Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatatot mai buna e vevasta ta (ep.3)
Autor : unqnick - 2010-02-07
Citita de 10526 ori - Nota 7.91 (33 voturi)
3
- Mi-ai promis ceva ! se agata Vivi de gatul lui Mihai
- Bai esti formidabila, nici n-au ajuns bine in Bucuresti si nu mai ai rabdare sa te futi cu ala.
- Dar mi-ai promis.
- Poate Cora nu mai vrea sa se futa cu mine, rase el mangaindu-i sanii
- Ei nu pe dracu. M-a sunat in fiecare zi .
- Cine ea ? intreba deloc surprins. Stii ce, o facem ca deobicei. incepem mai intai noi si ei separat apoi schimbam.
- Ne formalizam prea mult, dar cum vrei tu spuse Vivi excitata. Cred ca de trei luni n-am mai schimbat partenerii....deabia astept....
Vorbisera la telefon si stabilisera sa se vada imediat la ei acasa pentru prima data, urmand sa le intoarca vizita peste o saptamana. Mihai le vazu pe geam masina oprindu-se in strada si apasa telecomanda ca sa deschida portile. Vila era foarte noua, fusese gata cu un an inainte iar cat au fost plecati la mare lucratorii terminasera si piscina. Curtea avea un gard foarte inalt, dar casele vecinilor erau destul de departe ca sa poata privi peste el.
Coborara la parter sa-i intampine si Vivi alerga spre masina sarutandu-i ca pe niste cunostinse vechi. Mihai dadu mana cu Vova neputand sa se desprinda din imbratisarea Corei.
- Nici nu stii ce dor ii era de tine, rase Vova. Mi-a facut capul calendar.
- Si tie nu ti-a fost dor de mine ?, se pisici Vivi luandu-l de dupa mijloc
- Si inca cum, spuse Vova luand-o de dupa umeri. Stiind ce m-asteapta, mi-era un dooor, hohoti el vesel.
Asa imbratisati intrara toti patru in casa indreptandu-se spre living
- Bei ceva ? Bere, tarie ?
- Un whisky cu gheata
- Noi mergem sa facem o baie spuse Cora alergand dupa Vivi
- Misto casuta aprecie Vova ca un cunoscator. Si a noastra e la fel de mare dar nu avem piscina inca.
Facura turul casei cu paharele in mana ajungand la etaj
- Da stiu ca aveti la dormitoare......
- Avem patru doar, rase Mihai
Intrara intr-un dormitor si Vova se arata incantat de paturile duble. Se aseza pe unul din ele incercandu-i arcurile.
- Tine patru persoane il asigura Mihai
- Da ? Putem sa le incercam ?
- Oricand. Sunteti invitatii nostri
- Stii am tot vorbit cu Cora despre locul nostru de pe plaje, daca aveam patul asta nu mai plecam nici azi de acolo
- V-a placut asa mult ? La anul il luam cu noi il batu Mihai pe spate prieteneste
- Hai sa mai luam un pahar si sa mergem la fete
Cu paharele in mana le priveau cum inoata goale in apa limpede. Se dezbacasera de camasi si numai Mihai ramase in slip. Vova nu era pregatit pentru baie. Dadu paharul peste cap si scapa de pantaloni si de chiloti lasandu-i peste camase pe un scaun. Se descalta si plonja gol in apa potrivit de calda.
Fetele venira inotand spre el si il incolacira cu picioarele. Frecandu-se de el
- Hai si tu in apa striga Cora . Nu asa da-ti jos bermudele alea ca strici poza
Atmosfera de la mare se infiripa imediat, fetele fiind deja excitate de atingerea corpurilor si mai ales de perspectiva excaladarii intimitatii..
- Ti-a aratat casa Mihai ? intreba Vivi lipindu-se de Vova.
- Vai, vreau si eu sa o vad spuse Cora incolacita de Mihai.
- Hai ca ne-am balacit destul, dadu semnalul Mihai
Iesi din apa si o ajuta pe Cora sa iasa patind pe trepte. La randul lui Vova, galant, care sarise pe mal ca o foca, ii dadu mana lui Vivi. Se indreptara spre casa goi fara sa se mai imbrace, lasand dare de apa. Mihai facu serviciile umpland paharele fetelor si pe al lui Vova.
Cora se lipi de Vova care o mangaia tandru pe buci. Vivi se lipi si ea de Vova luandu-l ca mai devreme de mijloc iar acesta isi petrecu o mana peste umerii ei atingandu-i sanii.
Inlantuiti cei trei urcara urmati de Mihai la etaj. Vivi o lua de mana pe Cora ca sa testeze patul. Se lasa pe spate cu picioarele desfacute facandu-le cu ochiul baietilor. Mihai isi freca pula constient ca e privit de amandoua
- Vreti sa ramaneti aici tu si Vova sau va aratam alt dormitor ?
- De ce alt dormitor ? nu avem loc toti patru ? Eu zic ca e mai misto asa zise Cora. Va deranjeaza daca va vad cum va futeti ?
