Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

TRIO DE FAMILIE
Autor : florin2424 - 2019-01-12
Citita de 11436 ori - Nota 4.16 (38 voturi)
De la un timp am remarcat ca baiatul meu, Alin, acum de 17 ani, o priveste din ce in ce mai mult pe maica-sa Sanda cu alti ochi, mai ales ca ea nu cauta sa-si ascunda frumusetile apetisante. La 39 de ani are inca un corp subtire, bine proportionat, cu sani mari si niste buci obraznice. In plus prin casa umbla imbracata lejer, expunandu-si nurii apetisanti. De fapt nici eu nu imi ascund prea mult barbatia de care sunt foarte mandru si nici pe Alin nu-l l-am educat ca pe un pudic. De cand era mic nu ne-am ferit niciodata sa ne giugiulim in fata lui, el privindu-ne amuzat cum ne sarutam sau cum o pipaiam pe maica-sa pe buci sau pe mamele. Uneori, prea infierbantat, se intampla sa-i bag si o mana intre craci, frecand-o cu degele la pizda.
- Nebunule se uita copilul la noi …,
- Lasa ca de mic trebuie sa invete cum sa se poarte cu gagicile si unde le place cel mai mult sa le pipai.
- Bine, bine…, chicotea Sanda facand pe rusinoasa, dar impingandu-si curul spre mine imi soptea …, ai si tu putina rabdare sa-l culc, ca abia astept sa-mi bagi pula in pizda.
Pe masura ce Alin a crescut asa ceva se intampla totusi mai rar, dar nu era exclus ca in cate-o seara s-o tin pe Sanda in brate pipaind-o discret printre bulane sau pe buci, chiar daca era si el de fata.
Treptat, fara sa fiu insa deranjat, am remarcat ca in casa exista si un al doilea barbat care vede la ea mai mult femeia decat pe mama lui. Si Sanda a simtit ca lucrurile se schimba si de cateva ori a observat ca Alin o spioneaza cand facea baie.
Recent insa lucrurile au luat o intorsatura care in continuare ne-a facut pe toti trei si mai fericiti. Intr-o seara, cand eram singuri acasa, eu si Sanda statand lejeri in living, ea mi-a spus ca-l banuieste pe Alin ca i-a scotocit prin dulap descoperind jucariile cu care ne distram in jocurile noastre fierbinti, iar cu cateva zile in urma l-a vazut prin deschizatura usii de la camera lui cum isi lua pula la laba, dar a ezitat sa-l deranjeze.
- Draga asa fac baieti, parca tu nu te masturbezi, esti ca turbata cand te freci la pizda cu pulanul, poate te-a si vazut in actiune. Bine ai facut ca nu l-ai deranjat, s-ar fi inhibat, o laba buna nu-i strica din cand in cand.
- Totusi poate vorbesti cu el, il mai inveti una alta…, ca de la barbat la barbat.
- Am vorbit cu el despre chestii de astea si a recunoscut ca se fute cu o colega de clasa, o fac iepureste, n-au inca experienta. Apoi sa fim noi sanatosi de cate ori nu ne-a auzit cum ne futem si probabil s-a linistit si el cu o laba. Peretii astia sunt asa de subtiri si in fond de unde sa invete si el daca nu de la parintii lui.
- Golanule de ce nu-i gasesti o curva meseriasa ?
- Mi-e teama, e prea crud si cam romantic, nu cred ca ar face deosebirea dintre sex si dragoste si mai sti peste ce profitoare mai dam.
- Ei si tu acum …
- Poate ar trebui sa fim mai dezinhibati fata de el, sa-l apropiem mai mult de noi, mai corect intre noi, inclusiv in pat, cred ca l-am ajuta mai mult asa.
- Stai ca nu inteleg…, sa ne futem cu el de fata ?
- De ce nu, dar nu numai, cine-l poate initia mai bine…
- Perversule, cum te poti gandi la asa ceva. Doamne sfinte, ai fi de acord sa ma vezi cum ma fute fiul meu ?
