Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn nou job-revizuita
Autor : swapf - 2012-10-05
Citita de 16721 ori - Nota 8.11 (55 voturi)
Într o zi ma hotarasc sa ma duc la o curva sa o fut în cur pentru ca imi place acest tip de sex (sotia face foarte rar si doar cu mari rugaminti). Tipa arata bine , avea cam 35 de ani şi dupa ce m-am înţeles la bani am avut parte de un futai super. Apoi am mai stat la o cafea în care am discutat despre nevasta mea si cum pot sa o conving sa faca sex anal. Olga (aaa o chema pe tipa ) s-a aratat foarte incantata de idee si chiar mi-a zis ca este in cautarea unei colege de camera, ca are clientela formata numai din tipi maturi generosi si sa nu-mi fac probleme ca o convinge ea, doar sa o aduc sub un pretext oarecare. Zis si facut, a doua zi fiind sambata vorbesc cu sotia si-i zic ca m-am intalnit întamplator cu o fosta colega de facultate si ca mergem in vizita la ea. Incantata sa iasă din casa sotia a fost de acord asa ca pe la 5 ne-am prezentat la Olga. Ne-a deschis usa imbracata foarte sexy, fiind intr-o fustă mini mulata si un tricou legat sub sani care lasa sa se vadă abdomenul plat. Ne-am pus pe canapea in sufragerie si Olga m-a chemat in bucatarie sa o ajut cu tava cu bauturi (mi-a zis in soapta ca in paharul sotiei a pus cantarida, sa stau linistit ca rezolva ea totul), apoi am baut si am inceput sa palavragim, discutia alunecand lent spre nebuniile sexuale din tinerete. Usor-usor Olga dirija discutia spre sexul anal si placerea creata barbatilor , Aura(sotia mea) fiind curioasa sa afle amanunte . Deja o sticla de lichior se golise si Olga desfacu alta, confesandu-se lui Aura ca din cand in cand mai face sex si pe bani, neconsiderand un pacat sa imbine utilul cu placutul . Nevasta-mea era ametita bine si-i sticleau ochii, sorbindu-i parca vorbele Olgai. La un moment dat Olga o invita pe Aura sa-i vada garderoba cu haine sexy si scuzandu-se fata de mine o lua de mana pe Aura si intrara intr-un dormitor. Dupa un timp au iesit amandoua imbracate sexy, Olga intr-un corset de piele cu push-up si o fusta de dantela transparenta prin care se vedeau chiloteii micro-bikinii si Aura intr-un baby doll roz prin care se vedeau chiloteii transparenti. Le-am complimentat incantat si am observat ca Aura era ametita bine, radea zgomotos si ochii ii luceau lubric. M-a intrebat vesela:
-Iti place draga ce vezi?
-Arati nemaipomenit iubire. ...am raspuns excitat.
La un moment dat suna soneria si Olga se grabeste sa deschida. Isi face aparitia un tip destul de masiv, cam la 50 de ani imbracat elegant in pantaloni de stofa si sacou de in. Sotia mea incerca totusi cu putina luciditate ramasa sa-si ascunda goliciunea asezandu-se pe canapea langa mine, dar Olga facand prezentarile nu-i lasa timp de respiro si o ruga sa aduca un pahar din bucatarie si pentru Mircea, asa-l chema pe tip. Cat pleca Aura Mircea m-i se adresa zambind:
-Frumoasa sotie ai , nu am mai vazuto p-aci.
-Multumesc, suntem doar in vizita raspunsei uitandu-ma in alta parte de rusine (la cum era imbracata Aura numai vizita nu era asta).
-E sexi, va place la Olga in apartament, nu?
- Da... si vazand-o pe nevasta-mea intrand in camera am tacut. Am mai stat putin de vorba si Olga la un moment dat stinse lumina din camera lasand aprinsa doar lumina de pe hol. Apoi se duse la Mircea invitandu-l la dans. Bineînţeles Mircea o lua în brate pe ritmurile bluesului. Ea il inlantui cu mâinile dupa gat si în nici doua minute se sarutau pasional, uitand complet de noi. El isi infipsese mainile în bucile ei framantandu-le puternic, chiloteii ii trasese in jos si-i şoptea ceva la ureche. Eu am luato de mana pe Aura si si am iesit din camera ducandu-ne in bucatarie. M-am asezat pe scaun si Aura pe genunchii mei, si excitata a inceput sa ma sarute. I-am pus mana la pizda si era uda toata.
Dupa ceva timp usa se deschise si Olga intra inauntru zicand:
-Hai Aura pana dincolo sa vezi si tu ce fac, doar te uiti putin.
