Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTurnul Babel
Autor : unqnick - 2012-11-13
Citita de 8081 ori - Nota 7.59 (32 voturi)
Spuneam la sfarsitul ultimei chestioare srise de mine ca povestirea ce va urma nici nu stiu unde, la ce categorie sa o incadrez. S-ar putea sa multumesc cu asta pe mai multi sau pe cei care au alte inclinatii, sau sa enervez pe toata lumea. Dar am sa incerc. Luati-o ca pe o fantezie, nu e nici dorinta ascunsa, obsesie sau o traire personala ci pur si simplu o fantezie iar pe de alta parte marturisesc ca nu am ajuns inca in America. Daca n-am facut-o pana acum poate ca nici n-am sa o fac vre-odata. S-a dus de mult mirajul adoloscentei. Majoritatea colegilor si colegelor mele sunt acolo. Ei vin insa destul de des acasa si intalnindu-ne stiu destule cum e sa traiesti in fosta tara a tuturor posibilitatilor. Impresiile, confidentele, fanteziile, experientele lor dar mai ales ale altora m-au facut sa scriu cele ce urmeaza.


Daca ati fi intalnit-o pe sotia lui Brady O’Reilly, ati fi crezut ca e ca multe sotii americance, o casnica migniona, dulce si docila . Dulce; da. Migniona evident. Casnica? Desigur. Docila? Nu ! Cu siguranta cu sotul ei nu. Hermina era nascuta in Olanda, venise la studii si acceptase sa se casatoreasca cu el in ultimul am. Era blonda, cu ochi albastri, si apucaturi aproape libertine urmare educatiei europene. Cat au trait in Bear Field un mic orasel de provincie intr-un mediu aproape rural, lucrurile nu au fost prea grozave dar atunci cand s-au mutat intr-un oras mai mare, in capitala statului, parea ca a redescoperit viata din Europa.
Dintr-o data, avea o viata sociala; se intalneau cu prietenii, mergeau la petreceri sau se distrau la ei acasa. Brady era un irlandez slabut, pistruiat si blond-roscovan un timid in aparenta dar in intimitate obsedat de sex si de blonda lui sotie. Hermina era o femeie stralucitoare si aratoasa. Discuta cu toata lumea, asculta pe toata lumea, era foarte indragita facandu-l foarte mandru pe sotul ei care nu era deloc gelos.
Erau bucurosi ca se mutasera, dar se sufocau in ditamai casa care parea goala preferand mai mult sa iasa. Intr-unul din weekend-uri au fost la o petrecere la ziua de nastere a unui coleg de-al lui Brady, de la servici. Totul a fost pe gustul lor, mancarea excelenta, discutii spumoase, s-au distrat iar Tom cu Celine, gazdele lor a avut grije sa fie bautura la discretie. Cand cineva a pus niste muzica Hermina s-a inviorat.
- Haide, danseaza cu mine, i-a spus sotului.
- Nu vreau , i-a raspuns acesta.
Era un dansator mediocu si cum nimeni nu dansa, nu a vrut sa se faca de ras si a lasat-o pe sotia sa sa danseze de una singura, in mijlocul livingului. Erau vre-o sase femei dar Hermina parea sa fie singura fara inhibitii, suficient pentru a se lasa purtata pe muzica. La un moment dat gazda, Celine, a inceput sa danseze si ea. Brady nu-si putea lua ochii de la ele, erau amandoua atat de minunate, si era ceva foarte excitant in dansul lor.
Dansau una in fata alteia, leganandu-se incet si grațios, atingandu-se din cand in cand avand grija sa nu-si verse paharele cu sampanie. Restul invitatilor conversam intre ei dar ochii lor urmareau femeile din mijlocul camerei. Hermina i-a zambit sotului, apoi si-a indreptat atentia spre partenera ei. Au inceput sa danseze mai aproape potrivindu-si pasii. Se sincronizau perfect, erau minunate, spontane si sexy.
Melodia s-a terminat si Hermina a ramas apoi toata seara nedespartita de Celine, discutand si la un moment dat au disparut pentru o vreme. Cand s-au intors pareau foarte incantate. Seara tarziu oaspetii au inceput sa plece si in final ramasesera doar cei patru, Brady cu Hermina si gazdele. Brady se pregatea sa plece dand mana cu gazdele dar Hermina in stilul ei european i-a sarutat.
Cand s-a imbratisat cu Celine si-a pierdut usor echilibrul si s-au tinut in brate razand. Fusese cam prea multa sampanie pentru amandoua. Stateau imbratisate si Hermina a sarutat-o din nou pe gura pe Celine. Brady le privea si astepta cu nerabdare sa o duca acasa pe sotia sa si sa se bage in pat. Alintandu-se si leganandu-se pe tocuri Hermina a trecut din nou la Tom, l-a tinut dupa gat cu mainile ei micute si fara sa se simta jenata l-a sarutat indelung pe gura. Brady nu se formaliza, in fond fusese ziua lui Tom. Arata asa plapanda imbratisata de el cu mainile lui mari pe spatele ei delicat gol. S-a desprins de el cu greutate si i-a spus sotului.
