voi erati goale, raspund eu.
- Am vrut sa ne bronzam putin fara dungi. Nu credeam ca reveniti asa repede, se scuza Sanziana.
- Foarte bine. Putem continua, daca nu are nimeni nimic impotriva, zic eu.
Ma uit la George sa ii aud aprobarea, dar George era cu ochii in pizda Manuelei, ca sa zic asa. Pizda Manuelei care e pizda carnoasa, cu labii mari maro. Iti atrage ea privirea si cand e in bikini, i se vad labiile si clitorisul proeminent, dar cand si e goala. Magnet ptr ochi si pula.
- Aha, gangureste George.
- Hai ca suntem bine, zic . Ca sa nu va simtiti aiurea, imi dau si eu sortul jos in semn de solidaritate cu voi. Si trag pantalonii de pe mine, si sare afara pula semierecta.
Fetele incep sa rada, semn ca se destinde atmosfera.
- Hai, George! Ramai ultimul? Esti ca tocilarul clasei care nu vrea sa chiuleasca si asteapta profesoara? Ii indeamna Sanziana
- Ha, ha! Stai ca vedeti voi! Si isi trase sortul jos…Gata, nude night tonight! Daca ma provocati, in seara asta asa ramanem toti!
- Challenge accepted, raspunde eu! Si am inceput sa radem toti, semn ca si fetele agreau ideea.
Dupa seara trecuta, eu eram mai mult decat ok cu situatia. Insa cu George nu planificasem nimic. Asa ca l-am lasat putin sa se relaxeze. M-am dus la frigider si i-am adus o bere.
- Hai noroc! Sa le stapanesti sanatos! Facand eu referire la casa si sotie
- Sa traim! Raspunse George cu ochii pe Manu.
Citindu-i gandurile ii spun:
- Poti sa pui si mana, sa stii. Nu este cu suparare.
George se holbeaza la mine, uimit de vorbele mele, cu o fata ca a unui copil care primise cel mai frumos cadou de Craciun. Mi-a aprobat planul printr-un “Give me 5” zgomotos
- You too, bro! Raspunse el
Fetele care isi cautau de baut in frigider, au auzit zgomotul palmelor si s-au intors sa vada ce se intampla. Atunci au realizat ca s-a batut palma for more!
- Cine bea un Prosecco cu noi? Intreba Sanziana
- Bem toti!
- Sa va iau si voua doua pahare…
- Aah, nu e nevoie. Si iau sticla Sanzianei din mana, o prind de sold, o las usor pe spate si incep sa ii torn Prosecco pe piept, cat sa curga un firicel printre sanii superbi. Sanziana incepe sa rada necontrolat, iar eu ma reped sa sorb spumantul care se prelingea pe pielea incinsa . Cum aveam si erectie, cand am curbat-o pe spate i-am atins si pizdulicea cu capul fin al pulii mele, intentionat desigur. Moment poetic, va dati seama. Cu faza asta am spart si gheata. Nu mai era cale de intoarcere.
- Ce nebun esti, Vali! spuse razand Sanziana, semn ca a gustat faza si ca i-a placut momentul.
- Hai sa mergem in jaccuzi, propune George.
Luam niste gheata si frapiera si urcam pe terasa. Ne aruncam goi in jacuzzi. Eu stateam intre George si Manu, cu fata la Sanziana. Prin bulele din apa nu se distingea mai nimic asa ca mi-am continuat asaltul asupra Sanzianei pe sub apa. Pun piciorul direct intre picioarele ei sa nu se ocupe. Incepuse si alcoolul sa isi faca efectul, mai ales la fete. La un moment dat simt mana lui George peste piciorul meu care masa clitorisul Sanzianei. Se uita la mine, ranjeste aprobator si isi retrage mana.
- Hai sa facem schimb de locuri, zise George.
Si am facut rocada. Nu stiam cum o sa reactioneze Sanziana.
Manu imi arunca o privire la modul: din nou? Oricum era dusa de val dupa seara trecuta. Ce se mai putea intampla mai mult?
