Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn congres la Roma
Autor : apetulburi - 2014-01-28
Citita de 15479 ori - Nota 8.52 (89 voturi)
Dupa experienta cu Oana, lucrurile s-au schimbat radical in relatia noastra, sotia mea a devenit mult mai deschisa, a avut acel contact sexual la ginecoloaga, cu Tudor si am constatat ca ii placea foarte mult de Tudor, mai ales acel penis gros. Asa ca am hotarat impreuna, sa il mai incerce, iar eu nu am pus prea multe intrebari. Stiam ca sotia mea se intalneste cu Tudor de cateva ori pe luna, imi spunea cand o faceau. Bine nici eu nu stateam degeaba, Gina trecea pe la noi pe acasa, sub pretextul prieteniei cu sotia mea si astfel scapa de suspiciunea lui Alex, care nu putea accepta ideea de swing, din ce spunea Gina, dar care din ce se mai auzea de la “prieteni” avea o relatie cu o tipa, nu era chiar “usa de biserica”.
Intr-o seara am ajuns acasa, dupa ce toate formalitatile familiare au luat sfarsit, ne-am retras spre dormitor. In momentele noastre de intimitate, sotia mi-a zis ca Tudor si sotia lui Alexia vor sa faca o petrecere la cabana lor de la munte. Eram surprins nu prea auzisem de sotia lui foarte des. Nevasta mea a inceput sa imi povesteasca ca a cunoscuta, arata foarte bine, o tipa pe la 1,60 inaltime, blonda cu parul cret, cu sani maricei, foarte draguta. Am fost surprins de descriere si nu am putut sa nu intreb care e problema lui Tudor atunci… A inceput sa imi spuna ca Tudor are un penis foarte mare, acel penis pe care nu vrei sa il ai de multe ori in tine, ca este un adevarat armasar in pat, dar daca nu esti pregatit pentru un asa penis, e cam greu. Ca Alexia, dupa ce au aparut copii l-a cam respins pe Tudor deoarece nu prea aveau timp de preludiu, iar sexul a devenit deranjant pentru ea, iar acesta “si-a rezolvat singur problema”. Cand Alexia a aflat, a fost un moment de cotitura in relatia lor, dar in final Alexia a aceptat ideea ca Tudor sa aibe o amanta, cu conditia ca aceasta sa nu fie foarte des schimbata si sa o cunoasca si ea. Apoi nevasta mea mi-a povestit cum ca intr-o zi Alexia a sunat-o si a invitat-o la ei, ca initial nu a vrut sa mearga, dar la insistentele Alexiei a acceptat pana la urma si s-a dus. Au stat de vorba ca intre femei, iar Alexia i-a facut unele destainuiri referitoare la relatia ei cu Tudor, iar usor, usor ele s-au imprietenit, iar partidele de sex intre nevasta mea si Tudor au inceput sa aiba loc la ei acasa, uneori cu participarea Alexiei. Am fost surprins si excitat de aceasta relatare, era acel gen de : oauuu, vreau si eu! Nu ca nu as fi avut parte de asa ceva, dupa cum am spus si mai sus, acest format il folosim si noi cu Gina. Apoi mi-a spus ca spre surprinderea ei Alexia are un vagin stramt si putin adanc si, chiar si excitata, Tudor nu o poate penetra pana la capat, practic dupa ce intra cam trei sferturi in ea, incepe sa o doara. Am mai discutat o vreme si a ramas ca mai discutam despre petrecere intr-o alta zi cand stim data si cine va mai veni.
Dupa cateva zile, eram la servici si ma suna nevasta mea sa imi spuna ca i-a invitat pe Tudor si Alexia pe la noi, undeva pe seara dupa ora 6.
