Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTot mai buna e nevasta ta (ep 1)
Autor : unqnick - 2010-02-07
Citita de 21199 ori - Nota 7.64 (45 voturi)
Tot mai buna e nevasta ta


Au ajuns greu, abia dupa amiaza printr-un trafic infernal. Alesesera drumul vechi prin Urziceni, pe la Vadul Oii asa cum le recomandase politia pe toate posturile de radio. Odata ajunsi, nervii se destinsera, erau in sfarsit la 2 Mai. Se oprisera in Mangalia sa alimenteze si Mihai merse cam cracanat, adus de spate sa plateasca la casa
- Parca esti futut in cur, asa mergi il tachina Vivi nevasta-sa
- Bine ca mergi tu mai drept cand ti-o trag intre buci, mormai ursuz Mihai
- Hai ca am glumit motanel, te cred ca esti intepenit dupa atatea ore
Erau pe drum de 8 ore si terminasera de mult injuraturile si blestemele catre cei de la drumuri si de la politie. Soseaua fusese plina de portiuni unde se turna asfalt, trecusera pe langa mai multe accidente unde asteptasera cu orele, de la Harsova fusesera vre-o trei filtre pentru ca dezertase un soldat din post cu arma cu tot, ce mai tura-vura o zi de tot rahatul.
Bausera doar cafea si mancasera toate fructele pe care le cumparasera la plecare dimBaneasa si Vivi fusese nevoita sa faca pipi langa masina, ca si alte femei, intr-un Baragan mai fierbinte ca niciodata.
- Sti ce mai lipseste acum ? Ar fi culmea ca turcoaica sa nu ne fi oprit camera mormai Mihai flegmatic. Sper sa nu cobesc, doar am vorbit cu ea de atatea ori de la Bucuresti.
- Trebuia sa-i fi dat un telefon de pe drum. Ti-am spus sa-ti iei mobilul cu tine
- Ma fut in el de telefon, sunt in concediu si nu vreau sa ma deranjeze nimeni
- Asa e, se lipi impaciuitoare Vivi de el, mai ales ca ea fusese cu ideea.
Turcoiaca isi frangea acum mainile disperata, Vazand ca nu mai vin, inchiriuase camera pentru doua saptamani unei familii cu trei copii care tipau si se fugareau prin curte.
Trageau la turcoaica de ani de zile. Le stia tabieturile si le gatea tot ce le poftea inima. Cate odata veneau si cu cate o pereche si turcoaica inchidea ochii la excentricitatile lor.
- Uite merg acum sa caut in sat pe la cunostinte o camera asa cum va place voua. Nu e vina mea, daca am vazut ca nu veniti am dat camera.
Refuzara dulceata de trandafiri si apa rece cu care turcoaica ii imbiase preferand sa stea la masina uitandu-se dupa ea cum intra si iese din mai multe curti. De partea cealalta a soselei era o alta masina cu o pereche derutata care se vedea ca e in aceeasi situatie.
Stateau resemnati dar relaxati. Se vedea ca umblasera fara succes dupa un loc liber daar nu gasisera. El era un tip atletic, brunet imbracat cu un tricou larg marinaresc care ii acoperea slipul. Era paros si avea parul lung si ondulat strans intr-o coada de cal. Ea era aproape la fel de inalta ca el, blonda cu parul scurt tuns cu breton. Purta niste bermude largi si un tricou asemanator. Sorbeau din cate o sticla de bere si ii priveau pe Mihai si Vivi cum se agita.
- Desfa si tu cate o bere ca acum nu mai conduci il ruga Vivi
Mihai umbla in portbagaj si rabufni suparat
- Bagami-as..... Asta ne mai trebuia, berea e calda !. A ramas capacul deschis la lada si e fiarta.
- Putem sa va oferim noi cate o bere rece sari tipa din cealalta parte a soselei. Vova fa tu te rog serviciile.
- Vai, ce bine. Sunteti foarte draguti, o sa ramanem datori
- Aveti pahare ? noi bem direct din sticla ciripi ea. Sau aveti alte obiceiuri..
