Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataun cadou...3 barbati pentru sotia mea (partea 2 )
Autor : leirbag - 2008-12-14
Citita de 17457 ori - Nota 8.50 (38 voturi)
Adoram sa o vad penetrata in gura ...imaginea era excitanta im totalitate , privelistea tulburatoare vazand-o cum e trasa de par si de cap mai ales de Mihai care era gras si imens . Aveam sentimental de mandrie cand vedeam acel animal de om cum este supt si lins de sotia mea , eram mandru ca ea , Oana face ceea ce si ei s-ar fi dorit sa faca sotiile lor . Im placea sa-I imping capul in pulile lor sa o vad cum se ineaca .
Oana s-a ridicat dintre noi si s-a asezat pe canapea facand si noi o pauza de o tigara . Pana acum a fost momentul de acomodare pentru noi , de acum urma ceea ce avea sa fie cea mai frumoasa seara din viata ei .
Catalin si Cosmin s-au asezat de-o parte si de alta a ei si au inceput sa o sarute si sa o pipaie cu mainile peste tot . Mihai s-a asezat in genunchi si s-a imfruptat in pasarica ei lingand-o cu pofta tinandu-I picioarele desfacute la maxim . La un momentdat Catalin si Cosmin au apucat-o fiecare de cate un picior tintuind-o si desfacand-o , lasand sa se vada labile roz si umflate la dispozitia lul Mihai . Stiam ca nu mai era mult si urma ca acea pula groasa si noduroasa a lui Mihai sa intre in ea , sa o patrunda in interiorul cald si umed al ei .
Mihai si-a pozitionat penisul in dreptul labiilor si a patruns-o usor pana cand tot penisul ala imens nu se mai vedea , era tot in sotia mea . Eu priveam cum sotia mea este fututa de un alt barbat si asta ma excita la culme im timp ce alti doi barbati o puneau la dispozitia lui . M-am apropiat de ea cu penisul in dreptul gurii moment in care Oana l-a apucat cu pofta si a inceput sa-l suga in timp ce eu ma uitam cum ea este fututa cu putere de acel om imens si gras . Sanii ei mici tremurau in ritmul loviturilor date de Mihai . Imediat locul lui Mihai a fost luat de Cosmin si la scurt timp de Catalin iar dupa catva timp ne-a spus ca vrea sa fie luata pe la spate .
Cei doi s-au retras iar Oana s-a asezat in genunchi pe canapea , cu pieptul lipit de pat si cu funduletul ei mic in sus la maxim . Atunci nu m-am mai abtinut si am penetrat-o cu putere ea gemand de placere . Am simtit vaginul ei umed cald si larg , era larga dupa ce trecuse ceilalti trei prin ea si la fiecare penetrare loveam cu testicolele de clitorisul ei umflat si o trageam de sfarcuri cu putere lucru ce o facea sa geama de placere .
Simtem ce ejaculez si m-am oprit , nu vroiam sa se termine asa de repede dare ram excitat la maxim . M-am retras si l-am lasat pe Catalin sa continuie timp in care Mihai s-a asezat la capul ei , intins pe spate dandu-I sa suga acea pula imensa de care Oana nu se mai satura . Catalin si Cosmin facea cu randul la spatele ei , practic o faceau posta si asta o excita . Probabil din caza emotiilor nici unul dintre ei nu mai vorbeau nimic , desi steam cu totii ca pe Oana o excita vorbele vulgare , dar era timp . mai aveam la dispozitie tot timpul din lume .
Am observat la un momentdat pe Catalin ca s-a oprit iar la cateva secunde Oana a scos un geamat prelung , tocmai o penetrase in cur . Sotia mea era fututa in cur de un alt barbat si eu priveam in timp ce sugea alta pula . Cred ca acest fapt l-a excitat pe Catalin ca la un moment dat s-a auzit un geamat puternic si el s-a oprit . Tocmai ejaculase in anusul Oanei , ii umpluse curul de sperma . Imi doream sa o patrund dup ace alt barbat ejaculase in ea . Nu este senzatie mai frumoasa decat sa-ti penetrezi persoana iubita dupa ce un alt barbat si-a lasat samanta in interiorul ei . M-am apropiat de ea si am patruns-o in anus , era fierbinte , zvacnea si era foarte lubrefiat de atata sperma . Nu m-am mai putut abtine si am...



    Login