- Hai nu face pe sfanta, ce nu-ti place de el ca barbat ?
- Esti nebun…, vrei sa intram in pacat ?
- Ei pacat, prejudecati, cate mame nu o fac cu baietii lor sau frati cu surori, sa fim noi sanatosi !
- Bine, ma rog…
- Nu o da cotita, am vazut cum il privesti in ultima vreme, mai mult ca o curva decat o mama, iar el te dezbraca mereu cu privirea.
- Ei si tu acum…, sigur ca da…, are un corp de atlet, nu cred ca o femeie iar rezista usor, dar este inca prea timid. De ce sa mint am visat si eu ca mi-o trag cu el, mai ales dupa ce i-am vazut pe calculator cateva poze facute la mare, la nudisti. Are deja o pula aproape cat a ta si nu era sculata complet. Chiar daca ii statea cam bleaga intre craci, are un cap ca de maciuca pe care si-l belea cu doua degete.
- Vezi…, ce curva esti…, te-ai gandit cum ar fi sa te futi cu el…, te cam furnica in pizda numai cand iti aduci aminte…, pe de alta parte recunoaste ca mi-ai spus chiar recent cum visezi sa fi fututa de doi barbati odata, ar fi ocazia…
- Ma rog…, m-a aprobat ea cu jumatate de glas, … fiecare are fanteziile lui…
- Fii sincera…, ce fantezii…, oricum cred ca pana la urma tot o sa-l lasi sa-ti bage pula in tine sau ai si facut-o ?
- Juc ca nu…, asta nu…, cu gandul da, dar in fapt nu, sunt ma-sa.
- Te cred, dar in ultimul timp te-am surprins de multe ori cum te fatii prin fata lui aproape goala, numai in bikini si sutien, de-l faci sa i-se scoale pula cand te vede, il cam provoci.
- N-o fac intentionat…
- Sicir, cine te crede…, intentionat, neintentionat, nu stie bietul baiat cum sa-si ascunda umflatura pantalonilor si atunci dispare in baie sau in camera lui, probabil ca sa-si faca o laba. Cat poti fi de cruda, si mai zici ca esti o mama iubitoare. E buna si laba, dar mai bine iar prinde o muie sanatoasa de la mamica lui. Cat crezi ca va rabda sa nu sara cu pula pe tine ?
- Porcule, iar tu ai putea sa rezisti sa stii sau sa vezi cum ma fute altul ?
- Nu altul, ci fiul meu, am face-o cu randul, unul la gurita, celalalt in pizda sau la gaoaza, cu schimbul..., mi-se scoala pula numai gandindu-ma cum am face-o in trei.
- Ai inebunit…, imi raspunse Sanda cu o voce care totusi se imuiase devenind galesa, iar ochii i-au sclipit excitati, in timp ce si-a ridicat tricoul peste mamele si-si baga o mana in chiloti frecandu-se la pizda, iar cu cealalata se ciupea de sfarcurile tatelor.
- Incepe sa-ti placa ideea…, te-ai si excitat…
- Nu stiu…, zau ca nu stiu…, am pacatui…, nu stiu daca ar fi bine…, si-a continuat sa se masturbeze infundandu-si degetele in pizda, …ahhh…, daaaa…., ahhh…, nu stiu…, daa…, totusi… a gemut ea ridicandu-si un crac pe manerul fotoliului, lasandu-ma sa-i vad pizda care ii mustea de sucuri.
- Asa freaca-te bine, gandeste-te cum ar fi sa ti-o faca ala micu, sa-ti bage el degetele in pizda, sa ti-o foreze adanc, sa-ti culeaga sucurile si sa-ti le dea la supt…, asa curva mea scumpa…, apoi sa-si bage capul intre craci si sa-ti linga piersicuta zemoasa… Iubi cat de frumoasa poti fi…, abia astept sa te vad saltand in pula baiatului !
