Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tigarile
Autor : relaxedguy - 2019-10-21
Citita de 6043 ori - Nota 5.39 (23 voturi)
Am 31 de ani, sunt un barbat ok din punct de vedere fizic, dar care nu are încredere în el. E primul text pe care il scriu, o intamplare reala. O întamplare petrecuta în August 2019, in Bucuresti.
-----------------------------------
Arșița e punctul meu nevralgic, aș face orice ca să nu fiu nevoit să suport gradele din termometru. Mi-am făcut un obicei din a face plimbări lungi - la ceas de seară/noapte în București - plimbări în care am aplicația Grindr pornită. Și uneori se întâmplă să găsesc și partener de futai. Dar în seara aceasta, am ales să merg în ”parcul poponarilor” - Parcul Carol. CItisem mult pe net că găsești parteneri sexuali la ceas de seară - și pula îmi era deja beton la gândul că voi găsi măcar o gură primitoare. Și cu puțin noroc voi fute în gât.

Surpriză însă, parcul era gol. Deși era ora 23, băncile erau goale, iar singura activitate era a unor puștani care fumau iarbă. Problema mea era însă că mă excitasem prea tare la gândul unui futai și nu eram dispus să mă întorc acasă. Iar o labă era prea puțin. Mi-am luat inima în dinți și m-am îndreptat spre Gara de Nord din București, loc despre care citisem că abunda în glory holes prin wc-urile gării și turiști străini dispuși la una mică înainte să urce în tren.

Am ajuns în lateralul gării, lângă pod, o zonă mai retrasă, unde nu părea să fie niciun om. Vestea bună e că nu a trebuit decât să îmi cumpăr o cafea de la tonomat și să aprind o țigară, pentru că a apărut și primul doritor. Un tip la 40 de ani, îmbrăcat în trening. Părea să fie țigan, însă avea tenul mai albicios. Tricoul trăda trupul unui om obișnuit cu munca grea. Se vedeau câțiva floci în zona gâtului, iar din cauza pantalonilor strâmți - părea să fie dotat cu pulă peste medie. Părea însă un călător care își omoară timpul până când pleacă trenul spre cucuieții din deal.

Străin: Salut, scuze că te deranjez, vreau doar să îți cer o țigară. Nu sunt de aici și îmi e tare poftă să fumez.
Eu: Sigur. De unde ești?
Străin: Am plecat acu o săptămână din Craiova, am lăsat nevasta acasă că am auzit că mai bine se plătește munca cu ziua - aici - în București. Dar pula, e greu nenică. Și aici ești prost plătit în construcții.
Eu: Păi și ai reușit să faci măcar ceva bani?
Străin: Nu prea. Nici nu am unde să stau, am și două mari plăceri: fumatul și alcoolul. Am zis că o să fie mai bine aici, dar e greu. Nu fac urât la foame, dar trebuie să am țigări. Poate ești bun și îmi mai dai câteva.

În timp ce povestea cât de greu e în București, pula mea se umfla. Îl studiam pe omul ăsta și încercam să îmi dau seama cât de bărbat e. Avea toți dinții în gură, părea să fie păros, iar de fiecare dată când își ducea țigara la gură, din mișcările mâinii i se vedeau brațele cu mușchi.

Îmi era frică însă de vreo mișcare prea bruscă din partea mea. Și deși mă excita teribil ideea să îi propun să îmi sugă pula până la coaie, mă speria gândul că ar putea să reacționeze greșit.

Eu: Mai vrei țigări? Păi tocmai ți-am dat.
Străin: Șefule, asta o fumez și pe urmă iar rămân fără țigări. Și până dimineață stau ca prostul în gară, dau ture-ture. Și poate dimineață găsesc de muncă, poate nu.
Eu: Știu că e greu, dar pari un tip forțos. E imposibil să nu te angajeze ăștia în construcții.

Moment în care i-am pus mâna pe braț. Muream de curiozitate să văd cât de forțos e. Și da, era un braț muncit.

Străin: Da, poate găsesc. Și îmi dă 40, poate 50 de lei. Și banii ăia nu îmi ajung de țigări și băutură. Că atât am pe lumea asta, două plăceri.

În acest moment aveam deja pula sculată, era vizibilă și mi-am zis că nu am nimic de pierdut.

Eu: Eu îți dau mai multe țigări. Uite, îți dau chiar tot pachetul meu de țigări, lipsesc doar câteva. Dar nu sunt casă caritabilă. Mie ce îmi iese din afacerea asta?
Străin: Păi ce vrei?

Îmi era teama că sunt șanse mari să fiu refuzat dacă îi spun că vreau să îl lipesc de un perete și să îl fut în gură, să îl fac să bălească și să ejaculez pe pieptul lui. Deși doar la asta mă gândeam. Era un bărbat de 40 de ani pe care oricine l-ar fi futut

Eu: Mă gândesc că îți e greu fără nevastă. Și sigur coaiele alea nu s-ar supăra să fie supte. Să imi dai pula la supt, să simți și tu cum e să îți fie suptă pula în București.
Străin: Șefule, nu sunt din ăla. Îmi plac doar femeile.
Eu: Chiar pierzi ceva dacă mă fuți în gură? Că nu trebuie să știe nimeni. Decât să îți dai o labă, mai bine să te sugă unul. În plus, îți dau și pachetul meu de țigări. Ai opțiunea să te termini, să ai țigări până dimineața sau să plec și tu să rămâi nefumat.
Străin: Bine. Dar unde mă sugi?

Vestea bună la Gara de Nord e că excelează în zone prost iluminate. Și chiar în zona podului există o serie de ganguri. Dar până să ajungem la gang, l-am luat pe băiatul meu de pulă și am descoperit că era o pulă medie, semi erectă. Era foarte speriat, dar îl excita și pe el gândul să fie supt.

Am ajuns la gang și i-am cerut să își dea jos tricoul. Mă excita teribil gândul că un bărbat simplu, dar bine făcut, care toată viața a futut femei, își dă acum pula la supt unui bărbat. Odată ce și-a dat jos tricoul, am descoperit un străin păros, cu sfârcuri mari. Avea două tatuaje, o sirenă în dreapta pieptului și o ancoră în stânga.

I-am zis că vreau să îi sug înainte sfârcurile. Mi-a spus că nu are nicio problemă, iar odată ce i-am luat primul sfârc în gură l-am auzit cum scoate sunete din care reieșea că îi place. Odată mușcat de sfârc, stră...



    Login