Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Turnul Babel ep 3
Autor : unqnick - 2012-11-14
Citita de 5898 ori - Nota 7.41 (22 voturi)
De atunci, Hermina si Celine au mai aranjat mai multe partide de sex in trei, dar niciodata o partida in patru. Cand Brady a fost pentru prima data cu Tom si Celine, frumoasa negresa a fost la fel de entuziasmata ca Hermina vazand cum i-a supt pula lui Tom.
- Esti formidabil draga Brady, cand mi-a spus Hermina asta n-am crezut-o dar ma bucur ca iti place si e ceva deosebit si pentru Tom.
Nu a putut sa o faca sa termine de patru cinci ori, la fel cum facea Tom cu Hermina sau cu ea, dar reusea sa o faca sa aiba un orgasm. Se simtea bine cu ea, era o femeie sensibila si priceputa si reusea cu tact sa-l faca sa se simta bine si il indemna spunand ca aprecia cu adevarat ce facea pentru Tom.
- Am sa-ti arat o pozitie care o sa ne avantajeze pe amandoi i-a spus ea cu un zambet smecheresc cand Tom era la baie.
- L-a asezat pe Tom pe spate iar ea a venit peste el ca intr-un 69, apoi la indemnat pe Brady sa-i suga pula impreuna cu ea. Placerea ei era dubla dar si Brady a fost incantat de idee.
Ajuns acasa ii povestise si lui Hermina si imediat blonduta olandeza a introdus si pozitia asta in meniul lor cu Tom gasind ca e in beneficiul tuturor. La insistentele ei, Tom accepta sa-i suga pula lui Brady, descoperise si el ca e placut intaratat si de pofta cu care o facea irlandezul dar refuzase categoric sa inghita sperma si nu fusese convins cu nici un chip sa incerce macar sa puna limba pe ea lasindu-i lui Hermina placerea asta.
Tom se dovedise un prieten de nadejde, relatia lor de la servici devenise si mai buna, se dovedise a fi un tip discret si sobru cat erau de fata si altii dar cand erau doar ei lui Brady ii placea enorm sa-l starneasca si il punea mereu sa-i povesteasca.
- Sa sti ca nu ma satur niciodata sa te aud ce simti cand o futi pe Hermina, imi spune si ea dar auzindu-te pe tine parca e altceva.
Amuzat Tom se conforma de fiecare data.
- Brady prietene, in primul rand sa stii ca esti printre putinii albi, chiar si printre swingeri care accepta ca femeile lor sa fie futute de barbati de culorare. Asta m-a facut sa te apreciez foarte mult si sa stii ca si Celine e incantata ca sunteti amandoi dezinhibati si acceptati bisexualitatea ca ceva firesc.
- Pai suntem hetero cred, ce e intre noi e ceva care ne completeaza existenta. Dar nu vreau sa fac filozofie sti cit de mult imi place sa va vad cum va futeti dar imi place sa mai aud odata si inca odata ce simtiti.
- De cate ori sa-ti marturisesc prietene cat de mult imi place sa ma fut cu o femeie alba. Imi place s-o fut pe Hermina am vazut ca nu ne scapi nici o clipa din ochi si ma mir ca refuzi sa devenisi si voi swingeri.
- M-ar inhiba faptul ca n-as putea face fata. Imi ajunge sa fiu cu voi, nu e acelasi lucru ?
- Oarecum. Inca nu m-am obisnuit cu faptul ca mi-o sugi, recunosc ca imi place enorm dar eu nu sunt prea mare amator asa ca nu despre asta as vrea sa vorbim.
- Asta e un alt aspect, e placerea mea dar e vorba de tine si de Hermina.
- La inceput nu m-am simtit asa confortabil dar acum crede-ma ca ma excit enorm cand te vad cum ma urmaresti cum iti fut nevasta. Ma intarata si simt ca mi se umfla pula si mai tare in pizda ei minunata. Celine a invatat-o sa stranga din pizda asa cum face ea si parca numai pentru asta merita sa-mi bag pula si sa o las sa e joace cu ea. Celine nu mi-a spus daca ti-a placut si tie cand ti-a facut asa.
- O da, Celine e o femeie grozava dar deja stiti cu totii ca cel mai mult imi place sa-i dau limbi si sunt fericit ca reusesc sa o fac sa ejaculeze asa. Dar mai bine spune-mi de Hermina, ma excita grozav.
- Ai vazut ca de fiecare data dupa ce o fut o las sa-si revina, mi se pare asa de neajutorata cum zace obosita, micuta si delicata ca o scolarita si la inceput imi faceam probleme ca a patit ceva dar mi-am dat seama ca asa micuta cum e are o pizda parca facuta pentru o pula ca a mea.
- O daaa, am vazut ca o bagi toata si nu o deranjeaza prea tare.
