Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataUn 3some rapid si neasteptat
Autor : RazvyB - 2021-05-16
Citita de 15826 ori - Nota 8.21 (62 voturi)
Trecusera doua luni de cand nu ma vazusem cu prietenul meu Costin, asa ca ma invitase pe la el sa vedem un meci de fotbal si sa bem o bere. Era prima data cand ii vedeam apartamentul, unul extrem de gol intr-un bloc post decembrist. Avea doar un pat mare in dormitor si un dulap derapanat, iar in living o canapea si un televizor. Era un apartament in care nu aveai ce face. Omul lucra 12 ore pe zi, dupa care venea aici pentru somn. 

Am baut o bere si inca una, pana cand impreuna am terminat un bax. Favoritii au castigat la fotbal, in timp ce el a mai combinat berea cu whiskey si s-a facut cam pilaf.

Era vreo 23.30 cand urma sa ne despartim si chiar atunci a intrat in apartament prietena lui, venind sa-l scoata in club. Omul era insa pilaf, abia se tinea de grinda sa nu pice din picioare si radea ca un prostalau din orice, fiind pus pe sotii. 

Cristiana, dar de ce e apartamentul acesta atat de gol? Ii lipseste o mana de femeie pentru a-i da viata, miros si culoare. O floare, un bibelou, de ce nu un tablou?!

Aveam tot ce ne trebuie aici! - raspunse Costin.

Adica? Am replicat eu.

Adica loc de sex, zise el, razand smechereste si luand-o pe Cristiana in brate, in timp ce mainile ii alunecau de pe solduri pe fund. O saruta cu pasiune maxima, in timp ce ii strangea fesele in palme. Eram pe hol, in fata usii si ei in fata mea.

Limba lui ii invada gura, in timp ce pasiunea se amesteca cu vulgaritatea, iar limbile lor se impleticeau sub privirile mele.

Isi scoase limba din gura ei, o intoarse cu spatele la el si o impinse spre mine cu corpul, in timp ce o tinea pe la spate de solduri. Cristiana se proptii cu bratele pe pieptul meu, in timp ce prietenul ei ii ridica fusta si o mangaia cu dosul degetelor la pasarica ei. Diferenta de vreo 15 cm dintre mine si ea, ma determina sa privesc direct spre ochii ei in jos. Erau mari si caprui, usor dilatati, pentru ca nu se astepta nici la sarut, nici la mangaieri vaginale de fata cu altcineva. Era subtirica si timida. Privea pierduta in ochii mei si imi strangea tricoul in pumnii ei mici in timp ce degetele lui Costin o penetrau usor.

Vad ca v-ati inflacarat, asa ca va las, eu tocmai plecam, am spus eu, in timp ce ma rezemam cu spatele de perete, iar Cristiana era prinsa de mine. 

Hai, mai stai, spuse Costin. Ca ne-am cam infierbantat.

Ei erau impreuna de vreo 6 luni si ne mai vazusem de doua ori. Aveam o chimie buna. Imi placea de ea. Ii placea de mine. Dar era genul de fata timida, pe care s-o iei de sotie, nu sa o faci "posta" cu prietenii. Insa cu cat pare femeia mai angelica, cu atat noi ca barbati vrem sa o expunem la mai mult.

Costin se deschise la prohab in acel moment si o penetra in scurt, in timp ce surprinderea pe chipul ei era tot mai mare. In timp ce prietenul meu tot ii pompa vaginul, un fior ma trecu si pe mine si ma excita. Buzele mele plecara parca singure spre ale ei si se sarutara usor. Si usor..., si iar usor..., pana cand se deschisesera si limbile noastre se impreunara.

Costin o tinea cu maine de soldurile ei de viespe si din cand in cand ii mai tragea o palma peste fund. Imi placea cum trosneste. Fata era slabuta ca fizic si avea doar 25 de ani. Parul ei brunet, usor sub nivelul gatului era tras de prietenul ei, pentru a-si lua elan mai mare in vederea penetrarii. Mi-am deschis si eu slitul, luand-o cu ambele palme de cap si impingand-o cu gura in penisul meu. Simteam penisul pompat de parca as fi vrut sa finalizez in gura ei, dar pana sa ejaculez mai aveam. 

Costin iesi din ea si o trase de par pana cazu in genunchi, avand ambele penisuri in dreptul fetei ei. Penisul lui era circumcis. Stiam asta, dar nu-l vazusem niciodata. Imi era greu sa inteleg cum se produce excitatia la el fara ca acea piele se se miste pe penis cand in sus, cand in jos. Practic era precum un castravete, nimic nu se rula. El zicea ca e mai excitant asa, pe mine insa mai putin ma interesa de el acum.

Tipa ne lua penisurile la supt frumos, de parca ne saruta cu limba direct in cap si sugea la el, ca si cum ar fi vrut sa ne scoata sperma fortat.

Ne-a supt cateva minute, avand in continuare pe chip o timiditate pe care incerca s-o invinga, dar evident nu reusea. Apoi se ridica in picioare, intre noi, iar eu din fata am penetrat-o in vagin, in timp ce al doilea penis ii intra in fund.

Pozitia era una...



    Login