Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un vis
Autor : treicoaie - 2022-12-03
Citita de 8894 ori - Nota 4.04 (90 voturi)
O prinsesem cu mâinile de sub buci,cu gura pe pizda ei zemoasă.Îmi răsuceam limba în vagin,ea își desfăcu cracii și mai mult și gemea încet,tot mai excitată.Îmi plimb limba prin toate ungherele din despicătura pizdei,până ajung la lindic și încep să-l ling,ca un câine flămând.
- Suge-l ! zice și mă apasă cu mâinile pe cap.
Mă conformez.Sug pofticios,gemetele devin tot mai sonore.Își ridica și cobora bazinul,apăsându-mă pe cap,să simtă mai intens frecarea pizdei de mutra mea.Flocii ei îmi intrau în nas și mă mângâiau pe obraji ca un pămătuf.Își mișcă bazinul tot mai frenetic,în crescendo.
- Deschide gura,mă piș !
Mă execut ca un automat,fără să prelucrez ce zisese.Un jet puternic de pișat îmi umple gura.Înghit grăbit.
- Încă o dată ! și îmi mai trimite o porție direct în gât.
Perversă femeie,nu mai întâlnisem așa ceva.Își ia mâinile de pe capul meu și își ridică picioarele,depărtate cu ajutorul mâinilor.
- Acum vreau pulă ! Bag-o !
Cum stătea la marginea patului,îmi scot capul dintre cracii ei și îmi potrivesc pula între buzele pizdei.O apuc de șolduri și împing.Totul dispare în clipa următoare.Ce e asta ? Încerc să mă dezmeticesc.Eram în pat,cu pula ca parul.Alături dormea nevastă-mea goală,cum rămăsese după ce ne futuserăm în noaptea aia.Era spre dimineață.În lumina slabă a răsăritului îi văd pizda zâmbindu-mi între picioarele ușor depărtate.Pula îmi zvâcnește intens.Îi acopăr pizda cu palma și îmi bag degetul mijlociu în vagin.Îl simt încă umezit,probabil de la sperma care i-o administrasem. Ea,dintr-un reflex subconștient,zâmbește și desface picioarele,cât să-mi facă loc ca lumea.Mă sui peste ea,sprijinit pe mâini,ca să n-o presez sub mine,să-i stric somnul.Pula alunecă ușor și încep s-o fut,întărâtat de la visul neterminat.După un timp simt ca se trezește și mă cuprinde cu brațele.
- Ce faci ?
- Te fut.
- Mi-am dat seama.Ce te-a apucat,deodată ?
- Îți spun după aia,întâi să mă descarc.
- Dar ce îndârjit ești,hai că m-ai încălzit și pe mine !
Își împinge bazinul în întâmpinarea pulii și ne sincronizăm imediat.Finalizăm amândoi cu o senzație de ușurare.
- Acum îmi spui ?
- Da,am visat că o fut pe maică-ta.
- Ce interesant ! Descrie-mi.
ÃŽi redau scena.
- De fapt,nici n-ai futut-o,a dispărut când s-o iei în pulă.
- Așa e,ai dreptate.
- Și te-ai descărcat cu mine,în mine.N-a fost rău nici așa,ce zici ? Sau regreți ?
- Ce întrebare e asta ?
- Poate ai fi vrut să duci visul până la capăt ?
- Acum nu mai contează.
- Ai vrea s-o fuți pe mama ? Fi sincer,nu fă pe domnul cu mine !?
De nevastă-mea nu mă feream.Practicam schimbul de parteneri de ceva vreme.
- Aș cam fute-o,să fiu sincer.
- Cred și eu,încă e bună de pulă,îmi dau seama.Să-ți fac intrarea ?
- Ce vrei la schimb ?
- Nimic,pentru mama fac orice, numai să fie ea mulțumită.
- Eu cred că am s-o mulțumesc.
- Suntem niște stricați.Hai să jucăm scena din vis !
O trag la marginea patului și încep să lucrez la pizda ei.Îmi cere să-i sug lindicul și după un timp,aud :
- Mă piș,gura !
E prea de tot,se repetă scena absolut identic ! După ce se descarcă,mă trage spre ea și mă sărută lung.
