Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn week-end interesant-continuarea
Autor : alflo13 - 2012-06-08
Citita de 14062 ori - Nota 8.12 (59 voturi)
Uneori cand crezi ca mai prost de atat nu are cum sa iti mearga s-ar putea sa fi suprins nu? Sau cel putin asa se zice………ei bine eu nu credeam asta pt ca in general nu sunt foarte optimista din fire. Dar sa revin la seara cu pricina, asa cum v-am povestit in prima parte weekendul nostru la munte nu a fost tocmai reusit pt ca vremea ne-a stricat planurile si pt ca pe seara ne-am trezit cu oaspeti nedoriti.
Asa ca planurile mele romanice s-au dus dracului cu venirea cuplului respectiv. E adevarat ca ador sexul si ca puteam foarte bine sa ne retregem in dormitor si sa continuam acolo dar in acelasi timp sunt si foarte romantic si nu suport cand planurile nu imi ies .
Inainte sa apara ei ma gandeam sa I propun sotului sa facem focul in semineu ca oricum era rece in cabana si sa facem sex acolo in fata focului pe jos pe blanurile insirate pe acolo.
Dar sa nu creez confuzii si sa explic putin mai bine cum e aceasta cabana, de afara nu are nimic special arata ca o cabana tipica de munte , imensa, dar in interior lucrurile se schimba. Proprietarii au decorat-o intr-un stil foarte interesant in sensul ca au imbinat luxul cu rusticul. Are 6 dormitoare la etaj , in afara de cel al proprietarilor fiecare cu baie proprie. Camerele (dormitoarele) sunt amenjate in stil rustic dar cu niste lenjerii de pat superbe si fine, in schimb baile sunt luxoase, gresie si faianta adusa din Italia toate dotate cu vana si cabina de dus, vas de toaleta , bideu, chiuveta.
Jos e sufrageria care e foarte mare cred ca are 40 m patrati pe putin tot asa stil rustic cu blanuri pe jos, semineu , tot felul de animale impaiate, dar masa si scaunele foarte elegante . Mai sunt 2 bai una de serviciu sa zicem asa si cealalta cu jacuzii care e dubla fata de cele de sus .Tot la parter e bucataria si o camera pt spalatoriea de rufe si unde calca lenjeriile si prosoapele. E putin ciudat stilul adoptat nu tocmai pe gustul meu dar e foarte curata si foarte bine intretinuta. A da si in mansard au o sala de jocuri cu mese si fotolii, acolo gasesti cartii, remi, table, sah, jocurii de copii si intr-un colt 2 aparate de fitness.
Sa revin la cei 2 musafiri, sotul meu i-a si pus la masa le-a servit paste si a facut vin fiert sa ne mai incalzim. De obicei si eu sunt sociabila dar nu stiu de ce tipa ma enerva la culme, cand am vazut-o asa aranjata pt munte, machiata de zici ca era la nunta si pe niste tocuri de vreo 12 cm , parul facut coc simplu, cu o fusta scurta mai sus de genunchi….
Ca sa nu intru in vorba cu ei am incercat sa fac focul in semnineu, dar nici cum nu reuseam sa il aprind. Atunci apare el, sa ii spunem A, si se ofera sa ma ajute sa aprind focul. Bineinteles ca reuseste din prima….ea in acest timp ne poveste ca ei vin acolo de ani de zile si ca sunt buni priteni cu proprietari, eu nu ma las la ea si ii zic ca si noi venim de 10 ani cel putin ca intr-un an am fost de 3 ori chiar, ea ca ei vin annual de 2 ori………….ma simteam ciudat de zici ca am fi la gradinita si ne “certam” pe papusi.
M-am hotarat sa ma retrag in camera dar sotul meu a decis ca el nu vine ca mai sta cu ei putin, deja eram furioasa dar nu aveam ce sa fac asa ca m-am dus in dormitori unde nu puteam nici cum sa adorm.
Ii auzeam ca jos rad si se distreaza dar nu auzeam ce fac sau ce vb. Mi-am luat halatul peste camasa neagra de noapte care din fata e decenta in afara de sani care nu imi incap bine in cupe dar in spate e numai snur si nu aveam cum sa cobor asa in sufragerie. Pe scari am pasit tiptil, planul meu era doar sa ascult si sa urc inapoi fara sa ma vada careva. M-am oprit la baza scarilor si supriza in fata focului era doar sotul meu si cu ea, sa ii spunem M……din ce vb am constata ca jucau carti pe pedepse sau pe provocari. Din discutie se subintelegea totusi ca au ajuns la subiecte intime, lucru care m-a socat putin. Fiind asa de atenta la convorbirea lor nu am observant ca A tocmai venea de la baie si ca m-a vazut……m-am rosit instantaneu si nu stiam ce sa fac, da el fiind un gentelemen nu a zis nimic ci m-a luat de mana si m-a dus in sufragerie unde le-a zis celor 2 ca a urcat pana la dormitorul lor si a vazut ca am lumina aprinsa si nu dorm asa ca m-a adus jos sa stam toti 4.
