Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTurnul Babel ep 4
Autor : unqnick - 2012-11-15
Citita de 6537 ori - Nota 7.63 (27 voturi)


Hermina mormaia aprobator si le sugea cand unuia cand altuia stalpii de abanos. Ca de fiecare data cand venea cu cate un prieten, Tom se considera gazda si ii acorda intaietate celuilalt iar acum zambea amuzat la remarcile lui Frankie. Era obisnuit cu el pentru ca si Celine primea cam acelasi tratament verbal dar ea era cea care il domina.
Jordan isi rarise vizitele dar Frankie venea foarte des. De multe ori venea si fara Tom iar Hermina i se daruia bucuroasa spre nemultumirea lui Brady care nu se simtea in largul lui in prezenta lui Frankie. Acesta depasea limita, il trata fara respect si vorbea despre albi cu dezgust si incrancenare. Atunci cand era si Tom parca nu era asa de pornit iar cand era singur, Hermina se comporta ca o tarfa, parca avea dopuri in urechi cand golanul facea bascalie de sotul ei, nu auzea decat aprecierile lui vulgare la adresa ei si a priceperii cu care se fute.
Venise din nou fara Tom si intrase cu ea in dormitor dezbracand-o din mers si o aruncase pe pat. O futuse indelung si il impinse pe Brady cand acesta se asezase pe marginea patului. Dupa o ora venise si Tom dar Brady se abtinuse sa-i spuna cat de mult il facuse sa sufere. Fututa pe la spate Hermina tipa de fiecare data cand palma grea a lui Frankie o plesnea peste buci.
In curand bucile ei devenisera purpurii cu urme de degete dar asta ii sporise placerea. Barbatii se schimbasera intre ei dar era evident ca Hermina era cucerita si de pula lui cu forma curioasa. Avea capul mai gros decat restul si cu o forma care amintea de o lance sau un cap de sarpe.
- Ei albule, iti place cum iti futem nevasta. De ce nu ne faci niste poze ca sa am o amintire de la pizda asta alba nesatula. Hai papuse blonda stai in genunchi sa-i aratam sotului tau cum stiu negrii sa futa in gura o putoare cu piele alba.
Pana atunci, nici Brady dar nici Tom sau prietenii lui nu facusera vre-o referire la diferenta de rasa dintre ei. Discutasera relaxati despre apetenta barbatilor de culoare de a fute femeile albe si o considerau nu ca pe o razbunare fata de stapana alba din trecut ci ca pe o dorinta implinita de a se infrupta dintr-un fruct interzis.
In cei aproape 200 de ani de istorie dorinta lor pe care si-o infranasera intalnise de multe ori curiozitatea perversa si fanteziile ascunse, nemarturisite ale multor femei albe. Era inca un tabu dar intalnind cuplul fara prejudecati care erau irlandezul si olandaneza lui, Tom si Celine nu ezitasera nici o clipa sa profite de ocazie.
Intalnirile cu Frankie i-a impresionat diferit pe Hermina si pe sotul ei. Nu fusese deranjata de faptul ca o facuse curva, ca o futuse de parca ar fi pedepsit-o. Firea ei de europeanca nonconformista se pliase pe felul lui cam golanesc de a se purta cu o femeie. Pe de alta parte, Brady avusese impresia ca atunci cand o fute si mai ales cand o fute in gura o fute cu rautate, modul in care-i vorbea sotiei lui il revoltase, nu era ca pana atunci cu Tom sau cu ceilalti prieteni ai lui.
Brady privise deabia stapanindu-se cum Frankie o lovise cu pula pe Hermina peste frunte si ograji stropind-o cu sperma. Hermina radea cu ochii inchisi de balta de sperma si cauta cu gura pula sa mai apuce ceva precum un catel fara ochi ce cauta tata catelei ca sa suga. Cand reusea sa o apuce, Frankie o apasa de cap bagandu-i pe gat facand-o sa se inece dar isi revene repede si continua sa o stoarca masturband pula care nu vroia sa se culce.
