Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Terapiile domnișoarei Denise - ejaculări ilegale cu psihoterapeuta
Autor : toni-iasi - 2023-03-16
Citita de 5988 ori - Nota 1.60 (278 voturi)




Terapiile domnișoarei Denise - ejaculări ilegale
O chema Denise și era psihoterapeut. Era o domnișoară micuță, șatenă și frumoasă. Avea 35 de ani. Se ocupa de problemele sexuale ale cuplurilor. Deși ea însăși avea probleme sexuale: adora să vadă femei copulînd și să fie privită cînd copulează. Și visul ei era să reia ce făcuse odată în studenție. Acum, la maturitate.
De o lună dialoga cu un cuplu. Căsătoriți de doi ani, îi spuseseră că la pat au blocaje, mai ales ea, nu știu ce. Ea, Mirella, era o fată înaltă roșcată, superbă, de 22 ani. El, un tip ciolănos, blond, de 30 ani, numit Raul. Fata refuza la pat unele chestii, zisese el. Mai ales felația făcută ziua, în lumină. Sau ejacularea pe sîni.
Domnișoara Denise se simți foarte excitată de ei.
Și după o lună de dialoguri cu ei, în care vorbi cu ei chestiuni foarte intime, făcu experimentul.
Le vorbi didactic, mai mult spre fată:
-Dragii mei, ca să vă deblochez sexual, eu aș aplica cu voi metoda Kinsey. Și anume, metoda extremelor. Mai ales pentru soțiile blocate. Se pare că erosul lor poate fi deblocat dacă ele privesc cum o altă femeie ajută sexual pe soțul lor. Știu, e ciudat.
Mirella deja se făcuse roșie. Iar el holba ochii.
Dar Denise nu se opri. Vorbi tinerei soții.
-Știu Mirella că, tu fată rușinoasă, te vei revolta, dar tot răul spre bine, crede-mă. Uite, ce ai spune dacă eu acum, aș desface șlițul soțului tău și l-aș mîngîia cu mîna, acolo, sub ochii tăi? Tu doar aparent ești blocată sexual, și ai nevoie de o ”scînteie”. Si acea ”scînteie” poate fi o experiență sexuală nefirească la care să asiști... E terapia pentru fobii. Evident că tot ce facem aici rămîne secret profesional... Și, de fapt, putem împleti utilul cu plăcutul...
Fata, Mirella, deschisese gura, paralizată de uluire, apoi se ridică.
-Dumneata... ești cu pluta? Cum poți propune așa o porcărie? Ești tralala??? Hai Raul, plecăm!!
Dar Denise o privea așa calmă, cu ochii ei frumoși.
-De ce să pleci?
Apoi Denise îi zîmbi, încît ceva se petrecu și deodată, roșcata revoltată se reașeză pe scaun, parcă sub hipnoză, acum privind încruntată la soțul ei, care deja gîfîia, roșu ca sfecla, speriat de ce se întîmplă. Cei doi soți se priviră în ochi un minut. Inima Denisei zvîcnea și ea, deoarece intuise bine. Urma să facă... ceva. Cu ei.
Totul era ca ea să accepte anomalia, propusă așa abrupt.
Raul se uita la soția lui. Nu puteau vorbi, amîndoi roșii ca focul. Mirella se uita, cînd la domnișoara Denise , cînd le el. Își frămînta degetele. Apoi vorbi:
-Iubitule, tu vrei așa ceva... cu ea?
Raul înghiți saliva. Adulmeca mirosul celor două femei și simțea că leșină.
-Scumpo... Vai de mine... Nu știu... Eu... ăăăă... Potae o să ne ajute, știu eu?
Domnișoara Denise știa că el nu poate spune ”da”, așa, deodată, ca să nu o supere pe ea, soția lui. Interveni iute:
-Mirella, uite, dacă el zice da, nu uita că eu am declanșat totul. Și să știi că nu există bărbat care să refuze alinturile sexuale de la o necunoscută. Deci, faceți experimentul cu mine? Repet. E secret profesional...
Mirella acum gîfîia tare, privind disperată, cînd la el, cînd la domnișoara Denise . Se lupta cu situația ciudată, ireală. Bîiguia, privind rugătoare spre Raul:
-Raul dar nu trebuie... Cum să faci așa ceva???... Nu se poate...
Dar Raul, incitat, o luă de gît și o sărută. Și șopti:
-Mirella... Dacă domnișoara zice... E doctor totuși...
Domnișoara Denise simți că fierbe.
-Deci dragilor, să trecem la treabă. Tu Raul vii lîngă mine și tu Mirella vei privi tot, și-ți vei învinge revolta și oroarea față de ce vei vedea și vei auzi, ok? Vom exorciza sexualitatea ta blocată, prin sexualitatea mea, care e specială. Iar plăcerea ce o va avea soțul tău va fi numai și numai în scop terapeutic...
Devenise instructoare.
-Hai Raul, vii?
Ezitînd, el se uită la Mirella, parcă întrebînd-o ce să facă.
Mirella, roșie, nu spuse nimic. Tăceea este aprobare?
Apoi soțul Mirellei se ridică și veni lîngă fotoliul Denisei. Gîfîia tare.
Domnișoara Denise îi zîmbi drăgălaș apoi îl apucă de penis, peste blugi. Cu palma ei îngustă.
