Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTrei pe unu
Autor : gemenii - 2008-11-26
Citita de 8289 ori - Nota 7.90 (21 voturi)
Trei pe unu

Se zice ca anii tineretii sunt cei mai frumosi. Ei, aceasta povestire e mai mult decat o confirmare a acestui lucru. E dovada ca lucrurile sunt rareori asa de rele pe cat par.
Chiar imediat cand am intrat la liceu am avut pot sa-I zic noroc ca un tip pe care il cunosteam de mai demult sa ma I-a sub aripa lui protectoare. Eu un tip de cincisprezece ani cu foarte multi bani eram destinat sa am parte de asa ceva. Sti cum e, un tip din ani mai mari se imprietenesc cu un tip din primii ani care are multi bani, doar pentru ca de cele mai multe ori tipu cu bani sa fie cel care plateste nota. Eu eram nou la acest liceu, nu cunosteam pe nimeni cu exceptia verisoarei mele Adina, care era prin a unsprezecea. Cu Adina mai tarziu am inceput o relatie care dureaza si acum. Dar aceasta intamplare are loc cu mai bine de un an inainte sa incepem relatia noastra.
In fine, in prima zi de liceu, Adina mi-a facut cunostinta cu un prieten de al ei, care era intr-un an terminal pe care il cheama Mihai. Tipu provenea dintr-o familie mai saraca din oras, asa ca cand a vazut ca sunt unu cu bani repede m-a luat sub aripa lui. Ramasese repetent un an si cum avea nouasprezece ani avea carnet si o rabla de masina, dar ce ne pasa, era buna si aia. Pot sa zic ca ne-am imprietenit destul de repede, si apoi mi-a mai facut cunostinta cu inca doi prieteni de ai lui, Dinu si Gica, si ei tot in ani terminal. In primele luni de scoala pot sa zice ca aproape toate pauzele mi le petreceam cu ei, mai mult ca ei erau cum s-ar zice batausii liceului. Mai mult m-au primit in cercul lor pentru ca aveau nevoie de unul care sa le plateasca tot ceea ce consumau. Dupa scoala umblam cu ei prin tot orasul, tot felul de baruri, discoteci, cluburi si mai stiu eu pe unde. Eu mai mult am umblat cu ei pentru ca fiind un tip mai timid in generala, sa am ‘prieteni’ asa de buni ca ei era totul pentru mine in acele momente. Si cum Mihai era cel cu masina, noi ceilalti, mai mult eu, trebuia sa ii alimentam rabla cu benzina si timpurile bune apareau.
Totusi dupa cateva luni bune in care am umblat cu ei, Adina mi-a atras atentia ca tipi astia vor doar sa profite de banii mei. Asa ca odata cand mi-au zis sa platesc toata nota intr-un bar unde am fost, le-am zis sa si-o plateasca singuri partea lor, asa mai mult in gluma. Nu au zis nimic si si-au platit singuri consumatia. Dar de atunci nu mi-au mai cerut sa le platesc ceea ce consuma, dar eu am mai facut-o in cateva ocazii, mai mult ca eu vroiam.
Intr-o vinere seara, nu am putut sa ies in oras. Parca tata tocmai aflase ca nu prea invatam asa de bine ca in generala, asa ca mi-a zis ca daca nu ma pui cu burta pe carte ca macar sa-mi ridic notele, adio bani de buzunar. Asa ca in acea vinere seara nu am putut sa ies cu baietii.
Mihai si cu baietii s-au dus la Moll ca sa cumpere un casetofon pentru masina lui Mihai. Acolo au cunoscut trei tipe super. Dupa cum s-a dovedit, toate erau de optsprezece ani, foarte aratoase, si toate trei erau puse pe distractie. Cu toti au iesit in oras si din ce mi-au zis baietii mai tarziu, s-au distrat de minune. Pentru urmatoarele saptamani nu prea I-am mai vazut pe baietii. Am inceput sa ma simt marginalizat, si putin cam furios! Pana la urma, cel putin asa gandeam atunci, cu totii eram o echipa si aceste trei tarfulite ne desparteau. Ce era sa fac? Acum daca ma gandesc bine, mai bine nu ii cunosteam. Cu totii erau niste profitori si niste huligani cu care nu trebuia sa ma complic. Si mai ales ca decand le-am zis ca nu prea mai am chef sa fac pe ala care plateste nu mai eram unul din grupul lor.