- Tom, nu pot sa-ti ascund ca nu mi-a placut prietenul tau de la inceput. In loc sa ma excite cum o futeti m-am simtit umilit, parca si tu erai altul. Daca tii la mine as vrea sa nu mai il vad i-a spus Brady intr-o pauza la birou.
Frumoasa negresa nu ramasese rece la modul lui curtenitor de a fi si mai ales fata de placerea pe care i-i procura de fiecare data cand ii dadea limbi. Intelegator Tom ii lasa sa continue un 69 care durase foarte mult. Celine asezata peste Brady isi misca pizda feste fata lui tachinandu-l, frecandu-se cu lindicul de nasul lui si obligandu-l sa se incordeze ca sa-i ajunga cu limba in sus spre gaurica curului ce dansa in fata ochilor sai.
Rabdatoare, nu era prima data cand reusea performanta de al tine in erectie chiar dupa ce ejacula. Brady capatase incredere in el dar cum ajungea acasa era coplesit de zeflemelele lui Hermina. Acum isi simtea penisul mai tare ca niciodata, Celine era incredibila, juisase de placere si sorbise elixirul sugandu-i cu putere labiile intunecate.
- Cred ca acum esti pregatit sa imi arati ce mult iti place sa ma futi spuse Celine.
Descalecase de pe el si il sarutase pe varful buzelor. Ii zambea incurajator dezvelindu-si dintii albi stralucitori.
- Cum vrei sa o faci ? Vrei din nou pe la spate ?
Simtind ca tremura de excitare Brady incepu sa o penetreze tinand-o solduri privindu-i bucile minunate printre care pula lui alba se insinuase dorind in acelasi timp sa le sarute cum facuse mai devreme. Muschii pizdei ca o menghina elastica ii masau pula care intra si iesea lent din ea. Avea flocii imbibati de saliva ei care se amesteca acum cu zeama cu care era din plin umezita pizda negresei.
Tom se apropiase de nevasta lui si aceasta recunoscatoare ii apucase pula erecta intre buze si il lasa sa o futa lent printre ele savurand cele doua madulare tari. Brady il privea pe prietenul lui cum ii zambeste si se simti in al noulea cer. Nu se mai putuse abtine si ejaculase inauntrul mansonului cald si primitor al pizdei Celinei.
Isi scosese pula si o freca intre bucile ei lacand sa se scurga inca o picatura pe ele. Din pizda Celinei iesea un firicel de sperma alba scurgandu-se pe pielea fina si catifelata a pulpelor ei negre. Aceasta se ridica razand din pat sa mearga la baie si Brady fixa madularul negru ce se balansa an fata sa. Se lasa in patru labe si inainta apoi aspira capul lucios in gura si continua ce incepuse Celine.
I se plansese si lui Celine care ii devenise confidenta si aceasta ii promisese ca va vorbi cu micuta olandeza. Hermina nu intinsese coarda si chiar daca intrebase de Frankie, acesta nu mai calcase in casa lor.
Dupa ceva timp, Hermina care acum cauta compania lui Celine pentru rarele lor sedinte tandre de sex si jocuri erotice comentau evolutia lucrurilor de cand se cunoscusera. Blonda statea culcata intre picioarele felinei negre dupa ce o adusese la orgasm si dezmierda cu degetele flocii pe care Celine si-i vopsise blond acum, si in care-si infundase nasul.
- Hermina, ai ajuns mai buna decat mine, comoara mea blonda.
- Ma bucur, dar meritul e al tau. Nu ma satur niciodata de aroma pasaricii tale.
Isi ridica capul si o saruta in mijlocul florii foarte rosii cu margini vinete ce se deschidea intre picioarele ei contrastand cu pielea inchisa la culoare. Ii desfacu bucile si o linse pe gaurica neagra si foarte stransa a curului pe care Celine avea grije sa o spele de fiecare data cu sampon parfumat.
- Ai fost o profesoara buna iubita mea.
O mirosi cu narile ei mici frematand ca o pisica si o linse delicat apoi se aseza la loc cu capul pe pantecul ei.
