Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTentatia irezistibila - Inceputul
Autor : Tepes111 - 2020-10-06
Citita de 20865 ori - Nota 7.74 (623 voturi)
Tentatia irezistibila - Inceputul

Sa fim intelesi, eu nu scriu versuri, beletristica sau psalme bisericesti. Aici ne gasim pe o pagina cu fantezii sexuale, asa ca, nu-mi veniti la final cu prostii de genul „ pedofilule, nebunule, etc“ Nu citesti aici, inchide, iti cauti biblia …. si te rogi. Si mai ceva, ia mai lasati-ma cu tampenii de genul „ avea 18 ani si era virgina, la 16 ani nu stia ce este pula“ Ce dracu inseamna toate aceste aberatii ? Deci ….

Ma numesc Pepe, sunt lacatus, casatorit, nu avem inca copii, „cariera ne obliga sa mai asteptam“ asa spune sotia mea, doamna inginer. In fine, locuim intr-un orasel mic, la curte unde am si un mic atelier. Imi mai repar ce am nevoie, mai lucrez cate ceva si pentru altii, dar sa fiu sincer nu este doar meseria mea, ci si un hoby al meu.
Eram in atelier, era racoare liniste, ma chinuiam cu o pompa de apa, cand deodata, aud ca cineva bate la usa. Deschid si surpriza, d-na Elsa sefa de la farmacie. O nemtoaica la origini, undeva de pe langa Sibiu, cred, 55 de ani si o fosta prietena a mamei mele, spun fosta caci mama mea a murit de ceva timp. Elsa arata inca fenomenal, cam 1,70 are sanii plini, pe care ii acopera bine si totusi arata un pic decolteu, cu gust, are und fund de brazilianca, ochii verzi, o satena focoasa rau, picioare inca zvelte, pielea intinsa. O femeie care se ingrijeste, face sport si mai are si norocul de a fi mostenit si de la natura, genele castigatoare. Ce mai atat, o bomba sexy, mai ales la anii ei.
Buna Pepe, ma intampina Elsa zambind, uite dragul meu, ca am ajuns si eu pe aici cu o rugaminte mare. Spune Elsa cu ce te pot ajuta, ii raspund eu politicos. Nu mai ii spuneam Tanti Elsa cáci aveam deja 35 de ani ! Mai dragule, masina de cafea scapa pe unde apa, ai putea sa te uiti tu ? A fost scumpa rau, nu mai are garantie, dar poate ne poti salva ….. te rog.
Cu placere Elsa, dar nu iti promit cat de repede te rezolv, ah, scuze ca sunt asa badaran, te servesc cu o cafea ? Cu placere, daca ai timp ? Apropo, am strigat prin curte si nu mi-a raspuns nimeni, Ioana nu este acasá ? Nu, este pe teren, ii raspund eu in timp ce faceam cafeaua la micul aparat din atelier. Ia loc o invit eu, uite acolo -am o canapea veche pe care mai trandavesc cateodata- se aseaza grijuliu, cu eleganta ei tipica, are grija sa nu isi arate chilotul sau chiar prea mult picior, o femeie adevarata, chiar un pic pudica. Am sporovait mai de toate, ea pe canapea eu stateam in picioare cu cafeaua in mana. Si deodata ma intreaba zambind cumva ciudat, mai Pepe, dar tie ti-e frica de mine ? Raman blocat si spun cumva balbaindu-ma, nu, nu mi-e frica … ok rade ea atunci vino si ia loc si tu aici, hai ca te invit eu la tine in casa. Pai Elsa stii tu , doar vezi ce murdar sunt, nu chiar extrem dar totusi fata de tine sunt si nu vreau sa te murdaresc si pe tine. Lasa prostiile báiete insita ea, vino aici, ca doar te stiu de cand ai venit pe lume, eu am fost prima la mama ta la spital, eu te-am luat prima in brate, cand te schimbam de scutec, iti mai pupam si cocoselul, cum sa ma supar pe tine ?