Am facut in asa fel incat sa ajung acasa pe la ora 6, fiind iarna se intuneca repede, am trecut pe la un magazin sa iau ceva suc, alune, vin si am plecat spre casa. Nevasta mea era deja acasa cu copii, iar eu m-am bagat sa fac un dus, repede. Am auzit soneria si i-am auzit pe copii facand galagie, semn ca Tudor si Alexia venisera si ei insotiti de copii. Am iesit din bae, m-am imbracat si am iesit in camera de zi. I-am salutat , sotia mea mi i-a prezentat, le-am zis ca am auzit atattea lucruri despre ei , de la sotia mea, incat sunt foarte curios sa-i cunosc. Alexia s-a uitat la mine, usor smechereste si ma intrebat daca descrierea e pozitiva sau negativa, iar eu am confirmat ca realitatea si descrierea sunt pozitive si coincid. Purta o bluza decoltata, de culoare albastra, care se asorta foarte bine cu parul, cu ochii si ii scotea, bine inteles, in evidenta sanii; mai purta o pereche de pantaloni destul de mulati care stateau foarte bine pe fesele ei bombate.
Copii au plecat la joaca in camerele lor, iar noi am ramas sa ne cunoastem la un pahar de vin. Dupa o vreme nevasta mea a plecat sa spele niste fructe, iar Tudor a urmat-o la cateva minute, s-o ajute, asa ca am ramas in living doar eu si Alexia, care m-a intrebat direct cum mi se pare relatia lor. I-am explicat ceea ce simteam, ca mi se pare foarte excitant si incitanta ceea ce imi povesteste nevasta mea, mai ales despre relatia in 3. Intre timp Tudor si nevasta mea s-au intors si discutia s-a intrerupt. La un moment dat Tudor ne intreaba daca nu vrem sa participam la un Congres al firmei lor, la Roma, pentru ca au bilete de avion si se pot face mici ajustari. Am intrebat in ce data si ne-a zis ca este pe parcursul weekend-ului viitor. M-am uitat spre nevasta mea, ea a raspuns afirmativ, asa ca a ramas sa mergem toti patru, la Roma.
Saptamana a trecut, ne-am luat liberi pentru ziua de vineri, iar vineri pe la pranz eram in avion, spre Roma. Am facut cunostiinta cu cativa colegi de serviciu de a lui Tudor, care erau si ei cu sotiile, iar pana la Roma timpul a trecut fara sa ne dam seama. Ajunsi la hotel Tudor a rezolvat formalitatile la hotel, in asa fel incat camerele noastre sa fie vecine. Am primit un program cu desfasurarea congresului, desi pe mine personal ma interesa doar dineul si daca sunt ceva extra activitati cu vizite de obiective turistice. In prima seara, adica vineri seara urma sa fie un dineu de bun venit, in care se prezenta programul congresului international, cu delegatii din mai multe tari europene, deci o populatie foarte amestecata.
Cand am ajuns in camera sotia mi-a atras atentia ca pe parcursul drumului am fost foarte interesat de sanii Alexiei si ca foarte probabil in acest weekend voi avea parte de ceva special din aprtea Alexiei si ca trebuie sa fiu pregatit. Asa ca s-a dezbracat rapid, a inceput sa ma dezbrace si pe mine, dupa care m-a luat de mana si ne-am dus la dus. Am inceput sa ne sarutam sub dus, ca doi adolescenti, ne atingeam reciproc, o sarutam pe gat, pe sani, ne masturbam reciproc, apoi mi-a zis s-o penetrez, dar sa nu ma termin in ea. Am inceput sa ii soptesc la ureche ca vreau sa vad cum intra acel penis imens a lui Tudor in ea. S-a umezit instantaneu, i-am introdus o mana intre picioare si ii masam clitorisul, apoi am intors-o cu spatele spre mine si am penetrat-o puternic din prima. A tresarit usor apoi am continuat cu penetrari incete. Mai mult ne mangaiam, un fel dicutie in timpul sexului. Eu o intrebam daca a facut sex cu Tudor, in biroul lui de la serviciu, ea imi confirma, si imi dadea detalii, cum uneori inainte de cate o sedinta importanta, Tudor o cheama in biroul lui, incuie usa, apoi el ii face un sex oral, dupa care o penetreaza , acolo pe biroul lui. Apoi imi spunea ca are o fantezie cu mine si cu Tudor sa o penetram vaginal si anal acolo la birou si ca de multe ori cand o fac acolo se gandeste la aceasta fantezie si are orgasme fantastice. Mi-a mai spus ca in momentele alea, Tudor o umple de sperma cand se termina si ca el are orgasme atat de puternice, ca are nevoie de cateva minute sa isi revina. In momentul povestirii imi venea sa ejaculez de excitatie, apoi ea s-a retras, am iesit din vaginul ei , s-a intors cu fata, m-a imbratisat, ne-am sarutat patimas, apoi mi-a soptit la ureche ca a facut o intelegere cu Alexia, ca prima ejaculare a mea, va fi cu Alexia. Am mai continuat sa ne magaiem, dupa care am iesit. Eram foarte exitati. Intre timp ne suna Tudor la telefon, daca suntem pregatiti pentru o plimbare prin oras, asa cum am stabilit. Am zis ca mai avem nevoie de cateva minute si o sa coboram in holul hotelului.