Raul scoase un icnet, privind spre soția lui, care tresărise, și avea acum o expresie stranie, îndurerată. Atins la penis de o străină, Raul simțea acum o plăcere enormă. Denise se juca acum cu palma la prohabil lui, privind cuiroasă spre Mirella, ce tremura în acest experiment, cu ochii măriți. Sfîșiată între greață și o excitație nefirească ce acum creștea, de neoprit în ea.
-Mirella, o femeie străină e cu mîna acum la penisul soțului tău. Ce simți?
Mirella gemu.
-Nu trebuie să facem asta... Doamne-Dumnezeule. Raul, de ce nu plecăm de aici???
Se tot văita, dar se uita la tot ce se petrece.
Dar domnișoara Denise era pornită, și se juca acum cu mîna ei acolo si Raul, atins de mîna străină de femeie, icnea, uitîndu-se la cînd la domnișoara Denise , cînd la soția lui.
-Vezi, asta vor bărbații... Mirella, acum voi dezveli sexul soțului tău, ești pregătită?
Mirella iar gemu, ca de o mare durere. Dar se uita, avidă. Și deja gîfîia.
Cu mișcări leneșe domnișoara Denise, femeie experimentată, închise telefonul, desfăcu apoi blugii lui Raul și fără ezitare, îi trase jos pe coapse, laolaltă cu chiloții. Penisul mare și vînos se destinse afară, zvîcnind, în soarele ce inundase cabinetul. Parcă nedumerit că dă de două femei...
În nările domnișoara Denise i veni miros de ”Gaucho” și hormoni de bărbat.
Raul – exhibat - dete un geamăt gros ce făcu să vibreze geamurile. Plăcerea nouă, de a sta cu penisul erect și arcuit dinaintea a două femei, era ireală. Involuntar, o apucă de umeri pe domnișoara Denise și se împinse cu penisul înspre fața ei.
Domnișoara Denise îl privi mustrător.
-Hei, dragule, încet, încet..... Nu uita că eu decid toate aici da? Și NU sunt o prostituată! Tot ce fac acum e doar în scop terapeutic, dragule!!
Apoi vorbi către Mirella.
-Spune-mi, asta nu poți face cu soțul tău. Nu? Adică să i scoți penisul afară ziua și să i-l mîngîi, nu? Apropo, are un pulan super !!!
Mirella, leșinată, murmură că da. Își frîngea mîinile și se uita la scena ireală: soțul ei Raul stînd drepți lîngă femeia străină, cu pantalonii în vine și penisul afară, cu mătărîngă arcuită spre tavan, mare, groasă și tare. Erectă cum nu o mai văzuse vreodată.
Apoi domnișoara Denise, zîmbind, merse mai departe – cu degetele ei fine, apucă ușor penisul, ca în clește și-l decalotă, începînd o masturbare ușoară, ceea ce umplu cabinetul de vaiere groase de plăcere. Alintat, Raul se scutura tot de plăcerea grea, în timp ce ochii lui mirați treceau de la Denise la Mirella, și înapoi.
Alintînd continuu mădularul în mînă, nerușinata doctoriță se uită la Mirella, care, roșie ca focul, se uita la ei, cu o expresie de oroare pe chip.
-Mirella, vezi ce fac? Labă, scumpo, așa se cheamă. Bărbați, pe lîngă amorul de noapte, au nevoie să fie alintați așa, chiar și ziua. Vor să le fac labă. Pricepi? Dar tu acu ce simți să vezi penisul soțului tău în mîna unei străine?
Mirella înghiți saliva.
-E oribil, nu știu de ce accept asta... Oribil și ciudat... Tu m-ai drogat, nebuno...
Dar se uita, avidă. La fel de nebună ca Denise, acceptînd această porcărie. Parcă hipnotizată de scena ireală. Denise simți fiori – gata, o domesticise pe soțioara asta superbă. Care se uita cum ea face labă soțului ei...
Denise continuă masturbarea lui Raul, alene, ritmic. Știa că el e foarte tensionat și că ejacularea este foarte aproape. Ea însăși simțea o excitare sexuală de foc, cum nu mai simțise, și o plăcere sadică să dezmierde un penis, dinaintea soției celui mîngîiat.
Denise iar se uită la Mirella, sever.
-Spune-mi, nu ești acum puțin excitată de ceea ce vezi? Dacă da, vino și continuă tu ce fac eu, și eu voi privi.
Fără un cuvînt Mirella trase scaunul lîngă Raul și apucă penisul în mîna ei timidă. Începu o mișcare ritmică pe mădular. Era foarte nepricepută. Denise pufni.
-Scuze, scumpo, dar tu chiar nu știi să mîngîi un penis! Ooof...
Mirella stătea deci cu penisul în mînă, stînjenită, dar și excitată.
Denise zise:
-Atunci, te rog să-l pupi. Faci asta, sub ochii mei?
Supusă, Mirella atinse glandul cu buze reticente. Nici asta nu știa. Denise oftă iar.
-Doamne fato, dar nu te știi deloc. Ce nevastă ești tu?...
Apoi se aplecă, apucă pulanul lui Raul și și-l vîrî în gură, cam jumătate, apoi începu să-l mestece, cu ochii spre Mirella, în timp ce cabinetul hăulea de țipe...



    Login