Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Trei
Autor : alina258 - 2008-11-18
Citita de 6678 ori - Nota 6.76 (17 voturi)
Se spune ca trei este numarul magic, numarul care poarta noroc; poate ca si in privinta noastra a avut un destin, pregatindu-ne o nemaipomenita surpriza.

Era o seara calda de mai cand totul a inceput. Eram langa fereastra, privind imbufnata stropii mici de ploaie care loveau caldaramul , simtindu-ma obosita si frustrata. Trecuse o saptamana de cand nu mai facusem sex cu sotul meu si aveam senzatia ca tot corpul ma doare si tipa dupa al lui, tanjeste sa fie hranit de o patrundere adanca. In seara asta nu avea sa mai imi scape, chiar daca aveam musafiri; aveam de gand sa ii dau stingerea mult mai devreme ca de obicei.

Mi-am privit musafira inoportuna care se oprise in seara asta pe la noi; era noua sotie a varului sotului meu, o unguroaica tare apetisanta, care te facea sa te framanti de fiecare data cand trecea pe langa tine in modul ei lasciv, provocator. Statea pe canapea imbufnata, butonand fara rost telecomanda, umezindu-si buzele carnoase, care pareau pline de dorinta. In inconstienta ei, se foise atat de mult pe canapea, incat bluza I se lipi de piept, lasand sa se vada prea bine forma sanilor ei plini si apetisanti, care aveau mai tot timpul sfarcurile ridicate, parand plini de dorinta. Fusta se stranse pe coapse, descoperindu-i picioarele si facandu-ma sa ma intreb daca erau la atingerea la fel de fine precum pareau. I-am privit buzele si pe loc ma strafulgera imaginea ei deasupra mea, goale amandoua, ea sarutandu-ma cu foc. M-am cutremurat; ce ma apucase…..Am baut un pahar cu apa incercand sa imi revin; cu siguranta era numai vina sotului meu care ma neglijase, incepusem sa am vedenii; niciodata nu avusesem dorinte legate de o femeie, doar nu am sa incep acum. Si, totusi, era ceva la ea care atragea.
“Ce e cu tine, nu prea esti in apele tale?”, am intrebat-o incet, asezandu-ma aproape de ea pe canapea. “Asa m-am plictisit’, mieuna ea intanzindu-se si torcand exact ca o pisica. Ma chema mai aproape de ea, promitandu-mi sa imi spuna un mic secret. M-am tras mai aproape, simtand cum caldura trupului ei ma loveste ca un zid moale.
Imi spuse mai in gluma, mai in serios, ca sotul ei o neglijase de ceva vreme si ca hormonii ei o cam luasera razna. I-am zambit siret, si cand i-am explicat ca stiu prin ce trece, deorace sunt si eu la fel de patita ca si ea, a inceput sa rada, molipsindu-ma. Am facut haz de necaz, plangandu-ne soarta amandoua. Am privit-o pe furis; era frumoasa unguroaica, bruneta, cu ochi migdalati, buze pline si dornice; cativa pistrui pe nas care ii dadeau un aer naiv, cu toate ca stiam ca nu e chiar asa. Nu era de mirare ca il innebunise pe varul sotului meu care o luase in casatorie dupa 6 luni de cand o cunoscuse.

