Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tenerife partea a II-a
Autor : jucatorul0 - 2017-07-13
Citita de 6184 ori - Nota 6.90 (29 voturi)
.... fără introducere pășește și ea in cadrul suficient de fierbinte. Ca și o doamna trecută prin viața și cu toate poftele trupești satisfăcute pana la vremea aceea, simt un fior pe șira spinării și câteva degete care ușor se plimbau prin parul capului. Nu dau importantă, cel puțin așa vreau sa las impresia și imi continui "treaba"începuta
Eram între cele doua nemțoaice și asta imi plăcea la Nebunie moment in care, s-au cuprins amundoua in brațe și au început sa se sărute, sunetul scos in urma săruturilor si a gemetelor făcea ca fiecare cm2 de piele sa vibreze. Mi-aș fii dorit sa le văd sărutându-se și cum se mângâiau pe sâni amundoua in momentul acela, dar păsărica lui L. nu imi "oferea nici un moment de respiro și nici nu-mi doream asta, vroiam sa stau băgat in ea pentru tot restul nopții/dimineții.
R. decide sa-și i-a "rolul" in serios lăsând impresia ca știe ce face și nu numai, așa ca lasă pantalonași scurti sa cada de pe ea, se întoarce cu spatele la mine, prinde de bucile ei cărnoase și arse de soare și începe sa-și maseze ușor gogoșică și anusul de ceafa mea propulsându-ma parca și mai tare cu botul in pizda lui L.
Totul se petrecea într-un cadru comod din toate punctele de vedere, fiecare știa ce avea de făcut și ce sa facă sa se simtă bine, ma simteam "folosit" și asta imi convenea de minune pana in clipa in care decid sa ma ridic și sa ma întorc cu fata sa admir doamna care practic "pornise " acest joc minunat.
Ochii îi sclipeau de fericire, imi face cu ochiul discret semn ca momentul sa ne retragem in dormitor era aproape. O iau de mâna și ne îndreptam toți 3 in dormitor.
Nu aveam in gând decât faptul ca sunt cu doua doamne care știu ce vor și nu este loc ca sa "dezamăgesc" spun asta deoarce numai gândul ca sunt cu ele in camera și știam ce o sa urmeze imi dădea o senzație de fierbințeala ce capul pulii nu o mai controla. Așa ca , las doamnele sa se așeze pe pat, ma așez pe scaunul de la masa plină rămasă cu paharele noastre de vin, pun mâna pe un pahar, aprind o Țigara și aștept ca un băiat cuminte sa înceapă "filmul" in care mai târziu aveam sa fiu actorul principal.
R. și L nu erau la prima experiența, totul se juca ca la carte, de la punctul in care și-au găsit fiecare locul in pat pana la ochii cei "blajini " cu care ma priveau și parca ma implorau sa ma alătur acelui joc care urma sa înceapă.
Nu vreau sa i-au parte încă așa ca stau cuminte in scaun și privesc toată nebunia savurând vinul din pahar in care aveam încredere ca o sa ma ajute in ceea ce o sa urmeze sa se întâmple ( când consum alcool imi creste rezistența )
La marginea patului R cu picioarele desfăcute gata sa primească tot ce este umed in ea gemea de plăcere la fiecare "clopot de limba" care-i umezea buzele pizdei. Din când in când ma ridicam și ii umezeam in gura mea cate un deget de la mâna lui L. ca mai apoi unul câte unul sa între in anusul lui R. pregătindu-l pentru acțiune. Nu mai rezist mult show-ului așa ca ma ridic si ma așez in "capul patului " unde doamnele m-i se alătura.
Cad la mijloc, locul preferat oricărui bărbat care își dorește o așa companie. Trag o perna sub cap și ma las pe mâna celor doua . Sunt asaltat din toate unghiurile, limbile, mâinile lor le simt pe tot corpul , fiecare firicel de par se scaldă in saliva lor lăsată pe mine, acțiunea se mută pe abdomen, strâng din dinti de plăcere și încerc sa ma calmez, L. imi ia pula in mâna și începe sa o bată de gura lui R. aceasta din când in când prinzand-o in gura. Tot ce făceau ma scoteau din minți. Și-o pasau de la una la alta și o împărțeau ca cele mai bune surori.Faceau schimb una cu alta și nu neglijau nici un cm2 Coițele erau și ele plimbate ca bilele de biliard prin curele lor. Era momentul meu de "explozie" și vreau totuși să-l aman așa ca o trântesc pe spate pe R. simțindu-ma dator fata de ea cu palmele pe sânii ei și cu botul băgat in păsărica încep sa o savurez. Avea o păsărica destul de generoasa, lingeam buzele care arătau ca niște "aripi" ce nu acopereau lindicul lung si rozaliu. Tot ce se scurgea din păsărica păstram in gura obținând o cantitate suficientă ca apoi sa o scuip pe anusul ei înflorat. O înnebunea senzația și asta se vedea. Ținea strâns capul meu între picioarele ei iar cu mișcări ușoare de bazin imi dirija gura exact unde și-o dorea mai mult.
L. era in spatele meu și își făcea treaba destul de bine. îmi trăgea pula printre picioarele mele si o lua in gura suficient cât nasul ei să-l simt cum își face loc printre fese atingând anusul din când in când. Era o senzație destul de plăcută mai ales atunci când ușor își plimba limba prin jurul lui.
Simt ca ma sufoc/înec este atât de cald și ud între picioarele lui R. valuri după valuri se preling de pe buze,barba pana jos pe gât apoi pe piept. Tremurând toată își strânge picioarele îndepărtându-ma din locul fierbinte. Simt ca vrea o pauza scurta, respira atât de greu și se întoarce pe o parte semn ca nu-și poate regla respirația. Ma așez și eu pe spate, trag o perna sub cap și o aștept pe L. sa urce in "ea". Trage de păsărica cu doua degete , își expune intrarea și se lasă destul de greoi in ea pana la capăt. Mușc din buze și încerc fără succes sa ma mișc de acolo . Deține controlul, miscarile de "du-te / vino ma înnebunesc, din când in când o scoate și o freca pe lindic urlând de plăcere.
- Vino înăuntru vreau sa-l simt tot in mine și sa ma umple toată.
Nu aveam ce aman, cu toate ca vroiam sa prelungesc tot ce se întâmpla acolo ca și cum avea sa fie ultima mea ejaculare și partida din viața mea. Răbufneasc și jeturi după jeturi las in păsărica lui L.
- Nu este corect, zise R
- Și eu am "participat" la acest moment.
Reușise sa ma facă sa ma simt vinovat acum, nu-mi găseam cuvintele, de plăcere sau de mai știu eu ce nu știam ce sa mai zic. Nu reușeam sa fac diferența dacă a zis-o pe bune sau doar glumeste.
L. cade pe spate cu picioarele desfăcute de unde toată sperma se scurgea pe cearșaf și din când in când își plimba degetele prin ea urcând-o pe abdomen apoi pe sâni lăsând expresia feței sa ne arate cât de egoista este cu R. :)
M-am ridicat după câteva minute de respiro și le-am turnat in pahare vin. Le-am invitat la masa lângă mine și sa savurăm și tigara de după.
- Nu mai rade la modul asta L.
- L-ai extenuat, nu vezi ? venind...



    Login