Atunci am observant ca pe jos era plin de sticle de bautura vin, sampanie, iar oala cu vin fiert era aproape goala. Ea eram comoda de numa adica in fustita si in sutien, descaltata si cu parul desfacut. Am remarcat parul bold, perfect intins si lung…era o femei frumoasa si lumina semineului o facea mai sensibila si nu mi se mai parea o fiinta asa de increzuta.
Vizibil jenat de situatie sotul imi expilca ca joaca 21 pe pedepse sau pe provocari, ca ea s-a dezbract pt ca a pierdut la carti. Curios era ca ei 2 nu dadusera nici un obiect vestimenat jos doar ea.
Au insitat toti 3 sa raman sa joc si eu, dar nu vroiam pt ca de obicei pierd la carti da parca nici nu imi mai venea sa urc sus sa ii las acolo de capul lor asa ca de voie de nevoie am acceptat. Regula era ca pierde cel care e peste 21 sau cel mai departe de 21 si pedeapsa o da cel care are 21 sau cel mai aproape. Prima tura a pierdut sotul meu cu 18 , eu si A aveam 19 iar ea M 20, asa ca l-a intrebat ce prefera pedeapsa sau provocare/adevar sotul a raspuns ca provocare iar ea l-a provocat sa zica de cate ori m-a inselat. Iubitul meu sot foarte relaxat a zis ca niciodata , ca asa cum le-a mai spus suntem foarte inventiv si facem toate nebuniile din lume asa ca nu are nevoie sa ma insele. Eu eram masca cand il vedeam cu cata lejeritate poveste si pana unde s-a ajuns.
Urmatoarele 3 ture eu am pierdut, de 2 ori am ales pedeapsa dar ma enerva ca tot ea castiga si imi dadea pedepse stupide sa ma du in curte sa tip in gura mare ca am chef de pula, sa merg in bucatarie sa le fac lor cafea si sa ii servesc pe fiecare separat , asa ca l-a a treia tura am ales sa zic un adevar la care M ma intreaba daca o consider sexi si daca l-as lasa pe sotul meu sa o futa in fata mea…..eu pauza nu imi gaseam cuvintele, cred ca am bajbit ceva cum ca da e o femeie atragatoare dar nu l-as lasa. Aveam impresia ca nu am aer, asa ca am iesit afara sperand ca sotul sa iasa dupa mine dar nu a fost asa ci A a iesit dupa mine si m-a rugat sa nu ma supar ca asa e ea mai glumeata si mai nebunatica, ca ei de fapt pratica swingul de cativa ani buni , si ca probabil ii s-a pus acum pata pe sotul meu. Da sa stau linistita ca ea incerca dar daca nu reuseste nu se intampla nimic. Stand acolo afara la povesti cu el am observant ca are un copr foarte atletic, ochi frumosi si ca e un tip foarte intretinut, la fel ca si sotul meu de alfel. Mi-a zis ca el are 37 de ani iar ea 28 , dar studiindul mai atent nu i-as fi dat mai mult de 30. A insistat sa intram ca e frig si nu are rost sa fiu suparata pt o prostie. Cand am intrat M. ii arata sotului meu cum face ea sex oral simuland pe o banana decojita. Parca jenata de mine mi-a explicat ca sotul meu i-a dat aceasta pedeapsa. Nu stiam ce sa mai cred, l-am chemat pe iubi sa vina cu mine la bucatarie sa facem popcorn si l-am intrebat ce are de gand , de ce se comporta asa?
Mi-a zis ca oricum noi de mult am tot vb de o partida de swing si ca ar fi pacat sa nu o facem mai ales acum ca ei erau acolo si ca erau disponibili. Mi-a zis ca il excita M si m-a intrebat daca A ma atrage. I-am raspuns la fel de sincera ca da dar nu imi place ea de nici o culoare, asa ca nu sunt de acord, in timpul asta apare si A in bucatarie si ii zice la iubi meu sa duca popcorul ca M vrea sa manace cat e fierbinte. Dau sa ies si atunci A ma prinde iar de mana si ma opreste in bucatarie , se uita lung la mine si ma intreaba “Fi sincera te atrag? Ai vrea sa te fut? ”
Eu zic ca nu , dar el incepe si rada si imi zice nu stii deloc sa minti. De ce esti asa si nu recunosti ca si tu vrei? Apoi imi mai spune ca ii plac si ca in nici un caz nu am de ce sa fiu complexata ca nu sunt slaba ca si M , ca lui ii plac si femeile plinute si ca de cand au ajuns a ramas obsedat de sanii mei.