Cum s-a mutat, George a sarit direct sa o sarute pe Manu si sa o mangaie pe sani.. Manu nu a opus rezistenta si a intrat in joc si i-a raspuns instant la sarut. Cand am vazut ce fac cei doi, mi-am dat seama ca am cale libera la Sanziana. Doar ca eu am luat-o de mana si i-am soptit la ureche:
- Hai sa ne retragem intr-un dormitor
- Ok, imi raspunde ea soptit. Si ne-am ridicat din jacuzzi.
Moment in care George o ridica pe Manu pe marginea la jacuzzi si incepe sa o linga pe pizda. Manu a lasat capul pe spate si a inchis ochii, gemand de placere .
Ne-am sters cu un prosop si am coborat tiptil in dormitorul in care am dormit noi( am zis sa nu ii fut nevasta omului in patul lui) . Cum a intrat in camera am prins-o pe Sanziana pe la spate si am inceput sa o sarut pe gat, dupa urechi si sa o mangai pe sanii cei mari. Cum am vazut ca sta si ca pielea i se zbarleste pe corp de la atingeri, am aplecat-o cu mainile pe pat si mi-am infipt limba in pizdulicea ei cea roz. Era deja umeda, iar sucul ei era dulceag si savuros. Pentru ca voiam sa o vad in toata splendoarea ei, m-am pus pe spate in pat si am tras-o usor de mana ca o invitatie la dans sa se urce deasupra. Sanziana mi-a prins pula cu mana si si-a potrivit-o la intrare.Intai a plimbat-o pe labii in sus si in jos sa isi ia lichid de librefiere apoi s-a lasat usor in ea. Era fierbinte la interior iar pizda era la fel de stramta ca a Manuelei. S-a sprijinit cu mainile de umerii mei si a inceput sa se miste. Sanii se balanganeau deasupra mea precum doua maini care aplauda. Incitat fiind de miscarea lor m-am ridicat sa ii ling. Sfarcurile se intarisera si am inceput sa le sug. Sanziana gemea si se misca frenetic. Am intors-o cu spatele sa ii vad curul perfect desfacut deasupra mea si pizda roz cum intra si iese din pula. La un dat se opreste:
- Pune-ti un prezervativ!
- Pfff, de unde sa iau unul? Am venit fara
- Stai sa merg la noi in dormitor sa iau unul de la George din sertar
A parut o vesnicie cat a durat ca Sanziana sa mearga sa aduca prezervativul. Pauza a fost buna totusi ca eram foarte incins si m-am mai calmat putin pana a venit cu el. Era un prezervativ de la Lidl care ma cam strangea.
- Acum vreau sa te fut pe la spate, doamna profesora ( Sanziana era profesoara de limba engleza la un liceu din Sibiu)
Sanziana a zambit pervers , s-a conformat si a raspuns protocolar:
- Doriti sa ma futeti pe pat sau pe birou, domnule inspector? Replica ce ne-a amuzat pe amandoi iar eu am continuat in acelasi mod:
- Pe birou. Trebuie sa va fac o inspectie amanuntita . Sa verificam pizdulicea, mai exact.
- Dar sigur, va invit chiar, continua Sanziana dialogul hilar.
- Doamna profesoara, ati venit fara tocuri la ora de inspectie? Nu respectati eticheta. Va rog sa va luati o pereche de tocuri cui, preferabil pantofi negri
Sanziana se uita la mine, incercand sa inteleaga ce are de facut. A mers in dresing-ul lor si a revenit rapid incaltata cu pantofi negri stiletto . Cred ca erau de 12 cm la cat de mari pareau tocurile. Doamne, arata fabulos. Curul i se ridicase, musculatura picioarelor i se incordase iar Sanziana era superba pe tocurile. Am primit-o cu un sarut si i-am luat bucile ferme in palme. Imediat am pus-o capra cu mainile pe biroul si am inceput sa ii dau. Intai mai usor, apoi din ce in ce mai tare.
- Da tare! Ma indeamna Sanziana
Secunda in care am inceput asediul pizdei. Am prins-o cu mainile de umeri si am inceput sa dau tare de a inceput sa ii sara tocurile de pe parchet. Asta era de fapt si ideea de a o pune pe tocuri. Zgomotul sacadat ma incita maxim.
