Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataun cadou...3 barbati pentru sotia mea (partea 4 )
Autor : leirbag - 2009-01-26
Citita de 16039 ori - Nota 7.80 (30 voturi)
In acea zi am plecat noi baietzii cu masinile in oras la cumparaturi intr-un mall din oras . Dupa cateva ore de umblat aiurea ne-am oprit la o cafea sa luam o pauza . Am discutat multe afalnd ca avem cu totii multe lucruri in comun . Dupa mult discutii am ajuns si la subiectul “Oana” . Mi s-a apus ca sunt un norocos sa am o asa sotie , frumoasa, cu chef de sex si faptul ca nu sunt un egoist permitandu-le si lor sa se bucure de frumusetea sotiei mele . Pe cat e de mica pe atat de pofticioasa de sex si salbatica este , a afirmat Mihai . Le-am spus ca inca nu au vazut nimic . Le-am dezvaluit ca Oana incepuse o discutie cu mine dimineata dar nu am mai putut sa o continuam . Avand in vedere ca Oana nu era prezenta am profitat de ocazie sa discutam mai multe , fara sa fim oarecum jenati de prezenta ei . I-am intrebat pe baieti pe rand ce anume le-a placut la ea , sexual vorbind si ce fantezii mai vor sa-si satisfaca .
Nu am vrut ca nici unul dintre noi sa plece acasa fara sa aiba fanteziile neaplinite , promitandu-le ca le voi dezvalui din culisele noastre ce dorinte ascunse zac in mintea Oanei .
Mihai a afirmat atunci ca are o fantezie sa domine , sa supuna , sa aiba la dispozitie o curva care sa fie dispusa sa fie trasa , impinsa , umilita , batuta , careia sa-I introduca obiecte in vagin si anus iar ceilalti aprobandu-l entuziasmati .Eu le-am spus ca as vrea sa o vad penetrata in acelasi timp in vagin si anus timp in care ceilalti sa-I dea in gura , facand-o posta sa o futa cu randul in cur . Le-am spus ca ei ii place sa fie trasa de sfarcuri , stransa de sani , trasa de par , si ca ii place sa I se vorbeasca porcos , pervers , sa fie brtutalizata , penetrata cu putere . Ideea Oanei este urmatoarea prin supunerea ei , si prin faptul ca poate sa faca orice I se cere isi demonstraeza ei si celorlalti ca poate , ca este in stare sa faca un barbat sau mai multi sap ice din picioare si nu invers iar sperma reprezinta premiul cel mare , rasplata suprema la munca depusa de ea .
Am avut idea sa mergem la un magazin de sex shop sa-I cumparam niste haine care sa I se potriveasca . Ajunsi acolo am cumparat toti patru , dupa indelungi consultari o pereche de dresuri cu adeziv negri , cu gauri , ca si cum ar fi rupri , o pereche de cizme cu tocuri immense , lungi pana la genunchi , o fustitza scurta neagra si un maieu taiat la sfarcuri . Cel mai important au fost “jucariile” doua dildouri immense marimea XXL , cred ca de vreo 25 cm cu 5 sa u 6 diamentru . Le-am pus pe toate intr-o sacosa de cadouri si am plecat spre cabana .
La cabana , Oana ne astepta imbracata doar cu un tricou , pe canapea uitandu-se la TV . Catalin a intervenit repede propunand sa mergem la restaurant . Zis si facut .
Am plecat cu totii la restaurant unde am stat pana tarziu , cu totii savarand cateva sticle de vin rosu . Tarziu , dup ace Oana incepuse sad ea semne de “ameteala” am decis sa plecam la vila . Pe drum incepuse sa vorbeasca bautura din ea. Incepuse sa vorbeasca porcos lucru care ne-a excitat la culme . La vila i-am dat sacosa cu “cadouri “ spunandu-I ca in seara asta nu va fi doar o curva , va fi o tarfa , o prostituata care ne va indeplini toate dorintele cat timp si in ce mod vom dori noi .
I-am spus ca nu are voie sa refuze nimic din ceea ce I se va cere , ca este obligata sa se supuna noua , moment in care i-am dat cadoul . A mers sus sa se schimbe si dupa 15 min a coborat .
Am vazut coborand chiar o prostituata , o tarfa , imbracata ca o zdreanta . Avea in mana cele doua dildouri pe care le cumparasem .
S-a asezat pe canapea in fata noastra .
- As vrea sa ma priviti cum imi bag astea doua in pizda si in cur , iar voi o sa ma ajutati ! ne-a spus Oana , cu fata rosie de excitare si de la vinul rosu .
A inceput sa se frece pe pizda , noi uitandu-ne excitati l espectacol .
A luat un tub cu lubrefiant , si incet-incet a inceput sa-si bage in pizda cate un deget , apoi doua , trei si la urma patru . A luat unul dintre cele doua dildouri immense , si incet si l-a bagat in pizda , gemand incepand sa si-l bage din ce in ce mai repede si mai adanc . Vedeam cum labile I se departeaza , se intind la maxim , cum vaginul se largeste la maxim pentru a face loc acelei monstruozitati sa intre in ea .
- Va place cum imi largesc pizda ? intreba Oana . Vreti mai mult ?
- Da tarfo …vrem sa-ti vedem pizda si curul praf , largite si rosii .
Ne-am apropiat de ea si i-am apucat picioarele desfacandui-le la maxim , timp in care Mihai a inceput sa o futa cu dildoul foarte violent si brutal facand-o pe Oana ca tipe de placere . Am luat-o am pus-o capra , si am inceput incet-incet sa-I bag in cur cate un deget pana i-am pregatit curul pentru ce-l de-al doilea dildo . I-am infipt in cur al doilea dildo. Acum avea unul in pizda si altul in cur . O futeam cu cele doua dildouri atat de brutal incat obosisem . Era largita , intansa la maxim si excitata pana la culme . Catalin o tragea de sfarcuri si de sani , eu cu Mihai o futeam cu dildourile iar Cosmin incepuse sa o futa in gura . Apoi s-a asezat in pula lui Catalin si a inceput sa sara tipand si gemand Mihai s-a dus in spatele ei , a apucat-o de par , si-a proptit imensul penis in dreptul anusului ai a bagat-o cu putere . Acum sotia mea era penetrata cu putere in pizda si in cur in acelasi timp de doi barbate iar un al treilea o futea practic in gura. Dupa cateva minute Mihai s-a oprit locul lui fiind luat de mine . Curul Oanei era lubrefiat si larg de la dildoul de mai inainte . Am inceput sa o pompez in contratimp cu Catalin iar Mihai si Cosmin o futeau in gura unul dupa altul . Mi-am scos pula din curul ei si am potrivit-o in pizda . Incet , am inceput sa imp...



    Login