In fine, dupa cateva saptamani, am luat cateva note bune la niste materii grele, si tata a inceput sa-mi dea din nou bani de buzunar. Era intr-o vinere seara si m-am decis sa-I dau un telefon lui Mihai sa mai aflu ce se mai intampla. Parca stiam raspunsul inainte ca el sa-l zica. Tocmai era sa-mi zica ‘ca mai vorbim noi’ si cand I-am zis ca am niste marihuana buna de tot.
“Te iau in douazeci de minute” a fost raspunsul lui.
Sapte dintre noi eram inghesuiti in rabla lui si era totul numai confortabila nu. Intr-un sfarsit am avut ocazia sa le intalnesc pe tarfulitele care, in opinia mea de atunci, au cauzat despartirea grupului nostru. Nu a durat mult pana cand am inteles de ce…
Mina era si inca e o bomba pe roti. Avea un par negru lung si frumos, o foarte buna constructie, si o pereche de sani al naibii de mari pe care vroiam sa imi pun mainile in cel rau mod posibil. In timp intre mine si ea a existat si inca mai exista si acum o mare prietenie, mai ales o relatie al naibii de buna in pat. Avea doar saptesprezece ani, si mai tarziu am aflat ca e colega de clasa cu Adina si ca amandoua sunt prietene bune.
Monica avea cam aceiasi culoare a parului, dar sani mult mai mici. Dar recupera cu un fund pe care orice pervers asa de mare ca mine l-ar iubi. Si trebuia sa stiu asta asta… ca era ingramadita langa mine pe bancheta din spate.
Gina era putin mai slabuta. In masina parea sa fie mai mult un baietoi decat o fata. Dar avea parul asta roscat minunat la care m-am uitat aproape toata noaptea. Intr-un fel pot spune ca mereu am avut o fascinatie pentru roscate, desi acum ma calareste aproape in fiecare zi o blonda dementiala care te omoara cu apetitul ei in pat, pe numa Adina, verisoara mea.
In fine ne-am plimbat pe niste drumuri mai de tara si cand parea sa fim in siguranta am aprins o marihuana. In timp ce tigara era transmisa roata pe la toti am inceput sa mai rulez inca cateva tigari pentru mai tarziu.
Fetele erau destul de prietenoase si baietii incepeau sa creada ca a fost o greseala ca am venit si eu cu ei. Eu eram mai mult decat bucuros! Cred ca in sfarsit mi-am dat seama ca eu am un avantaj pentru ca eram singur si nu aveam o prietena. Fetelor parca le parea rau pentru mine si m-am bucurat de atentia mai mare pe care o primeam de la ele!
I-am dat tigara si saculetul in fata la Dinu care pe acum puteam sa zic ca era cam ametit. El a mai aprins inca una in timp ce m-am intins in buzunarul din spate si am aprins una din tigarile pe care le-am rulat mai devreme.
Intr-o ora eram cu totii ametiti. Baietii au inceput si sa se ia de mine asa mai mult in gluma, si cam ne enervam unul pe altul. (cel putin noi baietii)
Cam pe acum Monica a facut sugestia ca sa mergem cu totii pe la casa ei. Ne-a zis ca parintii ei sunt plecati undeva si nu se intorc decat dupa trei.
Cred ca Mihai si-a dat seama ca orice loc era mai bun decat acela in care eram pentru ca a intors masina si s-a indreptat inspre casa Monicai inainte ca ea sa termine ce avea de zis.
Mina si Dinu se certau destul de tare pana cand am ajuns in fata casei Monicai. Drept sa va zic cu totii eram intr-un fel de abuz verbal. Mihai zicea ca toata vina era a mea, Dinu era de acord, Gina a zis ca nu e, Gicu I-a zis sa-si tina gura, Monica a zis sa-I nu-I vorbeasca asa, am zis ca eu ma duc pana la toaleta, unde o fi toaleta?
In fine, dupa ce mi-am incheiat jeansii si m-am intors in camera de zi numai ca sa o gasesc goala. M-am dus in bucatarie unde le-am gasit pe cele trei fete stand la masa parand foarte suparate.
“Unde sunt baietii?” am intrebat.
“Pai……” a zis Monica. “Ei cam te-au parasit aici. Au zis sa te duci la dracu si iti gasesti singur drumul spre casa.”
“La naiba!!!” am zis.
“Nu-ti fa probleme” mi-a replicat Mina. “Mama mea ma ia de aici pe la miezul noptii si poate sa te lase si pe tine acasa. E destul de treaba.”
