Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Tanti Zoita da limbi nepotului Ducu
Autor : toni-iasi - 2020-10-27
Citita de 7147 ori - Nota 0.86 (316 voturi)
Desmierdari de femeie de 40 ani – Porcării sexuale cu tanti Zoița

Blocul M1. O dimineaţă ploioasă de octombrie. O sufragerie clasică, două fotolii, o canapea, o măsuţă joasă. Pe marginea canapelei stă o femeie de vreo 40 ani, complet goală, doamna Zoița. Profesoară de geografie. Cu păr roșcat, strîns în coc, drăguţă, micuţă, încă suplă, cu un corp bine păstrat, cu sîni mici. Soţul ei este la serviciu, doamna Zoița a dus fetita la gradinita, nu are ore azi... şi acum, la 9 dimineaţa, ea, femeia măritată si cuminte... dă limbi la o pulă. Dinaintea ei, în picioare, stă un băiat slăbănog si bărbos, de vreo 20 de ani, cu pantalonii si chilotii în vine. Și penisul dezvelit.
Aplecată, doamna matură si nudă, care îi poate fi mamă, îi sărută şi îi linge pasionată penisul, fără rușine, şi el, năucit de neașteptata plăcere, geme de răsună geamurile. În acelaşi timp, cu mîna dreaptă, doamna Zoița se mîngîie încetişor la clitoris, apropiindu-se încet de orgasm.

*********************************

Totul se potrivise.
Ducu, studentul ce stătea în gazdă la vecina lor, doamna Ionescu, era un băiat brunet cu figură de italian, foarte bărbos. De fapt un fel de nepot de vară al ei. Desi mamă si familistă, doamna Zoița avea de un timp numai visuri sexuale, murdare şi neruşinate, în special felaţii. Citea multe scrieri sexuale, şi mai ales știa că tinerilor de 20 de ani le place să fie mîngîiaţi acolo de o femeie coaptă şi neruşinată.
De fapt i se pusese pata pe nepotul Ducu de vreo 5 luni dar nu avusese curajul. Cum să propună ea așa ceva? De fapt nu mai făcuse aşa ceva. Nu stia de ce, dar odata cu vîrsta în ea explodaseră niste nevoi sexuale ciudate. Una era să facă felație unui necunoscut. Așa, fără nicio implicare.
În dimineaţa asta, o făcuse. Că nu se mai stăpînise. Ducu ăla venise le ea, și îi reparase computerul.
Excitată, cuprinsă de niște fiori anormali, tremurand si rosie la fata, doamna Zoița l-a oprit pe băiat imediat la o cafea.
Ducu se grăbea, dar s-a instalat totuşi pe fotoliu. În sufragerie era cald şi bine, şi ea, ”tanti Zoița”, femeia drăguţă, era doar cu un capot scurt pe ea, parfumată greu, cu picioarele ei goale și mici pe mocheta maro. Lui Ducu nu-i venea bine, deh, femeie matură, măritată... și mătușa lui pe deasupra. Dar în cinci minute – la pîntec- pulanul i se făcuse băţ-băţ.
Ea l-a mîncat din ochi cam vreo douăzeci de minute, apoi i-a spus fără să clipească:
- Ducu, tu ştii că uneori femeilor coapte. măritate şi serioase le vine poftă de altă... sulă?
Ducu s-a înecat cu cafeaua, stropindu-şi ginşii, apoi ea a rîs încet.
- Puișor, ştiu, eu sunt bătrînă. Sînii nu-i am ca o studentă.. am riduri... ceva celulita, pantecul imi este lăsat... Dar crezi că-s încă bună să pup cucul unui tînăr simpatic ca tine?
Ducu a căscat gura, a bălmăjit ceva, și s-a holbat la ea, tremurînd tot de se zguduia fotoliul. Ea continuă, calmă.
- Soţul e în delegaţie. Iar eu de o lună visez că s cu tine puișor. Ce vreau e să vii acuma dinaintea mea şi să-ţi dai jos pantalonii. Că nu mai pot. Ştiu că voi băieţii de 20 de ani doar la aşa ceva visaţi..
Ducu şi-a înghiţit saliva.
- Tanti Zoița, Doamne... Cum vorbiti???... Vai de mine... Eu... vă respect...
Ea a rîs iar încet.
- Puișor știi ceva? Pe mama ta s-o respecţi puiule... Oof, ţi-e frică? Știu că ai o iubită... Dar nu-s pîrîcioasă, prostule... Hai puișor vino lîngă tanti... Dar stai intai sa-mi sun barbatul da?
Apoi tanti Zoița repede, a vorbit cu sotul ei. Afland ca e in delegatie, in alt oras. Ajungea acasa de-abia la 5 dupa-masa. Deci era timp. Femeia a inchis telefonul, si i-a zimbit.
- Gata puisor, el vine de-abia la 5. Hai la tanti să te pupe.
Apoi, ca în vis, Ducu a venit lîngă tanti Zoița şi – dîrdîind - şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii. Sub ochii ei!!!
Sulanul lui mare și tare ieși arcuit afară, arcuit la 45 grade, în sus, pulsînd dinaintea lui tanti Zoița, care privea totul, ca hipnotizată, gîfîind, asmuțită. Femeia, cînd văzu organul, scoase un suspin de plăcere, gandind că datorită ei era acea erecție enormă de băiat tînăr.
Tanti Zoița privi dragastoasa sulanul si-l apuca in mana ei catifelata, iar Ducu icni.
- Vai puișor, ce arcuit este... Ce dihanie de pulan... Ca de cal... Pulan de băiat tînăr... Oooof, cît am visat... Vezi, vrea să fie pupat... Și coaiele cele mari trebuie golite, nu?
Dupa care doamna cu coc începu să sărute cu drag și alene mădularul vînos oferit de flăcău, precum cucoana din scrierea lui Creangă. Sufrageria se umplu de icnetele tînărului.

********************************
Iaca deci că tanti Zoița – femeie familista de 40 de ani - e deci acum goală pușcă pe fotoliu, in sufrageria însorită și ţine în mîna ei frumoasă si catifelată mădularul arcuit și tînăr al nepotului Ducu ... și îl linge cu mare pofta.
Scula arcuită miroase a bărbat și a Mennen.
Doamna Zoița îşi plimbă limba ei roz pe penis, de la testicule pînă la gland. Organul este fierbinte şi tare şi miroase a Mennen şi îi place pînă la leşin. Ducu se cutremură şi o priveşte cu ochi holbaţi pe doamna cu coc, coaptă și drăguţă care îl linge ca în filmele porno.
Tanti Zoița dă limbi la sulan, fără grabă, și se uită la tînărul băiat cu ochii ei mari în timp ce dă limbi moi pe la capul penisului şi îi vorbeşte în şoaptă.
- Mmmmmmmm... Puișor… Of, Doamne-Dumnezeule, ce bine e... Te am visat demult... Îţi place cum o ling?... Nu te asteptai, este ?... Asa vin marile plăceri, pe neasteptate…
Ducu nu poate vorbi: geme groaznic. Sudoarea îi curge pe spate. Gura ei rujată mozoleşte glandul umflat cu salivă multă. Plescaind, Cinci minute. Zece minute. Pl...



    Login