Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTipul de la radio (1)
Autor : yoQso - 2022-08-11
Citita de 4598 ori - Nota 8.51 (71 voturi)
-Eu imi iau la revedere pe ziua de azi, 5 minute de publicitate, stirile de la fix, dupa care va intra colegul meu Andy. Va pup gasca si pe maine! Whatsapp-ul se umplu instantaneu cu mesajele ascultatorilor.
Andy era printre cei mai iubiti dj de la acest post de radio si nu numai. Segmentul lui de emisie, era intre ora 10 si ora 14. Chiar daca nu era intr-o relatie, isi pastrase foarte bine privacy-ul fata de public si existau doar vreo cateva poze cu el pe imensul internet. Avea o voce hipnotica, cu care si-a cucerit ascultatorii, baieti si fete deopotriva. Era un barbat de 30 de ani, brunet si inalt de 1.80 m. Avea un corp lucrat la sala, lund in considerare meseria lui si mai si alerga in timpul liber. De fumat, nu fuma si ocazional, dar foarte rar, mai consuma si el alcool. Vocea si felul lui de a fi, care au cucerit ascultatorii, erau completate de niste ochi albastri dementiali. Cand era pe strada, intorcea pana si privirile babelor la menopauza de vreo 100 de ani, ce sa mai zicem de domnisoare, doamne si baieti. Baieti dintr-o anumita categorie, care priveau cu jand la el si spre ghinionul lor, DJ Andy era obsedat de pasarici si chiar daca nu era intr-o relatie, ar fi putut avea cu duiumul femei de tot felul. Timpul liber era adevarata problema a lui Andy.

- Ce faci, mergi pe la mine, spuse Irina zambitoare, dupa ce au iesit de la facultate.
- Nu, nu! Ma duc acasa. Mai rasfoiesc ceva teme si dau drumul la radio sa ma relaxez, dupa ziua asta imputita, raspunse Gabriela.
- Te pup sexoaso, spuse Irina in timp ce o pupa si pleca in drumul ei.
-Si eu, raspunse Gabriela.

Ajunsa acasa, Gabriela, primul lucru care il facu,a fost acela de a deschide radioul.
-La naiba! Iar l-am ratat, spuse ea cu voce tare si suparare. Se uita la ceasul de pe perete si era deja ora 14 si 25.
A inchis radioul de ciuda si s-a dus sa-si faca un dus. Dupa vreo 20 de minute s-a intors si aburind inca de la apa calda, se privea in oglida, goala goluta fiind.

-Tate am, de cur nu mai zic, sunt blonda cu ochi negrii si sunt indragostita de un tip de la radio pe care nici nu-l cunosc, gandise ea cu voce tare.

Gabriela, dupa cum s-a si descris de una singura, era o blonda nu mai buna de futut si avea 24 de ani. A avut cativa prieteni, dar cu care nu a putut avea relatii indelungate, din cauza diferentelor de caracter si se fixase pe DJ Andy, de la Radio X (Nu stiu daca exista un radio cu acest nume, dar noi asa il vom numi).

-Andy! Esti asteptat in sala de sedinte, spuse o operatoare, imediat cum acesta iesi din emisie.
- Pai! S-a intamplat ceva?
-Nu stiu, raspunse aceasta.

Isi lua telefonul de pe pupitru si se duse in sala de sedinte. Acolo il astepta seful lui, directorul executiv si o tanara de vreo 30 de ani.

-Salut Andy si scuza-ne ca ti-am rapit din timpul tau, spuse seful lui.
-Buna ziua, raspunse Andy, dandu-si mana cu fiecare in parte. S-a intamplat ceva, mai spuse el.
-Nu, nu. Doar ca vrem sa-ti facem o propunere, raspunse directorul executiv. Monica, este noul nostru DJ si poate fi in emisie, doar pe segmentul tau de ore. De aceea te-am chemat in sala de sedinte, mai completa directorul.
-OK! Sa vedem propunerea, spuse Andy, vadit nemultumit.
-DJ Kill pleaca de la radio si segmentul lui ramane liber. Tu care ai ascultatori foarte multi, ai putea face aceasta rocada, spuse seful lui.
-OK! Accept dupa ce stam putin de vorba doar noi doi, nu dureaza mai mult de 10 minute, raspunse el sefului.

Au plecat amandoi in studioul unde isi facea Andy emisia. Andy ceruse sefului marire salariala si stipulare in contract, ca daca se va mai intampla o astfel de mutare, sa-i plateasca daune de 50000 de euro. Era un radio important si Andy era cel mai bun. Era DJ-ul cu cei mai multi ascultatori, la nivel national, asa ca accepta. S-au intors cei doi in sala de sedinte si seful ii spuse Monicai:

-Maine de la 10 la 14, vei intra in emisie in locul lui Andy. Gandeste-te la un nume frumos pentru emisiunea ta, pentru ca Andy, la numele emisiunii lui, nu va renunta.

