Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Un final (im)previzibil
Autor : unqnick - 2012-01-17
Citita de 5630 ori - Nota 7.38 (24 voturi)
UN FINAL (IM)PREVIZIBIL
Povestea lui Simona, Dan, si Boby

Am incercat sa pun cap la cap o poveste din fragmente, de fapt aceeasi poveste spusa de trei oameni diferiti. In mare nu difereau prea mult dar cand m-am hotarat sa o pun pe hartie mi-am zis sa o fac ca si cand fiecare din ei si-ar fi spus fiecare varianta, atigand mommentele cele mai importante. Prima data am auzit istoria asta de la Boby. Era afectat de o greseala care il facuse sa piarda un prieten care il considerase pe el ca cel mai bun si cu care nu credea ca se va mai impaca niciodata.
Asta e viata, si-o facuse singur dar din intamplare am ajuns sa-l cunosc pe Dan apoi si pe incantatoarea lui sotie. Nu facusem niciodata vre-o legatura intre ei si Boby dar cand am adus vorba despre el intr-un anume context privind meseria mea, au fost socati. De ce a tinut Simona sa-mi spuna cum au decurs lucrurile nu-mi inchipui. Mi-a cerut sa nu-i spun lui Dan dar cred ca ea s-a scapat asa ca intr-o noapte cand eram la pescuit mi-a spus si el varianta lui.
..............................

DAN.
Lucrez la o mare firma de audit si consultanta financiara. Nu m-am casatorit pana la 30 de ani pe de o parte ca nu aveam nici un motiv sa renunt la multimea de femei care imi treceau prin pat si pe de alta parte pentru ca nu gasisem inca o femeie, langa care sa ma trezeasc dimineata si sa ma indemne o fac apoi pentru tot restul vietii.
Cu Simona m-am intalnit la o petrecere aproximativ cu doi ani in urma, si am fost imediat cucerit de cum arata si de personalitatea ei. Am inceput sa ne intalnim si ne-am indragostit unul de altul. Curand dupa aceea, ne-am casatorit. M-a facut sa ma despart, nu cu o oarecare durere, de anturajul meu vechi de stolul de frumuseti feminine cu care petrecuse pana atunci dar asta cu mult tact si diplomatie.
Simona era ca o papusa. Miniona, de aproximativ 1,60 m, cu sanii plini si fermi si un fund splendid. Avea o fata frumoasa, incadrata de un par lung negru, cu buze pline si un zambet ghidus incadrand o dantura alba perfecta iar ochii mari verzi si migdalati cu care ma hipnotizase ochi care ii tulburau pe majoritatea barbatilor. Acum la cei douazeci si sase de ani era cu sase ani mai tanara ca mine.

SIMONA.
M-am casatorit imediat ce am terminat liceul cu iubitul si colegul meu de clasa. Inainte sa se termine luna de miere mi-am dat seama dezamagita ca este cu adevarat un idiot fara perspective, care nu avea in cap decat cum sa reguleze orice avea fusta si doua picioare. M-am debarasat de el fara multa ceremonie si regret, spre uluirea parintilor si am continuat facultatea muncind din greu sa ma intretin. In final, reusisem sa raman independenta si pe picioarele mele.
Avusesem ca orice femeie normala aventuri, dar totul fusese doar sex pentru a-mi pastra hormonii potoliti. L-am cunoscut pe Dan care m-a cucerit prin firea lui blanda si plina de compasiune iar ce m-a intors complet pe dos, in prima noapte cand am ramas la el, era faptul ca era un iubit grozav. M-a facut sa imi placa sexul, am scapat de inhibitii si am invatat incantata cu el o multime de pozitii si perversiuni.

DAN.
Nu mult dupa ce ne-am cunoscut, am descoperit ca Simona devine foarte agresiva in pat dupa ce bea ceva. Alcoolul o facea sa scape de inhibitii si nu ii trebuia foarte mult pentru asta. Apetitul ei pentru sex a explodat marturisindu-mi ca pana atunci crezuse ca este frigida. Ne placea la amandoi sa dansam si frecventam cluburile sau barurile de noapte. De fiecare data, dansul dar si bautura isi faceau efectul iar cand ajungeam acasa sarea pe mine.
Nu se dadea in vant dupa o felatie dar o facea ca sa-mi faca mie o placere. Intotdeauna scuipa sperma in chiuveta si se spala indelung pe dinti dupa aceea. Oricum nu imi pierdeam speranta ca o va face odata si odata. Se unduia ca o vidra cand faceam sex, dar mai ales ii placea sa ma calareasca ca un cowboy la rodeo pe un cal salbatic, infipta in pula mea pana cand imi golea coaiele. Parea fericita cu cei 18 cm ai mei si o faceam aproape noapte de noapte (si uneori zi de zi).