“Nu-mi pasa cu cine merg acasa… tampitii aia inca mai au gentuta cu marihuana mea!!!” Cam pe atunci mi-am dat seama ce fel de prieteni am, si atunci m-am decis sa bag in pizda mamii lor si sa nu mai umblu cu ei.
“Asa ca ia o bere din frigider si fate comod” a zis Monica. “E numai 8:30 si poate ca o sa ne facem propriul nostru chef.”
Atunci mi-am amintit de marihuana pe care am rulat-o in masina. Le-am scos la iveala si le-am pus pe masa in fata fetelor. Cu toate au zambit……
Intr-un final eram in camera de zi uitandu-ne la TV, devenind si mai ametiti de la marihuana cand Monica s-a ridicat si a parasit camera. Cateva secunde au trecut cand a chemat-o pe Gina afara pe hol. Puteam sa le aud cum susotesc si mi-am dat seama ca pun ceva la cale. Inca cateva secunde au trecut si Gina a chemat-o si pe Mina sa vina pana pe hol. Am fost lasat singur in camera sa ma gandesc ce pun la cale. Ochii mi s-au intors la TV pentru o secunda. Era Vrei sa fi miliardar (eram deja asa ca nu prea imi pasa) la TV si era un show pe care nu prea imi placea. Din anumite motive, cand eram ametit, parea sa fie putin distractiv. Susotelile de pe coridor inca mai continuau cand dintr-o data am auzit pe una dintre fete suspinand putin mai tare. “Vrei sa il violezi?!” “sssssshhh” a fost singurul raspuns, apoi niste chicoteli.
“Asta nu mi se poate intampla mie!” mi-am zis fara sa-mi vina sa cred. Am deschis inca o cutie de bere si am baut jumate din prima. Stateam acolo pentru un moment in totalmente socat. Fiori parca treceau pe tot spatele meu, si credeti-ma nu de la bere. Eu un tip virgin care niciodata nu a mai avut vreo fata pana atunci, sa imi pierd virginitatea in compania a trei fete superbe ca acestea. Pana in acel moment doar m-am uitat la mai multe filme cu adulti downlodate de pe net sau am citit reviste xxx. Nu aveam nici un fel de experienta, dar am vazut destule filme xxx, dar in nici unul nu am mai intalnit asa ceva. Eram un baiat cat se poate de aratos, poate dragut intr-un fel, si niciodata nu am avut probleme sa vorbesc cu fetele.
Inca un minut a trecut cand Mina si Gina au venit inapoi in camera. Aveau pe fata aceasta priveliste diaboleasca si cate o grimasa foarte vicleana pe fetele lor. S-au asezat pe podea langa mine, cate una de fiecare parte a mea. Mina s-a intins si a inceput sa insurubeze parul din jurul urechii mele cu indexul ei. Gina a inceput sa-mi dezmierdeze umerii. Nici una din ele a vorbit pentru cateva secunde, pana cand Mina a zis intr-o voce moale si sexi “Nu te-ai distrat prea bine in seara asta. Am vrea sa ne revansam fata de tine daca putem.”
“Pai…” am raspuns. “Asta depinde de ce vreti voi.”
“O sa te violam” a zis Gina.
M-am gandit sa le intru in joc ca sa nu isi dea seama ca le-am auzit ce au susotit in hol.
“Si daca sa zicem ca nu vreau sa fiu violat!” am zis.
“Asta va face toata chestia si mai distractiva” a raspuns Mina.
Au mutat masuta de cafea din mijlocul camerei in alt loc si m-au impins gentil in jos pana cand stateam pe spate. Cate una a incalecat una din mainile mele ca sa nu ma pot ridica.
“Bina, e pregatit!” a zis Monica. Apoi ea si Gina impreuna au inceput sa chicoteasca.
In cateva secunde Monica a pasit in camera. S-a schimbat intr-un treining. Inca mai avea aceasi bluza dar era partial dezbutonata. De asemenea si-a dat sutienul jos si acei frumosi pepeni parea foarte atatatori. S-a asezat la picioarele mele privind in jos la mine pentru un timp zambind in acelasi timp. Mi-a incalecat picioarele si a inceput sa imi maseze pieptul. Mainile mele erau tintuite dar totusi am reusit sa ma intind cu amandoua si am inceput sa dezmierdez fesele Minei si Ginei. Gina a lasat sa-I scape un mic schelait de aprobare si Mina doar a zis. “Ooooooh, dar e bine.” Monica mi-a tras bluza in sus si a inceput sa imi dezmierdeze pieptul meu nud.