- Oh, mi-am uitat poseta.
Si a intrat inapoi in living, urmata de Celine. Tom a spus ceva despre vreme cat le-au asteptat ca sa vina inapoi. Asteptarea s-a prelungit cam mult pentru Brady. Cand s-a intors era fara pantofi si avea din nou un pahar de sampanie in mana.
- Dragul meu, i-a spus Hermina, voi ramane aici in seara asta. Tu poti sa te duci acasa.
Acesta s-a uitat la ea fara grai. Se obisnuise sa nu o contrazica. Inca de la inceput, firea libertina a neastamparatei blonde isi impusese o anumita independenta satisfacandu-si de multe ori curiozitatea femenina.
- Du-te, e ziua lui Tom, si nu i-am adus nimic, asa ca am sa raman aici in seara asta. Tu du-te acasa Brady.
Tom se uita la sotia lui Brady fara sa para socat asa cum parea acesta. Parca cerand ajutor, Brady a privit-o pe Celine si aceasta i-a intors privirea cu un zambet amuzat. Nu isi dadea seama daca era prietenoasa sau pentru cat de socat era el. Tom zambea si el dar nu-ti dadeai seama daca e un zambet binevoitor sau radea de el. A plecat fara sa comenteze, apoi a condus singur pana acasa. Usa s-a inchis in urma lui trantita cu putere.
Isi condimentasera la inceput viata sexuala folosindu-si imaginatia cu fantezii si povesti de infidelitate. Firea ei neastamparata a facut ca povestile sa fie cat se poate de reale cateodata. Lui in special ii placeau fanteziile, neindeplinite ce-i drept, ale lui Hermina cu barbati negri si asta il excita foarte tare. Acum ea chiar decisese sa o faca de-a devaratelea. Statea intins pe pat dar nu putea sa adoarma gandindu-se la sotia lui si la cei doi cu care ramasese.
Celine si Tom erau un cuplu de tineri de culoare, in jur de 30 de ani. Amandoi aratau foarte bine. Tom era masiv si puternic cu pielea foarte inchisa. Avea un par cret si aspru tuns scurt iar Celine, doar un pic mai scunda, cu picioare lungi si solduri inguste avea o culoare ciocolatie placuta tradand pe undeva putin sange de rasa alba. Avea parul ca o coama de leu pe care-l vopsea cate odata intr-o culoare rosu strident sau intr-un verde crud atragand atentia astupra ei si care-i sporea sex apealul.
Brady se gandea la sotia lui, micuta lui doamna blonda cum se sarutase cu acea splendida negresa si isi inchipuia cum suge pula neagra a lui Tom simtind ca fierbe. Isi imagina palmele lui mari si galbene cum se plimba peste corpul ei si cum se joaca cu flocii ei blonzi inainte sa o patrunda. Imaginatia nu-i daduse pace si pentru el a fost o noapte lunga si intunecata ramas singur in dormitor. Hermina a venit in dimineata urmatoare, destul de tarziu, aproape de pranz, plutind fericita gasindu-l la micul dejun in bucatarie citind un ziar din care nu retinea nimic.
- Buna dimineața, dragule! Ai dormit bine?
- Nu ! raspunse morocamnos. Ceea ce n-as putea spune despre tine adiuga apasat.
- Oh, stii cum sunt eu; dupa cat am baut aseara si dupa o partida grozava de sex, am dormit ca o valiza. Celine a spus chiar ca am sforait.
Statea morocanos si fuma in tacere. Sotia lui se purta de parca nici nu lipsise de acasa chiar daca nu era pentru prima data, cand mai ramasese la cate o prietena. Hermina a ras si i-a ciufulit parul.
- Botosule ! Nu fi asa ca ma supar ! E ceea ce ai vrut si tu.
- Ce vrei sa spui?
- Ai vrut si tu sa am o alta experienta, cu un barbat negru. Si uite ca acum am avut-o ! Intr-adevar a fost extraordinar. Au fost de fapt mai multe partide, vrei sa auzi cum a fost ?
- NU !!! a mințit el.
- Imi strici cheful. Daca nu vroiai sa raman, trebuia sa-mi fi spus asa noaptea trecuta. Oricum, mie imi plac foarte mult Celine si Tom, si ma bucur ca am facut-o in sfarsit.