- Eu personal o duc direct la gura, rase Vivi cu doua intelesuri
- Si sotul n-are nimic impotriva ? insinua tipul celalalt venind cu doua beri desfacute intr-o mana si cu a lui in cealalta
- Pai el m-a invatat asta rase inveselita Vivi intelegand aluzia primind sticla rece si bucurandu-se de raceala ei
- Viorel Cazan, se recomanda el strangand mana lui Mihai si sarutand mana lui Vivi, Vova de fapt pentru toata lumea
- Mihai Gherghel, bucuros de cunostinta
- Eleonora Cazan dar de mica imi spun toti Cora ii intise mana lui Mihai dupa ce daduse mana cu Vivi
- Viviana Gherghel, pentru prieteni Vivi, spuse aceasta cantarindu-l din ochi pe Vova.
- Nici voi n-ati gasit gazda ? intreba Vova ? Noi venim pentru prima oara aici la 2 Mai.
- A fost o incurcatura. Aveam camera oprita, venim aici de ani de zile dar ne-a dat camera la altii tampita de gazda.
- Si ce faceti acum ?
- S-o bag in pizda masii, nu ne intereseaza ne face rost de camera, doar n-o sa dorm in strada se zbarli Vivi
- Noi am incercat dar au spus mai multi ca maine la pranz se elibereaza mai multe si o sa putem sa ne alegem
- Si pana atunci ?
- O sa dormim in masina. O sa ne mai giugiulin, o sa treaca noaptea.
Pe drum, turcoaica tuciurie si smochinita venea fericita zambind cu gura pana la urechi. In urma ei deabia tinand pasul venea o lipoveanca rumena si dolofana
- Gata am gasit doamna, sa nu mai fiti suparata pe mine. Uite Maria, femeie curata si gospodina are o camera mare cu curte mare, cu nuc, si baie de aburi, gratar mare. Barbatul ei este pescar, aduce mereu peste proaspat. Eu de la ea cumpar.
- Bine, bine, unde e casa ?
- E mai sus pe stanga, spuse Maria. De la mine mai sunt cincizeci de metri si e drumul spre plaje la nudisti. Are si baie dar e comuna cu alta camera.
- Adica cum ?
- Pai se poate intra in baie din fiecare camera dar are zavor la fiecare usa.
- Pe cine aveti acolo ? Sper sa nu fie ca aici o familie cu copii tampiti sa ramana usa blocata
- Nu e nimeni inca, dar nici eu nu primesc cu copii mici
Mihai se uita spre Vova intrebandu-l din ochi. Acesta se lumina la fata
- Ce zici Cora o luam noi ?
- Mai intrebi ? Hai sa mergem
Maria nu vru sa se urce in masina si o lua la pas spre casa ei. Ii astepta cu poarta deschisa lasand sa intre amandoua masinile. Intr-adevar era o curte mare si mai erau inca doua masini acolo. Camerele erau identice, dispuse la dreapta si la stanga dintr-un holisor. Inca o usa era blocata cu doua frigidere, in capul holisorului. Era probabil baia cu pricina.
- Alegeti voi pe care o vreti spuse Cora doar sunteti norocul nostru.
- Mi-e idiferent care, sa aiba patul bun
- Toate sunt bune se grabi Maria gazda, asta stiu si eu ca lumea nu vine doar pentru plaje chicoti ea complice.
- Bine o luam pe asta se hotara Vivi intrand in dreapta.
- Vova adu tu bagajele. Pot sa intru eu prima in baie o ruga Cora pe Vivi. Doar un pisu si un dus. Atat .
- Esti invitata mea zambi generoasa Vivi. Eu cu pisu am rezolvat la turcoaica. Auzi dupa ce va aranjati haideti sa mai bem o bere si sa jucam o canasta.
- Nu mergeti sa inotam putin?
- Mai pe seara dupa ce iese luna
*
Vivi iesi din baie stergandu-se pe cap. Era bruneta cu parul tuns scurt baieteste, bronzata frumos. Doar o dunga subtire mai deschisa la culoare marca locul chilotelului ei cu snurulet in fund pe care-l folosise. Il privi pe Mihai cum face cateva miscari sa-si lucreze muschii.