Urmatoarele ore le-am petrecut in oras, eu si Tudor pe la baruri, fetele prin magazine. Cat stateam prin baruri, admiram fauna feminina a orasului si comentam. La un moment dat Tudor imi spune pe un ton glumet, ca el crede ca a cam gresit cand a insistat ca nevasta mea si Aexia sa se cunoasca, pentru ca au inceput sa comploteze. M-am aratat mirat si am intrebat in ce consta complotul, iar el mi-a relatat ca de cateva zile Alexia il tot excita apoi il lasa neterminat si ii sopteste ca se va termina doar in vaginul sotiei mele. In mometul acela mi-am dat seama ca si la mine se intmpla cam la fel doar ca mie nevasta mea mi-a zis abia astazi, deoarece in timpul saptamani am fost mai mult plecat si fusese Gina cu mine, vre-o doua zile, asa ca… Am ras amandoi si am comandat un rand de bere, in cinstea fetelor noastre. M-a intrebat cum mi se pare Alexia si vrea sa stie parerea mea masculina-porcoasa. I-am zis ca nu pot sa ii spun decat ca e buna rau, dar are o minte perversa si s-a cam imprietenit cu nevasta mea siii… o sa avem mari probleme amadoi. Am inceput sa radem amadoi si am ciocnit halbele de bere. Cand fetele s-au intors de la cumparaturi am luat un taxi si ne-am intors la hotel, pentru a ajunge din timp la dineu. Afara se intunecase bine, iar eu stateam in spate, langa usa, iar nevasta mea pe mijloc. Dupa ce am urcat in masina nevasta mea mi-a dat discret o telecomanda micuta si mi-a zis ca e pentru Alexia si are doua viteze. Primele cateva minute in taxi, am observat ca nevasta mea se cam roseste la fata, nu prea vorbeste, ba din cand in cand il atinge pe gat pe Tudor. Mi-am dat seama ca telecomanda dispozitivului ei era la Tudor. Am inceput sa ma joc si eu cu telecomanda mea. Prin spatele sotiei mele, Alexia m-a prins de mana si ma ghida cum sa folosesc telecomanda. In masina nimeni nu mai spunea nimic. O simteam pe nevasta mea ca explodeaza langa mine, se tot fataia pe scaun, apoi i-a zis lui Tudor: ma omori. Tudor a ras si cred ca a oprit telecomanda. Eu am continuat sa ma joc cu Alexia, porneam telecomanda pe treapta intai, apoi o opream si alternam. Cand mai stragea mai tare de mana o opream, o lasam 1-2 minute sa se odihneasca, dupa care inepeam iar. Asta a durat cam 15 minute pana la hotel. Dupa ce ne-am dat jos din masina, nevasta mea ia- zis lui Tudor: nu mai pot m-ai disperat. Alexia a replicat si ea ca trebuie sa mearga repede in camera pentru ca pantalonii ei sunt uzi intre picioare ca si cand ar fi facut pe ea.In cabine liftului amandoi am pornit telecomenzile pe treapta doi, iar sotiile noastre au avut cel putin cate un orgasm rapid. Cand am ajuns in camera nevasta mea s-a dezbracat repede si si-a scos chilotii si am putut vedea un dispozitiv sub forma unui penis micut, care inca functiona. Se pare ca Tudor il lasase sa functioneze. Mi-a zis ca a fost idea Alexiei, ca sa mai condimenteze putin jocul. M-am apropiat de nevasta mea, am intins-o pe spate si am inceput sa-I ling buzele vaginului