Dupa ce s-au pus cu totii de acord, fiecare si-a vazut de treaba. Andy s-a dus acasa si se gandea cum sa-si calculeze timpul liber, in functie de noul orar, de la ora 18 la ora 22.
-Cred ca am sa plec dupa ora asta, spuse Gabriela sopti Irinei, in timp ce rectorul urla la niste colegi de clasa.
-De ce, intreba Irina curioasa.
-Nu mai pot! L-am ratat si ieri pe DJ Andy.
-Esti dusa cu capul, exclama Irina. Esti in limba dupa un DJ, pe care nu-l cunosti si nu stii cum arata. Sa nu-mi spui ca te mai si masturbezi cu gandul la el, mai intreba Irina.
-In fiecare zi, raspunse Gabriela, in timp ce-si duse mana la pasarica si incepuse a o mangaia, pentru ai arata Irinei exact.
-Esti dusa rau, raspunse Irina.

Zis si facut! Dupa ce termina acea ora, cu scuza ca se simte rau, Gabriela o sterse acasa. Era ora 12 cand a ajuns si a deschis radioul. Dupa ce se termina melodia, auzi vocea DJ-ului, dar nu era vocea lui, era o voce feminina.

- Tu ce naiba cauti la ora asta si ce naiba de tarfa esti, de-mi rapesti din timpul meu, spuse ea plina de draci si indignata.

Se mai calma putin si incepu sa o asculte pe DJ Mony care nu-i desplacu, fiind o persoana cu tendinte bisexuale. Din acelasi motiv se inetelegea foarte bine cu Irina, care si ea la randul ei, avea aceste tendinte. Irina era o tanara, tot de 24 de ani, parul negru ca taciunele si niste ochi verzi, de-ti venea sa fugi din fata ei. Daca era o vipera perfecta, acea vipera era Irina, si avea si cu ce. Funduletul sus de parca era nascuta sa faca twerk si niste sani, de ajungeau cu jumatate de ora inaintea ei la intalniri. Amandoua erau bune de pula in draci, dar din cauza facultatii erau nesatisfacute pe plan sexual.

-Ok! Daca capra asta de Gabriela este in limba dupa DJ Andy, sa-l cautam atunci pe net, gandi Irina cu voce tare.

Era ora 18 fix, si din curiozitate, deschise si ea RadioX, chiar daca stia de la Gabriela, ca DJ Andy este de la 10 la 14.

- Salutareeeeee prieteni! Aici DJ Andy la butonase si vreau ca azi sa facem party pentru noul meu program. Va astept cu mesajele voastre vocale, sa ne simtim bine si sa ne bucuram de muzica, se auzi o voce dementiala la radio.

Irina dintr-o data a devenit curioasa si ceea ce nu intelegea, de ce DJ Andy era inca la radio la aceasta ora, stiindu-i programul de la Gabriela. Insfaca telefonul, cauta numarul Gabrielei si suna:

- Da ce faci draga? Iti dai rotocoale cu vibratorul in pasarica, cu gandul la DJ Andy?
- Nu, raspunse Gabriela. A disparut de la RadioX.
-Atunci cred ca ar trebui sa-ti scoti jucaria din sertar, ca DJ Andy este in direct acum.
- Pe bune?!!! Chiar e on, intreba Gabriela, ducandu-se grabita sa deschida din nou radioul.
-Da, chiar este on, raspunse Irina, dar deja Gabriela inchisese apelul.
-Poate ma enervez si ma duc la ea, si in timp ce-si baga vibratorul in pizda, ii mai dau si eu niste limbute in pasarica, de o sa creada ca a ajuns in rai, gandi cu voce tare Irina.

Irina cauta in continuare pe net, poze cu DJ Andy. Dupa ce i-a auzit vocea, devenise si ea curiosa. Parca nu o mai credea pe Gabriela asa dusa cu capul si o cam luase pe urmele ei. Gasise o poza destul de clara cu DJ Andy, care intre timp daduse play la un mesaj vocal la radio:

-De te-as prinde, ce ti-as face Andy, murmura un glas erotic si feminin din mesajul vocal.
- Sunati la 112 si chemati pompierii, ca avem o domnisoara in flacari, se auzi vocea lui Andy la radio.
-Ma duc la ea, bolborosi Irina in timp ce se imbraca si nu-i venea sa creada ca in mesajul vocal era vocea Gabrielei.

Ajunsa la scara blocului, Irina, gasi pe cineva care tocmai iesea si ea a intrat, fara ca sa mai sune la interfon, urca la etajul 2 si incepu sa bata in usa mai rau ca politia.