- Ahhh… daaa…, a gemut ea, daaa…, si nu o sa fii gelos pe el… ?
- Bravo…, cum sa fiu gelos daca o facem numai intre noi trei…, va fi secretul fericirii noastre, i-am replicat eu scotandu-mi pula din boxeri si luand-o usor la laba, fara intentia sa ajung inca la apogeu.
- Asa labagiule, freacati-o si tu, ahhh…, ce bineee…, ah daaaa…, ce bineee ar fi…, mai sopti ea tremurand sub imperiul puternic al orgasmului pe care-l avea, excitata de ideea ca se va fute cu baiatul ei scump.
- Bravo fa…, sa-ti fie de bine si pizda sa-ti fie cat mai incinsa, acum iti vine pularaul…
- Vrei sa incercam chiar in seara asta ?
- Bineinteles, sa batem fierul cat e rosu !
- Dragul de el, abia il asteapta mamica !
- Asa te vreau, o curva in calduri !
- Ma duc sa-mi fac un dus ca sa-mi revina potentialul…, rase ea si a iesit din camera, miscandu-si provocator bucile.
Dupa 15 minute Sanda a revenit radioasa, imbracata intr-un tricou negru, care ii acoperea numai partial bucile.
- Ce ti-a trebuit asa mult ?
- Mi-am facut o clisma si m-am si epilat…, raspunse ea…, ridicandu-si tricoul sub care nu mai avea nimic…, iti place ?
- Fain, abia astept sa-mi bag pula in pizda ta !
- Nu vrei mai bine la poponet ? imi replica ea, intorcandu-se cu curul spre mine si tragandu-se de buci, etalandu-si gaoaza deja dilatata si care stralucea de la lubrefiant, … sa vedem cine va fi primul aici!
- Ah, ce scumpa esti…, hai vino incoace…, si am tras-o langa mine pe canapea si am luat-o in brate, cu o mana cautandu-i despicatura dintre buci, … ooo, fa dar ce bine te-ai dilatat, ai gaoaza numai buna de pula …, am tachinat-o eu, … crezi ca fi-tu si bagat-o pana acum intr-un poponet sau ii faci tu astazi safteau ?.
- De unde sa stiu, de ce nu l-ai intrebat tu, ca tot zici ca ati stat de vorba…, hai…, ai rabdare…, cum ne-a fost vorba ! Mai bine da-mi un pahar de coniac.
N-am apucat sa torn in pahare ca am auzit usa de la intrare cum se descide si curand Alin era in living, ramanand blocat cand ne-a vazut aproape dezbracati, m-ai ales ca maica-sa ramasese cu tricoul ridicat, expunandu-si pizda proaspat epilata.
- Pardon…, se balbaii el fara sa-si ia privirea de la pizda maica-sii, …plec imediat ma asteapta baietii afara.
- Nu vrei sa stai cu noi, hai sa bem ceva in trei…, fa-te si tu lejer si mai bine vino aici…, nu avem nimic de ascuns…, recunoaste ca ai mai vazut-o pe ma-ta la pizda goala…
- Nu…
- Hai ca-ti creste nasul…,
- Da…, dar…, stiti din intamplare…,
- Lasa, lasa nu te mai codi…, daca tot ne-ai surprins in intimitate si apoi sa-ti faci o laba pe la colturi gandindu-te la pizda ma-tii, mai bine te invitam la un party tainic de familie si o sa cunosti cu adevarat pizda si talentele ascunse ale ei, sa nu-mi spui ca nu-ti doreai asa ceva ?
- Ba bine ca nu !
- Asa te vreau barbate, hai jos textilele, Sanda ajuta-l si tu. Dar si fara indemnul meu ea se si apucase sa-i desfaca curea si i-a tras pantalonii odata cu chilotii..., e timpul sa nu mai avem secrete intre noi…, ce zici ?
