Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTurnul Babel ep 2
Autor : unqnick - 2012-11-13
Citita de 5069 ori - Nota 7.55 (20 voturi)
Brady trebuia sa recunoasca, ca era la fel de nervos pe cat era de entuziasmat; a face dragoste cu doua femei era o fantezie suprema (a majoritatii barbatilor, cred), dar era de asemenea, destul de descurajatoare, era oare destul de barbat? Ce se intampla daca dupa ce va ejacula, mi i s-ar scula din nou? Ce se va intampla, s-ar face de ras cu siguranta !. A facut dus, s-a barbierit si s-a imbracat cu atentie.
- Esti gata, draga? Iubirea noastra va fi aici in orice clipa !, m-a strigat Hermina.
Soneria a sunat, si Hermina s-a grabit sa raspuda.
- Draga, arați fantastic!, a auzit-o spunand, saruta-ma.
A coborat emotionat pentru a-si intampina oaspetele, dar nu era Celine, era Tom.
- Oh, iata-te, Brady. Nu mai sta acolo ca o rata impuscata, adu-ne niste vin i-a cerut Hermina.
- Buna Brady.
- Buna Tom.
Capul lui vajaia, vinul era ultimul lucru de care avea nevoie bietul Tom. A incercat sa se gandeasca. "Ea nu a spus ca va fi Celine? Nu, ea n-a spus asta, a spus ca va fi randul meu sa am un threesome. Cu noul si frumosul ei amant negru, asta a vrut sa spuna. "
Hermina purta o rochie neagra foarte mulata si foarte scurta. S-a asezat langa Tom pe canapea. Picioare ei netede albe erau deja sprijinite peste piciorul lui de parca incerca o cale de a patrunde prin pantaloni. Mana ei i se asezase pe umar si il sorbea incantata din priviri.
- Multumesc, Brady. a spus Tom cand i-a adus vinul.
- Cu placere, i-a raspuns automat.
- Arati un pic crispat. a observat el.
- Asa crezi ? i-a raspuns intepat.
- Ai dreptate, Poate ar trebui sa plec, a ras Tom.
- Nimeni nu pleaca nicaieri! a izbucnit Hermina , apucand lacoma pula lui Tom prin pantaloni. Am asteptat cu nerabdare toata saptamana si acum sa pleci ?.
Nu a mai asteptat, s-a luptat cu catarama curelei lui Tom si cu pantalonii largi. Mana ei mica a disparut inauntru si a aparut inapoi triumfatoare cu un madular negru si gros. S-a uitat la sotul ei cu ochii ei mari albastri stralucind de excitare.
- Eu doresc acest lucru, Brady. Ai ințeles?
- Da, draga, a murmurat el.
- Si vei lua parte la asta, e clar ?.
- Da, draga, a repetat .
- Ai o problema cu asta, Tom? l-a intrebat pe oaspetele lor.
- Ei bine, aahh,... nu, ....adica nici una s-a balbait el.
- Bine, a spus ea, si l-a sarutat multumita.
Cu o mana il tinea de gat in timp ce cu celalalta ii cuprindea pula asigurandu-se parca ca nu a incercat sa se dea la o parte.
- Dezbraca-te, Tom, i-a cerut ea. Doar nu esti un timid, nu? Amintesteti cat de repede ai facut-o ultima data. Haide, tigrule, hai sa te vad gol. Incalzeste-te putin Brady, apoi, te dezbraci si tu.
Pana cand a realizat ce i-a spus lui Tom, ea era deja in genunchi in fața lui, pula groasa si neagra semierecta era deja in gura ei si buclele ei blonde saltau in sus si in jos in timp ce-si misca capul in poala lui.
- Oh, omule ce bine o face! a spus el.
- Brady, stai langa Tom. Mai aproape, dragul meu, suntem cu totii prieteni aici. Asta este ceea ce vreau de la voi ! Doua pule tari.