- E amuzant,ha,ha.Acum urma să mă fuți în pizdă,dar ai inversat ordinea.În schimb,mi-ai stimulat fantezia,să nu se termine iar brusc pentru tine: vreau să te te piși și tu,să fie unu la unu,hai în baie !
Se așează în genunchi în cadă .Îmi plimb pișatul întâi pe toată fața,pe țâțe și termin în gura ei care mă aștepta, căscată.

Ne terminăm toaleta și ne așezăm la o cafea.
- Cum facem cu maică-ta ?
- Nu mai ai răbdare,te furnică în pulă ? Vrei să încerci pe mâna ta sau o pregătesc eu,să nu-și facă probleme de moralitate ?
- Mai bine fă-o tu,o cunoști bine,ca de la femeie la femeie.Totul e în familie,discreție absolută ; cred că asta o să conteze.
- Mă descurc eu.În generația ei,așa ceva nu era de conceput.
- Pe ea cine o mai fute acum ?
Era divorțata de vreo doi ani.
- E cam decepționată de bărbați.Are niște scule,i le-am recomandat eu și am învățat-o cum să le folosească.

Era sâmbătă.Felicia la mall,căuta niște țoale pentru concediu.Mă pomenesc cu maică-sa la ușă.
- Bună,Gina,ce surpriză plăcută !
- Sincer,e plăcută ?
- Întotdeauna.Știi,Felicia e la mall,nu știu cât întârzie.
- Da,știam.Tocmai de aia am venit. Ce ai de băut ?
- Èši-aÈ™ propune un vin alb,la rece.
Ce-o fi vrut să spună cu tocmai de aia ? Umplu paharele, ciocnim,bem.
- Arăți excelent,încerc un început de conversație.Poate reușesc chiar să i-o trag,aveam undă verde de la nevastă-mea,mă gândeam.
- Lasă,nu mă lua pe departe.Să trecem la subiect.Mi-a povestit fi-mea că ai avut un vis neterminat,care te urmărește încă și că numai eu te-aș putea elibera de obsesie.Cum voi sunteți tot ce am mai drag pe lume...eu sunt pregătită să ...vă ajut.
Un zâmbet pervers,abia perceptibil i se instală pe buze și mă privește direct în ochi.
- Cu multă plăcere,adaugă după o pauză,care să-mi dea timp,să descifrez mesajul.
- Dacă înțeleg eu bine...zic susținându-i privirea,am putea renunța la amabilități,ca să nu mai pierdem timpul fără folos.Îmi duc mâna la curea,o desfac,apoi șlițul.
- Ai înțeles perfect.Îmi urmărește gestul și își dezbracă bluza,fără grabă.Nu purta sutien.Avea sânii ușor lăsați,dar încă fermi.Îi ridică puțin cu mâna și și-i privește,ca și cum i-ar evalua.De fapt,gestul mi se adresa,provocator.O mângâi circular în jurul mameloanelor proeminente,apoi îi prind în palme și îi masez ușor.Cu o îndemânare surprinzătoare îmi scoate pula la vedere și începe să o maseze,la rândul ei. Ne apropiem buzele într-un sărut pasional și ne jucăm cu limbile.Cu mâna liberă mă prinde după gât,să mă poată săruta apăsat,ca o puștioaică îndrăgostită.
- Ce dor mi-e de pulă,îmi șoptește la ureche.Unde s-a rupt visul ? Hai să-l ducem la capăt !
Se îndepărtează și scapă de ce mai avea pe ea,tot fără grabă,cu mișcări lascive.Avea niște curbe apetisante,era conștientă,se lăsa admirată din diverse unghiuri,în timp ce își aranja ordonat,hainele,deoparte.Își lasă doar ciorapii negrii de plasă.Mă debarasez și eu rapid de haine și rămân în picioare,cu pula ca un indicator îndreptat spre ea.O privește atent.
- Ador pulele ca a ta,încovoiate ca un iatagan ! Ți-am adus o teacă,să o probezi.Dacă îți place,îți aparține.Ne zâmbim complice ; știe să creeze atmosferă.
O strâng de sfârcuri și trag de ele.Ea mă strânge de pulă și o belește.Se apleacă și îi linge capul apoi îl sărută și mă privește.Îi bag o mână între picioare și o scot umezită.O duc la gură și mă ling pe buze.
- Hmmm,vino !