- Vreau sa te inreb ceva sa nu te superi.
- Ce-ar putea sa ma supere ?.
- De cand ne-am cunoscut, Tom petrece foarte mult timp cu mine, fie ca vin la voi fie ca vine la noi. Te simti putin neglijata ?
- Ce naiva esti, tu ce crezi ca fac atunci cand Tom e la voi ?
Curioasa, Hermina isi ridica capul privind-o.
- Nu sunt sigura ce vrei sa spui...
- Draga mea, cand l-am cunoscut pe Tom cunosteam ce inseamna un barbat. Am inceput de foarte devreme. Mai intai m-au futut cei doi frati ai mei apoi cativa vecini. Familia noastra era una destul de instarita in New Orleans si asta n-a facut din mine o curva dar cat am fost in colegiu si mai apoi la unuversitate am cunoscut multi barbati. Am preferat intotdeauna barbatii de culoare.
- Este evident, nici nu-mi trebuie sa-mi spui rase Hermina.
- Ai sa razi dar nu asta e principalul motiv. M-am futut cu cativa barbati albi si nu am avut ce sa le reprosez, nu marimea comnteaza.
- Pe dracu’
- Ma rog, parerea ta dar e ceva ce te face sa nu-i accepti, miros altfel dar uite Brady e deosebit, e intotdeauna curat si ingrijit e delicat.
- Da n-am ce sa-i reprosez in privinta asta.
- Afara de asta sperma lor are un gust salciu acru chiar.
- A lui Brady cum ti se pare ?
- Pai la fel, dar e si o chestie mentala. Eu am o mentalitate de frantuzoaica chiar am sange de frantuzoaica asa cum am aflat de la bunica mea. Dar in ce-l priveste pe Brady, gresesti. Nu e treaba mea dar cred ca tu il neglijezi foarte mult, eu m-am purtat altfel cu el si sa sti ca o facem de mai multe ori acum si crede-ma, e foarte dotat pentru un alb, trebuie sa sti cum sa-l iei.
- Lasa asta. Incepuse-si sa-mi spui ceva despre barbati .
- Ti-am spus ca o lunga perioada am fost swingeri dar de cand v-am cunoscut ne-am schimbat putin obiceiurile. Avand mai mult timp liber am profitat si pentru ca aveam la indemana atatea cunostinte am apelat la ele. Ma viziteaza atunci cand Tom merge la voi dar de cele mai multe ori merg eu la ei.
- Si Tom ce zice ?
- Ce sa zica ? Nu fi asa naiva. Nu trebuie sa stie, e mai bine asa pentru amandoi. Atunci cand o faci pe ascuns totul are alt farmec, traiesti mai intens, chiar daca il cunosti de mult pe barbatul cu care te futi e altfel, crede-ma.
A fost scanteia care i-a aprins imaginatia lui Hermina. Fusese prevatatoare si pastrase telefoanele celor care ii vizitasera. Incuraja vizitele lui Brady la Celine si Tom dar nu avusese curaj sa plece de acasa asa ca prefera sa-i primeasca in dormitorul unde se simtea in siguranta. Frankie era preferatul ei si de multe ori il chema si numai pentru o ora atunci cand Brady pleca sa vada un meci de basebal sau basket.
Cand locuisera in oraselul acela mic de provincie avusese un servici de educatoare la singura gradinita din oras dar cand ajunsesera in capitala statului salariul mare a lui Brady o facuse sa nu mai caute un servici. Celine o sfatuise totusi sa accepte o slujba.
- Draga mea, acasa te plafonezi uitandu-te la televizor, iti iei un servici lejer si astfel mai socializezi, cunosti oameni noi, e altceva, crede-ma.
Se pieptana in fata oglinzii si se admira. Isi mangaie poponeata bombata de care era atat de mandra si se plezni in gluna. Surpinse privirea dornica a Herminei.
- Dupa asta mor toti barbatii albi. Majoritatea sunt in stare sa-si lase nevestele pentru niste buci ca astea. Aproape toti barbatii sunt ca niste animale, toti vor sa te futa imediat, fara preludii fara dragalasenii. Cand l-am intalnit pe Tom, atent si dragastos multa vreme nu mi-a trebuit alt barbat.