puternic vascularizate. Cu mana, ea ma ghida unde sa insist mai mult. Am intrdus si doua degete in vagin si am inceput sa o masez usor, in zona punctului G care se simtea foarte proeminent. Nevasta mea a explodat intr-un orgasm puternic, mi-am retras capul dintre picioarele ei, dar am continuat sa-I stimulez cu degetele punctul G si am inceput sa-I sug sanii, apoi cand orgasmele se succedau puternic am inceput s-o sarut. Ea ma musca mai mult de buze, intr-o stare de excitatie maxima si apoi a scos un tipat de excitatie, cum nu am mai auzit la ea, a fost pentru prima data cand am auzit-o astfel, corpul ei se cutremura de spasmele orgasmului, iar pentru prima data si ne cunoastem de peste 15 ani, a avut o ejaculare feminina. Primul moment a fost sa se retraga, dar i-am soptit la ureche ca e ok, sa nu se opreasca, nici nu stiu daca ar fi putut, eu inca o mai stimulam vaginal, usor cu degetele. Cand ejacularea ei s-a oprit, m-am oprit si eu din stimulare si am lasat-o sa isi revina. O sarutam pe fata, pe gat, ii spuneam cat de frumoasa e si cat de mult m-a excitat s-o vad asa. S-a intors spre mine, mi-a raspuns la sarutari si mi-a zis ca asa ceva nu a mai avut pana acum sa ejaculeze sau sa urineze din cauza orgasmului. Zicea ca nu stie ce a fost doar ca a fost un orgasm care a facut-o sa isi piarda controlul, ceva ce te pune pe ganduri. Am mai stat intinsi o vreme, apoi am facut un dus impreuna, dupa care am inceput sa ne imbracam. Am intrebat-o daca poarta jucaria la dineu si a zis ca in nici un caz, pentru ca Ttudor ar dispera-o si inca nu si-a revenit dupa orgasm. Si-a luat niste chiloti tanga, desfacuti in zona vaginului, acest model il ia cand mai avem cate o “actiune” discreta in public. Apoi si-a luat ciorapi cu banda adeziva. Imaginea era super sexy si i-am zis ca imi vine sa nu mai plecam la dineu ca as vrea sa o facem acolo, eram in erectie maxima. Mi-a facut cu ochiul si mi-a zis ca o pot penetra de cateva ori. Asa am si facut, era umeda bine. M-a intrebat daca imi place si am confirmat ca da, apoi mi-a zis sa ne oprim, ca altfel nu ne mai oprim si nu o sa am ocazia sa penetrez vaginul stramt al Alexiei. Ne-am imbracat amadoi, nevasta mea purta o rochie de seara care ii punea in valoare, foarte bine, formele super sexy. Eu purtam un costum negru cu cravata. Cand m-am apropiat de nevastea mea am simtit mirosul parfumului pe care il folosea si m-a inebunit de placere. Am iesit din camera si ne-am indreptat spre sala dineului. Tudor si Alexia erau deja acolo si stateau la masa cu colegii lui Tudor,ceai din avion. Cand am ajuns la masa Tudor si Alexia ne-au intampinat, iar Tudor i-a facut un compliment sotiei spunandu-i ca arata foarte bine apoi i-a soptit ceva la ureche, iar ea a zambit discret. Cu celelalte doua perechi, de la masa cu care facuseram cunostiinta la aeroport, cand am plecat erau tot cam de varsta noastra, aveau soti dragute, dar nu prezentau un interes deosebit in conditiile date.