Era gol, nu se mai imbracase dupa dus. Avea o constitutie atletica cu muschi frumos reliefati, avea un aer de dur cu capul complet ras. Era blond si bronzul ii dadea o frumoasa culoare aramie. Pula lunga si groasa atarna moale balanganindu-se intre picioare.
Vivi se futuse cu o multime de barbati pana acum dar se maritase pana la urma cu Mihai inebunita dupa pula lui cum nu mai intalnise la nici unul din ei. Il iubea sincer mai ales ca isi descoperisera reciproc pasiunea pentru sexul in grup. Firea lui calma ii tolera toate capriciile si comenta cu umor toate partidele de sex pe care le aveau cu partenerii lor.
- Ce zici ? Trebuie sa ma mai rad ? il intreba frecandu-se de el cu sanii tari ce cautau obraznici in sus.
- Ce sa mai razi ? rase el. Lasa petecutul asta ca asa imi place mie.
La doua degete deasupra crapaturii pizdei avea o mustacioara ca a lui Chaplin.
- Ce proaspata esti, ti-ai revenit complet.
O lua el in brate si o saruta pe gat. O mangaie pe bucile bombate apoi ii cauta gura sarutand-o puternic. O mana i se strecura intre pulpele ei mangaind pielea catifelata a buzeloz pizdei. Vivi gemu desfacand piciorele ca sa-i lase mai mult loc liber.
Ii framanta pizda, apucand-o cu toata palma simtind ca se umezise Ii mangaie multumit pielea fina. Ii placea sa fie rasa tot timpul Dintre buzele mari carnoase rasareau labiile ca o creasta de cocos de care ea era atat de mandra.
Degetul mijlociu desparti labiile si o patrunse numai cu buricul degetului oprindu-se deasupra lindicului. Cobora putin mai jos tragand de piercingurile pe care si le facuse pe fiecare labie. Vivi gemu si mai tare. Ii cauta pula cuprinzand-o cu mana. Degetele subtiri si racoroase incepura sa-i frece grosimea pulii caldute care incepu sa se scoale rapid.
- Nu m-am saturat de ea pe drum, vreau sa ti-o sug ca lumea acum.
Chiar daca pe unele portiuni circulasera mai repede, prilej pentru Vivi sa ii suga pula asa cum era obisnuita, trebuisera sa se intrerupta de tot atatea ori cand ajungeau iar bara la bara. Se excitase cumplit si aproape facuse o criza de nervi ca nu putuse sa-l faca sa ejaculeze.
Mihai obisnuit cu impetuozitatea ei, statea protapit lasand-o pe ea sa il lucreze dand repede din cap. Pula lui intra rapid printre buzele ei stranse, pana ajunse sa o atinga in fundul gatului. Vivi se masturba cu doua degete infipte in pizda. Un firicel de zeama i se scurgea incet ajungand sa o gadile in gaura curului. Se aseza pe pat.
- Fute-ma scumpule. Fute-ma ca simt ca o iau razna
Vivi se lasa pe spate continuand sa se penetreze cu degetele in pizda. Mihai se lasa in genunchi in fata ei ii lua mana cu care se masturbase ls incepu sa linga sucul lipicios de pe degete apoi se lasa intre picioarele ei
- O daaaaaa, vreau putin si acolo, gemu Vivi desfacandu-si picioarele larg.
Isi apuca un picior din dosul genunchiului iar pe celalalt il sprijini pe umarul lui. Ii mangaia capul ras si se apleca sa-l vada cum o linge. Gemea puternic si tipa scurt cand limba lui flutura pe labii si pe lindicul sculat si intarit. Se lasa pe spate rapusa de placere dar revenea uitandu-se inebunita cum ii baga limba aspra adanc printre labii.
- Ajunge iubitule, simt ca-mi dau drumul
- Da-i drumul mormai el, asta si vreau
Daca Vivi ii cerea de cele mai multe ori sa termine la ea in gura, ca sa inghita sperma, Mihai nu concepea sa nu-i linga zeama ce venea in stropi mici si parfumati la fiecare orgasm. Stia sa o aduca de fiecare data in al noualea cer si acum nu se opri decat dupa ce simti ca Vivi se zduduie iar intr-un orgasm mai puternic decat primul.