Isi scutura bretonul si ma privi serioasa. “Asculta, demult vreau sa te intreb…tu ai cumva silicoane?”, ma intreba facandu-ma sa pufnesc in ras. Ei, aici, din fericire, gresea, caci natura fusese destul de darnica cu mine; de fapt, chiar foarte darnica. Aveam o pereche de sani cu care chiar ma puteam mandri, erau drepti si obraznici, cu aoreole fine si moi, avand marimea destul peste limita obisnuita. Sotul meu chiar era fericit din acest punct de vedere; ii placea mereu sa spuna ca “are pe ce pune mana”.
Fara nici un cuvant si vrand sa o sochez un pic pe tanara unguroaica, mi-am saltat bluza deasupra sanilor, lasand-o un pic cu gura cascata la vederea minunatiilor mele. Ea, insa, nu paru deloc socata, ba chiar se infrupta cu nesat la vederea lor, minunandu-se de cat de perfecti erau asa, fara sa port sutien. Nici nu mi-am dat seama cand a inceput sa ii cuprinda in palme si sa ii mangaie, vrand sa vada daca chiar sunt naturali. In acel moment am simtit ca rosesc un pic, dupa care focul din mine deveni de nestavilit, facandu-ma sa simt cum ma umezesc de dorinta. Pielea sanilor mei se infiora sub atingerea ei si sfarcurile se intarira fara voie. Simteam ca imi pierd capul
Ea se facu ca nu observa si cu o naivitate de copil, isi desfacu bluza si isi arunca sutienul si ma privi in ochi “Vezi ce diferenta e intre noi?”, facu ea imbufnata. Intr-adevar, sanii ei erau mai mici ca ai mei, dar pareau tantosi si perfect rotunzi, aproape ca iti umpleau palma. Ea se arcui de spate inspre mine, lasandu-ma sa o vad mai bine. Fara sa imi dau seama, i-am atins si am inceput sa ma joc cu ei, simtind ca ma excit tot mai mult la atingerea lor delicata. Ceva inlauntrul meu prindea viata…si daca….am privit-o pe sub gene
“Ah, nebuna mica!”, icni ea plina de dorinta. Din acel moment nu am mai stiut nimic; simteam cum capul mi-a explodat in mii de bucatele care se preling pe jos, focul din mine deveni de nestavilit si de neoprit; dorinta ma ardea, se juca cu mine.
Limba ei o incolaci pe a mea si pana sa realizez ce se intampla, ea ma cuprinse intr-un sarut patimas plin de furie, facandu-ma sa tresar de emotie si de placere. Inima mea duduia cu putere, totul in jurul nostru se invartea cu repeziciune, aproape ca ramasesem fara aer. Se juca cu mine si cu limba mea, pana ce simti ca am inceput sa gafai si sa tremur de extaz. Imi marturisi la ureche cat de mult ma doreste si ca s-a indragostit de mine din clipa in care m-a cunoscut, dupa care imi ceru sa fac dragoste cu ea, macar o data, ei nefiindu-I teama, fiindca mai impartise patul cu multe femei. “Bine, dar cu sotul meu ce fac….?”, am intrebat un pic tematoare. “Poate sa participe daca vrea; nu am sa ma supar daca te impartim”, murmura ea, in timp ce se dezbraca iute. Pentru mine nu era deloc un secret faptul ca sotul meu isi dorea cu pasiune o aventura cu mine si cu inca o femeie, dar sa facem sex cu sotia varului lui, era prea de tot.

Pana sa ma dezmitecesc, ea deja ma dezbraca cu maini grabite si flamande, parand ca nu mai are rabdare. Dupa ce ma lasa goala, se arunca ca o fiara asupra corpului meu, devorandu-ma cu cu o pasiune de nestavilit. Sarutarile ei arzatoare ma facura sa uit de sotul meu si sa ma las intre pernele canapelei moi, simtindu-I fiecare atingere calda a buzelor ei moi. Simteam cum nu mai am aer, ma intrebam ce imi mai pregatea unguroaica in seara asta plina de surprize. Totul in ea era atat de erotic; felul in care ma atingea ma innebunea, ma facea sa gem usor de placere. Imi simteam rasuflarea din ce in ce mai sacadata, sangele alerga prin mine, strangandu-se in locul meu tainic dintre picioare, facandu-ma sa iau foc si sa doresc tot mai mult ca intre noi doua sa se intample mai mult decat simple sarutari. Ea parea ca nu se mai satura, imi saruta pielea in graba, nepierzand nici un centimetru din corpul meu dornic, pana cand ajunse in dreptul sanilor mei, unde se odihni pentru o clipa. Ma privi sagalnic, dupa care se opri usor asupra unui sfarc, adulmecandu-l usor, facandu-ma sa infior sub rasuflarea ei calda. Il atinse usor cu buzele, tandru, diezmierdandu-l, intarindu-l, innebunindu-l. Am chemat-o printre icnete, rugand-o sa imi crute asteptarea. Cand totul se sfarsi intr-un sarut navalnic asupra sanului meu, m-am umezit din nou de dorinta. Eram fierbinte, simteam cum lava pasiunii ma face sa ard, ma lasa fara aer. Ea continua sa se joace cu sanii mei, parca nepasandu-I de chinul meu nesfarsit, facandu-I placere sa ma vada atat de incordata. Eram atat de moale in bratele ei, atat de lipsita de control, incat putea face din mine orice voia.
Cand am inceput sa o chem tot mai mult, ea ceda; se indrepta spre locul mult dorit, incet, privindu-ma drept in ochi, sarutandu-mi trupul, pana ajunse, incet, intre picioarele mele fierbinti, la mugurele plin de dorinta care statea demult captiv. Il adulmeca asa cum facuse cu sanii mei, ca si cum voia sa se imbete cu mireasma trupulu...



    Login