Alexia arata fabulos, intr-o rochie de seara neagra, cu spatele gol, cu un decolteu generos, buclele auri ii cadeau peste umerii goi. Cand am ramas doar noi la masa, adica Alexia, Tudor, nevasta mea si cu mine, i-am zis Alexiei ca nu imi pot lua ochii de la ea, Iar Tudror mi-a replicat: nici nu stii ce te asteapta, ai chinuit-o rau in taxi, iar in camera nu m-am atins de ea, asa ca ai grija ce spui ca nu mai prinzi finalul dineului! Am ras toti si am ciocnit un pahar in cinstea noastra!
S-a servit masa, s-au tinut dicursurile de bun venit, apoi a inceput sa se danseze. Cu cat trecea timpul melodiile erau tot mai lente, bautura din pahare isi facea efectul si toata lumea era bine dispusa. Eu si Tudor dansam pe rand, cand fiecare cu sotia lui, cand ne schimbam, ca sa pastram aparentele, dar cu cat ne apropiam de miezul noptii, lumina din sala scadea in intensitate, iar pe ringul de dans era aproape intuneric. In timpul dansurilor cu Alexia, isi lipea sanii de mine, eu ii sopteam la ureche ca imi place sa ii simt sanii pe piept si ca deja am erectie. Vocea ei era foarte placuta, iar mirosul ei era incredibil de proaspat si placut, ii si ziceam cat de excita sunt, iar ea mi-a replicat ca in taxi a avut 4 orgasme si ca de excitatia mea se va ocupa in curand. Alteori imi spunea sa ii urmarim la dans pe sotii nostri si spunea ca dupa cum il stie pe Tudor, atat de excitat nu l-a vazut niciodata, ca o va umple de sperma pe nevasta mea, mai ales ca nu e treminat de cateva zile bune. Intre dansuri stateam la masa si mai socializam cu perechea care mai statea pe acolo, care nu dansa, una dintre ele.
Pe la ora 12 noaptea, nevasta mea si Alexia au plecat pana la bae, iar eu am ramas cu Tudor si unul dintre colegii lui la masa. Tudor s-a apropiat de mine si mi-a zis ca nu mai poate de excitatie simte ca ii explodeaza penisul. Am ras amandoi de situatie si am mai comandat un rand de tarie. Intre timp fetele au venit de la bae, incepuse o melodie lenta, Tudor a invitat-o le sotia mea la dans, celelate doua perechi au iesit si ele la dans, iar la masa am ramas eu si Alexa, care mi-a bagat discret, in buzunar ceva. Am bagat mana in buzunar si am simtit un material textil, bine umezit. M-am aplecat usor spre ea, cu un gest care sugera ca vreau sa ascult ce imi zice, iar ea s-a prins si mi-a soptit: iubitule cand vrei putem pleca, din momentul asta sunt a ta si eu si sotia ta ne-am dat jos chilotii si va asteptam sa intrati in noi. Apoi a continuat: cat ma priveste sunt atat de excitata ca mi-ar place sa te am in mine acum. Am zambit afirmativ. Apoi dansul s-a terminat, iar eu m-am ridicat de la masa si m-a indreptat catre toaleta, dar pe drum am fost interceptat de Tudor, care m-a intrebat daca sunt dispus sa ne jucam cu fetele inca o ora la dineu, asa o mica razbunare masculina. Am ras afirmativ si mi-am dat seama ca eu voi da semnalul de party.