I-a supt pula cu entuziasm lui Brady apoi s-a mutat inapoi cu gura pe madularul lui Tom. Brady se simtea oarecum inconfortabil, coapsa goala a lui Tom era rezemata de a sa. Trupul lui era fierbinte, comparativ cu aerul rece din camera. Hermina i-a dat drumul penisului, si l-a luat de mana pe sotul ei. L-a tras insistent, in jos in direcția in care era gura ei care i-o sugea vanjosului negru. S-a uitat la Brady cu o expresie ce il lamurea cu privire la inutilitatea de a riposta in vre-un fel.
Irlandezul a lasat-o sa il traga de mana pana la penisul acelui barbat. Cu blandete, mana ei mica i-a strans degetele in jurul madularului negru umed si cald. Era mare si puternic, la fel ca restul corpului. Pulsa de viata, potenta, si energie. Hermina tinea acum mana sotului in ambele ei maini, tragand-o in sus si in jos dealungul tijei intunecate urmarind-o cu gura. Si-a ridicat capul privindu-l cercetator, continuand sa-l determine sa-l masturbeze pe iubitul ei negru.
"Oh, Doamne, asta ma excita" si-a spus Brady. Incercase sa nege asta, dar nu a putut. Tinea un alt barbat de pula, se juca cu penisul lui tare, si asta il excita cumplit ! Atunci mana mare si neagra a lui Tom a ajuns la penisul sau alb erect trepidand in asteptare. Degetele lui negre i-au cuprins lacome barbatia cu o strangere fierbinte. Nu se putea uita la el nici la Hermina, nu dorea sa faca contactul vizual, era prea mult pentru el. Se uita insa la pula neagra din mana lui, si la capul purpuriu de cate ori o belea.
Hermina care era singura imbracata, s-a asezat pe partea cealalta a lui Tom. I-a luat fața in maini, si a inceput sa-l sarute din nou. Brady nu stia ce sa faca, era confuz. Asa ca a continuat sa frece acea pula rigida, in timp ce Tom sarutandu-i sotia i-o freca pe a lui. Pozitia in care erau era cam incomoda dar cei doi barbati nu faceau nici un gest ca sa intrerupa placerea lor reciproca.
- Sa trecem in dormitor, baieti, a spus Hermina. Tom o sa incerci si patul nostru si o sa vezi ca e la fel de bun ca al vostru.
S-a ridicat si a mers in cealalta camera. Tom si Brady si-au eliberat reciproc madularele si au urmat-o. Tom a urcat nonsalant in patul lor, in timp ce Hermina a scapat de haine si goala a urcat dupa el chicotind excitata. Degetele ei au mangaiat indelung pula lui intunecata, lucioasa si rigida cochetand cu ea apoi dezmierdandu-i coaiele.
- Dragul meu, i-a spus Hermina sotului, vino si tu in pat.
A facut-o. Nu era loc de partea lui Hermina, asa ca a urcat pe cealalta parte langa Tom. Cu o privire sugestiva s-a uitat la sotul ei, apoi in jos la penisul mare negru din mana ei, apoi s-a uitat din nou la el si a ridicat din sprancene. Fara tragere de inima, Brady a intins mana si a preluat madularul de la ea. Indemnat de ea se juca cu pula si cu mana cealalta ii gadila coaiele. Era un sentiment ciudat, emotii contradictorii il strabatusera cand a indeplinit cererea Herminei. Nu putea pretinde ca nu era excitant pentru el, dar in acelasi timp simtea si repulsie. Totodata ii era jena de sotia sa care il vazuse cat de mult il excita noua experienta.
Coapsa fina si alba a sotiei sale statea petreecuta peste cea groasa si neagra a lui Tom, aproape atingand cu genunchiul mainile care masau coaiele ca de armasar ale negrului. Hermina a gemut usor incantata cand o mana puternica neagra a inceput sa mangaie si sa framante bucile ei mici albe. Miscarea facea ca pizda ei umezita din abundenta sa scoata un clipocit excitant pentru amandoi barbatii.
- Dragul meu, i-a sus ea sotului, suge-i pula lui Tom.
- CUM ??? .....CE ???? .....
- Brady! Nu strica totul. Ai spus ca vrei o mica excursie bisexuala, Nu-i adevarat?
- Da, dar am crezut ca ai vorbit despre tine si Celine.