-Nu stiu ce sa zic, sunt curioasa dar nu cred ca e bine...zise ea sovaind si cautandu-mi aprobarea din ochi.
-Dute draga , chiar ma excita sa o vezi pe Olga cum se fute, o incurajai eu. Aura nu mai astepta o a doua invitatie si iesi din bucatarie dupa Olga . Minutele treceau si fierbeam excitat pe scaun asteptand sa aud zgomote de dincolo dar nimic.
La un moment dat Olga iesi din camera fara chilotei pe ea si veni in bucatarie spunand:
-Uff, greu se mai lasa nevasta-ta dar acum gata, s-a dat pe brazda, rase ea .
-Adica chiar crezi ca o sa reusească sa o futa. ..intrebai excitat deja.
-Bineinteles, cand am fost cu ea sa se schimbe i-am zis ca esti de acord sa va faceti de cap, si vad ca te excita sa o stii cu un barbat, am mai avut cupluri ca voi in care barbatul vrea sa priveasca, hai sa-i vezi ca i-am zis lui Mircea sa lase usa întredeschisa. Rosu la faţa o urmai pe hol si m-am indreptat tiptil catre usa dormitorulului. Ceea ce am vazut mi-a trimis valuri de adrenalina direct in pula. Aura era culcata pe spate pe pat goala complet si Mircea era calare peste ea cu pula si coaiele pe fata ei. Aura mormaia cu ochii închisi lingand pula ce i se oferea.
-Asa papusă sugeo bine, o dirija cu vocea dura Mircea iar Aura inghitea lacoma pula ce i se oferea.
-Ei ce zici ,vezi ca nu face nazuri , zise razand Olga.
-Daa, imi place sopti eu frecandu-mi pula prin pantaloni. Cum ai convins-o?
- I-am supt pula si Aura se uita, apoi am luato de mana langa mine si Mircea a traso de par in pula la el ,acum lasa-i sa se simtă bine, Mircea a platit-o si e a lui pentru doua ore, hai dincolo, si spunand asta ma lua de mana si ma trase intr-o camera. Eram oarecum socat de ceea ce se intampla si nu aveam putere sa reactionez deloc si evident Olga nu ma lasa sa-mi revin.:
-Scumpule de la bun început am stiut ca tie iti place sa-ti vezi nevasta fututa de altul si Aura e facuta sa fie curva, am vorbit cu ea si mi-a zis ca-i plac barbatii si ca vrea sa vina pe la mine aici, de aceea nu a facut mofturi cand Mircea a traso spre el, mai ales ca o excitase bine cantarida.
-Bine si acum ce se intamplă daca Aura nu vrea sa facă ce-i spune Mircea, dar raspunsul la intrebare m-i l-a dat nevasta prin gemetele care se auzeau din ce in ce mai tare. Olga zambi pervers si-mi scoase pula afara din pantaloni luand-o n gura imediat.
Gemetele sotiei si gafaielile barbatului m-au facut sa ejaculez îndelung în gura primitoare a Olgai dupa care m-am prabusit epuizat pe o canapea. Nu dupa mult timp barbatul racni puternic si dincolo se facu liniste si am crezut că s-a terminat dar usa se deschise încet si Aura baga capul înauntru ciufulita intreband :
- Se poate?
- Bineînţeles ca se poate draguta, raspunse Olga si Aura intra in camera goală urmată de Mircea caruia ii atarna pula inca sculata.
- E minunata femeia, ne-am gandit sa stam putin si cu voi ce ziceti, spuse Mircea si-i trase razand o palma pe cur Aurei. Apoi se puse pe canapea langa mine si-i spuse Aurei:
- Hai vino si suge-mi pula ca am chef sa te fut din nou. Aura zambind se uita pervers la mine, se puse in genunchi si-i lua toata pula in gura dintr-odata.
-Imi place ca sunteti familie moderna bravo voua, hai Olga da-i limbi in cur putin, rase Mircea lasand capul pe spate. Olga se conforma repede dupa ce inainte lua un tub de crema dintr-un sertar si dupa ce o linse un timp pe Aura isi puse pe degete crema si incepu sa le bage pe rand in funduletul sotiei care gemea adanc cu pula-n gura. Madularul lui Mircea incepu sa prinda viata din nou si Olga deja forta sfincterul introducand cu forta trei degete.
- Nu vreau sa mai inghiti, vreau sa te fut inainte, zise Mircea infierbantat si se posta la spatele ei dand-o la o p...



    Login