Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Triunghiul placerilor
Autor : saqqqara - 2024-01-30
Citita de 8087 ori - Nota 6.86 (97 voturi)
Am cunoscut-o mai bine pe Jeni la o cafea bauta impreuna la o bodega de cartier. Repede am observat ca cu toata varsta pe care o avea, sanii sai proieminenti erau obraznici, fara sa fie sustinuti de sutien, profilandu-se apetisanti prin bluza destul de transparenta impusa de sfarcuri mari. Cum statea la masa cracita si cu o fustita scurta din piele neagra, mulata pe corp si ridicata provocator pe bulanele dolofane, am sesizat imediat crapatura pizdei in care ii intrau chiloteii prin care se intrezareau niste buze dolofane. Pula mi-a intrat rapid intr-o erectie puternica, situație care n-a scapat atentiei gagicii ale cărei privirii s-au fixat pe umflatura ce-mi forta blugii intre picioare, pe care le-am cracanat mult spre ea. Discutia a ajuns repede sa se poarte despre sex, din ce in ce mai deschis si mai la obiect, fara perdea.

„…Ce minune ascunzi tu acolo…” rase ea in timp ce isi strecura o mana si m-a mangaiat pe un bulan, zgaraindu-l cu unghile ajungang la zona sensibila si-a inceput sa-mi mangaie pula peste pantaloni. Profitand ca eram la o masa mai retrasa, intr-un colt intunecos al cafenelei, si eu i-am bagat o mana pe sub fusta trasa mult in sus si apoi sub chiloti. Fara sa simt nicio opozitie am tras de chiloti. Ea s-a saltat usor de cur atat ca sa-i trag in jos chiloteii. I-am descoperit pizda, pe care am simtit-o bine epilata, am frecat-o energic pe buze, i-am ciupit lindicul, „…aaah, daaaa…, asaa daaa…, mai tare…daaa…” „…e bine…?” „…daaa…mai tare…, asaaa bruta…” mi-a raspuns ea zambind si strangandu-mi cu putere pula, „…mai tare, strange lindicul…, asa…, nu-l ierta, mai tare…, aaah, daaaa…, asaaa…” gemea ea pe infundate facandu-ma sa inteleg ca avea ceva tendinte sado. Fara sa ezit i-am bagat doua, apoi trei degete in pizda pe care am forat-o adanc si am simtit cum se umezise bine. Ea deja gafaia incet „… este bine ?…”, „… daaa…, asaa, daaa…, mai adanc, daaaa…, asaaa…ciupeste-mi mugurasul pizdii…, mai tare…, aaauu, daaa…, asaaaa” m-a indemnat ea si am simtit ca a tras de fermoarul prohabului si mi-a scos jumatate din pula la lumina „…ce misto…” a gungurit ea si mi-a belit-o in forta.

Fara sa mai pot rezista i-am soptit printre gafaieli „…hai fa la buda…”, unde cum am ajuns, fara retineri sau o opozitie a ei, am impins-o in prima cabina libera, care era a barbatilor. Chiar dacă nu era prea curata și mirosea a pisat statut, fiind lamurit cu cine am de a face am asezat-o bine cracita direct pe vasul de WC, fara sa mai cobor colacul, „…e rece si e ud…,”, „ … o fi de la pisat, …fa daca faci mofturi te pun sa-l lingi, i-a de aici…!” si mi-am scos la vedere toata pula care era erectă, cat si coaile si apucand-o de păr i-am tras capul pe spate, am plesnit-o cu pula peste buze, „…ciocul mare…, haaai…”, și incantat ca parea amatoare de pula, i-am soptit cu hotarare „… haaai fa i-o la muie…”. Ea s-a executat prompt, mi-a apuca pula cu o mana si mai intai a belit-o, apoi din ce in ce mai tare flecma abundend pe ea, tregand cu putere de preput, intinzandu-mi la maxim ata, parca dorind sa mi-o rupa. ”…asa fa…beleste-o asa…, aaah, daaa…, asaaa fa, ce bine o freci…, daaa…” Dupa cum mi-o belea era clar ca stie meserie, dovedindu-si experienta. A continuat tinand pula bine belita si lingand-o in jurul capului, apoi pe fren si mai jos pana la coaie, pe care le-a supt cu pofta, repetand toate astea de cateva ori,. „…hai, fa, bag-o in gura…, toata, până la coaie…” si am pocnit-o de data asta cu palma peste obraji, „…asaaa… dragule…, mai tare…” si mi-a luat pula in gura, mi-am frecat-o de buzele pe care le tinea stranse, apoi i-am infipt pula adanc s-am inceput s-o fut brutal in gat, facand-o se grohaie, iar din gura se scurgeau bale care ii ajungeau pe barbie si cum le scosese la vedere din bluza si pe mamelele mari, de femeie implinita, cu sfarcuri erecte inconjurate de aureole generoase, marou inchis. De cateva ori i-am scos pula din gura ca sa respire in voie, dar pocnind-o tare peste obraji „…iti place fa…?”, daaa…, nu te opri…, asaaaa…, ce bună o ai, miroase a branzica…”, mi-a soptit incantata. Grăbit si de ciocanelile precipitate in usa a cuiva care dorea sa se usureze, dupa inca cateva reprize mi-am desertat in gura ei cateva jeturi cleioase de sperma pe care le-a inghitit cu pofta. Inainte sa iesim din cabina de WC m-a sarutat patimas, simtindu-i pe buze gustul excitant al spermei mele si mi-a soptit „…vreau mai mult, … sa ma futi in seara asta, ….vino la mine, stau pe aproape…, ti-o vreau toata in pizda, dupa ce ma pedepsesti ca pe o curva…, abia astept sa ma futi…”.