-Imediat, se auzise vocea Gabrielei. Cine e, mai intreba ea.
-Pompierii, raspunse cu o voce schimbata, si strambandu-se de ras.
-Pompierii, murmura glasul Gabrielei, de nu-i venea sa creada.

Deschise usa usor si cand vazu fata distorsionata a Irinei, de atat ras, exclama:
- Esti o capra, abia ce am trimis mesaj vocal la radio si Andy a spus la ascultatori sa cheme pompierii ca este o domnisoara in flacari. Cand am auzit ca ai raspuns pompierii, cu vocea aia schimbata, m-am cacat pe mine de frica, curvulita naibii, mai spuse Gabriela.
-Ce faci acum, ma tii la usa, zise Irina tavalindu-se pe jos de ras. Ai avut timp sa-ti ascunzi vibratorul?
-Cum ziceam, esti o capra!
-Hai sa-ti arat o poza cu Andy, spuse Irina facand-o curioasa intr-un instant pe Gabriela.
- Mama ce frumos e! Esti sigura ca este el?!!!
- Din ce am cautat pe net, asa se pare, raspunse Irina. De acum ai concurenta! Imi place si vocea, si cum arata.
-Zau asa! Acum nu mai sunt nebuna, raspunse Gabriela.
-Hai sa-i trimitem un selfie in timp ce ne sarutam si sa-l intrebam, care e mai frumoasa! Ce zici intreba Irina.
-Ok! Accept provocarea.

Zis si facut! S-au aranjat nitel, si-au facut selfie in timp ce se sarutau si au trimis poza cu mesajul "Care dintre noi e mai frumoasa?" . Cand vazu Andy mesajul, cu aceste doua domnisoare bune rau de pula, tatoase si cu niste fundulete fabuloase, pula i se facu ca parul instantaneu. "Cum sa le combin pe amandoua deodata?!!!" rasuna in mintea lui Andy, dornic de o aventura nemaivazuta. Se termina melodia si incepu sa vorbeasca la microfon:

- Pentru ascultatoarele care mi-au trimis acel selfie halucinant, daca erati la proba cu costumele de baie, puteam raspunde la intrebarea voastra cu precizie. In continuare vom asculta "Cum ne noi - Carlas Dreams feat. Delia" si vom lua o pauza de publicitate.

Cum au auzit cele doua raspunsul dj-ului, imediat incepura sa caute in garderopa Gabrielei, cele mai bune costume de baie, care sa le puna in evidenta formele de infarct, noroc ca se potriveau la talie si sani. Bineinteles ca-si mai facusera un selfie si mai provocator ca primul. Daca pana atunci DJ Andy, credea ca e doar o gluma, acum nu-si dorea altceva decat sa le futa pe amandoua in acelasi timp.

In alta parte a orasului, mai era o ascultatoare care era uluita de DJ Andy, si nu era o simpla ascultatoare, era DJ Mony, noua lui colega de serviciu. Imediat cum l-a vazut, s-a si excitat. Cand a deschis radioul la ora 18, ca sa-l auda cum vorbeste, se simti fleasca la pasarica, pe care incepu sa o mangaie usor. Din mangaiere, trecu la vreo 4 degete in pasarica umeda si care urla dupa pula. Bineinteles, avand si ea timpul foarte ocupat, era nesatisfacuta si era mereu in calduri, asa ca de la 4 degetele, trecu la vibrator. Bineinteles ca sfarsi intr-un orgasm plin de spasme ale placerii. Dupa cum va spuneam, Monica era o tanara de 30 de ani, roscata cu bucle, si cand mergea, parea ca facea parada modei, curul inapoi si tatele in fata, de parca era nefututa de la facerea lumii. Cand te uitai in ochii ei, ochii ei albastri, iti inspira un erotism nemaivazut.

A patra zi dupa prima emisie, trebuia sa semneze niste acte si Monica s-a facut ca a uitat, ca sa poata sa se duca cand este in Andy in emisie. O suna seful si ii aduse aminte ca trebuia sa semneze acele acte, la care ea a raspuns:

-Cu gandul la ce sa-mi pregatesc pentru maine, chiar am uitat, dar pot veni pe la ora 18 cca.
-Numai bine, raspunse seful. Am facut o colaborare cu un mare retailer, care ne sponsorizeaza, pentru doi dj si doi ascultatori, cazarea cu all inclusive, masina spatioasa la dispozitie, bani de buzunar si bilete la concertul lui Maluma din Madrid, timp de 4 zile. Oricum vroiam sa va iau pe tine si pe DJ Andy, sa va spun ca va veti duce impreuna cu cei doi ascultatori.
- Ce sa spun sefu, sunt magulita sau mai bine zis , am cam ramas fara cuvinte, spuse Monica. Pai ne vedem la ora 18 la sediu?
- La 18:30, ca am putina treaba, spuse seful.

