Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trenul 2
Autor : Alecs88 - 2020-01-04
Citita de 6526 ori - Nota 7.23 (26 voturi)
-Vă scuz , am răspuns după câteva secunde ,in timp ce m-am descheiat la pantaloni si am scos pula afară.
-Am înțeles ca două locomotive la un singur vagon mai greu dar găsim cale de înțelegere.
Deși era prima oară când o vedeam cu altă pulă in ea , simțeam un sentiment de gelozie dar stiam in acel moment că sigur vreau să o vad pe Edina cum suge doua puli o dată , asa că am incercat să-mi fac loc in gura ei pe lângă pula lui Ricardo.
S-a conformat rapid si ea ,a inceput să sugă cât mai apăsat când pe una ,cand pe alta , a încercat să le suga pe ambele o dată la un moment dat dar nu a reușit să bage decât capetele pulilior, numai pula lui Ricardo era mult prea mult pentru buzele ei si guriță ei .
Nu scosese încă nici o vorbă in tot acest timp , chiar dacă ar fi vrut oricum gura era plina si n-ar fi putut, începuse să geamă incet, Laura ii dăduse colantii jos deja și o penetra cu două degete peste chiloți care erau deja uzi si intrau adânc în pizda Edinei, nu a durat mult și am simțit că explodez, Ricardo a observat și a retras rapid pula din gura ei făcându-mi loc , am băgat-o repede adânc în gâtul ei , simțeam că imi înghite si coaiele, avea deja gura formată după pula lui Ricardo, mi-am dat drumul in gâtul ei , moment în care a realizat ce se întâmplă si incerca saă imi facă semn să mă opresc , am văzut-o dar eram atât de exitat încât am împins si mai adânc în gâtul ei , timp în care Ricardo ținut-o dându-i de înțeles că nu are de ales , simteam cum ii umplu gâtul , era prima oară când înghițise.
Mi-am scos pula din gura ei, se putea vedea cum incepe să-i curgă pe buze o parte din sperma ce nu apucase să o înghită. Laura i-a tras capul pe spate si a lins excesul rapid exclamand: ...Mmm , nu mai fi rea uite ce călduță și bună e.
A încercat să zică ceva dar in secunda următoare Ricardo bagă iar monstrul adânc in gura ei , se putea vedea la fiecare mișcare cum pula ii ajungea adânc în gât, nu prea avea de gând să renunțe ușor.
Mă simțeam epuizat si m.am așezat lângă Laura care deja o penetra cu trei degete si din cand.in cand mai arunca cate o limba in pizda Edinei, care gemea din ce in ce mai rau si strânge din fese si picioare ca o virgină.
Relaxează-te mi-a zis zâmbind Laura, mi-a apucat pula pe jumătate sculată cu mâna care...



    Login