- Pai atunci ceilalti ?
- Orice femeie o ia razna putin, cand am devenit swingeri asta a facut sa-mi apreciez mai mult sotul si stiu ca ma iubeste. Nu inteleg de ce esti asa dura cu Brady. Sa sti, chiar daca tremura de placere cand ma fut cu el pe tine te adora. Sunt putin geloasa sa stii.
- Pe dracu’ e un pampalau, mie-mi plac barbatii ca Frankie. Chiar,l-ai mai vazut ?.
Primise un post la o agentie de publicitate si in prima zi venise de la servici incantata dar si putin nervoasa pentru ca Brady o bombarda cu intrebari sa afle impresiile ei.
- Ei bine, nu m-a futut inca nimeni la servici, asa cum vreau eu il repezi blonda iritata.
- Nu asta am vrut sa stiu, se desumfla Brady. Am intrebat asa...de ce te superi ?
Era a treia zi la noul loc de munca, Brady o lasa in drum cu masina dar la intors venea cu cate o colega care statea in apropiere. Dimineata o lasase in fata cladirii de birouri, o sarutase si-si continuase drumul. Uitase acasa actele masinii pentru ca isi programase sa treaca pe la asigurator asa ca dupa vre-o doua ore s-a intors acasa.
Locul de pe alee era ocupat de o masina straina dar nu se formaliza, in timpul zilei nimeni nu facea caz de asta. A intrat prin bucatarie dorind sa-si ia mai intai o Cola din frigider. Peste tot prin bucatarie, pe scaune, pe masa si pe jos erau hainele ei si lucruri barbatessti care parca nu erau ale lui. In acel moment a auzit un geamat de placere si nu incapea indoiala, era la lui Hermina.
S-a apropiat tiptil de dormitor si a dat sa se impiedice de niste pantofi barbatesti. S-a oprit in usa dormitorului privind cuplul care se futea pe la spate la marginea patului. Facuta pachet sub barbatul foarte paros aplecat deasupra ei, gemea sprijinita in maini de pat. Bucile tipului se miscau rapid penetrand-o ca un caine.
- Oh Otto nu ma mai fute asa, fa-o mai incet ca iar o sa termini repede, ti-am spus cum imi place sa ma fut. Lasa-ma sa ti-o mai sug putin, prefer sa inghit sperma decat sa merg la baie. Ce dracu’ nu rezisti decat daca ejaculezi de trei ori ?
Barbatul mai zvacni de doua ori apoi se indrepta.
- Hai fa-o, sugatoare de pula proasta pentru asta puteam sa o facem la birou ca si pana acum.
Hermina se rasuci sub el asezandu-se pe pat si ii apuca pula dar ramase cu ochii la sotul ei.
- BRADY !!! tipa ea speriata. Ce cauti acasa ?
Tipul care o futuse pana atunci se intoarse si se albi de frica. Nu era mai inalt decat Brady, dar era cracanat, avea o burta maricica si un pic de strabism. Brady ii fixa pula care nu avea mai mult de 10 cm si isi pierduse rapid erectia.
- Aaaa....el e Otto, seful meu, rosti Hermina cu greutate ca sa zica ceva.
Tipului incepusera sa-i tremure picioarele si se uita derutat in jur.
- Sunt in bucatarie daca iti cauti hainele.
Parosul se strecura pe langa el si incepu sa se imbrace precipitat, indesandu-si cioarapii in buzunare ca sa nu mai piarda timpul privind la Brady care venise dupa el aruncandu-i un pantof de care se impiedicase iara.
- Asta a fost ultima ei zi de servici. Daca crezi ca ai sa-i trimiti ceva pentru cat a lucrat, nu te deranja. Vezi daca n-ai uitat ceva pe aici pentru ca va ajunge la incinerator.
Mergand cu spatele, acesta iesi din casa si Brady il urmari cum porn...



    Login