Pe la ora 1 cam toata lumea era in forma, se bea, se dansa, muzica era extrordinara, dar se trecuse pe muzica mai mult lenta. La un dans cu sotia mea am intrebat-o de cum il simte pe Tudor si mi-a zis ca simte ca noaptea asta vaginul ei va lua foc, il simte atat de excitat ca I se simte penisul ala imens prin pantaloni, abia si-l poate masca. Am intrebat-o cum o facem, in camere separate sau impreuna si mi-a zis ca ar prefera impreuna, ca nu stie la ce sa se astepte de la Tudor, chiar o sperie cat de excitat e si ca i-a zis de cateva ori ca o s-o f… asa cum nu o s-o mai f… nimeni in urmatorii 20 de ani. Imi zicea ca niciodata nu i-a vorbit asa vulgar si ca la un moment dat in timpul dansului a rugat-o sa-l atinga pe penis si ca ea l-a atins, iar el a intrebat-o: crezi ca intra asta in fundul tau? Ea i-a replicat ca in nici un caz, ca asa cum il simte, nu stie cum va intra in vagin.
Urmatorul dans a fost cu Alexia, am intrebat-o daca o deranjeaza daca o facem toti patru in camera, si mi-a zis ca nu si ca a pregatit 3 mini camere de luat vederi, fara sa stie Tudor pentru ca e extrem de excitat si vrea sa ii arate dupa aceea si ca noaptea asta va fi de pomina. Mi-a zis ca ea foloseste mai mereu un lubrefiant foarte bun, cand o face cu Tudor si ca a cumparat unul si pentru nevasta mea, dar nu i-a spus pentru ca nu voia sa o sperie, dar in noaptea asta, dupa cum il vede pe Tudor, nevasta mea va avea parte de f… vietii ei si ca uneori Tudor va trebui sa fie stapanit din doua parti. Mi-a zis ca nevasta mea e grozava in pat si ca i-a lins in cateva randuri pasarica plina de sperma, dupa ce s-a terminat Tudor in ea si ca are un gust grozav. Cuvintele ei m-au excitat rau, mai ales ca nevasta mea nu imi spusese ca Alexia ii facuse sex oral. Nu am mai rezistat si i-am zis Alexiei sa mergem sus in camera. Cand ne-am intors la masa, i-am vazut pe Tudor si nevasta mea deja excitati, astfel ca nu a fost nevoie decat de un semn discret si am plecat spre lift. Stateam la etajul 10 si cand am intrat in lift Tudor a zis: nu mai pot. Nevasta mea i-a deschis slitul si de acolo s-a revarsat un penis imens, cred ca avea pe la 30 cm, imens si gros. Daca si Alexia a scos un “oau” de mirare, inseamna ca nici ea nu mai vazuse asa ceva. Nevasta mea a inceput sa i-o suga usor, iar Tudor o ghida cu mainile de cap. Totul a durat foarte putin pentru ca am ajuns la etaj si el a trebuit sa isi bage imenistatea de penis la loc.
Am intrat in camera lor, iar el de la usa a inceput s-o sarute pe nevasta mea si s-o dezbrace, era disperat, ii tremurau mainile, cand nu reusea sa deschida cate un accesoriu. Am observat ca Alexia s-a dus discret si a apasat pe o telecomada si mi-a facut cu ochiul, apoi m-a intrebat la ureche: privim putin? Am raspuns afirmativ si am luat-o in brate pe la spate, ea si-a pus mainile pe penisul meu, mi-a desfacut pantalonii, mi-a scos penisul si mi-l freca usor. Eu i-am eliberat sanii, i-am ridicat fusta si cu o mana ii masam sani, cu alta ii frecam clitorisul. Apoi i-am soptit sa aduca jucaria din taxi, care era un penis micut cu telecomanda ce se fixeaza pe chilot. L-a adus si la fixat in vagin, m-am asezat pe un scau, iar ea s-a pus in bratele mele, cu spatele pentru a putea urmarii spectacolul oferit de sotii nostrii, apoi mi-a dat telecomada jucariei. Urmaream scene de sex ireale. Dezbracat