- Si ? Care e diferenta? Ai vrut sa ma vezi cum o fac cu Celine, si vreau sa vad cum o faci cu Tom. ACUM, Brady.
- Dar eu nu sunt gay, Hermina!
- Nimeni nu a spus ca esti, dragul meu. Nimeni nu a spus sunt lesbiana, dar tie si lui Tom v-a placut cand am facut-o cu Celine, nu-i asa?
- Da.
- Acum vreau sa vad si eu ceva. Fa-o pentru mine, iubitule, nu-ti fie frica. FA-O !!
- De ce ar trebui sa-mi fie frica?
- Ei bine, o parte din tine vrea sa o faca, i-mi imaginez ca ar putea sa te sperie prezenta mea. Dar daca ma iubesti, atunci nu ar trebui sa-ti pese cu adevarat, asa ca ai putea s-o faci pentru mine. Haide, draga, asta nu doare deloc, fa-o doar.
S-a uitat prostit la ea, s-a uitat la penisul din mana sa. I s-a parut ca ii zambea, implorandu-l cu capul purpuriu belit si lucios. Era deja in mana lui, se parea ca nu are de facut decat un pas, mare intr-adevar. Gura ii era plina de saliva, cel puțin o parte din el ar fi vrut sa incerce, ar fi vrut sa stie ce senzatii incerca Hermina, cum era sa simta o pula in gura, si uite ca in fata lui era si o astfel pula minunata. "S-ar putea sa nu am inca o sansa ca asta, niciodata in viața mea", si-a spus. O sansa de a se testa, de a gusta o pula in timp ce sotia lui era acolo pentru a prelua, daca este nevoie.
- Fa-o dragule, a repetat. O faci pentru mine, te rog?
S-a aplecat, ezitant, a atins varful lucios al pulii cu buzele. Nu au izbucnit tunete, nici nu a fost cuprins brusc de un impuls de a purta roz si a umbla caraghios cum se temea. Totul era neschimbat.
- SUGE-O, Brady vreau sa te vad cum i-o sugi, a insistat Hermina.
S-a uitat in sus la ea, se aplecase peste umarul lui Tom, si il tinea strans cu mana. Fata ei era imobila si neinduplecata si Brady a stiut ca nu ar da un centimetru inapoi. Si-a coborat din nou capul spre pula zdravana care il astepta.
- Deschide larg gura iubitule, asa cum am facut eu, i-a comandat Hermina de sus. Mai larg dragule, e foarte groasa.
A simțit o mana pe ceafa care il impingea cu insistenta in jos. Pula ce pulsa in mana lui parca cersea sa o faca. Si-a deschis gura, a aplecat capul, si fara sa-si dea seama a fost inauntru. Si a fost ok, nu a fost deranjat deloc Si-a dat seama ca Hermina avea inca odata dreptate, nu era nimic de care sa se teama ci era chiar ceva placut.
Acceptase ideea ca asa ceva care le incanta pe femei, de ce nu ar trebui sa fie acceptabil si pentru placere unui barbat? S-a uitat in sus pentru a vedea cum sotia lui se holbeaza la el intr-o fascinatie totala. Bratele ei inconjurau gatul noului lor prieten si soldurile ei au inceput sa se miste, frecandu-si clitorisul de soldul lui. Tom avea ochii inchisi, iar pieptul lui se ridica vizibil in respiratii profunde. Hermina a intors capul ca sa-l sarute pe gura si si-au supt indelung limbile.
Brady ramasese cu pula groasa in gura. Era usor sarata, muceda parca. Era reala, atat de incredibil de vie si reala . A mers mai profund, mai adanc, a vrut mai mult. Dintr-o data, a vrut totul! L-a supt, a lins pula in sus si in jos, si a supt-o din nou. Iti agita capul in sus si in jos peste ea, simtea cum aluneca capului pulii pe limba adanc spre gat. L-a cuprins cu buzele apoi i-a strans usor coaiele.
Undeva, era constient de faptul ca face poate o prostie, se cunostea cu acest tip, lucrau in acelasi birou. Putea pune in pericol totul, prieteni, cariera, dar nu a vrut sa se opreasca, era un sentiment unic, atat de nou, crud, urat si bun in acelasi timp, acela de a suge o pula.