“Priviti fetelor… nu are deloc par” a zis.
“Vezi poate are niste par mai jos” a zis Mina.
Monica s-a dat s-a dat putin inapoi si a alunecat mainile ei masande in jos la la umflatura mea. A strans-o putin si tot ce puteam face e sa gem de placere. “Nu stiu daca e paros” a zis Monica. “Dar sigur ca e tare!”
“Pare sa fie cam mare de tot” a soptit Gina.
Monica mi-a descheiat jeansii si am simtit mana ei alunecand inauntru si in jos pana la bilele mele. Si-a lasat unghile sa fuga gentil dealungul lungimii penisului meu. Am crezut ca o sa-mi dau drumul acolo pe loc dar am reusit sa retin ceva control. (Nu mult!)
“Haide… lasa chestia aia in pace!” a strigat Gina.
Monica si-a luat mana de pe penisul meu si mi-a tras jeansiii in jos. Era cam anapoda cand ii trageau in jos de vreme ce eram tintit de covor. Mi-am aruncat papucii si Monica mi-a alunecat jeansii jos lasandu-ma doar in pantalonii scurti pe care am obiceiul sa-I por. Gina s-a intins in jos si a inceput sa-mi stranga penisul prin pantaloni. In curand Mina a inceput sa o ajute ceea ce m-a facut sa le dezmierd fesele si mai repede.
“Fetelor, fetelor…” a zis Monica. “Asteptati-va randul, va rog.”
S-a intins in sus si si-a alunecat amandoua maini sub elasticul de la pantalonii mei. Mi-am ridicat fundul cat de bine am putut ca sa o ajut in timp ii dadea jos.
“Woow, arata bine de tot” am auzit-o exclamand. Imediat s-a intins in sus si mi-a luat penisul in mana. A inceput sa il maseze in sus si-n jos in timp ce Gina si Mina au privit-o foarte atente.
“Fetelor” am zis. “Mainile mele devin cam amortite. Nu-I asa ca aici se face cam cald?”
“Fi sigur de asta” mi-a raspuns Mina care dintr-o data s-a ridicat si a continuat sa-si dea tricoul jos. Gina de asemenea s-a ridicat si si-a descheiat bluza. Acum ca mainile mele erau libere mi-am dat jos bluza ramand gol pusca cu exceptia sosetelor mele. Am stat acolo cu Monica masturbandu-ma si privindu-le pe celelalte doua cum se dezbraca in fata mea. Gina nu mai arata ca un baietoi. Si-a dat jos bluza reveland un sutien negru. Sanii ei erau cu mult mai mari decat m-am gandit. S-a intins la spate si si-a deschis sutienul, si-a lasat umerii in jos si l-a lasat sa alunece jos. Sanii ei erau destul de mari, frumosi cu niste sfarcuri roz holbandu-se la mine. Si-a descheiat jeansii si incet I-a dat jos. Avea o pereche de tanga negrii care nu prea ascundeau mult din ea. Pe margini puteam sa vad niste par rosu. Si-a lasat tanga pe ea ca sa ma uit la Mina care pana acum nu mai avea pe ea decat un sutien si chiloti. Avea o pereche al naibii de frumoasa de sani dar era fundul cel care mi-a atras atentia. Cred ca cumva a simtit interesul meu pentru ca chilotii au fost primii care au disparut. Mina s-a intors cu spatele la mine si incet si-a dat jos chilotii. Fundul ei mi-a aparut in toata splendoarea lui. woow, ce priveliste! S-a intors roata ca sa expuna un tufis negru de par pubian in care doar trebuia sa-mi scufund fata. Si-a desfacut sutienul si a lasat sa apara o pereche de sani care erau cu mult mai mari ca ai Ginei. Sfarcurile ei erau intunecate si mult mai mici, si deja erau erecte.
Fara sa se lase mai prejos, Monica mi-a lasat penisul in pace, s-a ridicat, si si-a descheiat bluza. A dat-o jos de pe umerii ei si acei sanii magnifici ai ei, mari si frumosi care intr-un fel mi-au captat atentia in masina erau acum in raza mainilor mele. M-am intins inainte si I-am cupat pe amandoi cu mainile mele, dezmierdand sfarcurile cu degetul mare. Au devenit erecti dintr-o data si m-a oprit zicand “Las-o mai moale! Inca nu sunt gata!” M-am supus. Gina si Mina au revenit langa mine si s-au asezat pe podea langa mine. Gina s-a aplecat si m-a sarutat tare pe gura. Limbile noastre s-au duelat in gaturile celuilalt pentru ce a parut a fi o eternitate.
