Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

tacerea are un pret
Autor : mamasefute - 2014-07-22
Citita de 8232 ori - Nota 6.35 (34 voturi)
<ins datetime="2014-07-22T10:30:43+00:00">Este ora 11 dimineata,

<blockquote>si deja am baut in jur de 5 cafele. Privesc exasperata ceasul , apoi aranjez hartiile de pe birou,in asa fel incat sa arate a birou totusi nu a cocina incaperea.
Dosare, contracte ,hartii, rapoarte toate tampeniile posibile, mereu mi se spunea inca de mica cat de dezordonata pot sa fiu, ba chiar o scroafa.
Niciodata nu am putut sta in ordine, pentru mine era cel mai mare chin s&#259; v&#259;d totul prea aranjat, ordine si disciplina.
Din cauza asta pot spune ca si seful imi mai facea observatii,"desi-parca-l aud-esti mereu ca scoasa din cutie scumpa domnita, nici un fir de par nu este rebel, cand intru in biroul tau, am impresia ca intru in ograda bunicii"
De fiecare data cand ma gandesc la spusele lui nu-mi pot stapani un zambet. Mereu a avut ceva de obiectat inca de cand am ajuns aici. " fusta este prea scurta" spunea el, dar totusi nu lua nicio masura in privinta asta, ceea ce ma face sa cred ca totusi avea o priveliste frumoasa.
Ba chiar il prinsesem de cateva ori admirandu-mi picioarele, sau sanii. Si nu rata niciodata ocazia de a-mi aminti mereu cat de mult ii place modul in care abordez o situatie, incat sa pic mereu ca o pisicuta in picioare.
Bine,nici eu nu eram chiar in pozitia de a ma plange.. Mereu incercam sa atat omul mai mult decat era necesar cateodata. Dar eram o femeie maritata, aveam doi copii minunati, nu este o scuza... Imi placea seful. Era un barbat bine facut, de 1.89 , brunet cu ochii albastrii. In urma cu cateva seri stiu ca tocmai el ma prinsese incercand sa-mi iau partea mai mult decat trebuie partea, evident fara sa prezint contractul sau ceva.. Adic&#259; s&#259;-l fur.
Chestia asta m&#259; putea costa mul&#355;i ani deoarece comisesem o ilegalitate, si nu era o suma mica deloc. Dar acesta nu m-a concediat.. Ma intrebam ce pret trebuia sa platesc pentru aceasta tacere.
In colosul de gunoaie de pe masa, gasisem insfarsit raportul pe care trebuia sa-l inmanez sefului, asa ca am parasit biroul zambind .
Ma apropiam cu pasi apasati, am avut grija sa ma adopt o tinuta foarte sexy, ce Stiam ca ii va starni imaginatia cel putin cateva ore.
-Buna ziua, am spus zambitoare , pasind inauntru.V-am adus raportul pe ultimele saptamani.
- Bun, cu firma cum e?
-La ce va referiti?g
-La faptul ca te-am trimis sa verifici bilantul facut de contabila .
- Ah.. Da. Firma este pe plus.
Ma privea destul de ciudat, in timp ce s-a ridicat de pe scaun, am auzit doar o cheie invartindu-se-n iala.
S-a apropiat de mine, in timp ce mainile lui isi faceau loc pe sub camasa mea.
-Nu ai tu habar ce provoci..spuse cu vocea ragusita,in timp limba lui se plimba pe decolteu.
-Eu nu..
Imi puse mana la gura apoi continua:
- Crezi ca nu stiu ce vrei tu cand iti fatai fundul pe coridor ? Sau de fiecare data cand te apeci, in toata plendoarea ta? Ai cerut ai vrut, acuma ai.
Ma privea cu un zambet pervers in timp ce cauta sa-mi scoala camasa si imi luase mana si o duse catre slitul lui, exact cum credeam, ma astepta o pula mega excitata pregatita doar pentru mine. In timp ce eu ii mangaiam pula peste materialul costumului el imi departase picioarele si imi bagase doua degete-n pasarica continuand cu miscari adanci du-te-vino incat ma facea sa gafai.
- Esti moarta dupa pula ca matul dupa lapte, a? Suge-o! A spus el cu autoritate.
M-am ...



    Login