BOBY.
Dan si cu mine fusesem prieteni mai bine de zece ani. Eram inseparabili pana cu putin inainte de casatoria lui si am avut impreuna un grup mare de femei de satisfacut ani de zile. Dupa facultate, am gasit o slujba la o reprezentanta in comunicatii. Cu putin timp inainte ca Dan sa o cunoasca pe Simona, am fost transferat in Germania si efectiv nu mai avusesm cum sa se mai vedem si nici la nunta lor nu am putut sa vin. Noaua slujba nu imi permitea sa plec mai mult de o zi din localitate dar am tinut insa legatura.
Am fost intotdeauna si am ramas un afemeiat. Arat bine, sunt brunet, tipul de atlet, un pic mai inalt ca media. Inca din facultate, femeile ma vanau intotdeauna si mi-am facut un fix de a nu fi lasat pe niciuna sa-mi scape fara sa n-o intep.

DAN.
Imparteam impreuna cu Boby un apartament inca de la inceputul prieteniei noastre din facultate. Parea sa faca toate fetele fericite tinand cont de tipetele lor extaziate ce se auzeau din dormitorul lui. Odata am intrat la el in camera tocmai cand o tanara draguta ii sugea pula. Era goala de la brau in sus si am remarcat ca era bine dotata. S-a oprit cand m-a auzit ca am intrat si a lasat pula din gura cu un plescait. Boby era intaratat ca un cal, pula lui avea pe putin 25 de cm si 6 cm in grosime iar capul pulii era mare ca o portocala.
Fata s-a intors si mi-a zambit jenata. Nu a facut nici o miscare sa se acopere si nici nu avea de gand. Behaind mi-a spus un "Buna!" apoi s-a intors la activitatea dinainte fascinata de madularul pe care nu-l scapase din mana. Mi-am cerut scuze si am iesit din camera, dar Boby a ras si mai tarziu mi-a trimis-o s-o fut si eu. In sfarsit realizasem care era cauza zgomotelor care proveneau regulat din camera lui. Avea un madular care era de ajuns pentru amandoi. Fusese singura si ultima data cand ii vazusem pula.

BOBY.
La inceputul prieteniei noastre, chiar daca imparteam apartamentul, in materie de femei nu amestecam oalele. De fapt aveam preferinte diferite. Era manierat cu femeile spre deosebire de mine care le tratam ca pe niste curve ce sunt. Cred ca din ziua in care m-a vazut gol cand ii dadeam muie unei asistente l-am vazut ca se simtea cam naspa in preajma mea. Mi-am dat seama ca are complexe fata de mine. M-am purtat cu tact, l-am asigurat ca nu are de ce sa se simta inferior, era destul de dotat si niciodata nu am mai facut caz din asta.
Soarta ne impinge de colo colo si uite ca am fost adus inapoi cu slujba, eram acum seful reorezentantei. Am vrut sa-i fac o surpriza si am mai intarziat doua zile ca sa ma instalez.. De fapt, am preluat alaturi de atributii de la cel pe care l-am inlocuit arhiva, secretara, casa si am inlocuit numai masina permitandu-mi un BMW nou. Nu ne mai vazusem de cativa ani. S-a bucurat cand l-am sunat sa-i spuna ca am venit inapoi in Bucuresti.
- Ce figura esti, de ce nu mi-ai dat telefon imediat ?
- Am asteptat sa ma instalez mai intai. Asm vrut sa-ti fac o surpriza. Mi-au dat o locuinta undeva prin Baneasa. Pregateste-te, vin sa-ti fac o vizita si sa o cunosc in sfarsit pe fata care a pus saua pe tine. Vezi sa ai grije sa nu se dea la mine
- Hai sictir, nu genul ala de femeie.

