Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un weekend diferit - ep.1
Autor : emi1975 - 2022-05-30
Citita de 14672 ori - Nota 5.99 (263 voturi)
Momentele in care facem dragoste sunt grozave, iar eu caut in permanenta sa aduc ceva nou in relatie pentru ai oferi sotiei mele Manuela clipe de extaz. Desi programul zilnic ne consuma mai toata energia gasim timp la final de saptamana sa ne lasam prada dorintelor trupesti. Pentru inceput o sa o prezint pe Manuela: este o tipa bruneta in varsta de 36 de ani de profesie economist.
Este o femeie independenta, sincera, sarmanta si aprecieaza orice experienta noua. Mama a 2 copii, femeie de cariera si un MILF desavarsit! Are forme super apetisante: un fund bombat de dimensiuni medii, sani rotunzi si foarte fermi cu areole mamare perfect rotunde si medii ca marime si doua sfarcuri care se intarsesc instant la prima atingere care ar baga in boala orice barbat care are ocazia sa ii atinga. Descrierea poate continua dar vom lasa restul elementelor sa fie descoperite pe parcurs.
Cum spuneam, programul zilnic este unul incarcat. Manuela si cu mine ne gasim cu greu ragazul doar pentru noi. Mai mult prin weekend reusim sa prindem cateva momente de extaz si cateva partide de sex fugare in timpul saptamanii. Am tot incercat sa ii dezvolt sexualitatea deorece am simtit ca are un potential fantastic in acest sens. Cand o minte inteligenta nimereste intr-un corp frumos ca al ei se pot intampla minuni in dormitor. Ii place flexibilitatea si libertatea de a-si schimba planurile dupa propria dorinta-lucru pe care l-am inteles foarte tarziu. Sexul pentru ea este doar o activitate fizica si nu neaparat una spirituala. Ce am relizat dupa cei 10 ani de casnicie este ca este pregatita pentru orice in pat atata timp cat are chef. Ce sa mai, este o iubita focoasa la capitolul sexual motiv pentru care am dorit sa aduc ceva nou in viata nostra.
Povestea incepe intr-un weekend de decembrie cand am fost invitati la o petrecere de casa noua a unor amici din Sibiu. Nu mai mersesem la ei de ceva vreme asa ca am profitat de invitatie si ne-am organizat deplasarea. Am lasat copii la parinti peste weekend si Manuela a pregatit bagajele. Cum sunt mai pervers din fire am umblat in geanta de voiaj si i-am inlocuit pijamaua pe care a luat-o cu ea cu un neglijeu de matase roz pe care il cumparasem pentru ea si cu care imi place sa o vad imbracata. Stiam ca o sa fie surprinsa si il va purta in lipsa de altceva mai comod. Am reusit sa plecam pe la 5 seara iar la ora 10 eram deja la ei la usa. Bucurie mare pe George si Sanziana cand ne-au vazut. George este un fost coleg de munca cu care ma inteleg foarte bine si am ramas prietemi. Trecuse mai bine de un an de la ultima intalnite cu ei. Lucrurile erau deja pornite cand am ajuns . Cam 15 persoane mai erau invitate la petrecerea de casa nou. Cadouri, sampanie, muzica… reteta cunoscuta. Cei doi si-au cumparat o casa superba in drum spre Paltinis. O casa recuperata de banca pe care au luat-o la un pret bun( George acea ceva relatii prin banca de la care au cumparat) . O casa facuta cu mult gust, cu living spatios, 4 dormitoare, terasa, garaj si un jacuzzi, sauna ramase toate de la fostul proprietar . Ce sa mai, o super afacere au facut cu casa asta.
Nu prea ii cunosteam pe invitati, ne-am amestecat printre ei si am inceput sa facem cunostinta, am servit ceva de mancare si am baut un pahar de vin rosu. Dupa ce ne-am destins putin Manuela a cerut sa ne retragem . I-am spus ca nu putem pleca la culcare mai ales ca nici nu stiam in ce camera o sa dormim
si am insistat sa mai ramanem. A acceptat dar a zis ca trebuie sa facem ceva altfel o ia somnul. Asa ca am inceput sa dansam pe ritmuri de dance. Se dansa la gramada, dar fiecare in fata partenerului. Era livingul plin de oameni. Cum I-a mai trecut somnul de la miscare, Manuela ma roaga sa ii aduc un pahar de apa pentru ca ii era sete. Merg sa ii aduc paharul dar cand ma intorc vad ca a fusese luata la dans de un tip care nu arata chiar rau(par negru, fizic facut pe la sala). Se schimbase si ritmul. Acum era Maluma. De la dansul clasic cei doi au inceput sa se miste foarte lasciv impinsi de ritmul latino. M-am asezat pe un fotoliu cu paharul de apa in mana si am lasat lucrurile sa se intample. La un moment dat vine un tip si inchide si lumina ca sa fie dansul mai intim. Tipul se pricepea binisor la dans, a cuprins-o pe Manuela de mijloc si a lipit-o de abdomenul lui apoi si i-a bagat un picior intre piciorele ei . Manuela i-a cuprins cu coapsele interioare piciorul si a inceput sa se onduleze lasciv pe el dansand in balans amandoi. Imi era clar in momentul ala ca se freaca cu clitorisul de piciorul lui si ca o sa se excite . Bine ca avea pantaloni pe ea si nu o rochita. Manuela era toata un zambet semn ca se simtea bine. S-a terminat dansul si i-am dus paharul de apa pe care l-a baut pe nerasuflate. Ne-am asezat pe o canapea si am inceput sa ne sarutam. Imi era clar ca se excitase dar m-am facut ca nu sesizez nimic. Dupa un timp imi spune:
- La mansarda parca era si o sauna, nu? Crezi ca functioneaza?
