Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTimisoara
Autor : crissto - 2018-12-14
Citita de 11504 ori - Nota 7.65 (57 voturi)
Precizare, pentru cei care de obicei injura: este o poveste reala si am incercat sa surprind fiecare detaliu a cee ace am simtit. De aceea poate am dat uneori mai multe detalii. As fi vrut sa nu se fi terminat si mi-as dori sa se repete, dar, asa este viata, ramanem intotdeauna cu dorinta 😊
Eram plecat la Timisoara pentru 2 saptamani. Aveam zile pline si grele, tinusem cursuri de management pentru niste doctori care aplicasera la acest curs urmand sa acceseze ajutoare europene pentru cabinet medicale pe specialitatile lor. Majoritatea erau stomatologi, fizioterapeuti si medicina interna. Dupa aceste doua saptamani totul se incheia cu un mic test si o mega petrecere. Precizez ca sunt casatorit, pana la aceasta intamplare nu mi-am inselat niciodata sotia, cu ea fac sex, dar fara a dezvolta fantezii. Ne consideram normali, dar …. Iar dupa aceasta intalmplare am revenit la obiceiurile mele normale, desi mi-as dori si altceva, dar ... distanta fata de cei din aceasta poveste nu ne-a mai permis sa ne intalnim.
Cu doua zile inainte de petrecere, la inceputul cursului, un cuplu de medici internisti (sot/sotie) ma anunta ca va fi ceva special. Si ma roaga, indifferent de cum vor decurge lucrurile sa nu ma supar si sa le promit ca, daca voi avea tendinta de a spune “nu” sa incerc sa le accord o sansa.
Ma uitam fascinat la ei cat de repede si timid vorbeau. Se rosisera si incercau sa imi smulga o promisiune.
- Bine, uite cum facem, ca sa aveti o sansa, chiar daca voi spune “nu” voi puteti sa il considerati “da”. Si asta e valabil doar pana cand voi rosti de 5 ori “nu”. Din acel moment totul inceteaza si eu voi parasi petrecerea. (eu chiar eram convins ca pregatisera o petrecere in care urma sa se bea foarte mult, eu nefiind un mara bautor. Credeam ca la asta se gandeau).
Imbujorati si fericiti m-au imbratisat. Alin (asa il chema pe el, Diana era ea si eu sunt Paul – ca nu am facut prezentarile) mi-a intins mana, iar Diana m-a sarutat pe obraz si, parca din greseala a coborat pe gat.
La sfarsitul cursului ii anunt ca in ziua urmatoare nu vom mai avea nimic de facut, ca vom putea pregati simularile pentru testul final si ca ei se pot pregati pentru petrecere.
Diana vine la mine si imi intinde mana felicitandu-ma.
- Ce zici Paul, diseara urci la noi? Vrem sa mai ne explici ceva, sa povestim, bem un pahar de vin.
- Ok Diana. Vin, desi sunt destul de oboist.
- Paul, nu vom sta mult. Si noi suntem epuizati si tocmai de aceea nu iesim cu colegii, intervine si Alin.
- Ok, hai ca vin. La ce ora?
- La 19,00 e ok?
- Perfect!
Relaxat si inviorat de un dus ma indrept catre camera lor. Ajung la usa si ma pregateam sa bat, cand observ ca era putin intre-deschisa. Bat usor in usa si imping, salutand si anuntand ca am ajuns. Camera era mai mare ca a mea si avea un ho limens. Lumina pe hol era stinsa si aprinsa in camera. Ma indrept catre camera crezand ca ei sunt deja acolo si ma asteapta. Ajung in prag si raman blocat. Fac un pas inapoi in intunericul din hol nestiind cum sa reactionez. Diana purta niste chilotei de dantela de un albastru inchis, avea sanii goi. Era apetisanta. Iar Alin era cu capul prin intre picioarele Dianei si lingea de zor. Am vrut sa plec si sa revin mai tarziu, dar parca ceva m-a facut sa privesc in continuare. Pula mi s-a intarit si parca rupea pantalonii. Diana isi mangaia sanii, si vad cum incepe sa tremure cuprinsa de orgasm. Alin se ridica, incep sa se sarute si ea ii mangaia pula. Ma uit mai atent si zambesc. Alin avea o pula relativ mica (cred ca in jur de 13 cm) si era si subtire. Diana nu parea deranjata de asta. Se sarutau si se mangaiau fericiti. Mi-am luat pula in mana si am scos-o usor din pantaloni (doream sa nu fac zgomot). Se intarise si ingrosase vizibil (am un penis normal 17-18 cm si 6 grosime).