Pe masura ce continuam, m-am intins si am inceput sa dezmierdez sanii Minei. Gina m-a lasat din inchisoarea buzelor ei si s-a intins sa ia o gura de bere. Si-a suspendat sanii chiar deasupra fetei mele asa ca am luat unul in gura mea si am inceput sa sug la el gentil. M-am intins printre picioarele ei si I-am dezmierdat fundul si pasarica prin chilotii ei. S-a schelait de placere in timp ce degetele au gasit clitorisul ei prin material. A fost atunci cand am simtit cea mai fantastica senzatie.
M-am oprit din suptul sanilor Ginei, si m-am uitat roata si acolo era Monica luand cam jumate din penisul meu in gura si gatul ei, cat a putut. Era foarte fierbinte si trimitea fioruri prin tot corpul meu. Am stiut ca daca o privesc pentru prea mult timp imi pierd incarcatura (cand ma masturbez si privesc un scena xxx foarte intens imi pierd incarcatura in cateva secunde) asa ca am continuat sa sug sanii Ginei.
Mina intre timp, tocmai s-a intors si a inceput sa stranga bilele mele. Iara a aparut acel fund frumos al el! M-am intins si mi-am alunecat degetul intre fesele ei, strangandu-le in acelasi timp. Incet mi-am gasit calea inspre pasarica ei. Era foarte fierbinte si umed cu sucurile ei si degetul meu a alunecat exact in canalul ei. Mi-am lasat celalalt deget sa lucreze inainte la clitorisul ei si s-a cutremurat cand l-am gasit. Sfarcurile Ginei deveneau tari si am stiut ca mana mea atinge exact locul care conteaza. Mi-am retras mana inapoi si mi-am alunecat-o sub chilotii ei inapoi jos la pasarica ei. Si ea de asemenea era umeda si cand am gasit clitorisul ei a gemut tare de tot. Era tare ca piatra si de fiecare data cand am trecut inainte si inapoi peste acel nod si ea se cutremura si se agita. Mi-am alunecat degetul in pasarica ei si a fost imediat pierdut intr-o caldura umeda foarte placuta. Era foarte stramta si m-am gandit sa fut acea pasarica rosie si frumoasa. Chestia asta chiar ca ma intarata foarte mult!
Mina si Monica acum ma sugeau cu randul si am simtit cum sunt gata sa imi impusc incarcatura, asa I-am sugerat Minei ca ar fi mai bine sa gaseasca o pozitie mai confortabila. Monica s-a ridicat si am tras-o pe Mina peste mine intr-o pozitie de 69. Gina de asemenea s-a ridicat si a alunecat afara din chilotii ei. Apoi s-a dus pana la Monica si spre surprinderea mea ajutat-o pana cand si aceasta era dezbracata. Monica era foarte paroasa. Tufisul ei era la fel de intunecat ca al Minei, doar mult mai dens. A venit si ea langa mine si a luat pozitia pe care si Mina o avusese mai devreme. Gina de asemenea s-a intors si a luat aceasi pozitie. Aici acum era acel fund frumos al ei care ma privea drept in fata; acel par pubian rosu care imi facea cu ochiul de dedesuptul lui. In timp ce Mine a inceput sa suga m-am intins in sus si I-am desfacut buzele pasaricii ei ca sa-I expuns pasarica ei. Mi-am scufundat fata in umezeala ei si am inceput sa-mi muncesc limba peste clitorisul ei. Nu am putut sa rezist la acel fundulet de deasupra capului meu. Mi-am miscat mainile inapoi si am strans putin fesele ei.
In timp ce propaga lungimea penisului meu inauntrul si-n afara gurii am miscat fundul ei inainte si inapoi alunecand clitorisul ei delungul limbii mele intr-un ritm perfect. In curand si-a dat drumul cu o furie nemaintalnita, tremurand si contorsionandu-se si gemand in totala placere. S-a rotit de pe mine, imbujorata de la orgasmul ei. Fara nici un cuvant, mi-a facut un gest cu mana de ok. S-a ridicat, a pasit pana la canapeaua din spatele meu si s-a asezat jos.
