Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tratament dupa betie
Autor : iuli_an76 - 2010-08-12
Citita de 5204 ori - Nota 7.50 (4 voturi)
Visam, visam ceva frumos, ca sunt la mare, undeva in Caraibe si soarele ma incalzea, simteam cum fiecare centimetru patrat de piele primeste caldura ultravioletelor. Am inceput sa ma trezesc. Eram in momentul in care realitatea se confunda cu visul. Simteam caldura soarelui pe fata, dar eram intr-o dulce somnolenta si nu voiam sa ma trezesc. Am inceput sa ma gandesc, sa-mi amintesc fragmente din ziua precedenta o replica,un zgomot. Apoi, amintiri intregi reveneau in capul meu: cum am instalat aparatul de fitness in garaj, berea cu prietenii, vizita la mecanicul auto, cum m-a alergat cainele acestuia pentru ca era in calduri, concertul... concertul... concertul. Si brusc am deschis ochii. Era chiar acolo langa mine, dormind cu fata la perete si cu genunchii la piept. Parul lung si brunet ii statea resfirat pe perna. Era imbracata doar in chiloti si sutien. Din spate ii puteam observa fundul bombat aproape gol, chilotii tanga fiind ascunsi undeva intre cele doua fese. M-am dat jos din pat incet, sa nu o trezesc, si am tras draperiile ca nu cumva soarele sa o jeneze, si ca sa nu fim vazuti din strada. Mi-am recuperat pantalonii de pe jos, si cu picioarele si bustul goale m-am asezat sa-mi verific casuta de e-mail. Ma durea capul ingrozitor. Noaptea trecuta bausem mult prea mult. Am avut noroc cu un prieten care ne-a adus acasa. Zgomotul tastaturii, sau poate bazaitul coolerului de la laptop au trezit-o. S-a intors spre mine, s-a intins, a cascat si m-a intrebat cat e ceasul. Era noua si douazeci. S-a ridicat si s-a dus pana la baie. Eu imi incheiam discutiile de pe messenger si ma pregateam sa inchid laptopul cand s-a intors. S-a asezat pe marginea patului, cu coatele pe genunchi si fata in palme.
- Ma doare capul teribil.
- Si pe mine, i-am raspuns eu inchizand clapeta laptopului. Mai culca-te putin ca si asa n-ai nimic de facut. S-a intins pe burta in pat, cu cotul sub cap. Am admirat-o secunda dupa care mi-am tras o pereche de sosete si un tricou si m-am dus la bucatarie. Pe hol m-am intalnit cu maica-mea care tocmai se ducea la biserica. M-am dus in bucatarie si am pornit filtrul de cafea. Stiam ca unora le face bine dupa betie. Am prajit cateva felii de paine, am pus deasupra cateva feliute de sunca, am luat cafeaua cu sanwitch-urile si un pahar de suc de portocale si m-am dus in dormitor. Am pus tava pe birou si am scuturat-o usor de umar. S-a intors spre mine.
- Micul dejun.
- Mi-e lene.
- Come on, nu simti nimic? A tras aer pe nas, a deschis ochii si a vazut tava cu mancare. Da-mi voie sa rectific: Micul dejun... la pat.
- Wow, esti un dragut. S-a ridicat in fund, eu i-am pus o perna la spate si tava pe genunchi.
- Pofta buna.
- Tu nu mananci?
- Eu am mancat. Am mintit eu. Scuza-ma 10 minute, ma duc sa fac un dus.
- O.K. Si eu ar trebui sa fac ca-mi pute parul a fum de tigara.
- Nu esti singura. Am plecat din camera putin zapacit. Aveam o tipa draguta, somnoroasa, semidezbracata ca care lua micul dejun... la mine in pat. Hormoneii mei o cam luasera la galop. M-am gandit sa-i mai fac o surpriza: m-am dus in baie, am dat drumul la cada, am pus niste spumant de baie. Am lasat apa sa curga vreo 3 minute, am mai ajustat temperatura si cand cada a fost plina m-am dus spre dormitor. Am deschis usa cu un gest teatral, am facut o reverenta si am spus pe un ton pe cat de british puteam:
- Baia este gata. Mi-a zambit si a crezut ca este o gluma. Eu insa stateam in continuare cu o mana pe clanta usii asteptand.
- Tu chiar nu glumesti?