Alin a inceput sa ii sarute sanii, iar Diana, foarte excitata, si-a scos chilotei si i-a aruncat spre holul unde era meu ascuns. Alin coborase cu saruturile la picioarele Dianei si se juca cu limba pe talpile ei finute. Diana i-a luat in mana penisul si a inceput sa il suga gemand destul de tare. M-am aplecat si am ridicat chilotii de jos si i-am dus instinctive spre fata. Pula imi tremura si parca nu mai fusese niciodata atat de groasa. Am vrut sa ies, gandindu-ma ca nu este bine ce fac, dar am ramas in continuare respirand mirosul dulce de sex. Alin a inceput sa linga foarte repede pizda Dianei, care a inceput sa urle de placere. Alin a introdus doua degete in sexul Dianei, care la randul ei sugea pula lui Alin. Diana se ciupea de sfarcuri si vad pe Alin cum isi ingroapa fata in pizda ei. Ma uitam la limba lui Alin cum desena cercuri in jurul clitorisului, introducea limba usor in vagin. Am simtit ca voi ejacula. Ajunsesem sa ma masturbez singur si parca nu mai puteam sa ma opresc. Alin s-a ridicat, a intors-o pe Diana si i-a indepartat fesele incepand sa ii linga anusul. Dianei se vedea ca ii place asta. Alin lasa multa saliva pe anusul ei, care se scurgea incet spre pizda. Diana isi impingea fundul catre gura lui Alin. Apoi, Alin s-a ridicat si a inceput sa i-o bage in gura, marind viteza pe masura ce nevoia lui de a ejacula crestea. A zbierat scurt si a inceput sa ejaculeze. Sperma lui Alin s-a intins pe buze si pe sanii superbi ai Dianei si el parca intrase in transa. Diana i-a supt pula si s-a intins in pat. Eu mi-o frecam repede, dar nu stiu de ce nu puteam sa ejaculez.
- Alin, fugi la dus ca vine Paul. Iar m-ai lasat nefututa. Spuse Diana zambind.
Alin s-a intins peste ea si a inceput sa o sarute.
- Multumesc, ai fost fenomen in seara asta. Lasa ca vei avea parte sit u de ceva.
- Da, da, cu putulica ta ejaculate? Rase Diana si ii da-te un sarut fugar pe pula.
Atunci am aruncat chilotii jos, am iesit usor din camera si am stat putin la usa si am batut. Eram inca ravasit si excitat de ce vazusem. Nu stiam daca ma vazusera. S-a auzit cum a intrat cineva la baie si atunci usa s-a deschis. Diana era la usa, in halat.
- Buna Paul. Intra. Scuze ca nu suntem gata, dar asta e, am avut si eu chef de ceva. A zambit Diana catre mine.
- Nu e nicio problema. Si eu am intarziat putin. Si asa sunt destul de oboist. Hai ca ma retrag si va las sa va faceti de cap.
- Nu, cum sa pleci. Fac si eu un dus dup ace iese Alin, si bem un pahar de vin. Am bagat sticla la rece.
Atunci am privit-o mai atent pe Diana. Era superba. Se vedeau inca urmele spermei lui Alin pe gat. Am zambit si am vrut sav ad ce reactive va avea. M-am ridicat si am luat un servetel si i l-am intins. Diana a zambit, l-a luat si l-a aruncat spunand:
- Imi place uneori, in particular, sa ma simt murdara.
S-a auzit usa de la baie si a aparut Alin imbracat lejer. Diana s-a ridicat:
- Merg si eu la baie. Sa nu incpeti sa beti fara mine.
Cand s-a ridicat l-a sarutat pe Alin pe obraz.
- Alin, nu e frumos ce facem. Ce crede Paul despre noi? Hai Paul, vino sa te sarut si pe tine. A venit la mine si m-a luat de gat, trecandu-mi mana prin par, si m-a sarutat pe buze. Ii simteam limba cum se joaca cu buzele mele.
Am ramas cu Alin si am inceput sa povestim diverse. La un moment dat Alin zice ca se simte dator sa se prezinte si sa povesteasca despre ei, spunand ca nu ar vrea sa interpretez altceva. I-am zis ca nu inteleg ce vrea sa spuna.
- Paul, stiu ca ne-ai privit in seara asta. Si eu si Diana stim si te-am vazut. Nu am vrea sa crezi ceva gresti despre noi. Si eu si Diana ne iubim foarte mult. Este prima data cand face masa ceva. Eu si Diana suntem casatoriti de 10 ani. Ne iubim foarte tare, dar relatia noastra s-a transformat, in timp, doar intr-una de prietenie. Este si vina mea. Nu sunt atat de dotat si apetitul meu sexual nu este foarte mare. Cand te-am vazut la cursuri, in prima seara cand am venit in camera, Diana mi-a cerut sa o ling asa cum ai vazut in seara asta. Dup ace a avut orgasm am intrebat-o ce s-a intamplat, fiind prima data cand face asa ceva. Mi-a spus ca ceva a atras-o la tine si ca si-ar dori si ea sa aiba macar odata orgasm. Discutiile au continuat, am provocat-o sa spun ace fantezii are. Am vorbit mult in seara aia. Am cazut de accord ca trebuie sa incercam ceva nou, care sa ne aprinda din nou. Fiindu-ne teama de alte intalniri am hotarat sa fim priviti cand facem sex sit e-am ales pe tine. Sincer, imi pare rau ca ai ramas cu pula sculata, isi termina Alin discursul.