- Femeile au intotdeauna dreptate cand e vorba de futut, zise Vova razand
Cora incerca patul asezandu-se pe marginea lui. Vova veni langa ea uitandu-se intrebator la gazde. Vivi il lua de brat pe Mihai care isi desprindea greu privirea de la Cora.
- Mai bine mergem in camera alaturata. Daca aveti nevoie de ceva strigati ca lasam usile deschise propuse Mihai
- Hai domne’ ramaneti si voi aici spuse Vova aratand patul larg. E mai misto sa ne futem asa, e mai excitant, uite si Vivi vrea.
- Da chiar se bucura Vivi de incurajare aruncandu-se din nou in patul larg
Asezati de-a curmezisul patului, fetele preluara initiativa. Vivi mangaia experta trupul lui Mihai, isi trecea palma peste pula lui care sarea imediat teapana de excitare ca un arc. Tragea cu ochiul si la Cora care trecuse direct la suptul pulii parosului de Vova.
Nerabdator acesta o rasturna pe pat si incepu sa o linga intre picioare cu miscari ample de la gaura curului pana pe pelvisul ei paros. Lingandu-i lindicul, ii baga doua degete apoi trei in pizda din ce in ce mai primitoare frecandu-le de peretii umezi si calzi.
Cora gemea in extaz cu picioarele aduse spre piept si larg desfacute. Privea sugandu-si un deget cum limba lata a lui Vova ii linge sucul lipicios scapat din pizda sub miscarea de dute-vino a degetelor lui. Se incovoie si mai tare ca sa vada limba lui cum patrunde in pizda li continua ce incepusera degetele.
- Iubitule te deranjeaza daca trecem direct la un 69 ? mormai Vivi excitata dupa ce supsese indelung pula
- Deabia astept scumpa mea.
Ii oferii lui Mihai bucile rotunde frumos bronzate si pizda grasuta si rasa. Labiile ii atarnau iesite provocator iar Mihai le apuca delicat cu buzele. Erau umezite si acesta aspira excitat parfumul tare al pizdei. O apuca cu mainile de buci, isi propti nasul de gaura curului si incepu sa linga ca o pisica pielea roza si fina dintre labii.
Excitata Vivi ii sugea pula belita si coaiele rase lasandu-se din cand in cand peste fata lui si frecandu-se ca si cum ar fi fost in pula. Mihai accepta jocul stiind ca in curand va exploda.
Cora asi ridica soldurile impingandu-se intaratata in Vova
- Vova, dragule vreau sa ti-o sug si eu spuse inecandu-se cu saliva care ii unpluse gura
Ascultator Vova se ridica in genunchi ca sa-i ofere pula sa i-o suga dar Cora il intinse pe pat si il incaleca la randul ei in pozitia 69 la care ravnise privindu-i pe ceilalti. Plescaielile si gemetele celor doua perechi rasunau puternic excitandu-i si mai tare.
- Te vreau inauntru gemu Cora, privind insa pofticioasa, pula frumoasa si mare a lui Mihai.
Vova intelese gresit rugamintea ei, era de acum prea excitat, Cora avusese doua orgasme iar el simtea ca ii explodeaza coaiele. O intoarse rapid in pat si veni peste ea. Ii ridica picioarele, desfacandu-le larg tinandu-le de glezne si isi propti pula intre buzele pizdei.
Apasa usor si pula intra unsa in pizda lubrefiata din belsug. Incepu sa dea repede din fund facand-o sa tipe de placere. O privea pe Vivi cum ii suge zgomotos pula lui Mihai si se intarata si mai tare. Vivi il privi rugator in ochi pe Vova si ii trimise un pupic in timp ce il masturba rapid pe Mihai. Cora era in extaz strigand ascutit
- Da, da, .....asaaaa....fute-ma, futemaaaaaaa
- Te fut......te fut......te fut.... gafaia ritmic Vova impingandu-si pula in ea
Cora il incolaci cu picioarele sa-l simta mai bine, adanc in ea indemnandu-l sa o futa iar el raspunzandu-i racnind din ce in ce mai tare. Inca cateva lovituri puternice si Vova se cutremura adanc infipt in ea terminand.
Ramase asa cateva clipe apoi misca incet pula afara bagand-o apoi pana la capat. Sperma alba si groasa ca o smantana iesea pe langa pula lui cu un zgomot bolborosit.
Mihai, intaratat de finisul celor doi se incorda si supse puternic labiile lui Vivi framantandu-i puternic bucile. Il excita si gaura curului care se deschisese pofticioasa sa fie patrunsa.
O impise, iesind de sub Vivi si o puse in patru labe. Scuipa abundent pe capul pulii si il baga fara menajamente in gaura curului care mai devreme se cascase excitata. Impinse incet si pula intra greu dar din ce in ce mai mult inauntru ajutata de saliva lui.
- O daaaa, ......ce bine e.......gemu placut Vivi sub privirile lui Vova si Cora.
Miscarile lui Mihai devenira din ce in ce mai rapide si mai puternice,Vivi participand incantata, raspunzand loviturilor lui cu contre care veneau in intampinare lovita delicat cu coaiele lui peste pizda la fiecare lovitura.
Era prea s...



    Login