In fata toaletei astepta un tanar nerabdator sa se pise si care a zambit smechereste, dar intelegator, cand a vazut ca din cabina de WC a iesit o ea si un el care isi aranjau hainele pe ei, iar gacica isi stergea buzele pe care starulceau inca urme de sperma, fiind evident ce facuse. Noi i-am ignorat privirile pline de intelesuri obscene si am trecut grabiti pe lang el, facandu-ne ca nu auzim cand a soptit sa ne fie de bine, in timp ce se freca peste pantaloni la pula, fiindu-mi clar ca-i facusem pofta de o laba.

Imediat ne-am indreptat spre iesirea din local, iar Jeni grabita a luat-o inainte. Eu am cautat-o pe chelnarita care ne servise, o tinerica sexsoasa, de 20-25 de ani si i-am platit consumatia, dandu-i si un bacsis gras. „…mersi…, vezi ca doamna ti-a lasat pravalia deschisa…” rase ea. Surprins, cum nu purtam chilotii in seara aceea, am vazut ca prin prohabul deschis se ivea capul pulii. Agila, fata l-a bagat la cutie si mi-a tras fermoarul de la prohab. „…asa…, daaa…, te astept cand vrei, vino singur, pentru un serviciu complet…sa ti-o cunosc mai bine…”, rase ea, ma saruta scurt pe buze, iar cu o pirueta se intoarse si a disparut dupa bar.

* * *
Asa a inceput o relatie puternica, cimentata de perversiuni murdare inca din prima noapte petrecuta impreuna. Ajunsi la casuta ei din cartier, ascunsa in spatele unei gradini pline de verdeata, inca din curte am plesnit-o puternic peste cur, iar in dormitorul spatios a lui Jeni, ne-am dezbracat nerabdatori la piele goala si cum m-a indemnat inca de la cafenea, n-am iertat-o din primul moment si am inceput s-o „pedepsesc” pocninind-o cu cureaua peste buci si pizda. Jeni nu era prima gagica cu instincte si placeri sado-masochiste si ninfomane, de care eram incantat si imi sculau pula mai ales cand le flagelam, le fortam pizda cu cate un fisting sau alte practici sado care le incingea pizda cu indelungi preludii orgasmice, facandu-le sa-si scuture trupurile ca electrocutate, mai mult decat doritoare de futaiuri cat mai dure in pizda si cur. Asa a incepul si relatia cu Jeni, in dormitorul unde am gasit diverse ustensile pentru jocuri brutale. La indemana, langa patul acoperit cu un cearșaf negru din latex, deja pregatit pentru scurgeri murdare, am observat la reprezeala cateva cravase din piele, mai multe bice, dar si dildouri, vibratoare si un strap-on, toate aratandu-mi cu cine am de a face, fara dubii o practicanta pasionata a placerilor sado. A fost o noapte de orgie, Jeni urland de placere, atand cand am biciuit-o pe spate si buci, dar si pe pizda, pe care apoi i-am forat-o si cu un fisting brutal, bagandu-i mana in pizda pana la incheietura, pregatiand-o pentru un futai sanatos in pizda, dar si-n gaoaza, in care, si intru-una si-n cealalata, intr-un final mi-am desertat sperma pana la epuizare. La urma ea a ramas rastignita pe pat intr-o balta de sperma amestecata cu sucurile pizdei, trupul ei, cu forme generoase, tremurand de placere, eu nesaturandu-ma s-o privesc, satisfacut de prestația ei de curva versata si sa-i frec in forta mamelele sau sa-i sug sfarcurile erecte, prelugindu-i orgasmul final, facand-o sa geama infundat „…aaah …, asaaa…”, „…ti-a placut fa…?”, „ minunat..., asaaa…, m-ai rupt…” si-mi mangaia cu tandrete coaiele, dar mai ales pula care se blegise dupa efortul depus.