- Nu mi-as permite.
- Esti o figura. S-a ridicat cu tava in mana ca sa o duca la bucatarie, dar cand a ajuns in dreptul meu am intins mana si i-am luat tava. Si-a dat ochii peste cap. Tocmai puneam tava pe masa din bucatarie cand am auzit ca ma striga din baie:
- Auzi, ca sa fie tacamul complet... nu vii sa-mi faci si un masaj?
- Imediat. Fata mi s-a oglindit in chiuveta de aluminiu. Imi straluceau ochii si aveam un zambet de satisfactie pe fata. Trebuie sa recunosc ca o parte din comportamentul meu atat de galant izvora si din interes. Am intrat in baie. Ea statea pe burta in cada. Era complet dezbracata, insa foarte bine acoperita cu spuma. M-am dus la chiuveta si am dat drumul la apa fierbinte sa imi incalzesc mainile. Nu voiam sa ii provoc nici un disconfort. Am inceput sa flecaresc fara noima tot felul de banalitati si generalitati aberante. Mainile mele ii masau delicat umerii. Apoi au inceput sa coboare pe muschii coloanei, pe fese, pe coapse, pe gambe, pe talpi, intre degetele de la picioare si iar in sus pe gambe, fese, spate, umeri si in jos pe maini. Apoi am inceput sa ma concentrez mai mult in anumite puncte: lobii urechilor, aproape de subtioara, fese, extremitatile membrelor. Din discutie in discutie am aruncat, ca din intamplare:
- Stiai ca pentru a-ti ridica sanii se recomanda masarea muschilor care ii sustin?
- Serios? Nu stiam. In todeauna am fost complexata ca am sanii lasati. Era doar un pretext. I-am spus pe un ton calm si natural:
- Pei, intoarce-te pe spate. S-a intors imediat. Avea niste sani foarte frumosi: mici, dar fermi, cu doua sfarcuri mari si trandafirii. Se pare ca tratamentul daduse deja roade, caci, cele doua butonele erau intarite. Am inceput sa-i masez muschii de sub sani. Faceam miscari circulare cand intr-un sens, cand in celalalt. Apoi, mi-am trecut ca din-tamplare degetul aratator peste sfarcul intarit. Am simtit cum un fior ii strabate trupul. Am cam lasat masajul la o parte si am inceput sa o mangai pe sani. Cu palmele deschise treceam peste ei suficient de aproape ca sa ii ating, dar fara sa imi las mana, treceam ca si cum as fi alunecat la un milimetru deasupra. Apoi am coborat spre abdomen si mai jos pe pulpe. Si iar in sus. Tensiunea sexuala era aproape vizibila. Eu eram excitat la maxim. Aveam parul zburlit si pielea ca de gaina. In cele din urma m-am aplecat si am sarutat-o. Ea m-a tras in jos. Am aruncat cat am putut de repede hainele de pe mine si am intrat in cada. Am inceput s-o sarut pe tot corpul. Am inceput cu lobul urechii, apoi am coborat pe gat, intre sani, am inconjurat sanul stang, am urcat spre subtioara, apoi pe umar, pe clavicula, la baza gatului, apoi pe clavicula dreapta, am coborat spre subtioara dreapta, am inconjurat sanul si am ajuns la baza sternului. Am inceput s-o sarut pe sanul efectiv in cercuri din ce in ce mai mici in jurul sfarcului. Cand am ajuns la aoreola am scos varful limbii si am inceput sa ii inconjor, la inceput mai incet, apoi mai rapid sfarcul stang. Incepuse sa gafaie. Am cuprins cu buzele sfarcul trandafiriu si tare. Am cautat cu varful limbii minuscula gaurica din centru si am inceput sa misc rapid din varf in acel loc. Am coborat apoi spre abdomen. M-am oprint in dreptul buricului si am inceput s-o tachinez. Cand ii incercuiam rapid buricul cu varful limbii, cand imi lasam limba sa alunece in interior. Din cauza cazii care era prea mica am fost nevoit sa opresc acest joc. Am asezat-o pe marginea cazii cu spatele sprijinit de perete si cu coapsele desfacute si am ceput sa o sarut pe interiorul coapselor, spre genunchi si iar in sus. Tremura toata si avea respiratia accelerata. Am inteles ca trebui...



    Login