Se aranja ca o tarfulita ce era si o sterse spre sediul radioului. Bineinteles ca deja se umezise rau la pasarica, numai cu gandul ca-si va petrece 4 zile impreuna cu DJ Andy, la Madrid. Ajunsa la sediu, se duse grabita la secretariat, semna actele, dupa care o sterse imediat spre studioul lui DJ Andy. Deschise usa usor si il auzi ca vorbea cu seful:

-Pe la ora 18:30 maxim 18:40, vin la sediu, ca trebuie sa vorbesc cu tine si cu DJ Mony, care cred ca a ajuns sau trebuie sa ajunga, din clipa in clipa.
- S-a intamplat ceva, intreba Andy.
- Nimic rau! Sigur iti va place, ceea ce vei auzi.
-OK boss, raspunse Andy si intre timp baga un playlist care sa tina vreo 45 de minute, fara ca el sa vorbeasca.

-Buna sexosule, spuse Monica, care o lua gura pe dinainte si dintr-odata deveni rosie la fata.
-Buna frumoaso, raspunse Andy, in timp ce o studia din cap pana-n picioare si o vedea ca pe o viitoare partenera de futaiuri periculoase.
- Ai vorbit cu seful?
-Da! Trebuie sa ajunga, raspunse Andy.

In timp ce mai vorbeau ei despre una sau despre alta, aparu si seful, care le-a explicat exact ce trebuia facut. Era vorba de un concurs care va dura de Luni pana Vineri, pe care il va prezenta doar DJ Andy. Sambata dimineata va avea loc extragerea celor doi ascultatori si saptamana urmatoare, de Joi pana Duminica, vor fi la Madrid. In concluzie de Luni, incepea concursul, asa ca avea 3 zile de timp sa-l promoveze. Era cam din scurt, dar la cati ascultatori avea Andy, sigur era ceva usor pentru el.

-Eu trebuie sa plec, spuse Monica. Te pup frumosule, si dadu sa plece.
-Pai pupa-ma, raspunse Andy, vadit excitat de prezenta Monicai.
- Pe bune vrei pupat?!!! Nu ai destule ascultatoare, care sa faca asta?
- Sincer! Am doua care chiar ma inebunesc, spuse Andy, aratandu-i selfi-ul trimis de cele doua pe whatsapp.
- Mama ce gagici! Sunt bune rau, mai spuse Monica.
-Nu mai bune ca tine, spuse Andy razand si facandu-i pasarica Monicai fleasca de excitare.
-Serios! Ai grija ce-ti doresti DJ CasaNova.

Pula lui Andy o luase rara si dintr-o data, gandul ca ar putea petrece 4 zile cu toate trei la Madrid, ii provoca o erectie nemaivazuta sau traita de el pana atunci. Bineinteles ca trebuia sa anunte imediat concursul si cu pula in erectie maxima, nici nu indrazni sa se ridice de pe scauna, asa ca ii facu semn Monicai sa-l pupe pe obraz, ca oricum i se termina playlist-ul si trebuia sa vorbeasca la radio.

Monica ii apleca o ventuza pe obraz, de mai avea putin si-si dadea drumul, de la atata excitare.

-Pa sexosule! Sa alegi castigatorii cu grija, mai spuse ea.

In timp ce Monica pleca, Andy ii contempla funduletul ei nu ma bun de futut, si ea, care-si daduse seama, mergea nu mai in ciuda pulii.

In concluzie, avem 4 persoane dornice de un futai exceptional, doua nefutute din cauza facultatii si doi DJ-ei, barbat si femeie, nefututi din cauza muncii la Radio.

-Dragii mei ascultatori, de Luni vom avea un nou concurs. Acesta consta in faptul ca doi dintre ascultatorii nostri, vor veni cu mine si DJ Mony, la concertul lui Maluma de Sambata viitoare, de la Madrid. Vom avea cazare 4 zile AllInclusive, masina spatioasa, bilete si bani de buzunar, toate oferite de retailer-ul X. Asa ca de Luni pana Vineri, cand voi pune o melodie cu Maluma, puteti trimite sms la numarul 1..x, cu mesajul " Vreau sa-l vad pe Maluma" .

Puse din nou un playlist de vreo 15 minute, pana la terminarea programului, ca sa aibe timp sa se gandeasca la cele 4 zile care le va petrece cu bunaciunea de Monica, la Madrid. Inca avea pula cat parul si deodata ii veni ideea cum sa masluiasca castigatorii, asa in fel incat sa vina si cele doua de pe whatsapp. Grea incercare pentru instinctul lui sexual.

- Ai auzit ce a spus Andy, spuse Irina.
- ...



    Login