Dupa un somn reconfortant, dimineata, am mers in bucatarie sa servim o cafea tare. Amandoi mai mult dezbracati, Jeni fiind cracanata de cata pula luase, dar cu fata stralucind de satisfactie, avea pe ea numai un neglijeu transparent, de culoare bej deschis, culoarea pielii, care ii atarna pe umeri fara sa-i atinga prea mult spatele si bucile inrosite de loviturile de cureaua si cravasa care ii provocasera atata placere in noaptea abia trecuta. Eu aveam pe mine numai un prosop in jurul soldurilor si care nu-mi ascudea prea bine pula semierecta si care dadea semne ca-i pusa din nou pe treaba.

In bucatareie am cunoscut-o pe Raluca, fata lui Jeni, care si ea, fara sa-si ascunda prea mult corpul apetisant, avea pusa neglijent pe ea numai o camasa barbateasca, ramasa probabil de la unul din multii amanti cu care mai inainte se futuse ma-sa, dar sigur si ea. Unul dintre acestia fiind si cel care pe la 14-15 ani o deflorase pe cea mică. Asa cum intelesesem inca de cand am stat de vorba la cafenea, in anii urmatori era o obisnuinta a casei menajul in trei, incurajat de Jeni care era incantata sa se futa la gramada cu fii-sa, care in scurt timp devenise si ea o curva versata. Acum, la circa 19 ani, subtirica, fata de formele cu tendinte rubensiene ale ma-sii, Raluca era inalta, cu craci lungi, buci bombate si mamele nu prea mari, ca doua mere, fiind la fel de buna de pula ca ma-sa, in scurt timp descoperind ca si ea era dornica de partide cat mai brutale. Asa ca nu urmam sa fiu primul amant al lui Jeni care o va fute si pe fii-sa.