“E randul meu” e exclamat Gina in timp ce se ridica de pe podea.
Monica s-a ridicat si a pasit in fata mea. “RANDUL MEU!” a zis. “Eu am inceput asta si vreau si eu particica mea de actiune!”
“Fetelor. Fetelor” am zis mai mult in gluma. “Nu va certati. O sa incerc sa am grija de amandoua in acelasi timp.” Au chicotit si Gina a pasit chiar deasupra capului meu, picioarele ei s-au deschis si eu ma uitam drept in sus in tufisul acela rosu. “Ei…?” a zis Gina.
“Pai…” am raspuns. “Aseazate!”
S-a lasat deasupra mea. M-am intins in sus la fel ca si cu Mina si am deschis pasarica ei cu degetele mele. Mi-am lasat un deget sa alunece dealungul clitorisului ei ca sa vad daca era la fel de tare ca mai devreme. Gina nu m-a dezamagit. Am inceput sa lucrez la pasarica ei, proband pasarica ei umeda cu limba mea. S-a intins si mi-a ridicat penisul meu tare ca piatra si l-a oferit Monicai. Monica s-a lasat in jos pe penisul meu. Gina, inca tinand penisul meu, l-a miscat in sus si-n jos pe slitul Monicai. L-a frecat de lungul clitorisului ei facandu-l si mai tare. Penisul meu in curand era acoperit cu sucurile Monicai si Gina l-a pompat de cateva ori ca sa-l faca si mai tare (daca asa ceva era posibil). Monica s-a ridicat putin si Gina a miscat penisul meu inapoi. Am lasat-o sa porneasca ea ritmul si am raspuns sugand pasarica Ginei cu acelasi ritm. Mainile mele s-au pierdut peste fundul ei in jos la pasarica ei si in timp ce limba mea muncea la clitorisul ei mi-am alunecat un deget inauntru. “Woow, dar stramta mai era!” Mi-am alunecat inca un deget si ea si-a scuturat fundul in apreciere.
Monica, intre timp, a marit rapiditatea ritmului ei asa ca si eu am facut la fel cu Gina. Mi-am deschis ochii si am vazut rozeta Ginei. Eram curios, asa ca mi-am scos un deget afara care inca era umed si alunecos. Incet l-am miscat inapoi si am inceput sa frec gaura ei inca digitand pasarica in acelasi timp. In curand era umed si am simtit cum rozeta ei incepe sa se relaxeze. Nu eram sigur cum va reactiona asa ca m-am miscat incet. Gentil am impins degetul meu si spre surprinderea mea a alunecat exact in interiorul ei. Gina a gemut moale si s-a aplecat inainte, desfacand fesele ei si mai tare. M-am gandit, ce naiva, si am lasat degetul meu sa alunece de tot in rozeta ei. Era foarte umed si stramt si gandul meu pendula de la a fute pasarica ei stramta la a fute fundul ei stramt! Am probat clitorisul Ginei cu limba mea si am observat ca de fiecare data cand faceam ceva funduletul ei se strangea in jurul degetului meu. Chiar ca se infierbanta si stiam era doar o chestiune de timp inainte sa aiba un orgasm. M-am intins imprejur cu mana mea libera si am inceput sa-I dezmierdez sanii. Am simtit ceva stropi de transpiratie intre ei si cand m-am miscat la celalalt am fost socat sa gasesc gura Monicai acolo gustand acel sfarc.
“Fetele asta chiar ca sunt prietene!” m-am gandit.
Mi-am lasat mana sa se aventureze in jos la pasarica Monicai. Am simtit cum penisulmeu pompa in si-n afara ei. M-am jucat cu clitorisul ei in timp ce o futeam si o futeam si o futeam. M-a pregateam sa-mi dau drumul cand am auzit-o pe Mina scotand un suspin puternic de placere. Mi-am scos capul putin afara dintre picioarele ei si ma uitam la I-a de acolo de jos. Mina statea pe canapea, picioarele larg deschise. Isi strangea unul din sanii ei cu o mana si isi masturba pasarica cu cealalta. S-a excitat foarte mult doar privindu-ne.
“Arati bine Mina!” am zis. Ea doar a chicotit.
Monica s-a dat jos de pe penisul meu pe care Gina imediat la luat in gura ei. “Preia comanda, Gina” a zis Monica. “Vreau sa vad daca limba tipului asta e la fel de buna ca penisul lui!”