O așez la marginea patului și o culc pe spate.Mă pun în genunchi,îi pun cracii pe umăr și îmi potrivesc pula între buzele pizdei.Exact ca în vis.
- Să nu dispari iar !
Mă așteaptă amuzată,cu ochii închiși.O prind de șolduri și îmi împing pula până în fundul pizdei.Ea o primește cu un strigăt,de bucurie sau de excitare.Sau amândouă,nu mi-am dat seama.O fut energic,aproape brutal.Țâțele îi joacă cutremurate la fiecare lovitură de pulă.Le prinde cu mâinile și le strânge spasmodic.Două ogasme se succed mai repede decât mă așteptam ; evident,era stătută și supraexcitată.Îmi retrag pula și mă întind pe pat,cu fața în sus.Până să scot eu o vorbă,o luase deja în mână și o lingea cu dăruire.După care,o prinde în gură și o suge cu poftă.La fel procedează și cu coaiele,alternând mereu.
În momentele astea apare și Felicia.Ne privește amuzată și nu zice nimic.Maică-sa se uită scurt la ea și își vede mai departe de treabă,aproape ostentativ : uite cum îi sug pula lui bărbată-tu,îți place ? De altfel,fusese o bună înțelegere între ele.Momentul a fost depășit imediat.Felicia se dezbracă,se așează pe fotoliu și începe să se masturbeze, privind la noi.Îmi dau seama ce o să urmeze.Asta mă excită mai tare și preiau inițiativa.O prind de cap și îi bag pula adânc în gât,aproape că se sufocă,dar rezistă cu stoicism.Îi umplu gura de spermă,înghite cât poate,restul i se prelinge pe piept.Se uită la noi,cu o expresie de femeie epuizată.
- V-am îndeplinit dorința,copii.Vă iubesc.
Felicia vine cu trei pahare cu vin și ni le înmânează.
- Bine ai venit în patul nostru,mami ! Și noi te iubim mult.
- Mă tem că o să-ți pară rău.După cum m-a futut,am simțit că i-a plăcut.
- Nici să nu te gândești,mami ! Ești oricând binevenită.
- Să nu aștepți invitație,adaug și eu.
O ia în brațe,o sărută lung,pe buze,îi strecoară o mână la pizdă și începe să i-o exploreze.Mă-sa se desprinde din sărut.
- Ce ai de gând ?
- O să vezi și o să-ți placă.
A înțeles. Se lasă pe spate și îmi caută privirea.Clipește cu înțeles : te aștept.Nevastă-mea o sărută pe sâni,pe abdomen, pe coapse.Îi trage câteva limbi în jurul pizdei,apoi și își afundă nasul în flocii ei bogați.Eu mă îi poziționez pula în dreptul gurii ei.
- O,ce zi nebună ! apucă să mai zică.
Mi-o belește și o ia în gură.











O prinsesem cu mâinile de sub buci,cu gura pe pizda ei zemoasă.Îmi răsuceam limba în vagin,ea își desfăcu cracii și mai mult și gemea încet,tot mai excitată.Îmi plimb limba prin toate ungherele din despicătura pizdei,până ajung la lindic și încep să-l ling,ca un câine flămând.
- Suge-l ! zice și mă apasă cu mâinile pe cap.
Mă conformez.Sug pofticios,gemetele devin tot mai sonore.Își ridica și cobora bazinul,apăsându-mă pe cap,să simtă mai intens frecarea pizdei de mutra mea.Flocii ei îmi intrau în nas și mă mângâiau pe obraji ca un pămătuf.Își mișcă bazinul tot mai frenetic,în crescendo.
- Deschide gura,mă piș !
Mă execut ca un automat,fără să prelucrez ce zisese.Un jet puternic de pișat îmi umple gura.Înghit grăbit.
- Încă o dată ! și îmi mai trimite o porție direct în gât.
Perversă femeie,nu mai întâlnisem așa ceva.Își ia mâinile de pe capul meu și își ridică picioarele,depărtate cu ajutorul mâinilor.
- Acum vreau pulă ! Bag-o !