- Pe dracu’ o deranjeaza, geme de placere nu de durere. Asadar, dupa ce isi revine si se intoarce de la baie imi place sa-i dau limbi. Asta e momentul care ma inspira si mi se scoala din nou. Cand am in fata pizda ei inca umflata de futut, cu flocii ei moi si blonzi care parca ma asteapta, nu ma pot abtine. O ling gandindu-ma ca acolo a patruns pula mea groasa si de fiecare data ma minunez cum ma poate primi in ea. Gustul ei este atat de minunat e diferit de al Celinei. Si nu numai gustul, are alt miros, alta atitudine decat negresele nostre, chiar decat multe americance.
- O daaa, mi-a spus si mie ca femeilor din Olanda si in general celor din nordul Europei le place mult sa se futa si o fac de la varste foarte fragede.
- Pai poate o sa ma conving, i-am promis lui Celine ca vom merge la Paris, e tot pe acolo nu ?
- Habar n-am, cred ca da, dar acum as vrea ca sa vi la noi acasa, simt ca pleznesc. M-ai excitat cumplit si cred ca-mi vei face placerea sa o futi pe Hermina asa cum iti place tie. Nu te asteapta dar sa vezi ce are sa se bucure.
- Si placerea ta prietene care e?, zambi Tom pervers.
- Ei lasa, ce intrebi de parca n-ai stii.
Lui Hermina si lui Brady la placea acum sa petreaca pe rand noptile cu cei doi., dar ea nu agrea sa fie cu el si cu Celine in acelasi timp. Pe amandoua le innebunea potenta lui Tom si Brady mai mult ii incurca. Hermina fusese categorica refuzand sa-l mai ia cu ea cand mergea la ceilalti.
- Dragul meu trebuie sa fi intelegator, te faci de ras deoarece nu esti in stare sa faci fata cu greu la o femeie dara mite la doua femei. Lasa-l pe Tom ca se descurca foarte bine cu amandoua si mai ales imi strici placerea de a fi mai mult cu Celine.
Il tachinase spunand ca ar trebui sa-si rada complet parul de pe corp si sa incerce sa gaseasca haine si pantofi de femeie care sa i se potriveasca si sa-l astepte asa pe Tom.
- Sunt curioasa ce fata va face iubitul de el cand o sa-i ceri sa-i sugi pula asa imbracat. Cred ca o sa ne distram grozav.
Brady accepta toate glumele ei, era convins ca nu o spune cu rautate. Chiar daca acum Hermina accepta din ce in ce mai rar sa o futa, preferand sa-l lase acasa singur ca sa mearga se futa cu Tom si asta se intampla cam la 3-4 zile, el continua sa o iubeasca cu aceeasi pasiune. Nu ramanea insa in pierdere. Hermina il lasa sa o linga si facea asta cu multa bucurie. Continua si acum sa asculte fanteziile si povestirile Herminei si nu fusese socat de ultimele ei noutati.
- Acum ca suntem prietene intime, Celine mi-a spus ca inca din primul an de cand e cu Tom, din cand in cand acesta aduce acasa cate un prieten si este fututa de amandoi. De fiecare data e ca un maraton pentru ea, cum trece de la unul la altul si Tom are grije sa aduca doar prieteni la fel de dotati si potenti ca el. Spune ca se simte o alta femeie ca e ceva sublim. Iti dai seama ca m-a facut curioasa si cand a aflat Tom ca mi-a facut confidenta asta mi-a propus ca va avea grije sa fiu multumita daca m-as incumeta sa incerc si eu.
- De asta esti asa pierduta in ganduri, a ras Brady devenind totusi intereseat.
- Pai cum sa nu fiu, am inebunit-o pe Celine cerandu-i amanunte despre tipi. Mi-a spus in special de unul pe care se pare ca il cunosti si tu. Il cheama Jordan.
- O da. Eun tip grozav de inalt si de solid, lucreaza la alt departament dar ne cunoastem. E tot negru dar e imens draga mea, namila asta te-ar putea strivi. Cred ca deja cochetezi cu idea sa ti-l prezinte
Confidentele Celinei o intaratasera, isi imagina amanunte picante si chiar era tentata de ideea de a fi fututa de Tom si de prietenul lui tot negru pe care-l cunostea si Brady. Chiar daca Hermina nehotarata, ezitase la inceput, sotul ei insistase mult sa nu rateze o astfel de experienta, mai ales ca fusese de acord sa il lase sa participe si el.
- Nu inteleg de ce eziti atata, e pacat sa tii in tine fantezia asta. M-ai molipsit si pe mine si cred ca o sa fie ceva special pentru tine. Sper ca prietenul lui cu care vine sa nu aiba nimic impotriva sa asist si eu.