Ma asez langa ea cu grija, , mirosea frumos, dar nu exagerat. Era ciudat faptul ca parca din pozitia asta ii vedeam sanii mai bine, sau mai bine zis putinul din ei ce se vedea. Discutam de toate si brusc ma intreaba „ mai Pepe tu te uiti cumva la sanii mei sau mi se pare“ ? Avea iarasi acel ton ciudat in voce, lucru care mi-a dat curaj sa fiu sincer si-i spun, da, asta fac, dar stii cumva un barbat care nu ar face asta ?
Pentru moment a ramas blocata, apoi a continuat, dragule eu pot sa-ti fiu mama, te stiu din prima ta secunda de viata si apoi daca as fi vreo nebuna si mi-as pierde controlul, saraca Elvira (mama mea) s-ar intoarce in mormant de furie si eu, as înnebuni aici de rusine. Apoi a tacut pret de cateva secunde. Hmm … zice tot ea, pai daca tot am ajuns aici, hai spune-mi cum ma vad barbatii ?
Hop hop Elsa, ripostez eu, povestea nu e chiar asa de simpla, nu imi permit chiar asa multe cu tine, suntem doua generatii diferite asa ca hai sa o lasam balta, caci o sa explodezi ….. Zambeste strengareste si raspunde tot cu acel ton ciudat, ok sa zicem ca eu am 30 de ani, ne-am pus-o de vreo cateva ori, dar nimic serios si acum vreau sa pun laba pe un barbat etc etc, deci in concluzie nu ai de ce sa-ti mai fie jena, asa ca, da-i drumul dragule !
Eu de dincolo, incerc sa intind coarda mai tare, era si momentul, OK, daca vrei asta, trebuie sa-ti mai desfaci un nasture la camasa si-ti spun. A izbucnit in ras, doar unul mai vrei? Doamne ca tot copil ai ramas. Uite, imi esti simpatic si desfac doi, ceea ce a si facut, sanii s-au revarsat un pic, sutienul de dantela alba acoperea pe jumatate, ceea ce doream eu sa vad, si cu siguranta nu doar eu, dar pentru moment m-am multumit si cu atat. Am inceput sa-i spun, mai bagam si din top, dar realitatea este ca era ca un magnet pentru barbati in pofida varstei ei. M-a ascultat cu atentie, devenise serioasa cumva, respira altfel, incepuse sa se roseasca in obraji, pieptul ii urca si ii cobora ritmic … prind momentul si o intreb daca doreste un coniac bun, mic. Beau foarte rar si putin spune ea, dar acum fac exceptie, da, beau, dar o sa-mi raspunzi la toate intrebarile, OK ?
Spiritile s-au incins, eram mai liberi, ea a baut un coniac mic si atat, eu am mai luat inca unul. Apoi discutia s-a incheiat, ea isi musca buzele si privindu-ma direct in ochii, ma intreaba brutal, te uiti la sanii mei asa doar ca si barbat sau ma placi si ca femeie ? Elsa, aici nu pot sa-ti raspund caci, din nou e mult de povestit. Am timp, zise ea autoritar, da-i drumul.