Cum stătea la marginea patului,îmi scot capul dintre cracii ei și îmi potrivesc pula între buzele pizdei.O apuc de șolduri și împing.Totul dispare în clipa următoare.Ce e asta ? Încerc să mă dezmeticesc.Eram în pat,cu pula ca parul.Alături dormea nevastă-mea goală,cum rămăsese după ce ne futuserăm în noaptea aia.Era spre dimineață.În lumina slabă a răsăritului îi văd pizda zâmbindu-mi între picioarele ușor depărtate.Pula îmi zvâcnește intens.Îi acopăr pizda cu palma și îmi bag degetul mijlociu în vagin.Îl simt încă umezit,probabil de la sperma care i-o administrasem. Ea,dintr-un reflex subconștient,zâmbește și desface picioarele,cât să-mi facă loc ca lumea.Mă sui peste ea,sprijinit pe mâini,ca să n-o presez sub mine,să-i stric somnul.Pula alunecă ușor și încep s-o fut,întărâtat de la visul neterminat.După un timp simt ca se trezește și mă cuprinde cu brațele.
- Ce faci ?
- Te fut.
- Mi-am dat seama.Ce te-a apucat,deodată ?
- Îți spun după aia,întâi să mă descarc.
- Dar ce îndârjit ești,hai că m-ai încălzit și pe mine !
Își împinge bazinul în întâmpinarea pulii și ne sincronizăm imediat.Finalizăm amândoi cu o senzație de ușurare.
- Acum îmi spui ?
- Da,am visat că o fut pe maică-ta.
- Ce interesant ! Descrie-mi.
ÃŽi redau scena.
- De fapt,nici n-ai futut-o,a dispărut când s-o iei în pulă.
- Așa e,ai dreptate.
- Și te-ai descărcat cu mine,în mine.N-a fost rău nici așa,ce zici ? Sau regreți ?
- Ce întrebare e asta ?
- Poate ai fi vrut să duci visul până la capăt ?
- Acum nu mai contează.
- Ai vrea s-o fuți pe mama ? Fi sincer,nu fă pe domnul cu mine !?
De nevastă-mea nu mă feream.Practicam schimbul de parteneri de ceva vreme.
- Aș cam fute-o,să fiu sincer.
- Cred și eu,încă e bună de pulă,îmi dau seama.Să-ți fac intrarea ?
- Ce vrei la schimb ?
- Nimic,pentru mama fac orice, numai să fie ea mulțumită.
- Eu cred că am s-o mulțumesc.
- Suntem niște stricați.Hai să jucăm scena din vis !
O trag la marginea patului și încep să lucrez la pizda ei.Îmi cere să-i sug lindicul și după un timp,aud :
- Mă piș,gura !
E prea de tot,se repetă scena absolut identic ! După ce se descarcă,mă trage spre ea și mă sărută lung.
- E amuzant,ha,ha.Acum urma să mă fuți în pizdă,dar ai inversat ordinea.În schimb,mi-ai stimulat fantezia,să nu se termine iar brusc pentru tine: vreau să te te piși și tu,să fie unu la unu,hai în baie !
Se așează în genunchi în cadă .Îmi plimb pișatul întâi pe toată fața,pe țâțe și termin în gura ei care mă aștepta, căscată.

Ne terminăm toaleta și ne așezăm la o cafea.
- Cum facem cu maică-ta ?
- Nu mai ai răbdare,te furnică în pulă ? Vrei să încerci pe mâna ta sau o pregătesc eu,să nu-și facă probleme de moralitate ?
- Mai bine fă-o tu,o cunoști bine,ca de la femeie la femeie.Totul e în familie,discreție absolută ; cred că asta o să conteze.
- Mă descurc eu.În generația ei,așa ceva nu era de conceput.
- Pe ea cine o mai fute acum ?
Era divorțata de vreo doi ani.
- E cam decepționată de bărbați.Are niște scule,i le-am recomandat eu și am învățat-o cum să le folosească.

Era sâmbătă.Felicia la mall,căuta niște țoale pentru concediu.Mă pomenesc cu maică-sa la ușă.
- Bună,Gina,ce surpriză plăcută !
- Sincer,e plăcută ?
- Întotdeauna.Știi,Felicia e la mall,nu știu cât întârzie.
- Da,știam.Tocmai de aia am venit. Ce ai de băut ?
- Èši-aÈ™ propune un vin alb,la rece.
Ce-o fi vrut să spună cu tocmai de aia ? Umplu paharele, ciocnim,bem.
- Arăți excelent,încerc un început de con...



    Login