- Oh, da! Oh, da! Exclama Sanziana
O futeam ca un caine cu limba scoasa. Transpiratia a inceput sa ii curga pe spate prelingandu-se pe santul format pe coloana vertebrala. Intram adanc si o loveam puternic cu coaiele peste pizda.
- Aah, aaaah! Oh, Doamneeee! Contractiile musculare i-au confirmat orgasmul . M-a prins cu o mana de o buca si m-a tinut infipt pret de cateva secunde.
- Trebuie sa stau jos. Imi tremura picioarele.. si s-a aruncat pe spate in pat .
M-am asezat langa ea in pat asteptand sa imi scada bataile inimii si sa pot respira normal. S-a ridicat si a mers la baie. Mi-am scos si eu prezervativul si am mers sa ma spal. Sanziana intrase in dus. Am lasat-o sa se spele si ulterior am mers si eu sa fac un dus. Ma astepta in camera:
- Si acum ce facem?
- Mergem sa bem ceva jos, propun eu cu semn de intrebare in glas.
- Da. George si Manu oare ce fac?
- Nu cred ca au facut altceva decat ce am facut si noi. Si incepem amandoi sa radem.
- Merg in camera sa imi iau ceva pe mine.
Eu dorind sa o vad in toata splendoarea ei cat mai mult timp, replic:
- Nu stabilise George regula ca azi nu ne imbracam?
- Da, asa a zis.
- Dar sa porti tocuri cred ca este permis.
- Bine, hai ca le iau. Dar sa stii ca nu sunt foarte comode. Dimpotriva.
- Nu asta este ideea, cred . Si ii zambesc.
Coboram la parter. Cei doi nu erau in living. Ma asez pe canapea sa ii astept. Sanziana isi facea de treaba pe la bucatarie.
- Vrei un fresh?
- Da, te rog.
Si ne-am asezat amandoi pe canapea in asteptarea celor doi.
Cam dupa 10 minute se aude o usa. Era de la dormitorul gazdelor. Prima iese Manu cu zambetul pe buze si prinzandu-si parul in coada.
Cred ca a savurat partida mai ales ca nu am fost de fata si s-a putut destinde.
- Hey, ce faceti? Intreaba Manu
- Ne revigoram, raspund eu.
- Bravo. Vreau si eu un suc. Simt ca mi se usuca gura.
Si i-am dat paharul meu de suc pe care l-a baut pe tot.
- Te-a tinut George pe uscat? Intreba Sanziana
- Dimpotriva! Replica Manu. Incepu sa zambeasca si a venit sa ma sarute. Cand s-a apropiat am simtit mirosul de sperma pe care il emana pielea ei. Semn ca George si-a dat drumul pe ea.
George vine si el si propune:
- Facem si noi gratarul ala? Mi-e o foame .
- Facem!
Ne-am apucat de gratar in curte.
- Cum dormim diseara? Intreba George
Fac o pauza si nu raspund.
- Dormi tu cu Sanziana si eu cu Manu?
- Absolut. Dar cum le convingem si pe ele?
- Hai sa vedem cum decurge seara.
Am terminat gratarul si ne-am asezat la masa la interior.
- Sanzi, ce faci pe tocuri prin casa? Intreba George usor mirat de tinuta Sanzianei
- Asa a cerut Vali.
- Bravo, domnule Vali. Si pentru Manu nu ai o pereche de pantofi? Sa fiti imbracate la fel…
- Cred ca am. Cat porti Manu?
- 38.
- Perfect.Purtam aceeasi masura.
- Doamnelor, pentru ca seara sa fie deosebita, va propun sa va imbracati cu ceva provocator., sa va fardati si sa purtati tocuri in aceasta seara. Acceptati propunerea? Spuse George
- Aham, exclama Sanziana. Coboram imediat. Si o apuca pe Manu de mana si au plecat la etaj
Am simtit ca cei doi au mai facut role play si inainte. Prea a acceptat Sanziana usor.
- Bine, bro! exclam eu catre George
Dupa aproximativ 15 minute incepe sa se auda zgomot de tocuri d...



    Login