SIMONA.
A venit in seara urmatoare la noi si amandoi erau foarte bucurosi sa se revada. Se parea ca ma placea iar eu eram la fel de prietenoasa cu Boby. De fapt asa eram cu toata lumea. Dupa cateva pahare, l-am surprins cu ochii pe fundul meu. Citeam pe fata lui o expresie ciudata. Nu stiu ce nu-i placea, in definitiv nu am fundul mare ba chiar e de apreciat. M-am simtit un pic dezbracata si asta m-a tulburat putin pentru ca nu prea puteam sa intorc, era prietenul lui Dan.
Boby ne-a spus ca a intalnit o fata grozava si ne-a intrebat daca ne-ar placea sa iasim undeva impreuna. Eu am fost de acord. Si lui Dan ii placea sa danseze asa ca au stabilit sa ne vedem chiar a doua zi, sambata seara. Boby a venit la noi acasa pe la sase jumatate cu o blonda superba, pe nume Denisa. Era inalta, cu picioare lungi, cu forme apetisante si piept frumos. Avea o fata frumoasa si un zambet ce putea topi un iceberg. Ne-am placut imediat.

DAN.
Boby s-a oferit sa ne duca cu noul sau BMW dat de firma. Ambele fete purtau rochii mini, strâmte, foarte decoltate care le puneau in evidenta atat sanii cat si pulpele. Simona era imbracata intr-o rochie rosie. O prinda bine culoarea, iar Denisa una verde. Pana sa fim serviti cu cina au baut un vin rosu, dar a durat ceva si vinul ne-a dezlegat limbile. Deja incepuseram sa fim binedispusi. Asezata in fata mea, mai tot timpul am stat cu ochii lipiti de sanii lui Denisa. Sutienul ei deabia ii acoperea si de fiecare data cand se apleca, aproape ca scapau afara. Nici Boby nu si-a irosit timpul. N-avea nici o apasare, cercetand obraznic sanii frumosi ai lui Simona. O complimenta mereu si Simonase uita din cand la mine putin vinovata.

SIMONA.
Dupa ce au depanat intamplari mai vechi povestind cate o istorioara mai deocheata facandu-ne sa radem. Băietii au schimbat semne cunoscute doar de ei dar am ghicit ca isi apreciau reciproc gustul la femei.
Eu cred ca ma cam excitasem putin cam tare. Glumele lui Boby aproape porcoase o faceau pe Denisa sa rada in hohote dar eu ma abtineam fiindu-mi jena de Dan dar aproape ca dadeam pe afara. Dupa cina, Denisa a vrut sa plecam si sa mergem la un club unde sa dansam. Dan le-a recomandat un club unde nu iti spargea timpanele. Aveau chiar o orchestra care canta muzica anilor 70-80 si unde mai fusesem.
In timp ce stateam pe bancheta din spate, i-am pus mina in poala lui Dan si am dat de pula pe care o indageam atat strangand-o si dandu-i drumul de cateva ori. Mai devreme il vazusem cu cat interes o cercetase pe Denisa dar cred ca si el vazuse insistentele lui Boby si ma gandeam ca imi va face vre-o scena. L-am mangaiat pe pula dandu-i de inteles ca vom avea parte de ceva actiune cand vom ajunge acasa. Alcoolul isi facuse ca de obicei efectul asupra mea si ma simteam bine si foarte excitata. Am ajuns la club cam pe la zece si au primit o masa langa perete si ringul de dans unde aveam o buna persectiva. Am dansat, am baut cam mult si am dansat si mai mult.

DAN.
Denisa nu era indiferenta de cum ma uitasem la ea toata seara si chitaia incantata. Totusi trageam cu ochiul si la Boby si era evident ca era atras de Simona dupa felul in care nu-si mai dezlipea privirea de la ea cand dansam cu sotia mea. Mai tarziu, am dansat eu cu Denisa si Boby a dansat cu Simona. La inceput au fost niiste melodii mai alerte si eram incantat de felul in care saltau sanii lui Denisa in ritmul dansului. Simona era o dansatoare mai buna si Boby ramasese extaziat de cum isi misca si unduia funduletul ei seducator pe muzica.
De data aceasta am surprins privirea aceea hulpava, holbandu-se tamp la trupul ei de parca o vedea goala. Motivul era clar, trupul minion al lui Simona si sanii ei captasera nu numai privirea lui ci si pe a tuturor care au aplaudat la sfarsitul unui dans. Nu erau multe femei care sa le aiba pe toate la fel ca ea. Era o migniona perfecta, ca o jucarie.