Ne-am intors in sufragerie unde M ii facea masaj la spate sotului meu, care era doar in pantalonisi dupa poziti lui mi-am dat seama ca era excitat.Atunci A vine cu o idée salvatoare cum ca pt inceput cel mai bine ar fi sa facem soft swing (adica fiecare cu perechea lui dar in aceasi camera) . Desi putin timorata am zis ca accept pt ca situati in sine incepuse sa mi se para excitanta, atunci sotul meu a avenit la mine si mi-a dat jos halatul si a inceput sa ma sarute peste tot dar nu ma puteam concentra pt ca eram curioasa ce fac ceilalti doi , M ii facea sex oral lui A si o priveam uimita pt ca se vedea clar ca ii face o deosebita placere, ca se pricepea in ceea ce face dar si ca A avea o pula mare si groasa, sotul e si el un barbat dotat are 19 cm dar a lui A se vedea cu ochiul liber ca e putin mai lunga dar si mai groasa. Imagine lor ma excitat foarte tare, in plus si eu eram rasfatata cu un oral minunat care in foarte scurt timp ma si facut sa gem de placer si sa ma si termin repede desi nu as fi vrut….Fiind foarte concentrata cu propriul meu orgasm nu am observant ca si A a ejaculat in gura sotiei lui si ca M a ingitit totul, am vazut asta in timp ce imi trageam suflul dupa orgasm….cum era normal am inversat rolurile si eu i-am luat pula la supt la sotul meu si A ii dadea limbi sotiei lui, a culcat-o pe spate si o lingea ca un nebun dupa pizda ei si am vazut foarte clar ca s-a excita si el din nou. Cu coada ochiului vedem ca M ne priveste pe noi cum I fac felatie sotului si sotul meu la fel ca mine era atent la ei. Era o situatie foarte ciudata pt mine dar in acelasi timp foarte excitana, sotul mi-a zis ca el nu doreste sa se termine cu gura ca vrea sa ma futa sa ma umple de orgasme de parca ar fi vrut sa demonstreze ceva.
Atunci ma pune sa stau pe manerul unui fotoliu cu fata la el si ma penetreaza in rapid si foarte tare in pizda in timp ca imi saruta sanii, in acest timp M are orgasm si se manifesta cu gemete puternice, si eu una care credeam ca eu sunt zgomotoasa dar de fapt ea ma depasea. Excitat de ea si de mine sotul meu isi scoate pula din pizda mea si mi-o baga in gura se misca de cateva ori si ma umple de sperma. Luata prin surprindere ingit putin dar restul se scurge pe sani mei. Atunci apare M langa noi si ma intreaba daca o poate linge ea ca ii place mult gustul spermei , eu raspund ca da si atunci ea se napusteste asupra sanilor mei si mii linge si mii saruta de ma excita, rescunosc ca pana atunci nu am mai fost sarutata de nici o femeie dar nu ma asteptam sa reactionez asa. Dupa ce ma curata de toata sperma se retrage si il lasa pe A sa vina laga mine, el avea pula sculata si eu eram curioasa sa o ating asa ca pun mana sa vad cum se simte, si imi place senzatia mai ales ca stiu ca sotul ma vede. M se duce la sotul meu si incepe sa ii faca din nou sex oral desi el tocmai ejaculase, el se excita din nou, se uita la mine si ma intraba daca e ok sa trecem la urmatorul nivel si eu ii zic ca da. Atunci A ma intreaba daca poate sa ma futa intre sani ca isi doreste foarte mult, se apleaca si el si ma saruta pe sanii si incepe sa ma penterez intre sanii si ma ma frece pe la gura cu varful pulii lui pe care mi-e pofta sa il gust asa ca de cate ori imi ajunge la gura il las sa patrunda putin si i-o ating cu limba. Fac si eu ce face M adica ii sug pula sotului ei si chiar imi face placere. Atunci A ma ridica si ma trage deasupra lui , ma infing in pulocul lui si incep sa ma misc ca o disperata, ma frec cu cltorisul de bazinul lui si in acest timp el imi framanat sanii. Observ ca sotul i-o trage la M. pe la spate si ea ii zice sa o pleseneasaca peste fund cu palma mai tare. Ma excit din ce in ce mai tare si imi vine orgasmul care ma cuteiera si ma sfasie in interior unde simt pula lui A parca mai mare si mai groasa cum imi umple pizda la maxim. El ma tine de talie si ma misca de zici ca as fi usoara ca o pana, ma conduce spre orgasm foarte repede. Dupa se ridica si imi da limbi , ii simt gura pe labiile mele are o limba aspra si tare care imi saruta parca vaginul si se misca neincetat pana ma excit din nou, baga si un deget si ma umple cu daruirea lui. Cand vede ca sunt foarte excitata se opreste si imi zice ca vrea si el sa ma futa ...



    Login