Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataSărutul de Adio
Autor : ringopa - 2020-10-19
Citita de 8386 ori - Nota 8.27 (78 voturi)
De ani de zile am simțit nevoia să îi povestesc cuiva această aventură pe care am avut-o în urmă cu 11 ani, poate pentru că aici suntem într-un loc în care ne simțit bine, în timp ce în viața reală nu e tocmai la fel.
Cred că nu este nimeni care să nu aibă vreo relație fără final. Am început să mă văd cu Paula încă din anul 2 de facultate, iar relația noastră a mers până în ultimul meu an de master. A fost o chestie mișto, acele 3 luni pe care le ai la început, iar apoi intervine rutina și începi să te obișnuiești cu ce ai. În cazul meu a fost clar de la început cu nu este o relație care să ducă spre căsătorie, copii, etc, dar era bine, ne înțelegeam ok și eram fideli unul celuilalt. Acum, de ce am stat? Sexul. Sexul cu Paula era extrem bun. Deși nu era foarte experimentată, îi plăcea mult de tot să se fută cu mine (și mie cu ea) și împărtășeam foarte multe lucruri care ne plăceau reciproc în pat.
În ultimul an al relației noastre nu am fost în niciun concediu împreună doar noi doi pentru că nu mi-am dorit eu deloc. Cumva îmi dorea ca ea să oprească relația asta ca să nu fie nevoie să o fac eu. Mna, cred că toți am avut un asemenea moment, așa că tot îi dădeam motive să o facă.
După vreo 2 concedii cu fetele, Paula m-a invitat alături de Claudia și Tudor, un cuplu de prieteni la Motru, la casa tatălui ei. Tatăl Paulei era un tip super bogat în oraș care și-a construit o vilă la marginea orașului unde locuia cu actuala lui șoție. Nevastă-sa era exact cu v-o imaginați, un cougar. O tipă care nu muncea deloc și își petrecea vara fie la piscină, fie la shopping.
Deși aveam chef de o mini vacanță, nu aveam chef cu Paula, așa că am invocat o scuză și am zis să meargă ei. Era vorba de 4 zile, așa că nu aveam nici cea mai mică tragere să stau cu ei. Probabil enervată, Paula a zis că merg doar ei 3 și vreo zi nu prea mi-a mai răspuns la telefon sau mesaje, iar atunci când o făcea era foarte sec.
Miercuri, ora 22: mesaj de la Tudor: Băi, haide aici. Știu că nu e locul meu și plm, dar am fost astăzi la piscină și unul de pe aici tot s-a dat la Paula și au luat masa împreună la prânz doar ei doi. Nu știu cine e, nu știu dacă se cunoșteau de dinainte, dar și tu îmi spuneai dacă erai în locul meu.
Mesajul lui mi-a stârnit o oarecare gelozie. De ce plm îmi păsa? Dragoste nu mai era, dar probabil era ego-ul ăla stupid de mascul care își apără teritoriul. Într-o clipă m-am trezit deja la gara cu biletul luat.
Ca să nu mă fac naiba de râs i-am trimis Paulei un mesaj pe whatssap cu o poză din gară. Mi-a răspuns aproape instant cu o inimioară, pesemne că se bucura. Poate exagerase Tudor? Poate era doar un truc care să mă facă să merg acolo? Nu aș putea spune, dar cu siguranță a funcționat.
L-am rugat pe Tudor să vină să mă ia de la gară și am pornit la drum.
Revederea cu Paula a fost ca a unor îndrăgostiți, săruturi de față cu toată lumea și îmbrățișări, dar atât pentru că aveam ”ghinionul” să dormim în mansardă. Aceasta era o creație a tatălui Paulei care a vrut cumva să o facă desprinsă de vilă și să fie deasupra magaziei, ca o cabană suspendată. Era o chestie de 250 de metri pătrați pe puțin, dar avea un mare dezavantaj, avea doar două camere, uriașe într-adevăr, dar doar două. Iar problema era că în una dintre ele erau doar cutii, fără niciun pat, canapea sau pătură, așa că toți 4 am dormit într-un pat mare din singura cameră locuibilă. Spun ghinion pentru că dacă voiam sex, era aproape imposibil.