- Putem sa ii intrebam. Cred ca functioneaza. Vrei sa mergem la sauna?
- Da, mi-ar placea. Stii ca ador sauna. Poate ne luam si noi una .
Merg la George si il intreb :
-George,e ok daca folosim sauna?
-Chiar va rog. Vorbisem cu Sanziana daca sa o pregatim pentru petrecere dar ne-am gandit ca nu o fie timp. In schimb am pregatit jacuzzi-ul de pe terasa daca vreti. Vedeti ca gasiti halate curate in baia vostra. Apropo, o sa dormiti in dormitorul de la etajul 1. Cel din capatul scarilor, nu stiu daca v-a spus Sanziana.
- Nu am apucat sa discutam de camera. Hai ca merg la masina sa iau geanta si ne bagam in sauna.
- Super!
Am mers sa iau geanta de la masina si am urcat in camera sa ne luam halatele. Cand am ajuns in camera ne-am sarutat pasional pret de cateva secunde si ne-am pus repede costumele de baie pe noi. Manuela era toata un zambet semn ca se simte bine si ii prinde bine aceasta iesire. Cand ne-am dezbracat de lenjerie mi-a trecut prin minte sa verific chilotii Manuelei lasati in baie, ea fiind in camera dezbracata cautand in bagaje costumul de baie. Erau exact asa cum banuiam! Chilotii ei tanga cu dantela erau umezi de la lichidul translucid si lubrefiant al vaginului iar asta m-a excitat maxim! Era clar ca este super excitata iar eu ador cand o vad asa( chiar daca de data asta nu era datorita mie, dar nici nu mai conta) I. La un moment dat se deschide usa camerei si napusteste ametit un barbat care aprent cauta o toaleta. Manuela cum era goala, s-a blocat pe pozitie. Tanarul s-a blocat si el cu ochii holbati la nuditatea completa a Manuelei, cu ochii pironiti pe pasarica complet rasa a sotiei mele. Momentul de soc a durat cam doua secunde tanarul cerandu-si scuze si iesind buimac din camera. Manuela m-a apostrofat ca de ce nu am incuiat usa. I-am spus ca din obisnuinta nu fac asta acasa, asa ca aici nici nu mi-am pus problema. Am vazut partea amuzanta a situatiei: oricum nu il cunosteam pe tip si era si destul de baut. Iar mie mi-a placut sa imi vad sotia goala privita de un alt barbat.
Am urcat la sauna cu halatele pe noi si pe drum ne-am intalnit cu alt cuplu care ne-au intrebat unde mergem in halate
- Mergem la sauna, raspund eu. Haideti si voi! Imi zboara mie porumbelul pe gura…
Manuela se uita usor ciudat la mine, semn ca nu e foarte incantata de invitie, dar vorbele au zburat. Speram intr-un refuz clasic de genul” nu,multumim!” dar a venit un raspuns afirmativ
-Da, hai ne bagam si noi!
Am urcat la sauna, Manuela si cu mine ne-am lasat halatele pe agatatoarea de pe cutia saunei si am intrat. Cand apar cei doi, ce sa vezi?! Isi desfac halatele si complet goi pe dedesubt.
- Noi nu avem costumele de baie. Nici nu le folosim la sauna. Noi suntem pe stilul nemtesc.
- Haha, exclam. Foarte bine. Poftiti inauntru ! Ne-am uitat unul la altul cu Manuela si am inspirat aerul umed. Cu coada ochiului trageam amandoi care o privire la goliciunea celor doi. Era incitati de aceasta experienta. Eu chiar usor excitat desi am incercat sa ma gandesc la lucruri de la munca sa ma autodistrag.