Am vrut sa zic ceva, dar a iesit Diana de la baie. Fusta scurta lasa sa i se vada picioarela drepte si frumos arcuite, decolteul ne arata acei sani superbi. Vine spre noi, si cu vorbe calde:
- Dragilor, cred ca sunteti insetati. Paul, daca esti transpirat ti-am pregatit cada pentru o baie fierbinte. Se apropie de mine si ma strange in brate, prima data pe mine. Isi lipeste sanii de pieptul meu, apoi ma saruta scurt pe gura. La fel face si cu Alin.
- Nu fac dus, este in regula. Si asa sunt oboist si nu am sa stau foarte mult. Merg si eu insa pana la baie ca am o nevoie.
Intru la baie imi scot pula care era groaznic de tare si incep sa o frec. Ma gandeam ca daca ejaculez scap de starea de excitare. Langa toaleta observ chiloteii Dianei. Ii ridic si incep sa ma frec cu ei.
Usa se deschide brus si in prag apare Diana.
- Scuze, am venit sa aduc prosopul. Sunt naucit si ma cuprinde teama. Diana intra, imi face semn sa tac, si imi prinde pula in mana. Incepe sa mi-o frece, ma saruta si la ureche imi sopteste:
- Ce pula mare ai. O vreau. Se lasa in genunchi si incepe sa mi-o suga.
- Diana, nu e bine ce facem. Te rog, ce zice Alin. Vreau sa o ridic, dar pula imi intra adanc in gatul ei inecand-o. Nu ma mai puteam opri. Eram excitat. O ridic, incepem sa ne sarutam. Incep sa o dezbrac si ma joc cu degetele deja intre buzele rosii ale pizdei ei complet epilate. Ma las in genunchi si ii sarut lindicul, departand buzele pentru a face loc limbii mele care prinsese viata. Ii trec limba printer buci in timp ce ii masez pubisul si pizda cu mainile. Deschide picioarele si incepe sa geama usor. Imi ia mana si incepe sa se mangaie cu mana mea la pizda. Mangaiam usor acea zona ingusta acoperita de sucurile ce I se scurgeau deja. Diana incepe sa se clatine sis a geama din ce in ce mai tare. Cu mana se juca in parul meu. Este cuprinsa de orgasm. Ii sorb tot lichidul si ma ridic. O iau in brate si o sarut. Eu eram inca cu pula tare. Diana ma priveste si zice amuzata:
- Multumesc, a fost cel mai intens orgasm. Este prima data cand ma saruta si linge altcineva. Nu te superi, dar ma simt obosita si vreau sa ma imbrac sa bem ceva.
Zambesc, imi bag pula cu greu la loc si iesim amandoi din baie.
In camera, Alin punea vin in pahare.
- Cum a fost iubi? Intreaba el. Paul, asa cum ti-am spus, nu trebuie sa iti faci prea multe probleme. Noi ne iubim mult si iti multumim ca ne-ai ajutat in acest joc. Vrem doar sa iti precizam ca asta nu este decat un joc, suntem impreuna ca sa ne simtim bine, atat. Este un joc intre prieteni, daca vrei. Asa ca, hai sa bem un pahar de vin.
Trecuse deja o ora si terminasem si sticla de vin. Alin zice:
- As vrea sa mai propun un joc si apoi mergem la culcare. Paul, ma ajuti sa ii oferim Dianei o ultima imbratisare? As vrea sa ne sarutam toti trei.
- Alin, nu cred ca e bine. Eu nu am facut asta niciodata, si nu m-am gandit vreodata ca voi face.
- Hai sa o sarutam amandoi in acelasi timp, zice Alin.
Nu apuc sa mai zic nimic ca Diana ne saruta pe fiecare, pe rand, si in timpul asta eu o ling pe gat. Gurile noartre incep sa coboare pe corpul ei.
Gura mea o intalneste pe cea a Dianei, ne sarutam varfurile limbilor atingandu-se. Diana intinde mana in dreapta ei si apuca coaiele rase ale lui Alin pe care le maseaza. Nu observasem cand se dezbracase. Apoi ii apuca pula semierecta si incepe sa o frece. Nu mai resist si ii ridic fusta scurta dandu-i chiloteii la o parte. Am ajuns cu limb in dreptul coapselor ei. Genunchii ii sunt intr-o parte si in cealalta a capului.
Eu, cu capul inclinat, ii ling lindicul. Diana geme innebunita in timp ce eu imi introduceam limba in pizda ei uda. Ii infi limba cat pot de adanc aducand la suprafata lichidul limpede si cleios al pizdei.
- Paul, te rog dezbraca-te si tu, imi striga Diana. Trebuie sa te bucuri si tu cu noi. Ma dezbrac tremurand si sunt deja cu pula in mana Dianei. Ea maseaza pula tare si imi lingea coaiele.
- Ah ce imi plac coaiele tale de mascul. Uite Alin, ete mult mai mare ca a ta. Vezi ce pula frumoasa sug. Diana imi cuprinde capul pulii care nu mai supporta atata excitare. Diana incepe sa tipe si incepe sa imi frece pula repede, in ritmul placerii ei, o apuca de baza si o freaca de fata ei gingasa.
Ma intinde pe spate si Diana se aseaza peste mine si aluneca incet in pula mea dureros de tare. Da capul pe s...



    Login