Joi, ora 10: după ce mi-am băut cafeaua am hotărât să mergem împreună la piscină să ne relaxăm puțin. Perfect, era momentul să pot să vorbesc puțin cu Tudor să îmi spună ce a făcut Paula cu tipul acela. Ajunși acolo, fetele au sărit direct în apă, în timp ce noi băieții am mers să le luăm ceva de băut. Privindu-le în soare, ude, era foarte greu să nu ai erecție subită, chiar dacă le-ai mai văzut goale. Paula era o tipă de 1.70, puțin plinuță, dar plinuță de tip Kardashian, cu un cur mare și țâțe la fel de mari, de ai putea să zici că este operată. Un păr lung negru pe care îl ține în coadă și o figură copilăroasă, dar foarte feminină la cei 23 de ani ai ei. De ce am spus mai sus goale și nu doar goală, pentru că am avut bucuria să o văd și pe Claudia goală, fix la începutul relației mele cu Paula. În timp ce meșteram la calculatorul Paulei, să îi mut documentele pe noul ei laptop, am dat peste un folder care mi-a atras atenția. În interior erau fotografii făcute de una alteia, goale, chiar în dormitorul Paulei. Vă puteți imagina că pula s-a făcut instant tare când am văzut ce ascunde Claudia sub figura aia de tocilară. Nu exagerez, dar era o tipă tunsă scurt, cu niște ochelari uriași pe față, dar cu un corp efectiv ireal. Sânii erau mari, dar cumva tari în același timp, în timp ce pizda era una cu o linie de păr extrem de fină și de sexy. În poze Claudia poza fix ca pe site-urile unde intrăm să ne descărcăm, deschizându-și curul sau pizda extrem de ... apetisant. Nu am avut curajul vreodată să aflu care a fost povestea acelor poze.
Eu: Zi-mi ce a fost cu mesajul ăla?
Tudor: Băi nu am vrut să te sperii sau ceva, dar tipul ăla chiar o arde dubios și Paulei îi plăcea. Nu vreau să faci vreo scenă pe aici, dar voiam să știi asta.
Eu: Stai liniștit, nu e cazul. Nu o să fac. Chestia e că noi nu prea mai funcționăm, dar te rog, nu îi spune Claudiei.
Tudor: Știu ...
Eu: Păi de unde știi?
Tudor: Mi-a zis Claudia, a vorbit cu Paula. Știi cum sunt femeile, se sună își vorbesc, ai putea spune că știu tot despre voi.
Eu: ... mda
Tudor: Pesemne tu nu știi nimic despre noi. Atunci hai că îți zic eu, Claudia și cu mine o să o încheiem după vacanța asta.
Eu: Ce??
Tudor: Da, am avut o discuție. Nu ne mai iubim sau ceva și e mai bine așa. Am vrut să venim aici, am zis să avem o ultimă vacanță împreună, să ne simțim bine, să ne futem, etc, dar după cum vezi, nu avem cum.
Eu: Haha, aici ai completă dreptate, nu am cum să te contrazic. Deloc de când ați venit?
Tudor: Deloc, păi unde?
Eu: Îmi pare rău să aud de voi, chiar îmi pare și știi asta. Dar tu ești bine?
Tudor: Normal, era clar, e trist, dar suntem împăcați.
Eu: Atunci măcar ... lasă-mă să vă ajut să vă futeți.
Tudor: Păi ce plan ai?
Eu: După ce luăm cina, Paula și cu mine mai rămânem puțin să vorbim. Voi o luați înainte și aveți toată mansarda pentru voi, ce spui?
Tudor: Păi refuz eu un sex?
Am ciocnit berea și am pus planul în acțiune. Am stat câteva ore la relaxare și am plecat spre casă unde tatăl Paulei ne aștepta să ne apucăm de un grătar binemeritat după o zi plină de relaxare, în timp ce fetele se ocupau de carne, noi îl pregăteam în timp ce discutam de prostii care mai de care mai absurde, doar ca să treacă timpul.
După o masă copioasă, Tudor și Claudia au încercat să se sustragă și să meargă sus să se fută, dar tatăl Paulei a adus o sticlă de gin pe care nu voia să o bea singur, iar scurta cină deja se lungise aproape de miezul nopții.
