Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataTe las sa-ti iei zborul- ll
Autor : ursulicaaa - 2012-11-23
Citita de 6674 ori - Nota 7.56 (34 voturi)
-Vreau sa-mi dansezi.
O privesc nedumerita si incruntata.
-Nu te uita asa la mine,nu ma impresionezi.Vreau sa-mi dansezi,sa-mi demonstrezi ca meriti sa faci sex cu mine.
Se ridica de pe pat si da drumul la muzica.
-Si vreau sa te imbraci provocator.Hmm..Stiu si cu ce!
Imi deschide dulapul si alege lenjeria neagra,sexy,cumparata de ea pentru ziua mea.O arunca pe pat,langa mine si se uita insistent.
Ma ridic incet si analizez optiunile.Stiu ca e incapatanata si oricum n-am cum sa scap.Stie sa ma domine si urasc asta,asa ca ma schimb alene ,uitandu-ma urat la ea.Imi urmareste fiecare miscare si zambeste pervers.
-Perfect!Poti sa incepi sa dansezi.Poate si un lap dance?
-Pffff!mai ai multe cerinte?o intreb zambind.
Incep sa ma misc incet,fara nici un chef de dansat.Capul inca ma doare,il simt pulsand si ma scoate din sarite ca trebuie sa-i fac pe plac.
-Mai cu talent,don’soara!
Incep sa ma induiesc(ea m-a invatat cum) si ma apropii de ea.Sta pe marginea patului cu zambetul ala perfect si ma rusinez.Ea stie sa danseze perfect,cu corpul ei perfect,cu zambetul ei perfect..si eu..parca sunt o paiata care..uf..Inchid ochii si ma las condusa de ritmul muzicii.
Simt cum ma apuca de mana si ma trage spre ea.
-Mmmm ce bine te misti.
Are din nou privirea aia pofticioasa,care ma face sa ma ud instant.Ma intorc cu spatele la ea si ii desfac picioarele cu mainile.Ma las in jos pe langa trupul ei si ma unduiesc din nou.Mainile ei imi ating spatele si ma infioara.
-Deci imi faci un lap dance?
Isi strange picioarele si ma indeamna sa vin.Corpurile noastre se ating acum si simt atractia dintre noi doua ca un magnet.Imi desface incet sutienul in timp ce ma priveste in ochi.O prind de par si ii trag capul spre spate,in timp ce limba mea ii atinge gatul incet.Mi-era dor de parfumul ei care ma invaluie incet,incet si ma face sa gem.Parca sunt in transa si orbitez in jurul ei.
-Stii ce mai vreau de la tine,nu?Si nu accept nici un refuz
Se opreste timpul in loc.Nu,nu si nu!
-Nuuuu..te rog nu..
-O ba daaaa!!rade ea.Si n-ai sa scapi.Ai sa ejaculezi pt mine.
(Urasc ejacularea feminina.Am crezut la inceput ca e o prostie inventata de cei care fac filme porno.Dar din pacate..sau fericire..nu e asa.Prima data cand s-a intamplat..eram cu ea.Habar n-aveam de chestia asta.Crezusem ca am facut pe mine,ceea ce m-a derutat.Era o experienta ciudata,care iti da o senzatie si mai ciudata,dar foarte placuta.Nu e ca in filmele,cand tipa parca e o fantana arteziana.E ceva mai putin.Si cel mai aiurea e ca nu mai ai control asupra propriului corp.Doar ei ii placuse.Se bucura ca un copil de fiecare data.De altfel,tot ce stiam despre corpul meu,ea ma invatase.Ii spuneam”zeita sexului” pt ca imi daruise cele mai ravasitoare orgasme din viata mea. )
-Dar nu-mi place..ma simt aiurea..
-Ba iti place si nu accept un refuz.
Ma apuca de fund si ma trage si mai spre ea in timp ce ii simt limba iscusita cum aluneca peste sanii mei.
Din boxe se aude melodia noastra.Zambesc si-i surprind privirea.Si ea zambeste si imi saruta buzele atat de tandru incat picioarele mele incep sa tremure.Saruta atat de bine..si ne potrivim atat de bine..Imi scapa un oftat lung,in timp ce ii prind fata in maini.
-Te iubesc
Nu-mi raspunde,evident.
In schimb isi plimba mainile pe corpul meu intr-un dans ametitor.Continua sa ma sarute cu si mai multa pasiune in timp ce tresar cu fiecare atingere.Stie cum si cand sa ma atinga.Cata putere are asupra mea!
Se intinde pe pat si ma trage deasupra ei.Zambeste ca un copil in timp ce eu imi cufund nasul in parul ei.
-Ce bine mirosi!
-Stiu,veni cu un raspuns promt.
Rade si ma intoarce pe spate.Mana ei se plimba pe gatul meu,coboara pe sani,apoi pe abdomen si intr-un final intre picioare.Nu zaboveste prea mult acolo si coboara pe picioare in timp ce buzele ei imi ating sfarcul intarit.Limba ei ascutita face cerculete peste el in timp ce fiorii trec din san fix intre picioare.Cu o mana imi strange celalt san si se ridica usor deasupra mea.
-Ai sa fi fetita cuminte si ai sa ejaculezi. Ai inteles?
Reusesc doar sa dau din cap afirmativ.Miscarile ei salbatice asupra sanilor mei ma fac sa gem necontrolat,ca de obicei.Se ridica si isi da jos tricoul si sutienul.Ma infior cand unul din sfarcurile ei imi atinge pielea.
Se joaca pe ambii sani.Trece de la unul la altul cu limba si buzele in timp ce imi apasa locul umed prin chiloti.Gemetele mele se intetesc,vreau sa o simt in mine atat de mult!
Zboara si ultima piesa vestimentara de pe mine in timp ce coboara cu sarutarile pe abdomen,apoi pe coapse.Strang in maini cearsaful de sub mine,imi arcuiesc spatele la fiecare atingere si murmur numele ei.
Intr-un final ii simt respiratia aproape de muntele Venus.Una din maini urca pe sanul meu drept in timp ce limba ei aluneca incet pe labiile mele.Nu ma pot abtine si imi ridic bazinul spre ea.Limba ei ascutita imi atinge clitorisul si eu scap un geamat lung in timp ce-mi infig mainile in parul ei si apas.
Tip si ma arcuiesc simtind un orgasm violent in timp ce ea incepe sa ma penetreze.Nu are de gand sa se opreasca pentru ca stie ca e nevoie de mai multa munca pentru a ma aduce la ejaculare.Simt cum ma loveste in punctual G(naiba stie de ce e singura care l-a gasit)...



    Login