Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

tusika
Autor : harsyy - 2011-10-06
Citita de 8588 ori - Nota 2.50 (6 voturi)

Era in vara anului 2009 cand eu ,impreuna cu familia mea si cu familia unchiului meu, adica el, vara-mea si matusa-mea, plecaseram la o pensiune pentru cateva zile. Am ajuns la pensiune, ne-am instalat si a trecut prima seara.
Vreau sa va zic ca eu visez sa o fut pe matusa-mea de cand ma stiu pentru ca e o bunaciune pentru varsta ei, de 36 de ani, cu un cur bun si tate ca doi pepeni. In a doua zi la pensiune ne-am trezit cu totii, am luat micul dejun si dupa ceva timp, matusa mea a zis ca ea se duce pana sus sa isi faca amiaza. In gandul meu, eu am zis ca acum trebuie sa actionez si acum este unica mea sansa ca sa pot face ceva, asa ca numai bine, dupa ce a plecat matusa mea, la vreo 15 minute, le spun alor mei ca ma duc pana la mine in camera sa fac un dus, iar ei au zis a se duc sa culeaga mure.
Bineinteles ca eu m-am dus la dus la matusa-mea in camera care, atunci cand am intrat in camera, ea terminase sa se schimbe in pijama.
Am lasat-o pe ea sa se culce, iar eu i-am zis ei ca ma duc pana pe balcon sa fac un rebus... Dupa ce ea a adormit, m-am dezbracat si m-am asezat langa ea in pat, gol si am inceput sa o mangai la pizda, ea neavand chiloti pe ea si doar pantalonii de pijama.
Dupa putin timp, aceasta s-a trezit speriata ca nu stia ce se intampla si i-am spus daca vrea sa facem sex, caci eu nu mai puteam, iar pula mea era sculata si o atingeam de corpul ei in acel moment.
Acceptand, s-a dezbracat si ea si am inceput sa ii dau limbi in pizda si sa scuip acolo si sa imi bag degetul. Dupa aceea, ea mi-a lu...



    Login