Era imbracata inca in rochia de seara si avea o breteluta cazuta de pe umar raspandind multa sexualitate. Ea si-a turnat cafea si s-a asezat jos calma de cealalta parte a mesei. Isi trasese putin rochia in sus si isi pusese picioarele pe masa si Tom s-a holbat la ea vazand ca nu poarta chiloti. Cu gandurile in alta parte Hermina tacea si sorbea din cand in cand din cafea mangaindu-se intre picioare.
- In regula, a spus ragusit Brady intr-un final.
Nu suporta sa o vada pe Hermina ca este suparata pe el. O dorea cu disperare si inca era napadit de fanteziile nocturne.
- In regula, ce? casca ea, zambindu-si apoi unor amintiri recente.
- Spune-mi cum a fost.
- De unde vrei sa incep ? l-a intrebat binevoitoare cu ochii inchisi fara sa se uite la el.
- De unde vrei, scumpa mea.
- Atunci seara am stat de vorba o multime cu Celine dupa ce a dansat cu mine, am mers apoi in dormitorul lor si fara sa-mi dau seama ne-am sarutat si mangaiat si poti sa ma crezi ca n-as fi crezut niciodata ca pote fi atat de excitant si grozav. Celine m-a intrebat daca as dori sa raman la ei......fara tine evident, dar am ezitat nestiind atunci cum sa procedez. Amandoua bausem un pic cam mult si a fost foarte insistenta. Mi-a reamintit mereu invitatia asa ca atunci cand ai vrut sa plecam mi-a spus ca Tom era foarte incantat de idee daca as fi acceptat sa raman asa ca mi-am spus ca asta ar fi ca un cadou minunat de ziua sa.
Brady asculta cu gura intredeschisa confesiunea Herminei, asta nu mai era o fantezie se petrecuse in mod real. De obicei o intrerupea nerabdator, il interesau scenele de sex dar acum o privea tinta cu respiratia la gura.
- Dupa ce ai plecat, nimeni nu parea sa stie cu adevarat ce sa facem la inceput. Asa ca am pus muzica din nou, in surdina pentru ca era tarziu, si eu cu Celine am dansat in timp ce Tom ne urmarea. A fost incredibil de excitant, Celine este o femeie atat de frumoasa, nu crezi? Ne lipisem una de alta si ne-am sarutat. Am stiut ca si Tom gaseste asta foarte excitant, acum nu se mai ferea si isi mangaia scula prin pantaloni. Apoi ne-am dezbracat ca intr-un spectacol de striptease pentru el si am ramas goale.
Brady gemu incet dar Hermina continua fara sa-l bage in seama. De obicei facea asta stand in bratele lui, lasandu-l sa o mangaie si s-o dezmierde.
- Am dansat in continuare, ne-am imbratisat si sarutat asa goale. Trebuie sa ne fi vazut, Brady! Celine are un corp splendid, iar pielea ei este atat de neteda. Sa vezi ca s-a vopsit si acolo jos si e asa de sexy cu pielea ca ciocolata si flocii rosii. I-am sarutat sanii, am mangaiat-o intre picioare iar ea m-a incurajat sa continui. M-am uitat la Tom, si am zambit iar el a primit mesajul si si-a scos si el hainele. E un barbat foarte chipes, Brady. Si foarte ... foarte barbat...
- Te-a futut, murmra sotul ei.
- Normal, pentru ce crezi ca am ramas. Ne-am dus in dormitor dupa aceea. A fost fantastic, pur si simplu fantastic. Nici macar nu banuiam ca-mi va placea. E asa de placut, sa o faci cu o alta femeie, vreau sa spun.
- Si cu Tom ?, scanci Brady.
Era nemultumit de relatarea laconica a ce era mai important pentru el. Hermina isi desfacuse mai mult picioarele si isi trecea degetele peste pizda, apasandu-si usor clitorisul. Continua relatarea parca povestindu-si siesi ignorandu-l, fara sa-l priveasca pe sotul ei.
- Tom ne-a satisfacut pe amandoua, spuse Hermina fara sa dea amanunte. M-a luat mai intai pe mine apoi si pe Celine. Nu i se culca deloc. Ce parere ai de asta, Brady ? Crezi ca tu ai putea sa satisfaci doua femei? Trebuie sa fi un barbat special pentru asta.
- Si ?
- Mai stiu ca dupa asta am adormit, dar dimineata devreme m-am trezit, am facut dus impreuna, si Tom a facut-o cu mine din nou. Trebuie sa-ti spun ca e foarte dotat, stii ? Am fost foarte impresionata. Celine a fost o scumpa, m-a lasat sa o gust si la un moment dat cand Tom a venit si m-a penetrat din nou pe la spate, ne-a lasat si i-a spus sa imi faca toate poftele. Daca ai stii Brady cum am avut un orgasm dupa altul si nu obosea de loc. Povestile despre barbatii ...



    Login