SIMONA.
Am dansat ca o nebuna, nu sunt o exhibitionista dar imi placea sa fiu privita. Cred ca rochia scurta lasa sa mi se vada si chilotii dar eram dezlantuita. Aveam spatele gol ceea ce sublinia faptul ca nu purtam sutien si sanii mei erau cat se poate de naturali. Nu tineam regim, eram doar echilibrata si aveam o talie de invidiat. Dan glumea adeseori spunand ca am talia asa de supla ca ar putea cu usurinta sa ma tina cu o mana si sa se joace infingandu-ma in penisul lui.
Atunci cand s-u terminat melodiile ritmate, au inceput o serie de melodii mai potolite si am ramas sa dansez asa cum eram fiecare cu partenera celuilalt. Denisa se cam pilise si se freca de Dan cu sanii ei mari. Nu stiu daca o facea intentionat ca sa-l excite sau ca sa-l faca gelos pe Boby. Cred ca lui Dan nu-i displacea deloc chiar daca incepuse sa ma urmareasca cu privirea si era prima data cand il vedeam asa. Nu era gelos si nu ii dadusem motive. Nici nu aveam de gand sa-i dau nici pe viitor. Totusi insistenta lui Boby nu ma agasa. Nu ma agasa deloc, imi facea placere sa ma tina in bratele sale. Era totusi doar un blues nu puteam dansa ca la 1800, nu ?.

BOBY.
Din prima clipa fusesem atras de Simona. Firea mea pacatoasa ma facea sa nu ma pot abtine. Vazusem poze cu Simona trimise de Dan dar realitatea era cu mult peste. Am alungat gandul pervers atunci cand eram la ei dar nici nu plecasem bine ca mi-am pus in gand sa o aduc in pat. M-am surprins ambitionandu-ma ca n-am valoare daca ma respinge. Parea foarte indragostita de Dan.
Am folosit la restaurant tot repertoriul meu greu. Ma cam incurca Denisa dar am vazut ca se intelege bine cu Dan si pot sa ma ocup cat de cat de Simona. Am dansat cateva bluesuri cu ea. Era putin obosita dupa aproape un sfert de ora de zbantuiala si acum o tineam in brate strans si isi lasase capul pe pieptul meu.
O simteam sub mainile mele, era la fel de buna precum arata si mirosea incredibil. Ma frecam de ea incercand sa-mi simta penisul dar ma evita. Cand am coborat mana si am mamgaiat-o pe fund, mi-a luat mtna si mi-a dat-o la o parte dar a continuat sa danseze cu capul pe pieptul meu. Era un inceput, la femei ma pricepeam bine. Era loc si pentru mine.

DAN.
Era cam intuneric pe ring, doar un fascicol de lumina se plimba peste ringul de dans luminand cate o pereche. La un moment dat mi s-a parut ca il vad pe Boby cu o mana pe bucile minunate ale lui Simona. M-am gandit ca alcoolul imi facea feste. Cand spotul a revenit am vazut-o dansand tot cu capul pe pieptul sau dar mainile lui erau la locul lor pe spatele ei. Sunt sigur ca nu ar fi facut asta cu sotia mea si desigur ea l-ar fi palmuit-l daca ar fi facut-o. Oricum cred ca si el ca si mine eram destul de excitati pentru ca ambele fete erau la fel de bune. Pe la unu jumatate au decis sa plecam.
Ne-am dus cam poticnit spre masina lui Boby si acesta ne-a sugerat sa ne oprim la el pentru inca un pahar. Eram curiosi cum s-a instalat si afara de asta era aproape de club. Cand am ajuns acolo, Simona s-a dus direct la baie. Statuse cam mult acolo, asa ca m-am decis sa vad ce se intampla, daca ii e bine. Am batut la use si ea mi-a deschis apoi m-a tras inauntru. Eram acum in baie cu mica mea sotie infierbantata care se masturbase. Nu a mai asteptat sa ajunga acasa.
- Oh Dane simt ca iau foc, mai bine mergeam acasa direct
- Mai stam putin si mergem.
Nu am mai apucat sa spun ceva. M-a apucat de ceafa si m-a tras spre ea. Ma saruta apasat si a inceput sa-si frece pantecul de mine facand sa mi se scoale pula instantaneu. Am apucat-o de buci ca pe un fulg si am saltat-o pe chiuveta. Ma decisesem sa-i ofer putin din ce-si dorea. M-am lasat in genunchi si i-am scos chilotii bagandu-i in buzunarul de la geaca. I-am gasit repede clitorisul cu limba si nu a durat mult pana am facut-o sa termine.
- Am sa te servesc cum se cuvine odata ce ajungem acasa si ai sa primesti ce meriti daca esti cuminte.
Dupa aceea m-am intors la Boby si Denisa in living unde cei doi se sarutau pasional si se pipaiau.
- Simona se simte bine ?, m-au intrebat ei.
- E bine, vine si ea imediat.
Si chiar atunci Simona a revenit cu un zambet larg pe fata. Dupa alte cateva bauturi si o tigare din aceea ″speciala″ cu care ne-a servit Boby, Denisa a spus ca incepe sa se simta rau.

