Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTrei ( partea a doua )
Autor : alina258 - 2008-11-20
Citita de 5948 ori - Nota 7.55 (11 voturi)
Intunericul se lasase demult peste noi; doar zgomotul ploii se facea simtit in tacerea care ne cuprinse, se simtea miros de sex murdar. Incepusem demult sa respir normal, pulsul imi revenise la normal, dar nici acum nu ma putea dezmetici de tot. Tot corpul meu era cuprins de o slaba amorteala, focul din mine pierise, lasand in urma doar cenusa arsa. Imbratisarea ei ma inconjura, nu ma puteam desprinde din ea. Fusese asa frumos, ca un vis; fusese minunat sa o simt adanc in mine, sa simt cum mi se daruia toata, cu pasiunea ei de nedescris.

Ma saruta si ma privi in ochi…”asa-i ca ti-a placut?”, imi susura mieros la ureche, fluturand din gene. “De acum, tu esti nebuna mea mica….” Ne-am sarutat lenes, apropiindu-ne tot mai mult trupurile, lasandu-ma sa ii simt arsita pielii ei. “Si cand te gandesti ca totul a pornit de la o pereche de sani”, am spus eu incepand sa rad, ea urmandu-ma. In gluma mea nostra, ne-am ridicat in picioare langa canapea si ne-am apropiat sanii, frecandu-i pe rand, chicotind. Imi mangaiam sfarcurile de aoreolele ei bogate, intarindu-i si provocandu-i tot mai mult, nepierzand-o din ochi, vrand sa ii observ reactia. Nu m-am mirat cand ea incepu sa para tot mai excitata; imi imaginam cat de mult arde in interior. Nu m-am grabit, insa, mi-am frecat in continuare pieptul de al ei, degetele mele jucandu-se cu buzele ei flamande, umezindu-le, mangaindu-le. Cand am inceput sa o sarut, ea deveni de necontrolat in bratele mele; ma dorea asa de mult….Am continuat sa ma joc cu limba ei, netinand cont de nerabdarea ei tot mai mare, ca si cum voiam sa ii culeg tot nectarul din interior. O muscam incet, excitand-o tot mai mult, provocand-o sa isi doreasca sa fie a mea. Ii simteam trupul infiorandu-se tot mai mult, tremurul ei interior semana cu al meu, respiratia ii deveni tot mai grea. Nu ma mai saturam de senzatia pe care mi-o provoca atingerea buzelor ei catifelate.

Mi-am strecurat degetele prin parul ei si am tras-o usor, surprinzand-o si simtind-o usor vulnerabila. Am trantit-o pe canapea si am privit-o cum cazuse peste perne, goala, gafaind, chemandu-ma deasupra ei. M-am asezat peste ea, apucandu-I cu palmele trupul cald, dupa care i-am daruit un nou sarut. Mainile mele mele se aflau peste tot in acelasi timp, se plimbau pe pielea ei atingandu-i zonele cele mai calde. Simteam cum inima ii batea tot mai puternic, iar gura ii devenea tot mai umeda, lasand sa ii scape icnete de dorinta.

M-am oprit din gustarea gurii ei fragede si am pornit sa ii cunosc trupul, strecurandu-mi in acelasi timp mana sub fesele ei, ridicand-o tot mai mult langa mine, lipind-o de corpul meu. Ea parea sa moara de atata nerabdare, si ma chema usor printre gemete. Mi-am oprit gura pe sanii ei, in timp ce unguroaica inchise ochii plini de dorinta. Am inceput sa ii masez usor sfarcurile, frecandu-le cu limba in cercuri mici, pana cand ele parura gata sa explodeze. Mi-am ascus fata in ei, lasandu-mi gura sa alunece tot mai mult pe pielea aceea calda si inmiresmata. Dorinta incepu din nou sa creasca in mine la auzul icnetelor ei pline de dorinta care erau tot mai dese. Am simtit ca ma umezesc din nou.
Am muscat-o usor de de pantec, masandu-i cu mana dosul pulpelor, strecurandu-mi degetele printre ele, simtind-o atat de umeda si de nerabdatoare.

M-am oprit, facand-o sa tresara, nestiind ce ma apucase. Am prins-o de mana, si ridicand-o usor, am intors-o si am asezat-o pe canapea, cu spatele la mine si pieptul spre perete. Ea zambi, placut surprinsa de pozitia mea de calaret care avea sa i-o traga acum pe la spate si se aseza cum stiu ea mai bine, desfacandu-se tot mai mult in fata mea, descoperind o minune roza cum rar intalneai; o minune roza si parfumata, curata, fierbinte si foarte uda.

Cand am inceput sa ii desfac buzele sexului cu mangaierea matasoasa a limbii mele, corpul ei tresari fara voie, pierzandu-se din gura ei un geamat scurt de placere. Am inceput sa o sug; era atat de calda senzatia pasaricii ei, seva din ea era fierbinte si imbatatoare. Limba mea deveni tot mai aluneacoasa pe pielea ei catifelata, afundandu-se si mai adanc inlauntrul ei. Ea ma striga pe nume si isi afunda degetele in pernele canapelei care o inconjurau, facandu-ma sa o prind de solduri pentru a-I putea controla zbaterea. Incepuse sa imi raspunda din ce in ce mai iute, tremura la fie...



    Login