“Este… crede-ma este!!!” a zis Gina cand penisul meu a iesit din gura ei.
Gina s-a ridicat de pe gura mea sa faca loc Monicai. Mina a venit roata si s-a asezat pe penisul meu, luand toata lungimea lui la prima intrare. Era foarte stramta si fierbinte si umeda. Prea mult din chestia asta si eram sigur ca o sa-mi impusc toata incarcatura prin tavan! Gina a venit roata si s-a asezat pe canapea. Monica s-a asezat deasupra mea, cu fata la Gina in loc de 69. Si-a lasat pasarica pe buzele mele si fata mea s-a pierdut in tufisul ei negru. Mina ma privea cum performam magia mea asupra pasaricii Monicai. Acea priveliste ma facea sa fut mai repede si mai repede. Mi-am intins o mana in jos ca sa munceasca la clitorisul ei cand cealalta si-a facut drum la unul din sanii Monicai. Era aplecata inainte si, din nou spre surprinderea mea, manca pasarica Ginei. Am continuat sa ne dezmierdam si sa lucram la celalalt pentru ce am crezut a fi ore intre. Mina, din nou, a fost prima care si-a dat drumul. Si-a arcuit spatele si a pompat penisul meu mai repede si mai repede. Am simtit cum muschii vaginului ei se strang si cum lasa sa-I scape un schelait ascutit. S-a aplecat inainte si, pentru un moment, limbile noastre lucrau impreuna la pasarica si fundul Monicai.
In cateva secunde Monica era pregatita. Am tachinat-o gentil si am ciupit clitorisul ei. A inceput sa se agite si sa se cutremure si sa geama cat de tare putea. Sunetele ei au infierbantat-o si pe Gina rau de tot pentru ca amandoua impreuna aproape ca au avut un orgasm simultan.
Mina inca mai calarea penisul meu si cu atata excitatie am stiut ca voi exploda! Am lasat sa-mi scape un geamat si am murmurat sub tufisul Monicai. “Viiiinn!”
Mina a inteles mesajul pentru ca repede a sarit de pe el, m-a prins de penis si a inceput sa ma masturbeze. Monica de asemenea s-a ridicat repede si s-a intors. S-a alaturat Minei si amandoua impreuna m-au adus la un climax etraordinar. Chiar cand eram gata sa-mi dau drumul cu prima incarcatura, Monica si-a miscat mana si a luat cat a putut din lungimea mea in gura ei. Mina a continuat sa ma masturbeze si am impuscat toata incarcatura exact in gura Monicai. Am plans in extaz si poate ca I-am facut pe vecini sa se uite afara prin ferestre!
Cu totii am stat in liniste pentru o clipa sau doua. Apoi Monica s-a ridicat si a zis ca merge pana in bucatarie sa aduca niste bere rece sa ne mai racorim. Si-a luat hainele in drumul ei. Mina de asemenea si-a luat hainele, s-a ridicat si a zis ca trebuie sa mearga pana la toaleta. Inainte sa paraseasca camera, s-a aplecat pana la urechea mea, mi-a dat un sarut pasional si a zis. “Esti bun, amice!”
Si eu m-am decis sa ma ridic si sa-mi intind putin picioarele. Gina inca mai statea pe canapea, inca dezbracata, parand putin potolita.
Eu inca mai aveam o erectie asa ca am pasit langa ea si am ingenunchiat in fata ei. “Ei… se pare ca am ramas numai noi doi” am zis.
“Si ce propui sa facem” mi-a raspuns in timp ce isi deschidea picioarele sa imi arate pasarica ei rosie.
“Cred ca am niste treburi neterminate” am glumit in timp ce mi-am lasat capul si am inceput sa linga pasarica ei. Ea, se pare, ca nu prea avea chef de lucruri fine. Mi-a impins capul mai inapoi si a alunecat mai jos pe canapea, si deschis picioarele si mai tare si a zis “Puneti penisul acolo unde gura ta este!” S-a intins cu mana in jos si si-a deschis buzele pasaricii expunand amandoua si clitorisul si pasarica ei. M-am miscat mai aproape si mi-am pus capul penisului meu inauntru. Woow dar stramta mai era!!! L-am miscat inainte si inapoi de cateva ori apoi I-am dat toata lungimea mea dintr-o pompare puternica. A raspuns printr-un geamat moale de placere. Am futut-o intensiv pentru vreo cinci minute cand Gina a luat penisul meu in mana ei, l-a tras afara gentil, si l-a miscat putin mai jos. “Fa-o incet” a zis. “Pana cand m-a obisnuiesc cu el!”