- Sa nu_mi spui ca vrei sa-i sugi si lui pula, rase Hermina rautacioasa.
- Nu ! chiar asa vrea sa pastram asta doar pentru noi, nu ne-ar facea bine nici unuia daca s-ar afla.
Peste doua zile, vineri seara, Tom s-a tinut de cuvant si s-a prezentat cu Jordan. Bineanteles ca au pastrat discretia in ce priveste noua placere a lui Brady si i-au ofert un spectacol minunat. Brady se oferise sa prepare niste coctailuri si cand se intorsese cu ele Hermina deja scapase de rochie, se saruta cu Tom iar Jordan avea mana lui mare bagata in chilotii ei masandu-i pizda.
Brady a ramas multa vreme fascinat cu tava de bauturi in mana privindu-i. Hermina le-asupt pula cand unuia cand altuia laudandu-le madularele tepene apoi dupa ce au scapat si ei de haine a fost fututa pe rand ce cate unul, sugandu-i celuilalt pula.
Pe cat de solid si masiv era Jordan s-a dovedit un amant delicat si curtenitor ca si Tom doar ca de futut o futuse cu indarjire mai sa o rupa asigurat de Tom ca Hermina e o campioana a rezistentei. Ca sa-si revina fiecare ii daduse limbi si Brady privea buzele lor groase cum aspira pizda sotiei sale in gura si limbile lor roz plimbandu-se peste sanii, pulpele ei delicate si pizda ei nesatula.
Jordan nu se aratase mirat ca Brady era doar spectator, crezuse ca e impotent, asta i se mai intamplase si cu alte cupluri dar la un moment dat, recunoscatoare, Hermina l-a lasat sa o futa si de data asta a facut-o ca un taur intaratat. Au facut o noapte alba si chiar daca Tom s-a abtinut ca de obicei, a ejaculat totusi de doua ori spre deliciul lui Hermina.
Dimineata cand prietenul lui Tom a plecat, Hermina care nu mai era asa de vioaie, culcata peste trupul de abanos al amantului se misca lent infipta in pula lui. Brady care asteptase momentul s-a dezlantuit. Privise toata noaptea cum madularele groase si neoborite intrau si ieseau din pizda micutei sale sotii care parca o facea ca pentru ultima data in viata. Incepuse sa o jeneze putin dar nu vroia sa renunte. Era intr-adevar maratonul vietii sale.
Se misca incet in pula gemand usor si Brady privea fascinat pizda ce semana cu o gura de crap ce inghitise pula neagra si groasa a lui Tom. Intra si iesea lent umeda incordata. Brady aspira cu narile frematande aroma sucurilor ei ce lubrefiau madularul gros. Apucase sa o mai linga mai devreme cand Jordan o futuse in gura de ramas bun si mai pastrase inca in nari aroma ei placuta.
Se aseza intre picioarele lor si limba lui incepu un du-te vino de la coaiele mari si zbarcite in sus, acolo unde pula disparea in pizda strans mulata pe ea. Trecea cu limba si pe marginile pizdei. Tom primea aceste dezmierdari incordandu-se ritmic si in acelasi timp muls de contractiile pizdei femeii. Era o figura noua, pentru Mprgan si dupa cum gemeau amandoi, si ceilalti savurau noutatea.
Tom rasufla din ce in ce mai puternic, Hermina avusese din nou orgasm si miscarile lui Tom prevesteau eruptia ce avea sa vina. Hermina s-a dat docila la o parte, era capiata de cat o futuresa cei doi negri puternici dar a urmarit la fel de incantata prestatia sotului ei, impartind la sfarsit cu el sperma groasa si picanta ce tasnea din pula neagra si umflata a lui Tom.
- Ce bine a fost acum la urma. Ai atata fantezie dragul meu il lauda Hermina.
Il saruta, culegand de pe buzele sotului ei sperma lipicioasa a lui Tom apoi linse ca o pisica stropii de sperma ce ajunsesera pe pantecul lui. Ramase rastignita pe pat incapabila sa-l mai conduca pe Tom asa cum facea de fiecare data. Adormi pe loc cu picioarele larg desfacute si Brady o acoperi grihuliu. Era weekend si au zacut in pat pana la pranz.
Hermina era franta, nu-si revenise, asa ca Brady a pregatit micul dejun asa cum s-a priceput si la adus la pat. Era putin ingrijorat, Herminei isi trecea mereu varful limbii peste buzele umflate si o dureu putin falcile cand mesteca. Brady ii adusese o compresa rece sa o tina pe buze nestiind cum sa-i faca pe plac pentru ca micuta lui sotie era prost dispusa.
- Mai bine ai vedea cum e jos, il repezii ea. Adu-mi o oglinda sa vad.
Intr-adevar pi...



    Login