BOBY.
Am ramas dezolat, o futusem doar odata pe Denisa si ma pregatisem pentru un întreg week-und. Era genul pe care daca o intarati numai si nu te dai la ea prea tare, cade totusi ca o para coapta. Imi spusese ca ramane la mine si tocmai cand Dan a vrut sa comande un taxi mi-a facut figura. N-aveam chef sa stau sa o doftoricesc asa ca aveam de gand sa-i fac vant acasa.
- In drum spre casa voastra o las si pe ea. Dureaza foarte putin.
Am condus-o pana la apartamentul ei si am revenit dupa cateva momente. Incepuse sa vomite si am lasat-o in baie cu capul sprijunit de WC. Cred ca pe fata mea se citea dezamagirea.Ramasesem fara pizda in seara asta. Au condus nervos si odata ajuns la ei acasa Simona m-a intrebat.
- Boby, ce zici de inca una mica ?
Nu am refuzat niciodata una mica dar am interpretat-o cum am vrut eu.
- Cat de mica ? E ca pizda de furnica ?
In loc sa se supere, Simona a ras.
- Ce figura esti !!!
Simona m-a luat de brat iar Dan inaintea noastra bajbaia cu cheia sa deschida usa. Stateau de curând intr-o vila parter si etaj, dar imi spusesera ca doar parterul era al lor si subsolul. Vecinii de la etaj care stateau mai mult prin strainatate aveau intrare separata si aveau si mansarda.

SIMONA.
Ma intriga Boby. Vorbea cam porcos dar nu parea vulgar, era foarte natural. Nu sunt o sclifosita si am facut caz ba chiar ma amuza iar Dan era obisnuit cu el. Era destul de tarziu si ma oprisem sa mai beau ceva la Boby, imi ajunsese ca era cat pe aci sa ma fac de ras la el acasa. Baietii erau pe punctul de a se matoli dar asta nu conta erau bucurosi ca se intalnisera dupa ce nu se mai vazusem de atata timp. Daca Boby care era mai rezistent parea ametit, Dan era cu siguranta si mai si.
Am intrat toti trei in living si ca pe vremuri au decis sa porneasca televizorul cu sonorul oprit si au dat drumul in surdina la combina pentru atmosfera. M-am gandit sa sting luminile deoarece era mai mult decat suficienta de la televizor. In starea in care eram cu totii, luminile stralucitoare ne-ar fi incomodat. M-am dus apoi la bucatarie sa prepare ceva de baut pentru ei.
In living aveam doua canapele fata in fata si intre ele o masuta de cafea. Fiind la el acasa, neprotocolar, Dan s-a descaltat si s-a intins pe una din canapele iar Boby s-a asezat pe cealalta canapea aproape de televizor asa ca atunci cand am intrat in camera cu bauturile m-am asezat pe canapea langa Boby, ca sa nu-l deranjez pe Dan..
Au baut si au vorbit una-alta cel putin o ora participand si eu cu cate o remarca. Discutia alunecase iar spre sex, dar nu au depasit masura, erau mai mult glume si aluzii. Dan a mai fumat doua din tigarile acelea ″speciale″ si au continuat sa o lalaie.

DAN.
Era foarte tarziu, fusese o seara reusita, ma se simtea foarte bine si in curand fara sa-mi dau seama am atipit. Nu stiu cat timp mi se rupsese filmul, dar trebuie ca trecuse ceva timp. Trezindu-ma brusc, am gasit-o acum pe sotia mea sezand mult mai aproape de Boby decat statea inainte sa adorm. Venise mai aproape poate pentru ca vorbeau in soapta ca sa nu ma detranjeze. Totusi auzeam perfect ce vorbeau. Nu imi dadeau nici o atentie, crezand ca dorm in continuare asa ca am decis sa fac pe adormitul si sa ascult.
Simona nu era o incuiata, ii placea sa flirteze putin. Era...



    Login