Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

tot...reala...
Autor : doprea69xx - 2013-02-19
Citita de 8290 ori - Nota 6.00 (29 voturi)
Numele meu este Alex, 30 de ani din Bucuresti. Este primul mesaj pe forumul acesta si sper ca experienta de mai jos sa va faca placere.
Este foarte dificil de stabilit acel nivel mental de comunicare cu un anumit cuplu stiind din start ca in aer pluteste o atmosfera ce va conduce strict la capitolul sex. Intotdeauna unei femei, indiferent de gradul ei de deschidere fata de ideea de a fi fututa de alt barbat, decat de sotul ei, trebuie sa ii fie cucerita mintea pentru a avea trupul ei.
Oana si Mircea ii cheama pe ei doi. Casatoriti de 3 ani, si au un baietel de 1 an. Familie tipica , draguti si frumosi, entuziasmanti pentru momentele astea aiurea din Romania, intelectuali, servicii bune.Pe Oana am cunoscut-o la o pezentare a unui pitch de preluarea unui cont de publicitate. A avut o prezentare extraordinara si am decis sa apelam la serviciile firmei pe care o reprezenta. Poate a contat, ca barbat vorbesc, si faptul ca prezentarea a fost facuta intr-un mod in care orice ar fi iesit din gura ei, era ceva pozitiv. Stand la o masa in forma dreptunghiulara , distanta dintre mine si ea era de aproximativ 5 m. Aveam timp sa o analizez. Fusta scurta te facea din prima sa te uiti la picioarele ei. Tinuta perfect dreapta, business. Fundul bombat, mic, ce se ivea in momentele cand se intorcea cu spatele la mine imi trimitea din prima semnale. Urcand cu privirea spre bust, incercand sa maschezi o privire directa spre sani, n-avea cum sa nu-mi treaca prin cap amintirile copilariei legate de Pamela Anderson. Si cuvintele ieseau din gura ei foarte profesional astfel incat eu stiam din primu moment ca avem o castigatoare.

Lucrurile au decurs de la sine. L-am cunoscut si pe Mircea intr-o seara cand a venit sa o ia de la servici. Stiti sentimentul ala din exteriorul unei relatii ca in absolut orice relatie parca este cineva superior, ori fizic ori psihic, mental si te itnrebi din exterior cum naiba un tip ca asta a putut sa puna mana pe o tipa ca ea? Exista si reversul cand te gandesti cum a putut o femeie ca asta sa puna mana pe un tip ca el! Aici Mircea se incadra perfect la capitolul: ochelaristul din fundul clasei care si-o freaca noaptea pe site-uri porno. In mintea mea incoltise deja o idee dar nu stiam cum sa o pun in aplicare.

Intotdeauna am zis ca nu poti fi brutal si fara stil. Stilul face diferenta in viata. Un sms trimis discret Oanei pe mobil am spus ca poate sa lamureasca tensiunea care deja se acumulase intre noi. Ciudat, mi-a raspuns imediat.


- Azi ai lucrat excelent.Succes si cu Mircea in seara asta!

-Ms Alex. Mircea e obosit.


-Obosit? l-ai terminat deja?

-Nu deloc. Nu mai poate.


-Si acum e langa tine?

-Da. Citeste.


-Esti dezbracata si el citeste?

- Da.


- Cu mine n-ai scapa asa ieftin.

- Nici n-as vrea.


- Cat este de gelos el?

- Deloc.(primesc insa raspunsul asta de pe alt telefon..logic ca ma gandesc ca este a lui Mircea)

Instantaneu mi-am dat seama de tot ce se petrece la ei acasa si ca Mircea este pe buna dreptate un cuckold.Asa ca urm mesaj era clar:


-Cred ca Oana are nevoie de un Stapan.

-Desigur.


Va dati seama ca am sarit imediat din pat, m-am imbracat si am ajuns la ei in 10 min. Oana era semidezbracata , isi luase doar o bluza care sa-i acopere ostentativ sanii imensi. Le-am spus amandurora ca sunt un tip care a mai avut experienta de genul acesta si stiu ca discretia este un element primordial. Si i-am zis lui Mircea totodata ca de acum inainte doar eu am voie sa o rup pe Oana. Dorinta lui 100% era aceeasi.

In dormitorul lor, in patul lor am futut-o pe Oana ca un fel derazbunare pentru fiecare moment petrecut langa ea in timpul serviciului in care nu o puteam subjuga. I-am facut un facefuck pana aproape a vomat deoarece nu avea exper...



    Login