Sauna nu era foarte incinsa fiind la inceput asa ca am putut sa stam cam 15 minute. La final am iesit toti si am zis sa incercam si jacuzzi-ul de pe terasa. Am tras halatele pe noi si am fugit catre jacuzzi-ul care era gol. Am sarit in el si am inceput sa radem ca niste copii tembeli . Ne simteam bine si asta era tot ce conteaza. Jacuzzi-ul era cam mic, doar de 4 persoane asa ca stateam cam inghesuiti. Iar asta nu era tocmai rau. Cuplul celelalt( Andrei si Monica)aratau foarte bine- el avea alura sportiva, parul sate tuns militareste si un penis mediu spre mare frumusel foc. Ea blonda cu sani medii, rotunzi si fund bombat(mai mare decat al Manuelei ;) ) si o pasarica cu labii mici de culore roz si complet rasa. Cum jacuzzi-ul eram cam stramt a trebuit sa ne gasim pozitia prin el atingandu-ne unii de altii prin apa. O chestie chiar misto, desigur. Ne priveam toti ochi in ochi si radeam continuu. Picioarele erau incrucisate prin apa si ne atingeam(din greseala, desigur) unii pe altii in zonele intime. Manuela era foarte imbujorata. Daca nu de la apa calda, de la talpa lui Andrei care statea fix intre piciorele Manuelei. Am descoperit piciorul lui la o verificare de rutina prin bikini sotiei :). M-am uitat la ea si i-am zambit aprobator. Mi-a raspuns cu un zambet de..recunostinta si am lasat lucrurile sa se intample. Intre
Ne-am conversat si hlizit pret de 30 de minute prin jacuzzi si am decis sa iesim sa mai lasam si pe altii pe acolo. Faptul ca cei doi au aparut goi a destins mult situatia. Cu Manuela discutasem sa incercam nudismul, dar a avut mereu o retinere pe care nu mi-a explicat-o niciodata suficient de deschis. Acum a avut ocazia sa experimenteze si nu cred ca a fost tocmai rau.
Am mers in camera si ne-am schimbat in haine mai lejere. Se facuse 12 noaptea deja si o parte din cupluri au inceput sa plece. Am coborat in living unde am mai baut si dansat pana pe la 3. Ne ametisem binisor de la vinul pe care il bausem. Manuela a spus ca vrea sa mearga la culcare dar ca eu pot sa mai raman. Cum eram si obosit de la drum am spus ca urc si eu. Am mers in camera nostra dar pe drum ne-am intalnit cu Sanziana care cauta sa mai cazeze pe un cuplu( ce sa vezi, fix pe Mr Latino cel cu care dansase Manuela mai devreme, chilotii uzi alea, alea). Se pare ca toate camerele erau pline deja si nu mai aveau loc. Pe noi ne cazasera in camera lor( gazde faine, ce sa mai) unde se afla cel mai mare pat din casa, unul lat de 2 metri. Stangacita de situatie Sanziana ne intreaba daca ii poate culca cu noi in camera. Ele in pat si noi pe fotolile extensibile din dormitor. Intelegand situatia, am aprobat amandoi ca nu este nicio problema. Alex si Roxana erau din Miercurea Sibiului . Nu au venit pregatiti sa ramana peste noapte si ptr ca Alex a baut nu au mai putut nici pleca acasa. Amuzanta situatie . Stati sa vedeti.
Fetele au inceput sa organizeze camera, sa pregateasca patul, sa scoata lenjeriile…noi am mers pana jos sa aducem niste apa pentru la noapte si fetele au cerut si niste struguri( mai ramasesera pe masa) . Cand am revenit patul era facut, dar fotoliile nu era intinse. Au zis ca sunt prea greu de desfscut si ne lasa pe noi. M-am apucat cu Alex sa le intindem dar ce sa vezi, nu erau extensibile cum credea Sanziana. Pana la urma Manuela propune ca dat fiind situatia si doar 5 ore de somn, sa ne inghesuim in pat toti 4 . M-a surprins propunerea ei curajoasa, desi o stiu o tipa practica si sufletista. Cum Alex era de talia mea( masura L la tricou) i-am imprumutat un tricou si a ramas in chilotii boxer. Roxana, fiind mai pieptoasa decat Manuela, nu a incaput in tricourile sotiei si a ramas in sutien si bikini. Oricum trecusem prin experienta de la sauna asa ca nu mai erau retineri din partea mostra. Manuela intra cu geanta sa se schimbe in baie. In momentul ala inima mea incepe sa bata tare. Stiam ca nu o sa isi gaseasca pijamalele si o sa imbrace neglijeul roz transparent si scurt pana sub fund, iar asta ma excita. Dupa cateva minuta ma striga din baie:
- Vali, vii putin te rog?
- Da. Imediat.
Intru in baie si Manuela statea dezbracata si cu neglijeul in mana.
-Inchide si tu usa, spuse ea.