penisul lui Tudor era imens, cred ca nevasta mea era atat de excitata ca nu mai realiza. Oricum dupa ce a dezbracat-o, Tudor a impins-o usos pe pat s-a bagat putin intre picioarele nevestei mele, a penetrat-o cu limba de cateva ori, apoi a scuipat de cateva ori in vaginul ei ca s-o lubrefieze suplimentar dupa care s-a ridicat si-a potrivit penisul in intarea vaginului si a intrat. Eu si Alexia ne-am ridicat sa vedem momentul. Cred ca nevasta mea a avut in urmatoarele secunde un orgasm. Sfarcurile i s-au intarit instatntaneu, cu cat penisul lui Tudor intra mai mult cu atat sfarcurile se intareau. Spre surprinderea mea imensitatea de penis a lui Tudor intrase toata in vaginul sotiei mele. Asta a facut-o pe Alexia sa exclame: ce p… adanca are, doamne! Apoi Tudor a inceput sa pompeze. Alexia a inceput sa aibe si ea orgasme de la aparat, asa ca l-am oprit, ne-am dezbracat unul pe celalat, parca ne cunosteam de o vesnicie, am intins-o langa nevasta mea, pe pat , dar din partea cealalta, astfel incat sa poata vedea si ce se intampla langa noi. Am penetrat-o incet, intradevar era stramta, nici nu stiu cum putea s-o faca cu Tudor. Ii sugeam sanii superbi, apoi i-am ridicat picioarele, avea o piele super fina, epilata complet, o placere s-o saruti pe tot corpul.
Langa noi se auzeau gemetele sotiei mele, care facea fata cu brio atacului penisului imens a lui Tudor. Alexia gafaia intens, nu ma mai saturam pe vaginul ei, dar la un momet dat am auzit-o pe nevasta mea langa noi mai mult strigand: f…. tare acum, intra in mine tare, acum, te rog, asa , asa, ah, ah aaaaahhhhhhh, aaaaaa!!!! Alexia i-a dus usor mana la gura, iar nevasta mea a muscat-o ca sa nu mai tipe si am putut-o vedea pentru a doua oara in viata pe nevasta mea ejaculand. Efectiv l-a stropit pe Tudor, acesta a mai continuat pret de cateva secunde dupa care si-a dat drumul. Tudor gafaia atat de tare incat un moment m-am gandit ca se aude pana la capatul coridorului. Se infipse puternic in vaginul nevestei mele, iar ea aproape inconstienta de placere, plangea, in timp ce Tudor isi golea scrotul de sperma. Apoi Tudor a ramas infipt in vaginul sotiei mele si s-au intors pe o parte. Eu cu Alexia am continuat partida noastra, simteam ca nu mai pot sa tin, dar voiam sa mai continui. Alexia parea ca se simte foarte bine, ma tragea in ea, alteori imi zicea sa nu intru asa adanc ca o doare, dar dupa o vreme si-a deschis larg picioarele, i-am adus usor genunchi la piept, ca sa am acces nelimitat la sanii ei frumosi si sa intru mai adanc in ea. Incepuse si ea sa imi spuna: hai f…, vreau sa maa f… bine, asa, asa, ah, ahhhhh! Strangea cearsaful in pumn, ii curgeau lacrimile de excitatie, apoi mi-a zis printre lacrimi: te rog termina-te in mine, nu mai pot, nu mai pot …! A dus mana spre clitoris, dar atunci am simtit-o si pe ea ejaculand, a dat sa-si stranga picioarele, dar am continuat s-o penetrez inca vre-o cateva minute. Eram plin de seva ei, ma stropise pana si pe piept, plangea de placere, apoi i-am zis ca ma termin. A gangurit doar ceva incoerent, din care am deslusit doar: ….sperma… . Mi-am dat drumul si aveam spasme incontrolabile, mi s-a parut ca tot corpul se goleste in ea, ca in loc de sange, prin artere imi curge sperma si toata se goleste in Alexia. Am ramas amndoi imbratisati. Nu stiu cat a durat, dar cand ne-am revenit amandoi, langa