La un moment dat a simtit-o pe Hermina ca isi schimba pozitia, era acum calare peste capul lui Tom, si si-a coborat pubisul spre gura lui privindu-si pervers sotul. Se priveau reciproc, ea il urmarea fascinata cum suge pula iar el o privea cum isi misca soldurile peste gura celuilalt asa cum avusese parte de atatea ori facand cate un 69 fierbinte.
Hermina continua sa-i zambeasca pervers si incurajator totodata, placerea si emotia se citeau destul de clar pe fata ei. Soldurile ei se roteau peste gura flamanda a lui Tom, iar Brady pututea vedea doar barbia lui miscanduse sub tufa ei blonda de floci straduindu-se si reusind sa-i ofere placere dar nu putea vedea mai mult din fata lui.
A stiut ce urmeaza vazand-o pe sotia lui lingandu-si buzele apoi ramanand cu gura deschisa ca intr-un strigat mut, absenta si concentrata si a constientizat cat de incantata este in felul in care doar actritele porno o fac prefacandu-se insa. Nici placerea lui nu era mica dar era vina ei ca il transformase intr-un sugator de pula. Fusese ideea ei, madularul fierbinte si gros pulsa acum in gura lui, era viu, desfacandu-i larg buzele ca o torpila ciudata care era gata sa explodeze simtind ca e gata sa o faca si el.
Isi facuse atatea probleme. Se indemnase singur. Daca tot avea de gand sa o faca, sa o faca atunci. S-a uitat in ochii albastri pe jumatate inchisi ai sotiei si incet a trecut cu limba pe madularul intunecat de la varf pana jos. O facea pentru placerea ei acum, era un spectacol oferit ei, spectacol comandat de Hermina care il domina total.
A suptul pula, pula prietenului si colegului sau si mai nou, iubitul ei negru. La indemnul ei pentru placerea ei. era ca un caine la picioarele ei, dispus sa accepta orice pentru pentru a capata aprecierea ei. Si ea a aprecia asta, a vazut-o cum strange falcile si isi inclesteaza mainile pe incheieturile mainilor iubitului ei, care ii tinea strans sanii obraznici si albi. Dupa cum gafaia, Brady si-a dat seama ca in momentul acela Hermina juisa si asta la facut sa continue sa-i suga pula negrului, cu mai multa determinare, inghitind-o cat mai adanc putea regretand ca nu poate sa o inghita si mai adanc pe gat.
Cand si-a dat seama ca Tom e gata sa ejaculeze, daca nu se opreste, l-a eliberat. Pantecul negru, plat dar plin de patratele pulsa vizibil. Pentru moment se gandise sa-l fi lasat sa mearga mai departe, l-ar fi lasat sa ejaculeze in gura lui, si in final umilirea ar fi fost deplina si asta fusese cat peaci sa se produca.
Cersind recunostinta, Brady s-a ridicat sa o sarute si penisurile barbatilor s-au atins alunecand unul pe celalalt. Nu fusese ceva intentionat dar nu a facut nimic sa evite asta. A cuprins fata lui Hermina in palme si a sarutat-o usor cu gura pangarita apoi au continuat intr-un sarut salbatic muscandu-si buzele. Hermina savura gustul pulii lui Tom din gura sotului ei
Brady a simtit niste maini pe penis si pe coaie dar mainile ei il imbratisau si a constientizat ca mainile care erau acum pe soldurile sale nu erau ale Herminei. Ea s-a dat inapoi de pe fata lui Tom si cu ochii tulburi de excitare l-a tras tacuta dar insistenta pe sotul ei aducandu-l cu pula spre gura pe care tocmai o eliberase.
- Oh, rahat. Nu cred ca sunt pregatit inca pentru asta. L-au auzit amandoi spunand asta.
- Acum Tom, ti-a placut cand a facut-o Brady pentru tine, nu-i asa?
- Ei bine, da, dar....
- Si nu ti-a spus Celine atunci seara ca o sa fi al meu sa te folosesc cum v...



    Login