“Maica maiculita!!!” m-am gandit. “O sa o fut in fund!!!”
Gina a tinut penisul lui la rozeta fundului ei si am impins inainte putin. Parca nu vroia sa intre la inceput si am vazut cum isi musca buza. A pus penisul meu la pasarica ei pentru cateva pompari adanci in ea si apoi a reaparut umed si alunecos din nou. Din nou il tinea la rozeta ei in timp ce eu impingeam usor. De data asta capul a intrat fara prea multa rezistenta. “Ooooooh… frumos…” a zis Gina. “Acum… intra putin mai mult… incet… foarte incet.”
Am impins inainte, dandu-I jumate din lungimea mea. M-a luat de brate si m-a tras inainte luand toata lungimea penisului meu in interiorul ei. In curand ii futeam fundul si iubeam fiecare minut petrecut acolo. Era un sentiment pe care nu l-am mai simtit inainte. In curand eram gata sa-mi dau drumul. I-am zis si cand eram gata sa trag afara si-a infasurat picioarele in jurul mijlocului meu si a inceput sa se impinga puternic in mine. In curand am impuscat toata incarcatura mea adanc in ea simtind cum ea devine fierbinte si umeda in jurul penisului meu. S-a cutremurat de placere si a cazut moale acolo pe canapea, respirand ca o locomotiva si inca cutremurandu-se dupa ce mi-am tras penisul afara din pasarica ei.
Am cazut lat pe covor pe spate. Nu-mi venea sa cred ca tocmai am facut sex cu trei astfel de frumuseti. Am stat asa cateva minute si apoi m-am ridicat in picioare. Gina inca mai statea in pozitia in care am lasat-o. Intinsa pe spate, cu pasarica ravasita, un rau de samanta curgand din fundul ei, si inca gemand usor. M-am indreptat inspre baie. Cand am intrat inauntru am vazut ca dusul mergea, Cortina era trasa si doua figuri faceau baie impreuna sub dus. Mina si Monica cine altcineva. Eram gol pusca si aveam de gand sa fac un dus inainte sa merg acasa. Asa ca incet, fara sa fac nici un zgomot, m-am apropiat de cada si am deschis cortina. Fetele tocmai isi spalau sanii una alteia. Mainile lor erau pe sanii celeilalte si ce mai spectacol era. “Mai e loc de inca unul” am intrebat glumet. “Mereu e loc pentru tine intre noi!” a ras Mina.
Am intrat si eu sub dus si fetele au inceput sa-mi sapuneze, una spatele si cealalta fata. Mina era in fata mea asa ca am inceput si eu sa-I sapunez sanii si apoi am continuat mai jos pe abdomenul ei plat pana la parul ei pubian si apoi mi-am dus mainile in spate si am inceput sa-I framant fesele pentru ceva timp. Am tras-o de fese mai aproape de mine si penisul meu semierect era prins intre noi doi, ea avand niste sapun lichid pe maini si spalandu-mi penisul. Am inceput sa ne sarutam. Monica in tot acest timp mi-a facut un masaj foarte expert la spate si in special pe fese. Apoi dupa ceva timp in care m-am sarutat cu Mina, si-a lipit pepenii aceia de pe pieptul ei de spatele meu si a inceput parca sa ma maseze pe spate cu ei. Mainile ei au venit pe la spatele meu si in fata si s-au alaturat mainilor Minei spaland penisul meu care incepea sa capete din nou muschi. Am rupt sarutul cu Mina si m-am intors cu fata spre Monica si I-am aplicat acelasi tratament ca si Minei. Sarutul cu Monica a fost foarte pasional, limbile noastre duelandu-se in gura celuilalt parca vrand sa
Apoi Monica a fost cea s-a nimerit sa fie la mijloc, eu la spatele ei, si Mina in spatele ei. Si corpul ei l-am spalat in acelasi mod cu foarte multe atingeri pasionale si intaratatoare. Dupa ce I-am spalat picioarele acelea minunate, m-am ridicat in picioare, I-am facut un masaj la spate si apoi mi-am impins penisul care acum statea aproape in pozitie de drepti printre coapsele ei, capul si ceva iesind in fata ei. Cand am facut asta, Monica si Mina se sarutau si zona lor mediana era presata una in alta. Cand Monica a...



    Login