noi se auzeau din nou gafaielile sotilor nostiri. Nevasta mea era in genunchi si Tudor o penetra pe la spate. Am putut vedea cum Tudor se uita la jucaria pe care o avusese Alexia in vagin si care cazuse undeva in pat . Am vazut ca isi umezeste de getul cel mare si se juca in jurul sfincterului sotiei mele. Sotia mea s-a oprit si printre gafaieli l-a rugat sa nu o penetreze anal cu penisul lui mare. Acesta a ras si i-a spus ca o sa-l roage sa i-o bage, dar deocamdata ne jucam cu jucaria. Alexia incepusa sa imi fac o felatie si am putut vedea cum Tudor ii potriveste jucaria in anusul sotiei mele si ii da drumul. Apoi a intors-o pe mairginea patului, i-a ridicat un picior, o saruta pe picioare, in timp ce o penetra, si cu o mana se juca cu sanii si sfarcurile ei. Nevasta mea avea un orgasm continuu. Intre timp eu incepusem sa o penetrez pe Alexia de deasupra si am intreabt-o daca ar vrea anal. Mi-a raspuns afirmativ, asa ca intors-o in genunchi, cu fundul in sus, am lubrefiat-o cu degetul, apoi inca unul si inca unul si apoi am intrat. Ea se masturba, bagandu-si degetul in vagin, in timp ce eu o penetram anal. A avut cateva orgsme foarte puternice, dupa care mi-a zis ca vrea sa ne oprim ca tremura toata de la orgasm, era ca o piftie. Langa noi Tudor dadea tot ce putea, obosise si nevasta mea il calarea. Am observat ca mai are jucaria in anus si mi-am amintit de fantezia ei asa ca m-am apropiat de urechea ei si i-am zis ca vreau s-o penetrez anal. A zis : hai si s-a oprit. Nevasta mea s-a apelcat peste Tudor, care a inceput sa ii suga sanii, eu i-am scos jucaria si am penetrat-o. Prin peretele intestinului se simtea imensitatea care o rascolea pe nevasta mea de o ora buna. Nevasta mea avea orgasm dupa orgasm. De cateva ori m-am oprit sa o lubrefiez anal, apoi Tudor a zis ca vrea sa vina deasupra. Eu m-am asezat pe spate, nevasta mea s-a infipt anal in penisul mei si s-a lasat cu spatele pe mine, Tudor i-a ridicat picioarele si a penetrat-o. In timpul asta Alexia incepuse sa ii suga sanii nevestei mele si din cand in cand o saruta pe gura. Am vazut ca avea jucaria infipta in vagin si ca era si ea foarte excitata. Tudor o penetra adanc pe nevasta mea si putea sa ii aud gafaielile si oftatul de placere. Prin peretele intestinului simteam acel penis imens care intra si iesea, precum si spasmele de placere al sotiei mele. Cand Tudor se oprea, o ridica usor de fund pe nevasta mea ca sa ma pot misca si eu. Cred ca am facut-o asa cel putin jumate de ora, Tudor era tot transpirat, nevasta mea doar gafaia de placere si avea spasme terbile, iar intre spasme era fara reactie. Apoi am auzit-o sunand: haideti, mai repede vreau sperma. Tudor a inceput sa creasca ritmul.
Alexia avea orgasme de la jucarie si ii sugea sanii in timpul asta. L-am simtit pe Tudor cum se termina in vaginul sotiei mele. A ramas cateva clipe, dupa care a iesit. Am intors-o pe burta pe nevasta mea, apoi s-a asezat in genunchi, iar eu am inceput s-o penetrez anal si foarte rapid Alexia se bagase intre picioarele sotiei mele si a fortat-o sa se aseze cu vaginul pe gura ei ca sa poata linge sperma lui Tudor. In timpul asta Nevasta mea ii facea o felatie lui Tudor, sau mai bine zis Tudor o penetra bucal pentru ca nevasta mea statea sprijinita in maini si primea capul penisului lui in gura. In urmatoarele minute m-am t...



    Login