- De cand vroiam si eu…
- Hai scumpule stai langa taica-tu, asa…, ii replica Sanda asezandu-se in genunchi in fata noastra si a inceput sa-i mangaie pula lui Alin, … ah ce frumoasa este…, da ma si tu jos boxerii…, asa…, sa ti-o iau la laba si pe a ta, …asaaa…, sa le faca mamica la amandoi de beton …, are mama acum doua pule…, exclama ea vesela, dupa care le-a luat pe rand si in gura.
- Asa fa…, baga-le adanc…, am indemnat-o eu, apasand-o cu o mana pe cap si am ghidat-o cand spre pula mea cand spre cea a lui Alin. Sanda s-a proptit bine de canapea si-si saltase in sus curul.
- Iti place fiule…
- Ahhh, daa…, super…, ce misto isi misca poponetu…
- Ce poponet, nu mai fi rusinos, ce dracu suntem intre maturi, iar lu’ma-ta ii place cand o futi sa-i vorbesti ca unei curve…, o excita ca si atunci cand vede o pula.
- Ia spune iti place ce vezi si aici…, spuse Sanda, care se ridicase si se asezase in fata baiatului cu bulanele rascacarate.
- Hai mangai-o pe mami la pizda, iti place…
- Da… Ce uda esti…
Cu ochii aproape scosi din orbite Alin o freca intre buzele pizdii, iar eu il ajutam ciupind-o de lindic.
- Acum incearca si tu, ciupeste-l bine, asa rasuceste-l, asaaa…, cu mai mult curaj, asaaa…., bagati si degetele intre buzele pizdii, asaaa fiule, foreaz-o bine, asa tata, bravo…
- Ahhh, ce bine e, daaa…., asa amandoi, daaaa…, gemea Sanda
- Ah ce misto e, exclama si Alin, care cu o mana o cerceta pe maica-sa in pizda si cu celalata isi belea capul pulii, facandu-si o laba de inceput.
- Hai puiule, lasa labareala, dai-o la mingeac, i-au pe la spate. Sanda se intoarse, s-a cracanat bine sprijinindu-se cu mainile de spatarul canapelei, ajungand cu capul in dreptul meu.
- Acum bagati pula in ea…, l-am indemnat eu, in timp ce i-am luat capul Sandei tragandu-l in poala mea pana mi-a ajuns cu gura la pula, pe care a inceput sa mi-o suga.
Alin a sarit la spatele lui maica-sa, a apucat-o de sale si a inceput sa-si frece pula intre buci. Sanda i-a venit in ajutor bagandu-si o mana printre craci, i-a apucat pula si-a potrivit-o la pizda, iar Alin rasunzandu-i prompt s-a infipt zdravan in ea, din cateva miscari bagand-o pana la cotor.
- Ahhh…, daaaa…., a gemut infundat ma-sa.
- Gura curva batrana, suge-mi pula, asaaa…, si tu rupei pizda lui ma-ta, fute-o… ! Alin acum complet dezinhibat a proptit-o mai bine cu o mana pe sale si cu celalalta o pleznea peste buci si a inceput sa-o pompeze la greu, iar ma-sa ii raspunde cu contre puternice.
- Ce buna e…, asaaa, misca-ti curu, ahhh… ce pizda ai…, iti place cum te fut ?
- Daaa…, baga-o adanc, asa fute-ma bine, daaa…, ce-mi place pula ta, daaa…, a apucat la un moment dat sa spuna Sanda intr-o pauza de muie.
Dupa cateva minute n-am mai rezistat si i-am facut semn lui Alin ca vreau sa schimbam. Acesta s-a ridicat, iar eu am apucat-o pe Sanda de mijloc si-am tras-o cu spatele peste mine in timp ce m-am intins pe covor. Ea m-a calarit si pregatindu-se sa se traga in teapa mi-a apucat pula cu o mana jucandu-se cu ea cand la pizda, cand la cur.
- La gaoaza fa…, iar ea s-a conformat proptindu-o la bostanel si apasandu-se incet in...



    Login