Incep sa ii povestesc, din copilaria mea, cand o pandeam atunci cand era la mama in vizita, sau cand probau amandoua lenjerie de intima, crezand ca eu sunt „prea mic“ si nu inteleg prea multe. A fost si momentul potrivit de ai spune ca odata cu trecerea timpului, o pandeam la plaja la noi in curte, din spatele perdelei si ma masturbam, asteptand sa cresc, ca sa ma dau la ea, ca am si visat-o etc etc“
Respira tot mai sacadat, avea o stare, pe care nu si-o putea controla si asta era vizibil, ma viola oarecum cu ochii, rosie in obraji, fara sa spuna ceva. M-am apropiat de ea si am sarutat-o, mi-a raspuns si ea la sarut, apoi s-a tras speriata inapoi, ca o stana de piatra. Ma privea din nou in ochi si instantaneu privirea i s-a schimbat si cand mi-a puscat o palma, mi-am adus aminte de mama, la propiu, fiindca doar ea ma mai blagostovea asa. Cu un ton serios aproape oficial imi spune Elsa, sa nu mai faci asta niciodata, dar niciodata, ai inteles ? Acum era randul meu sa raman fara cuvinte, ceea ce s-a si intamplat. Cumva derutat de situatie, analizam ce am avut si ce-am pierdut, asa ca am tras-o din nou catre mine, am sarutat-o din nou lung si în acel moment, a cedat total.
Era salbatica, o simteam ca vrea sa ma manance, ma musca la propiu, ma saruta bland pe gat ca mai apoi exploda din nou sarutandu-ma, muscand-mi buzele ca si o vampira. Am inceput sa-i desfac camasa, in timp ce ea imi masa pula prin pantalon. O strangeam de sfarc si gemea usor aproape ca scancea, nu indraznea insa sa-mi desfacá pantalonii, asa ca mi-am tras in jos pantalonul si i-am pus pula in mana. A strans-o imediat puternic cu un gest care imi spunea ca astepta asta de mult, a inceput sa o beleasca usor cu miscari lente, parca voia sa savureze acel moment cat se poate de mult … atunci i-am soptit in ureche, ia-o in gurá, nuu, a venit riposta ei precum fulgerul, in generatia mea nu se practica prea des asa ceva, facem ce vrei tu dar asta nu, te rog.
Nu am mai asteptat alte argumente am prins-o de par si am bagat-o cu gura in pula. S-a impotrivit un pic, insa doar formal caci in sfarsit ii avea capul deja in gura … un vis din copilárie devenise realitate. Sugea asa cum putea si stia ea, se vedea ca e „noua“ la acest capitol, ma zgaria un pic, dar isi dadea silinta si asta ma excita si mai tare !
Sugea pula intens, cu multa multa pasiune, se pare ca si-a satisfacut o curiozitate mai veche si acum era fericita, oare sa fie doar asta?
Erau momente cand respira greu, fiind incepatoare si voia sa-si ridice capul, doar ca eu nu ii dadeam drumul, o tineam de par si-i bagam pula pana in gat, incat sa si inecat un pic, dar trebuia sa o invat cum se face si insistam sa mi-o suga fara pauza, Cand am simtit ca e prea mult i-am dat indicatii pretioase, sa o linga un pic, sa o mai frece si apoi la supt mai departe. Asa a si facut, eram in al noulea cer, simteam ca fierb, eu gemeam de placere, gemea si ea, garantat si ea tot de placere.
Simteam cá nu mai rezist, trebuia sa ejaculez, m-am facut cat mai comod, am tinut-o cat mai bine si ma pregateam sa ma eliberez de tensiune. Elsa a simtit asta si a încercat foarte hotarata sá-si ridice capul. Bineinteles ca nu a reusit, nu i-am dat voie, s-a chinut vreo doua trei secunde, apoi a renuntat, a inceput sa suga pula mai salbatic. Exact la timp caci primii stropi de sperma erau deja in gura ei, care ma mulgea cu buzele ei carnoase si apetisante. Am spermat, tremurand din tot corpul, imi treceau faze prin cap, ca sunt inca pusti la mine in camera si ea imi suge pula in timp ce mama mea o tot striga cautand-o … Inghitea sperma cu nesat asa cum am spus ma mulgea in timp ce eu spermam. Cand totul s-a terminat, a inceput s-o linga cu duiosenie, ca un fel de recunostinta, apoi s-a ridicat si-a aranjat hainele, si-a luat telefonul si fara sa spuna nimic, s-a indreptat catre usa deschizand-o, dar in pragul usii se opreste, se intoarce catre mine si cu o voce foarte serioasa ma ameninta la propiu, ceea ce s-a intamplat aici, nu este firesc, deci sá uitam amandoi povestea, caci nu s-a intamplat niciodata si te rog insistent sa ma eviti definitiv, doar pe strada ai voie si e necesar sa ma saluti, in rest nu mai vreau sa aud de tine. A iesit turbata, trantind usa in urma ei si dusa a fost. Eu eram inca in transa, la fel ca si la primul meu futai (aproape) !

