Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trenul 1
Autor : Alecs88 - 2020-01-02
Citita de 9659 ori - Nota 5.29 (45 voturi)

Buna ziua tuturor , prima oară cānd scriu aici , m-am gāndit mult īnainte să scriu cele īntāmplate mai ales ca noi suntem un cuplu mai pudic , cel puțin așa credeam īnainte să petrecem vacanță de iarnă in Romania.
Sa ne cunoasteti mai bine , eu sunt Cătălin am 30 de ani si iubita mea este Edina , o tānără focoasa de 25 de ani din vestul țării cu forme apetisante si uneori care te duc cu gāndul departe doar privind-o īmbrăcată.
Veniti in țară pentru 2 săptămāni , am petrecut Crăciunul și Anul nou alături de familia ei , o familie mare si cu puține șanse să ne fi lăsat singuri o clipă , timp īn care simțeam că explodam uneori, dar am incercat sa inteleg.
Am plecat de la ei spre Sinaia dupa Anul nou cu trenul din Oradea , am ales locuri la cuseta deoarece aveam 10 ore de mers , familia ei n-a petrecut pānă īn gara unde ne.am luat rămas bun.
Am urcat in tren , am mers către compartimentul unde aveam bilete, deschid usa si in interior am ocazia sa asist la o scenă fantastică , o frumoasă blondă sugea pula .
-Mă scuzați, am locuri aici. A sărit speriată si stergandu.se la gură imi zice zāmbind
-Ne scuzați voi pe noi , va rog intrați zice ridicānd pantalonii băiatului.
Prietena mea nu apucase să vada scenele ce se petreceau acolo , a intrat s.a așezat, ne.am făcut confortabili.
Cuplul s.a prezentat , Laura si Ricardo , o altă ardeleancă focoasa care deja se impritenese cu iubita mea si chicoteau idi vorbeau n maghiara pe seama noastra , el un portughez , pentru prima dată in Romania si foarte dotat din ce vazusem la intrarea in compartiment.
S.a dat stingerea si toti am ales să vedem un film sa adormim mai ușor, moment īn care am īnceput să observ cum bancheta pe care stătea Ricard cu Lau...



    Login