Ralu era asezata bine cracanata pe un scaun inalt, intr-o mana cu o ceasca mare cu cafea, ia cu cealalalta isi freca in pasarica un dildo negru, cu venatură proieminenta si pe care straluceau din abundenta sucurile pizdei. „… ‘neata Mami, dar stiu ca ti-a priit noaptea trecuta…, urlai ca din gura de șarpe, de se zguduiau ferestrele si n-am putut dormi…, m-am masturbat toata noaptea…”, rase cea mica, „… hai fa numai exagera, ca nici tu nu esti mai breaza cand te incinge cate unul cu cravasa ca sa-ti ia pizda foc…, mai bine sa-l cunosti pe prietenul meu Alec…”, ma prezenta ea, imi trase prosopul si-mi scoase la vedere pula deja erecta si a inceput sa ma stranga de pula sau sa-mi mangaie coaiele. Fara ezitari si Raluca ma apuca de pula „…ahaaa, acum inteleg…, ai cu ce s-o incingi pe Mami…”. „…m-a rupt bruta…” rase Jeni, care se intoarse cu spatele, si a dat jos neglijeul care ii acoperea aproximativ goliciunea apetisanta si-si arata spatele plin de dungile lasate de flagerarea din timpul noptii. „…ohooo… ce bine arăți…, inteleg ca ai petrecut pe cinste si ti-au curs din belsug zemurile pizdei…” rase Raluca, „…hai să-ti obojesc spinarea si bucile cu niste Cicatridina…, intindete pe masa…, asaaa…!”, ii zise Ralu ma-sii, care se lungi ascultatoare pe burta, iar fata a inceput s-o unga peste dungile rosietice ale placerilor brutale. „… asaaa…, ahhh…, ce bine faci…, asaaaa…, daaa…” gemu Jeni ”…stiu ca-i bine…, iti place…”, „daaa…iubito,…asaaa…, nu te opri…”. Dupa vreun sfert de ora cat ii unse din abundenta ranile, Jeni se intoarse pe o parte si bine cracanata si sprijinita intr-o mana i-a cerut Ralucai o ceasca cu cafea. Aceasta a servit-o prompt, iar zambind i-a bagat o mana intre craci si a inceput sa-i frece pizda, „…sa te relaxeze putin fata…” zise cea mica, iar ma-sa incatata se cracii si mai mult „…asaa fa, freaca, freaca bine, aaahhh…, acolo…, ciupeste-mi si lindicul…, ce bine faci…” a gemut Jeni de placere. In timpul asta eu priveam excitat jocul celor doua curve, mama si fiica, incepand sa fac o laba de incalzire, decis sa n-o iert nici pe cea mica si sa-mi bag pula si-n ea cat mai curand. Si cand inca o freca pe ma-sa in pizda m-am apropiat pe la spate de Raluca si mi-am frecat pula intre bucile ei, „…hai frumoaso, nu vrei s-o cunosti mai adanc…”, „…nu acum, diseara…”, „…hai nebunatico…” am insistat eu si am apucat-o strans de mamele si am muscat-o de gat, „…auuu…”, incepand dansul pervers în trei, care in curand a devenit o obisnuința „…aaah…” a mai gemut ea si se desprinse din bratele mele, „…mai tarziu dragule…” si fugi spre usa trimitandu-mi o bezea plina de sperante. Am oftat putin dezamagit si am continuat sa-mi fac o laba buna ajutat si de Jeni si in final am ejaculat atat in ceasca cu cafea din care sorbea ea, dar mai ales pe mamelele durduli ale gacicii, pe care spre incantarea ei le-am stropit cu mai multe jeturi cleioase de spermă. „…freaca-o aici…, hai cu ea intre mamele …” m-a indemnat gagica. Am calarit-o peste piept si mi-am bagat pula intre mamelele ei voluptoase si am inceput sa mi-o frec din ce in ce mai excitat pana cand am ejaculat din nou cu jeturi care i-au ajuns pe gat si barbie, de pe care ea a cules sperma cu degetele de la o mană si apoi le-a lins cu pofta.

Eu m-am ridicat, cu pula semierecta si fara jena m-am uitat prin frigider sa mananc ceva. Apoi m-am dus in baie sa ma pis, dar in cada am gasit-o cracanata pe Ralu care-si facea o clisma dupa ce se cacase „…iti pregatesti gaoaza…?” „…normal, o sa vezi si tu diseara…” Eu am ras, m-am pisat si lasand-o pe gagica sa-si termine toaleta anala am intins-o in dormitor sa ma refac dupa atat efort, inainte sa ma retrag spre casa. La scurt timp insa m-am trezit cu Jeni langa mine. Mirosea inca a pula si era plina de dare cleioase de sperma, semn ca la fel ca mine nu facuse inca un dus. Cu o mana m-a imbratisat, iar cu cealalata mi-a frecat pula. „…stai nebuno, nu te-ai saturat…?, „…nici gand, vreau sa-ti propun ceva…”, „…zi fa ce vrei…”, „…iubi vreau sa te muti cu noi…”. Propunerea pe moment m-a blocat. Atunci nu aveam nicio legatură stabilă, iar garsoniera in care locuiam era foarte mică, așa că propunerea pica foarte bine. „…dar aia mica ce va zice…?”, „…nu asta-i problema…!”, „…n-are pe cineva s-o futa…?, …am vazut ca-i plina de draci ca si tine…”, „…asa-i, dar acum se fute cu niste pusti, niste gauzari, iar ea are nevoie de un mascul ca tine, amandoua avem nevoie de un armasar care sa nu ne ierte cand isi baga pula in noi…, sa ne incinga cum ai facut tu aseara cu mine cand ma plesneai cu cravasa… ” „…ce sa fac daca erai ca o iapa in calduri…” am ras eu, iar ea amuzata si-a incheiat pledoaria cu o sarut...



    Login