Au trecut zilele, ma gandeam din cand in cand si mi se parea totul doar un vis frumos. Intr-o buna zi imi spune sotia, dragule am uitat sa-ti spun, m-am intalnit cu Elsa, sefa de la farmacie si m-a intrebat daca i-ai terminat masina de cafea, caci ea nu are numarul tau. I-am raspuns cu o voce cat se poate de normala, ca e gata de mult, dar daca nu a sunat inseamna ca nu e asa urgent, sa vina sa si-o ia. Mai Pepe zice Ioana, vezi la mine in telefon, ca am eu numarul ei si spune-i tu, nu ma bagati voi pe mine in afacerile voastre.
Zis si facut, am luat numarul spunand ca o sa o sun si ca ea nu este momentan neaparat prioritatea mea.
Se mai scurge ceva timp, venisem de la munca si imi pierdeam timpul prin atelier, televizorul era pe sport etc si aud soneria de la poarta, oare cine o fi ma gandeam eu. Surpriza, era Elsa, zambind usor ma intreaba daca masina de cafea e gata si cat o costa. Paí e gata si nu te costa nimic, am raspuns eu, asteapta aici ca ti-o aduc imediat. Si-a incretit usor fruntea si ma intreaba, dar nu ma inviti la o cafea ? Cu siguranta, daca asta vrei tu, insa stii tu ca ultima oara mi-ai propus o conventie si eu o respect. Mai nebunule zice ea, te-am iertat deja si acum stiu ca de la tine ma pot astepta la orice, deci in concluzie m-am hotarat sa risc. Am simtit deodata ca se ridica pula incet, incet dar constant, poftim Elsa o rog eu, hai intra.
Mergea in fatza mea, asa incat sa o pot admira, avea acele rotunjimi care face femeia, femeie, un mers gratios, elegant imbracat ca intotdeauna o priveam si pula mea lua proportii. Imi revin si o avertizez, Elsa stii ca Ioana nu e acasá ? Da dragule stiu, dar am incredere deplina in tine ca te vei comporta asa cum ma astept de la tine. Ajunsi in atelier, o intorc catre mine, privind-o in ochii, ea tacea, apoi brusc o intorc cu fatza la masa veche din lemn de nuc, o fac sa se aplece si ii ridic fusta in sus, fusta care era destul de stramta, mai sa o rup. Ea se zbatea, incerca sa scape, vorbind cu o voce blanda usor dojenitoare, mai Pepe lasa-ma, ai uitat ca avem o intelegere, dece nu-mi respecti dorinta ? Nu stiu ce spui tu acolo, am raspuns eu, gatuit de emotii ca un pustan, dar cu siguranta nu mai scapi de aici nefututa ….. caci asta vrei, da … sau ma insel cumva ? Nu, nu, tu vrei pula si acum o sa-ti dau … ea cedase.