Timp in care ma intorc sa o inchid si il vad pe Alex cu o fixase pe Manu in privire admirandu-i goliciunea. Parca unele lucruri sunt facute sa se intample in viata, va zic.
-Mi-ai dat tu pijamaua jos din bagaje?
-Da, si ranjesc . Ma gandeam ca stam singuri in camera.
- Si acum dorm asa? Nu mai zic ca o sa imi fie si frig la noapte.
- Eh, o sa te tin in brate. Hai sa mergem ca dam de banuit stand atat in baie.
Ies eu primul. Alex si Roxana se bagasera deja in pat. Alex dormea la mijloc si o tinea pe Roxana la margine dormind pe partea stanga amandoi cu fata spre baie. Merg si sting lumina sa ii asigur partea de intimitate necesara Manuelei din cauza neglijeului. Ma bag si eu in pat si o astept pe Manuela care iese in toata spelndoarea ei din baie. Momentul a avut doza lui erotism datorita faptului ca lumina aprinsa din baie a functionat ca un proiector aprins in spatele Manuelei iar intunericul din camera ne-a facut pe toti sa ii admiram formele, sa ii vedem conturul corpului si labiile care se intrezareau prin despartitura picioarelor. Era fix imaginea pe care si-o doreste orice barbat sa o vada in orice seara. Ea si-a dat seama ca ceva nu este tocmai in regula pentru ca Alex a ridicat capul de pe perna si a scos un marait pe care l-a transformat rapid intr-o tuse usoara sa nu se dea de gol.
Uneori nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste.
A intrat si Manu in pat, am luat-o in brate culcati pe mana dreapta. Practic stateam spate in spate cu Alex pe centrul patului. Fetele dormind pe margine. Acum sa adormi era cam greu. Se simteam o tensiune erotica in camera. Ne ascultam miscarile unii altora. La un moment dat o aud pe Roxana cum se scarpina. Cel mai probabil era in zona intima dupa pozitia sunetului. Incercam sa adormim dar nu reuseam. Pe mine ma incita situatia si simt cu mi se intareste penisul lipit de fesele goale si usor reci ale Manuelei. Manuela simte si ma strange de mana cu care o imbratisam in semn ca sa stau linistit ca nu e momentul.
Alex sparge linistea si arunca o intrebare in bezna camerei:
- Voi dormiti?
Raspund eu intorcandu-ma usor spre e:
- Eh dormim….incercam
- Mie nu imi este somn, spuse Alex. Coboram sa mai bem ceva?
- Hai! Raspund eu. Ne ridicam din pat si coboram in living.Am stat cam 30 minute si am dat-o in femei:
- Faina sotie ai, spune Alex.Acum ca am vazut-o in toata splendoarea ei, ce-i frumos si lui Dzeu ii place. Sper ca nu te superi
- Nu Alex, nu ma supar . Cred ca si ei ii place de tine. Si cum eram si ametit i-am povestit faza cu chilotii de dupa dans. Nu stiu daca a fost cea mai inteleapta conversatie, dar aia e acum.
Ii sticleau ochii la auzul situatiei. Sta putin pe ganduri, si ametit de alcool propune.
- Ce zici daca acum cand mergem facem schimb de locuri?
- Aaaa…exclam eu mirat…cum adica? Incercand sa trag de timp pentru raspuns.
- Adica eu ma culc pe partea ta si tu pe a mea. Tu cu Roxana si eu cu Manuela.
- Bai, suna interesant. De acord . Si mie imi plac tatele si curul Roxanei .Dar ce vor spune fetele cand vor observa rocada?
- Stai linistit ca o sa le placa. Iti garantez. Mai ales ca este si intuneric in camera.Fetele sunt excitate de nou, de a face chestii interzise. Femeile nu sunt fiinte monogame. Ele se pot cupla cu mai multi parteneri fara probleme.
- Ai dreptate. La Manuela am observat ca adora sexul spontan. O sa ii placa daca stie ca si eu sunt ok cu asta. Si chiar sunt. Stiu ca i-ar face o super placere situatia si mai are si ea nevoie de o gura de aer…ca sa nu zic de o pula noua sa o duca in extaz. Hai ca o sa iasa fain. Roxana ta cum o sa fie?
- Roxana sta fara probleme. Este obisnuita sa o fut in somn. Acum depinde daca simte vreo diferenta.
- Stii ce o sa fie interesant. Porti tricoul meu care miroase a mine. Posibil sa nici nu isi dea seama la inceput. Dupa ce i-o bagi o sa se inmoaie in bratele tale indiferent cine este la capatul pulii. Hai ca deja m-am excitat numai la gandul asta. Intram in camera, eu ma ridic peste 5 minute la baie si tu te rostogolesti in locul meu.
- Hai! Pe cai! Sau pe pizde …si am ras am...



    Login