Pe măsură ce paharele se umpleau, începeam să nu mai fiu atent la ce e în jur, așa că nu am realizat că Tudor și Claudia au plecat.
Tatal Paulei: Și să îți mai zic ceva, nimeni, niciodată nu mi-a pus mie capac ...
Nu știu ce naiba vorbea, pentru că deja era semi beat, dar râdeam prostește, însă peste 2 clipe râsul meu avea să se transforme repede în spaimă pentru că realizasem că Paula îmi spusese că se duce până sus să își pună telefonul la încărcat. M-am scuzat și am zis că mă duc și eu să dorm și am rupt-o la fugă spre mansardă. Săracul Tudor, nici ultimul futai nu putea să fie unul liniștit. În clipa în care am deschis ușa de la mansardă și am intrat în holul care despărțea cele două camere, am rămas blocat.
Paula era cu pantalonii dați jos, frecându-și frenetic pizda în timp ce se uita spre camera noastră. Este foarte, foarte greu să vă descriu senzația pe care am avut-o. Pe de-o parte de nervi că nu a dat vreun semn că ar vrea să ne futem toată ziua, dar pe de altă parte o excitare fantastică a întregului moment. Era fix de film porno. Voiam să scot pula și să mi-o bag direct în ea și să intrăm în camera. Am scos-o și m-am dus direct spre ea, doar că din nebunia momentului, nu am realizat vreo clipă că o se sperie, așa că imediat ce m-am apropiat de ea a scos un țipăt, dar suficient de intens încăt să oprească partida dintre Claudia și Tudor și să îi facă să se uite spre ușă unde era Paula în pizda goală și eu cu pula în mâna, în timp ce în cameră Tudor lingea pizda Claudiei. Instant ei au început să se acopere în timp ce noi ne strângeam hainele și ne ceream scuze, plecând rapid afară.
Eu: Ce pula mea a fost în mintea ta?
Paula: Cum ce a fost în mintea mea? Dar a ta?
Eu: Vin aici și tu ce faci, îți freci pizda uitându-te la alții
Paula: Păi dacă tu nu dai vreun semn că ai vrea.
Eu: Ce semn să dau, păi am avut când? De când am venit nu am avut o clipă să stăm noi singuri, să vorbim!
Paula: Hai nu te victimiza
A urmat o oră de vorbit aiurea, în care ne-am spus chestii unuia altuia, ne-am cerut scuze, ne-am reproșat. Ce mai, tot tacâmul!
Eu: Auzi, dar ce făceai acolo?
Paula: Am urcat să îmi pun telefonul la încărcat și ei erau acolo, unul peste altul. Era prima dată când am văzut pe cineva făcând sex în fața mea, m-am excitat instant.
Eu: Mna, cazul meu era că te-am văzut pe tine așa, s-a sculat imediat.
Paula: Haha, încă am efectul ăsta asupra ta.
Ne-am făcut curaj și am urcat să ne cerem scuze Claudiei și lui Tudor că le-am stricat momentul intim pe care îl așteptau de ceva vreme. Cum am deschis, cei doi ne așteptau cu tv-ul pornit pe un canal porno lucru care ne-a surprins total.
Claudia: Vrem să ne cerem scuze.
Paula: Nu e cazul, noi am vrea ...
Claudia (oprind-o pe Paula): Nu ne-am gândit pentru o clipă că și voi aveți aceleași dorințe ca noi și că voi ne-ați lăsat pe noi să facem sex în timp ce voi vă abțineați.
Paula: Dar ...
Eu: Așa e. (Intervenind peste Paula. Ne-am înțeles din priviri că e mai bine să tacă și să o lase pe Claudia să termine).
Tudor: Uite, ne-ați văzut, v-am văzut, nu mai e nevoie să ne ascundem aiurea și să stăm cu rândul pentru ceva natural, așa că noi o să continuăm ce făceam mai devreme și nu e nevoie să vă ascundeți, puteți liniștiți să faceți și voi ce făceați ...
Paula: Dar ...
Până ca Paula să termine de vorbit, Claudia...



    Login