Intre timp am ajuns cu pula intre labiile umede si am impins cumva cu rautate, a icnit scurt, dar in loc sa se retraga, s-a impins mai adanc in pula. O tineam de par si o futeam ca un nebun, chiar daca stiam ca o sa ejaculez repede. Dadeam cu pula in ea, ea ma contra, era fierbinte in pizda precum tigancile, nu am avut tiganca doar am auzit. Statea cu ochii inchisi si savura pula de barbat tanar, am simtit ca imi rupe pula, la propiu …. Hai, hai cu mine odata, gemu scroafa, iubesc sa te termini odata cu mine si in mine. Nu stiam daca este deja la menopauza, dar nu era problema mea. Am spermat in ea, fiecare jet, strop de sperma, care-i atingea uterul o facea sa urle ca o nebuna… sincer ? M-am cam panicat, sa nu-mi moara la dracu in pula, la mine in atelier. Nu am un madular urias, dar nici mic nu este. Francezi numesc orgasmul, metaforic „moartea mica“

Ne-am linistit amandoi, am mai palavragit un pic, am luat-o din nou in brate si am pus-o pe masa cu fata la mine si picioarele in sus, doream sa o fut in cur, sa o chinui un pic, drept revansa si totodata recompensa, pentru asteptarea mea de ani de zile. I-am pus-o la cur si am vazut in ochii ei ca este un pic speriatá … exact ce imi doream eu. Am impins un pic si deja o avea in cur, am fost totusi tandru cu ea si i-o bagam usor pana s-a obisnuit cu ea, apoi ritmul s-a tot marit, pana am devenit ca o masina. Ea pe masa cu ochii inchisi gemea spunand ceva din care nu prea am inteles multe, doar cateva propozitii au fost mai clare „ asa Tati, asa iti place? Fute-ma Tati, caci te iubesc si vreau doar pula ta“ Deschide ochii, ma vede si imi spune taios, dai dragule, fute-ma Pepe, rupe-mi curul. Am explodat in curul ei, ea se cabra si impingea ca un Mustang. Eram extenuati si totusi ne-am grabit sa ne echipam, sa nu ne surprinda careva. Am facut apoi o cafea la masina ei, ca sa o probam si o intreb, tu Elsa, ce spuneai cand ti-o trageam la cur ? Chestia aia cu Tati fute-ma etc ?
A tacut si dupa cateva momente imi spune cu o voce stinsa, stii ca eu in toata viata mea, doar doua pule am supt si numai doi barbati m-au avut anal ?
Zambesc cu grija si-i spun ca este aproape normal, adica eu si sotul tau ?
Te inseli, tu si, doar tu si … tatal meu . Ups, am incremenit si iritat o intreb, de ce nu ai spus nimanui ca ai fost violatá ? Nu am fost violata, poveste este un pic mai complexa …. Ok zic eu folosind expresia ei, am timp, asa ca, hai da-i drumul.
Tace din nou, ofteaza usor si incepe. Povestea cu pauze, parea a fi mai mult un monolog la care eu luam parte, neobservat. Eu … nu mi-am trisat sotul pana acum, niciodata, in schimb mama mea a fost mai … usuratica, Il neglija pe tata si cu toate astea, el se chinuia sa fie un tata bun. Mama se futea cu seful ei si daca punea ochii si pe un barbat foarte bine, il facea. Facea astea cu atata discretie, ca nici un vecin sau ruda, nimeni nu stia, doar tata s-a prins. Eu fiind mica, stateam la el in brate, la tata, cateodata simteam ceva tare, in pantalonul lui, dar nu mi-am dat seama ce putea fi. Mai tarziu am vazut o revista porno care m-a facut foarte, foarte curioasa. Si intr-o noapte cand mama era plecata la bunica, m-am dus la el in pat si i-am tras cu grija pijamaua, el dormea dus, a baut in timpul meciului de la televizor cateva beri, nu bea des, doar la un meci asa. A fost premiera, prima oara cand am vazut o pula adevarata, am inceput sa o frec, stiam ce se intampla, se intarea si m-am tot jucat cu ea pana cand, nu stiu cum si de ce, m-am trezit cu ea in gura si i-o sugeam, nu simteam cine stie ce, dar ma gandeam ca daca celor din revista le place s-o suga, inseamna ca e buna … deci mai ramanea doar sa-i gasesc gustul, lucru...



    Login