- Aaaaaahhhhh, .....daaaaaaa, gemu ea cand pula intra dintr-o data umpland-o
- Esti grozava, mananca-mi pula cu pizda ta minunata sufla el greu simtind cum ii strange ritmic pula cu muschii vaginului.
Se lasa greu pe ea cu pula bagata pana la coaie frecandu.se incet dar puternic de pubisul ei. Simtea pe pula taria piercingurile ei si labiile care se desfacusera primitoare mulandu-se ca un manson pe madularul intaratat.
Obisnuiau sa se futa ore in sir, cu pauze evident, Mihai avand grije sa se opreasca ca sa-si prelungeasca placerea dar acum, patul nou, nervii intinsi dupa atatea ore de condus si impetuozitatea cu care ii raspundea Vivi la fiecare izbitura a sa il aduse aproape de culme dar o astepta pe ea sa termine.

*
Cora statea in usa nemiscata si privea scena cu ochii mariti de surpriza. Isi reveni insa trezita de gemetele salbatice ale lui Vivi. Situatia o tulbura nespus, incapabila sa plece isi duse mana intre picioare si imcepu sa se mangaie. Isi ridica rochita scurta de plaje si dadu la o parte chilotelul cautandu-si lindicul. Il mangaie excitandu-se si mai tare simtind stropii cleiosi care se formasera imediat in pizda. Gemu cand Vivi se scutura intr-un alt orgasm violent
Mihai ramase nemiscat incolacit de picioarele ei si o saruta sugandu-i limba
- Sa nu termini asa. Vreau sa-ti sug pula. Vreau sa-ti simt sperma pe limba.
- O da....si eu vreau sa te vad cum inghiti
Mihai se ridica in genunchi oferindu-i pula erecta plina de zeama cleioasa cu care fusese uns din belsug din pizda ei. Vivi veni in patru labe in fata lui intinzand gura ca un vitel si incepu sa suga cu ochii inchisi lingandu-si incantata sucurile. Se aseza mai comod in fund si atunci o observa pe Cora cum o priveste din usa cu mana bagata in chiloti.
Zambi prefacandu-se ca n-a vazut-o si inghiti pula incet-incet pana simti ca a ajuns in fundul gatului. Invatase sa suga pula de la 15 ani de la un unchi de al ei care o si dezvirginase si astazi se considera pe buna dreptate experta. Mihai facea miscari lente din buci penetrand-o si tinand-o de ceafa. Era pe jumatate intors spre usa care dadea in baie dar nu era in stare sa vada nimic. Statea incordat cu capul aplecat sa vada mai bine spectacolul excitat si incantat.
Buzele si limba lui Vivi presau puternic madularul fierbinte iar mana alerga rapid masturbandu-l. Mihai se propti mai bine in fata ei si gemu cutremurandu-se. Vivi deschise gura larg lasandu-l pe el sa-si frece pula sprijinita de limba ei si jetul tasni in reprize groase. Gura lui Vivi se umplu si cateva dare se scursera spre barbie. Inchise gura si inghiti savurand crema laptoasa si aromata. Mihai ii culese cu degetul urmele de sperma de pe barbie si i-l dadu sa il suga.
Fusese constienta ca fusesera priviti tot timpul de Cora dar o ignorase voit.. Gangurind satisfacuta se ridica sa-l sarute si apuca sa o vada pe Cora rosie la fata de excitare. Aceasta, speriata facu un pas inapoi si disparu.

*
Iesisera in curte si se asezara la una din mesele lungi de sub nuc. Soarele era inca sus dar sub nucul urias dogoarea nu razbatea.
- Doriti sa mancati ceva ? se oferi Maria. Mai tarziu vine si Fedea al meu cu peste ....dar poate asa o gustare ?
- Multumim frumos, avem cate ceva adus de la Bucuresti dar poate trimitem pe cineva sa ia bere rece ca pe a noastra deabia am bagat-o in frigider
- Vai de mine, se poate ? ma duc eu. Cate sa iau. Am carutul si iau de la fata mea de la butic, rece ca gheata, pastrata special pentru clientii mei.
- Pai ia o lada ca mai sunt si vecinii nostri spuse Mihai scotand banii din buzunar.
- Uite-i si pe ei ciripi Vivi. Ce faceati fratilor de nu mai ieseati din casa. V-ati iubit cumva ? cicoti ea impungandu-l cu un deget pe Vova
Acesta stanjenit cumva schimba o privire cu Cora si tusi incurcat. Nu era deloc un timid, era un tip cam spurcat la gura dar il luase prea repede.
- Nu te jena. Noi pentru asta vemim, la mare, sa facem baie in mare, sa ne prajm la soare si sa ne futem la umbra, rase sanatos Mihai.
- Cata dreptate are motanelul meu, spuse Vivi hlizindu-se, luand-o de brat pe Cora tragand-o langa ea.
Baietii rasera gros si tare. Se sparsese gheata si isi pocnira palmele.
- Bem si noi ceva ? intreba Vova
- Am trimis sa aduca. Vivi aduci si tu ceva de rontait ?
- Stati linistiti ca aducti eu acum, se oferi si Cora. Am carat dupa noi o multime, deabia incap in frigider.
Fetele intrara in casa sa aduca pachetele si baietii luara farfuriile din blidarul acoperit cu tifon de langa nuc.
- Ai uitat sa inchizi usa mai devreme ? sopti Cora
- Cred ca da. Ne-ai vazut cum ne-am futut ?
- Am crezut ca m-ai observat, sopti ea
- Ti-a placut ce ai vazut ?
- Lasa-ma ca ma intaratasem toata, imi venea sa vin peste voi
- Si de ce n-ai venit ? inttreba gales Vivi
- Oh, lasa-ma. Am zis si eu asa. N-am mai facut-o niciodata
- Niciodata nu e prea tarziu, spse privind-o lung si Cora ii supurta privirea respirand precipitat.
- N-am mai vazut o pula asa de mare pana acum
- Da ? , rase Vivi. Ai vazut ce am in dotare ? Are 21 de centimetri si cam 7 grosime.
- Doamne sfinte !
- Daca ti-e pofta sa nu mai eziti alta data
- M-a rezolvat Vivi, Multumesc oricum rase ea. O sa tin minte
In curte baietii o ajutara pe Maria sa puna sticlele intr-o lada frigorifica si pastrara cateva afara. Mancara cu pofta si baura suficient ca sa aiba limbarnita. Vorbeau fara perdea, fetele facand aluzii stravezii la performantele sexuale ale partenerilor spre deliciul masculilor.
Se inserase si isi facura aparitia o pereche cam de 40 de ani. Erau slabi si el si ea, cu pielea arsa de soare. Amandoi erau ochelaristi si aveau un aer sters comun singurele pete de culoare fiind palariutele fistichii. Dadusera buna seara si se inchisesera in casa in alt corp de cladire.
- Cam ciudati ?, o chestiona curioasa Vivi pe Maria
- O nuuu, sunt oameni cumsecade, nu deranjeaza, pleaca dimineata la plaja pe la 11 dupa ce mananca si vin deabia acum.
- Poate vor sa stea cu noi la o bere
- Nu prea stau cu lumea de vorba. Mananca la restaurant si dupa aia se plimba pana tarziu
- Mai da-i in pizda ma-si spuse impaciuitor Vivi.
Parca auzind ca vorbeau de ei perechea iesi din camera. Le dadura inca odata buna seara si trecura pe langa ei.
- Ai avut dreptate rase Mihai
Cam pe patru carari un barbat matahalos intra in curte carand un sac greu in spinare. Avea fata rosie si zambea cu gura pana la urechi
- Buna siara la dumniavoastra. Place la noi ? Am adus pieste.
- Lasa oamenii in pace Fedea. Treci la tine in camera. Iar ai venit beat. Baia este gata.
- O leaca, devocica maia !......Eu am baut putin da’ nu deranjez... Somn usor dragi musafiri mai arunca el peste umar, tras de mana de Maria.
Amuzati cei patru privira cum Maria il duse catre o incapere care se doved...



    Login